15-vuotias potkaisi poliisia ja löi miestä päähän bussissa Helsingissä - toinen mies uhkaili poikaa mattoveitsellä iltalehti 14:22 19.01

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Helsingin poliisi sai torstaina kello 21 jälkeen hätäkeskukselta ilmoituksen, että Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevalle Tallinnanaukiolle pysähtyneessä linjan 95 bussissa on käynnissä pahoinpitely, poliisi kertoo tiedotteessaan. Paikalle saapunut partio tapasi tapahtumapaikalla kolme nuorta poikaa, joista yksi päätettiin siirtää poliisiauton takatilaan, jotta tapahtumienkulku saataisiin selvitettyä ilman häiriöitä.


Matkustajat säikähtivät junassa - ikkuna pamahti säpäleiksi kesken matkan iltalehti 11:12 19.01

Pieksämäeltä Helsinkiin matkalla olleen Intercity-junan ikkunalasi hajosi kovaäänisesti kesken matkan. Intercity-juna 140:n matkustajat saivat torstaina aamupäivällä todistaa erikoista sattumusta junan vitosvaunussa. Juna oli matkalla kohti Helsinkiä, kun hieman ennen Vantaan Tikkurilan asemaa yksi junan ikkunoista pamahti rikki. Tilanteesta kertoo paikalla ollut naismatkustaja.


Harvinainen rakkaustarina - meteorologi ja uutisankkuri rakastuivat iltalehti 10:23 19.01

Rakkaus syttyi työpaikalla. Meteorologi Al Roker ja uutisankkuri Deborah Roberts työskentelevät kilpailevilla televisiokanavilla. Silti rakkaus roihuaa kaksikon välillä yhtä kovaa kuin 25 vuotta sitten. Roker ja Roberts tapasivat vuonna 1990, kun Roberts tuli samaan tiimiin Rokerin kanssa. Roker ihastui älykkääseen naiseen heti ja pyysi tätä kanssaan lounaalle.


Suomalaiset nälissään lentokaaoksessa Las Palmasin kentällä - ”lapset heittävät kaaressa oksennusta” iltalehti 08:34 19.01

180 suomalaista on odottanut lennon lähtöä Las Palmasin kentällä jo noin 14 tuntia. Paikalla olevan suomalaisnaisen mukaan tilanne Las Palmasin kentällä on "tosi kaoottinen". Alun perin lennon piti lähteä kohti Oulua keskiviikkona kello 13.30 paikallista aikaa, mutta lento on myöhästynyt teknisen vian vuoksi. Suomalaiset ovat odottaneet kentällä lennon lähtöä jo noin 14 tuntia.


Harry Harkimon vyö petti kesken puheen Urheilugaalan lavalla! Katso video nolosta tilanteesta iltasanomat 18:41 18.01

Piti housuja paikallaan toisella kädellään puhuessaan Urheilugaalassa.


Harry Harkimon vyö petti kesken puheen Urheilugaalan lavalla! iltasanomat 18:41 18.01

Piti housuja paikallaan toisella kädellään puhuessaan Urheilugaalassa.


Ei voi olla totta! Kaisa Mäkäräinen koki karmean huonoa tuuria iltalehti 15:44 18.01

Ennen suomalaistähden makuuammuntaa Anterselvan ammuntapaikalle tuli huomattava puhuri. Kaisa Mäkäräisellä kävi uskomattoman huono tuuri Anterselvan maailmancupin 7,5 kilometrin pikakilpailun makuuammunnassa. Ennen joensuulaista ammuntapaikalla vallitsi ihanteellinen, lähes tuuleton olosuhde. Kun numerolla seitsemän kisannut Mäkäräinen asettautui makuupenkalle, alueelle tuli kova puhuri. Suomalainen joutui ampumaan täysin erilaiseen olosuhteeseen kuin kohdistuslaukaukset, eikä hän ilmeisesti huomannut tehdä muutoksia aseeseensa.


IL-TV paikalla Urheilugaalassa iltalehti 15:35 18.01

Iltalehti on paikalla Suomen Urheilugaalassa torstai-iltana. Lähetys on päättynyt. Urheilugaala järjestetään tänä iltana Hartwall-areenalla.


IL-TV paikalla Urheilugaalassa - seuraa suoraa lähetystä punaiselta matolta! iltalehti 15:35 18.01

Iltalehti on paikalla Suomen Urheilugaalassa torstai-iltana. Urheilugaala järjestetään tänä iltana Hartwall-areenalla. Tilaisuudessa palkitaan vuonna 2017 ansioituneita urheilijoita ja urheiluvaikuttajia. Ilta huipentuu perinteisesti Vuoden urheilijan valintaan.


