Ensi kevään MM-kisojen lohkot julki – Leijonien pelipaikalle varmistus MTV 12:35 22.05

Slovakiassa pelattavien jääkiekon kevään 2019 MM-kisojen lohkot on julkistettu. Leijonat pelaa oman alkulohkonsa Kosicessa.


Peltipoliisi oli napata kaaharin – sitten rekka ajoi paikalle stara 08:30 22.05

Suomen poliisi on viime aikoina aktivoitunut sosiaalisessa medissa merkittävästi aikaisempaa


Pidätyskohu havahdutti Starbucksin USA:ssa: Kaikki saavat oleilla kahviloissa, ostaa ei tarvitse - Suomessa käytännöt pysyvät kuitenkin ennallaan iltalehti 22:51 21.05

Kahden tummaihoisen miehen aiheeton pidätys vei kahvilaketju Starbucksin imagokuoppaan Yhdysvalloissa. Yritys reagoi siihen nopeasti ja tiedotti viime lauantaina, ettei sen kahviloissa ole ostopakkoa. Tapahtumaketju sai alkunsa, kun tummaihoista miestä, jotka odottelivat seuraa, pidätettiin philadelphialaisessa kahvilassa huhtikuussa. Tuolloin toinen miehistä halusi käydä vessassa, mutta sitä hänen ei sallittu tehdä, koska hän ei ollut ostanut mitään. Lopulta henkilökunta soitti paikalle poliisit, joka pidätti kaksikon tunneiksi.


Anne Riihimäeltä pöllämystyi - taltioi videon minipossuun rakastuneesta koirasta: ”Kun se kinkun kanssa lähtee liikkeelle, se villiintyy” iltalehti 19:05 21.05

Anne yllättyi törmätessään koiraan ja suurikokoiseen minipossuun tekolammen rannassa. Riihimäkeläinen Anne istui terassilla sunnuntaina iltapäivällä kello kolmen aikaan. Yhtäkkiä hän kuuli äänen, joka kuulosti aivan siltä, kuin koira olisi ravistellut turkkiaan. Läheisen tekolammen rannasta löytyi kuin löytyikin koira, mutta se ei suinkaan ollut paikalla yksin, vaan tullut paikalle minipossuystävänsä kanssa.


Jukka Jalonen vitsaili Leijonat-pestin alla – "Kehukaa, vaikka olisi ihan perseestä" MTV 10:49 21.05

Jukka Jalonen palaa tänä kesänä takaisin Leijonien päävalmentajan paikalle. Viime vuodet Jokereita luotsannut Jalonen heitti vitsiä kehiin, kun hänen kommentaattoriurakka C Moren lähetyksissä tuli päätökseen.


Riippuliitäjä törmäsi sähkölankoihin Paimiossa: kiidätettiin sairaalaan - ”Pahalta näytti” iltalehti 13:12 20.05

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puoli yhdentoista aikaan sunnuntaina. Ruokolinnantiellä Paimiossa on sattunut ilmaliikenneonnettomuus. Paikalle on lähetetty pelastuslaitokselta neljä yksikköä. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus oli sattunut, kun moottoroitu riippuliidin oli harjoittelemassa kiitotiellä rullaamista, kun kone oli noussut yllättäen ilmaan.


Paimiossa sattunut ilmaliikenneonnettomuus - riippuliitäjä törmäsi sähkölankoihin iltalehti 12:18 20.05

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puoli yhdentoista aikaan sunnuntaina. Runkolinnantiellä Paimiossa on sattunut ilmaliikenneonnettomuus. Paikalle on lähetetty pelastuslaitokselta neljä yksikköä. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus oli sattunut, kun moottoroitu riippuliidin oli harjoittelemassa kiitotiellä rullaamista, kun kone oli noussut yllättäen ilmaan.


Mika Häkkisen legendaarinen McLaren-auto nostettiin aitiopaikalle Monacossa MTV 06:01 20.05

Kuten kaikki suomalaiset urheilufanit muistavat, Mika Häkkinen voitti F1-urallaan kaksi maailmanmestaruutta kausina 1998 ja 1999 McLarenin riveissä.


