Upea pari! Eevi Teittinen julkaisi onnea hehkuvan kuvan Teemu-rakkaansa kanssa: "Näytätte kyllä hyvältä" mtv 17:02 12.08

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin yhteiskuva kerää kehuja.


Eevi Teittisen vapaaottelijarakas on tarkka kodinhengetär: ”Hinkkaan tasoja jatkuvasti” iltalehti 20:56 09.08

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén viettivät harvinaista vapaailtaa Flow-festivaalien etkojen merkeissä. Hyvinvointivalmentaja, personal trainer Eevi Teittinen, 30, muutti parisen vuotta sitten rakkkaansa, vapaaottelija Teemu Packalénin, 32, perässä Turkuun. – Olen saanut oman elämäni hyvin Turussa kasaan. Perustimme kahden muun osakkaan kanssa kesän alussa firman, joka työllistää paljon. Järjestämme ihmisille erilaisia elämyksiä, joissa Suomen luonto on keskeisessä osassa. Teemme esimerkiksi stressitasoja laskevia metsäretkiä.


Robin Packalenin keikka hämmensi Ruisrockissa – tähti poistui lavalta 23 minuutin jälkeen iltasanomat 16:12 06.07

Robin Packalen veti yhden Ruisrockin päivän ensimmäisistä keikoista Rantalavalla. Katso aurinkoiset kuvat keikalta!


Robin Packalénin Ruisrock-keikalla yleisökato – esiintyi vain 23 minuuttia iltalehti 15:26 06.07

Robin Packalén kutsui keikkaansa Ruisrockissa pieneksi hassutteluhetkeksi. Laulukielensä suomesta englantiin vaihtaneella Robinilla oli epäkiitollinen tehtävä avata Ruisrockin Rantalavan lauantaipäivä. Ensimmäisen esiintyjän tehtävä on aina vaikea, sillä yleisö löytää Ruissaloon sitä mukaa kun päivä etenee. –Tässä on haastavaa esiintyä. Arvostan, että olette jaksaneet nousta teltoistanne, sängyistänne tai mistä olettekaan heränneet, virnuileva Robin sanoi.


Anna Puu hilpeässä yhteiskuvassa laulajakollegoidensa kanssa - fanit innostuivat: "Huippukuva" iltalehti 00:51 17.06

Laulaja Anna Puu iloisessa yhteiskuvassa JVG:n ja Robin Packalenin kanssa. Laulaja Anna Puu, 37, julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kameralle nauravaisena yhdessä JVG:n ja Robin Packalenin kanssa. – Onnee @jvgfi ! Listojen ruutuliput heiluu huolella, laulaja onnittelee rapduoa uudesta albumista.


Vapaaottelija Teemu Packalénin seuraava ottelu varmistui: vastaan tulee UFC-debytantti iltalehti 09:37 01.06

Teemu Packalén nähdään Abu Dhabin UFC-illassa. Teemu Packalén kohtaa Ottman ”Bulldozer” Azaitarin syyskuun 7. päivä Abu Dhabissa. Asiasta uutisoi mmajunkie.com-sivusto. Saksalainen Azaitar on otellut vapaaotteluhäkissä 11 kertaa, mutta UFC-organisaatiossa hän tekee nyt ensiesiintymisensä. Miehen tilillä on vain voittoja, seitsemän niistä on tullut tyrmäyksellä.


Toinenkin suomalainen oli lähellä ottelua Tukholman UFC-illassa - mutta missä muiden tarjoukset viipyvät? ”On se vanha tuttu syy” iltalehti 08:22 01.06

Lähellä oli, että Tukholman lauantaisessa UFC-illassa olisi nähty Makwan Amirkhanin lisäksi toinenkin suomalainen. Teemu Packalenin kohdalla kuitenkin varmistui viime viikon lauantaina, ettei häntä nähdä Tukholmassa. – Kovaa sinne yritettiin. Viime lauantaihin asti menin iltaisin nukkumaan sillä ajatuksella, että 1. kesäkuuta on matsi. Sitten kuitenkin varmistui, että ottelen jossain muualla, Packalen kertoo.


Musiikkialan vaikuttajat ruotivat Robin Packalenin mahdollisuuksia maailmanmenestykseen - nämä seikat nousevat esiin: "Jotain sellaista, mitä muilla ei ole" iltalehti 11:04 25.05

Juhani Merimaa ja Jone Nikula uskovat kansainväliselle uralle loikanneen Robin Packalenin mahdollisuuksiin. Suomalaisen rock-bisneksen tunnettu vaikuttaja Juhani Merimaa on seurannut monen artistin kohtaloita. Tavastia-klubin omistajan mukaan Robin on menestynyt Suomessa poikkeuksellisen hyvin, sillä hän on onnistunut erottautumaan joukosta. Merimaa näkee Robinin kappaleissa kiinnostavuutta ja esiintymisessä sellaista rentoutta ja energiaa, joka vetoaa yleisöön. – Robinilla on jotakin sellaista, mitä muilla ei ole, sillä muuten hän ei olisi pystynyt säilyttämään kontaktiaan yleisöönsä ja pysynyt huipulla teinitähteyden jälkeenkin. Se ei ole itsestään selvää, Merimaa sanoo.


Robin Packalen ei ota paineita pikavoitoista maailmalla: “Voi olla, että vasta 10 vuoden päästä tulee ensimmäinen kiertue Eurooppaan” yle 20:13 17.05

Packalenin mielestä suomalaiset ovat liian kärsimättömiä menestyksen suhteen.


Päivän ravivihje: Toto75, Superlauantai 11.5. iltalehti 08:55 11.05

Toto75-raveissa vietetään Superlauantaita alkaen kello 19. Toto75-1: Viikon Toto75-kierros on jaettu Oulun Äimäraution ja Lahden Jokimaan välille siten, että seitsemän kohdetta juostaan vuorotellen näillä radoilla. Avauskohteen suosikkeja ovat jo viimeksi yhteen iskeneet Livi Mystery ja Lucky Cloud. Jälkimmäinen oli tuolloin suosikkim mutta Livi Mystery iski lopussa selästä ohi. Nyt saattaisi olla revanssin paikka. Toto75-2: Vihjesysteemin pankiksi valitaan sopivan vähän pelattu Mark More. Christa Packalenin talli purjehtii varsin hyvässä myötätuulessa. Viimeksi ruuna kulki koko päätöskierroksen 12,3-tempossa. Lähtö on oikein tasokas, eikä takarivin lähtöpaikasta välttämätömästi tule helppoa juoksua.


Robin Packalenin ensimmäinen englanninkielinen keikka järjestettiin Helsingissä iltasanomat 15:39 27.04

IS näyttää suorana lähetyksenä Robinin ensimmäisen englanninkielisen keikan Kampin Narinkkatorilta. Robinin esiintyminen alkaa kello 15.15.


heräsivät ja härski huolestuttavan löydön tapahtuneessa vauvansa

Uutiset