Bussi ja kaksi henkilöautoa kolaroi Helsingissä, yksi loukkaantui: ”Tiet on ihan älyttömän liukkaita” iltalehti 12:26 18.01

Onnettomuuspaikalla Hämeenlinnanväylällä on tällä hetkellä auki vain yksi kaista. Linja-auto ja kaksi henkilöautoa kolaroivat tänään Helsingissä Hämeenlinnanväylällä Kannelmäen ja Kaivokselan liittymän välissä. Toisessa henkilöautossa ollut keski-ikäinen mies loukkaantui, mutta Helsingin päivystävällä palomestarilla Vesa Paatelmalla ei ole tietoa, kuinka vakavasta loukkaantumisesta on kyse. Loukkaantunut henkilö on kuljetettu sairaalaan tutkimuksiin. - Tajuissaan oli kuitenkin, Paatelma sanoo.


Ensimmäiset kuvat: Pandakaksikko Lumi ja Pyry saapui keskelle sankkaa lumisadetta – MTV.fi paikalla MTV 11:31 18.01

Kiinasta saapuneet pandat Lumi ja Pyry ovat nuuhkaisseet raikasta suomalaista talvi-ilmaa pitkän lentomatkan jälkeen!


ENSIKUVAT JULKI! Pandakaksikko Lumi ja Pyry saapui keskelle sankkaa lumisadetta – MTV.fi paikalla MTV 11:31 18.01

Kiinasta saapuneet pandat Lumi ja Pyry ovat nuuhkaisseet raikasta suomalaista talvi-ilmaa pitkän lentomatkan jälkeen! 


Porista löytynyt vainaja oli yleisellä paikalla - epäillyt ja uhri tunsivat toisensa, poliisi pitää tahallista surmaa selvänä iltalehti 11:04 18.01

Tutkinnanjohtajan mukaan vuonna Pihlavassa löytynyt kuollut mies oli jätetty asuinalueen lähistölle. Lounais-Suomen poliisi on aloittanut esitutkinnan Porin Pihlavassa ilmi käyneessä henkirikosasiassa. Poliisi sai tiistaina ilmoituksen ruumiista, joka paljastui vuonna 1980 syntyneeksi mieheksi. Poliisi ilmoitti melko nopeasti, että oli ottanut kiinni useita ihmisiä epäiltyinä rikoksesta.


ENSIKUVAT: Pandakaksikko Lumi ja Pyry saapumassa keskelle sankkaa lumisadetta – MTV.fi paikalla MTV 10:52 18.01

Kiinasta saapuneet pandat Lumi ja Pyry nuuhkaisevat näillä hetkillä raikasta suomalaista talvi-ilmaa pitkän lentomatkan jälkeen! Lentokoneesta on purettu pandan kuvilla koristeltu laatikko - vielä ei ole näkynyt mustavalkoista nenänpäätä.


Ensimmäiset kuvat julki: Pandoja kuljettanut lentokone laskeutui lumituiskuiselle kentälle – MTV.fi paikalla MTV 10:52 18.01

Kiinalaisia pandakarhuja kuljettanut lentokone on laskeutunut lumituiskuiselle Helsinki-Vantaan lentokentälle.


Mikael ja Metti Forssell esittelevät pramean kotinsa – antiikkikalusteita Helsingin paraatipaikalla mtv 09:32 18.01

Mikael ja Metti Forssell ovat joutuneet tekemään kompromisseja sisustuksen suhteen. 


Kaksi alle kouluikäistä lasta kuoli liikenneonnettomuudessa Lohjalla iltalehti 23:33 17.01

Onnettomuus tapahtui valtatie 25:lla viiden aikaan iltapäivällä. Kaksi alle kouluikäistä lasta menehtyi liikenneonnettomuudessa Lohjalla kahden auton nokkakolarissa. Onnettomuustapahtui valtatie 25:lla. Autojen kuljettajat toimitettiin sairaalahoitoon. Pelastuslaitoksen mukaan toinen heistä loukkaantui vakavammin. Hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta hieman viiden jälkeen iltapäivällä. Paikalla oli useita pelastusyksiköitä, viisi ensihoidon yksikköä sekä pelastushelikopteri.


Palkitun oopperan tuottaja selittää välikohtausta, jossa muusikko kävi juontajaan käsiksi: ”Siellä oli cocktailit kello kaksi” iltalehti 10:50 17.01

AINO-oopperagaalassa palkintopuhettaan pitänyt säveltäjä Joose Tammelin kävi juontajaan käsiksi ja haukkui muun muassa helsinkiläiset sekä Kansallisteatterin taiteellisen johtajan Lilli Paasikiven. 14. tammikuuta järjestetyssä AINO-oopperagaalassa nähtiin erikoinen välikohtaus, kun vuoden oopperaksi valitun Satu Sammosta -oopperan säveltäjä Joose Tammelin piti palkintopuheensa humalassa. Tammelin sätti puheessaan muun muassa Kansallisoopperan taiteellista johtajaa Lilli Paasikiveä ja Yleä sekä kävi tilaisuuden juontajaan, Sauli Tiilikaiseen, käsiksi. Gaalassa paikalla ollut Satu Sammosta -oopperan tuottaja Auli Tuohimäki kertoo Iltalehdelle, että Tammelinin purkaus oli Helsinki-keskeisyyden kritiikkiä. Tuohimäki mainitsee, että gaalaa ennen oli tarjoiltu alkoholia.


Uutiset