Upea video: F1-sarja mehusteli Kimi Räikkösen hirmusuorituksella – "Henkeäsalpaavaa" MTV 21:41 19.05

F1-sarja on muistellut Twitterissä Kimi Räikkösen upeaa suoritusta viime kauden Monacon GP:n aika-ajossa. "Jäämies" tykitti tuolloin paalupaikalle lähes yhdeksän vuoden tauon jälkeen. F1-sarja julkaisi videon mahtavasta kierroksesta.


Harryn ja Meghanin häät olivat täynnä tähtiloistoa – nämä kaikki julkkikset saapuivat paikalle mtv 21:11 19.05

Britannian kuninkaallisissa häissä nähtiin liuta julkkisvieraita. Katso kuvakooste!


Tulipalo Helsingin keskustassa - Amin Asikainen riensi savuiseen rappukäytävään: ”Ei siellä kauaa voinut olla” iltalehti 20:24 19.05

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen auttoi ihmisiä ulos tulipalopaikalta. Tulipalo urheiluvälineliikkeessä Helsingin Mannerheimintiellä aiheutti lauantaina aamupäivällä mittavat vahingot. Mannerheimintiellä oli lauantaina aamupäivällä paljon väkeä, sillä Helsingin keskustassa oli tänään Helsinki City Run -juoksutapahtuma. Yksi tulipalopaikalle sattuneista oli ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, jonka puoliso Nadia Ammouri oli osallistumassa juoksutapahtumaan.


Tulipalo Helsingin keskustassa: Amin Asikainen riensi savuiseen rappukäytävään: ”Ei siellä kauaa voinut olla” iltalehti 20:24 19.05

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen auttoi ihmisiä ulos tulipalopaikalta. Tulipalo urheiluvälineliikkeessä Helsingin Mannerheimintiellä aiheutti lauantaina aamupäivällä mittavat vahingot. Tulipalosta uutisoi muun muassa Helsingin Sanomat. Mannerheimintiellä oli lauantaina aamupäivällä paljon väkeä, sillä Helsingin keskustassa oli tänään Helsinki City Run -juoksutapahtuma. Yksi tulipalopaikalle sattuneista oli ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, jonka puoliso Nadia Ammouri oli osallistumassa juoksutapahtumaan.


Prinsessa Dianan entinen hovimestari ilmestyi Harryn ja Meghanin hääpaikalle – turvamiehet käännyttivät tylysti pois iltasanomat 16:28 19.05

Brittilehtien mukaan turvamiehet käännyttivät Paul Burrellin häävieraille varatulta alueelta.


Poliisi epäilee: Punatakkinen mies ryösti S-marketin Karjaalla iltalehti 16:18 19.05

S-market ryöstettiin torstaina Karjaan keskustassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipasi tiedotteessaan yleisön vihjeitä Karjaan S-marketin ryöstäneestä henkilöstä. Poliisin julkaisemassa valvontakameran kuvassa näkyvän miehen epäillään ryöstäneen S-marketin Karjaan keskustassa torstaina noin kello 17.30. Mies oli tullut kauppaan ja anastanut elintarvikkeita. Epäilty oli uhannut paikalle tullutta vartijaa ja kaupan työntekijöitä ruiskulla. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.


Prinssi William yritti saada hermostuneen prinssi Harryn rentoutumaan ennen vihkimistä – lohkaisi vitsin vyön alta iltasanomat 15:36 19.05

Prinssi William käveli pikkuveljensä kanssa vihkipaikalle.


- Ruusu 16 kuoli, joukossa byrokratia elämässä!” hiekkarannalla ihastui ”En Jari-Matti Latvala kriisissä kesätöihin Ruotsiin Kuva Tunnistatko häntä mahdollisuuden historialliseen voittoon Onko Yhdysvallat menettänyt pahoinpiteli päihtyneenä siirtämään - uskottavuudelta

Uutiset