Suomalaisella huippuparturilla ihmeellinen ongelma kansainvälisessä kilpailussa - on niin suosittu, että meinattiin diskata iltalehti 11:25 17.01

Yhdysvaltalaiset kisajärjestävät eivät uskoneet sitä, että Eetu Laitinen on suositumpi kuin paikalliset parturit. 22-vuotias Eetu Laitinen on Kuopiossa asuva parturi. Hän ei kuitenkaan ole ihan mikä tai kuka tahansa parturi - hän on sellainen, joka on leikannut ja muotoillut muun muassa räppäri Mikael Gabrielin, vapaaottelija Makwan Amirkhanin ja lukuisten muiden suomalaisten superjulkkisten hiuksia. Eikä pelkästään suomalaisten superjulkkisten, vaan hän on parturoinut myös yhdysvaltalaisten musatähtien G-Easyn bändäreiden sekä Suomen Spotifyn kärkisijaa koko viime vuoden lopun pitäneen räppäri Post Malonen DJ:n hiuksia.


Asuintalo räjähti Antwerpenissa: Raunioista löytyi kaksi ruumista iltasanomat 10:56 16.01

Belgiassa Antwerpenin kaupungissa tapahtuneen räjähdyksen jäljiltä on löydetty kaksi ruumista, kertovat paikalliset tiedotusvälineet.


500 vuotta vanha mysteeri ratkesi - tutkijat selvittivät atsteekkien tuhon syyn iltalehti 10:33 16.01

Noin 80 prosenttia väestöstä kuoli muutamassa vuodessa. Vuonna 1545 katastrofi iski Meksikon atsteekkiväestöön. Korkea kuume, päänsärky, verta nenästä, silmistä ja suusta. Kuolema seurasi yleensä kolmessa tai neljässä päivässä. Viidessä vuodessa 15 miljoonaa ihmistä - noin 80 prosenttia väestöstä - oli kuollut. Paikalliset antoivat epidemialle nimen "cocoliztli". Mutta tähän mennessä ei ole tiedetty mikä tämä epidemia oli.


7-vuotias tyttö raiskattiin, surmattiin ja heitettiin roskakasaan Pakistanissa – kaksi kuollut mielenosoituksissa iltasanomat 02:43 11.01

Raiskatun ja murhatun pikkutytön kohtalo on saanut paikalliset asukkaat raivostumaan viranomaisille ja vaatimaan oikeutta.


Parikymppinen suomalaisnainen kuoli Intiassa iltalehti 13:39 10.01

Nainen oli matkalla miesystävänsä kanssa. Miesystävä on toimitettu sairaalahoitoon. Kaksikymppinen suomalaisnainen on kuollut Intian Chennaissa. Times of India -lehden mukaan nainen löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Triplicanen alueelta keskiviikkoaamuna. Lehden mukaan paikalliset viranomaiset epäilevät naisen kuolleen huumeiden yliannostukseen. Naisen kanssa matkustanut miesystävä on toimitettu sairaalaan päihtymistilansa vuoksi.


Lumimyrsky Bostonissa ? ottelu Panthersia vastaan siirtyy jatkoaika.com 17:59 04.01

Ensi yönä Suomen aikaa piti pelata ottelu Boston Bruinsin ja Florida Panthersin välillä. Paikalliset sääolosuhteet aiheuttavat kuitenkin ottelun ajankohdan siirtymisen myöhemmäksi.


Lumimyrsky Bostonissa - ottelu Panthersia vastaan siirtyy jatkoaika.com 17:59 04.01

Ensi yönä Suomen aikaa piti pelata ottelu Boston Bruinsin ja Florida Panthersin välillä. Paikalliset sääolosuhteet aiheuttavat kuitenkin ottelun ajankohdan siirtymisen myöhemmäksi.


Eläimen teurastuksen ja verilöylyn KHL-kaukalossa nähnyt ruotsalaisvahti: ”Se oli hullua” iltalehti 16:24 03.01

Barys Astanan harjoituksissa teurastettiin pässi. Kazakstanin KHL-joukkueen Barys Astanan harjoituksiin tuotiin jäälle pässi, joka teurastettiin kaukaloon. Pässin veret ruiskutettiin maalin ympärille. Rituaalin tarkoitus oli tuoda Barysille hyvää onnea. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Sport-Expressin mukaan Barysin ulkomaalaispelaajat voivat verilöylyn takia pahoin, mutta paikalliset pelaajat olivat innoissaan tapahtumasta.


Pietarissa ihmeteltiin jouluna sinistä lunta - nyt arvoitus on ratkennut iltalehti 17:58 01.01

Pietarin ympäristökeskuksen loppulauselman mukaan lumen oli värjännyt siniseksi maalien valmistuksessa käytettävä ultramariinipigmentti. Iltalehti uutisoi tapaninpäivänä Pietarissa ihmetyttäneestä sinisestä lumesta. Paikalliset ympäristötarkastajat ottivat lumesta näytteitä asukkaiden lukuisten valitussoittojen jälkeen.


Luistinrata hallin vieressä vetää kisaturisteja puoleensa – paikalliset eivät ole innostuneet kisahuumaan jatkoaika.com 14:00 29.12

Buffalo Sabresin kotihallin viereen on laitettu pystyyn pinta-alaltaan suuri kisakylä. Hallin ulkopuoliset houkutukset eivät ole kuitenkaan kylmällä säällä vetäneet väkeä puoleensa. Sporttibaarissa tunnelma oli vaisu Yhdysvaltain pelin aikana.


Supermarketissa räjähtänyt Pietarissa – useita loukkaantunut MTV 20:13 27.12

Pietarilaisessa supermarketissa on tapahtunut räjähdys ja useita ihmisiä on loukkaantunut, kertovat paikalliset mediat.


Asemies tulitti tehtaassa Moskovassa - yksi kuollut, useita panttivankeja iltalehti 12:11 27.12

Asemiehen kanssa yritetään käydä neuvotteluja. Paikalliset poliisit kertovat, että kaappaajan yritetään saada yhteyttä, hän ei ole toistaiseksi esittänyt mitään vaatimuksia. Mies avasi aamulla tulen leipomotehtaassa Moskovan kaakkoispuolella. Ainakin yksi ihminen sai surmansa ja kolme on haavoittunut.


Kulttiin hurahtanut italialaismies myrkytti tätinsä ja isovanhempansa – halusi "rankaista epäpuhtaita" MTV 22:18 08.12

Italiassa viranomaiset ovat pidättäneet 27-vuotiaan miehen, jonka epäillään surmanneen perheenjäseniään myrkyllä, paikalliset tiedotusvälineet kertovat.


Keravalaiset nuoret järkyttyivät 16-vuotiaan tytön taposta: ”Hän oli niin auttavainen” iltalehti 18:21 07.12

Keravalaiset nuoret eivät voi käsittää, miksi auttavaisena tunnettu 16-vuotias tyttö tapettiin varhain itsenäisyyspäivän aamuna. Pimeys alkaa laskeutua Keravan keskustaan torstaina iltapäivällä kello kolmen jälkeen. Paikalliset nuoret kävelevät keskustan Kauppakaarta pitkin kotiinsa ja keskustan läheisyydessä sijaitseviin kauppakeskuksiin, kuten niin monena muunakin koulupäivän jälkeisenä iltapäivänä.


Lava-auto ajautui väkijoukkoon suositussa turistikohteessa Thaimaassa – paikalliset hyökkäsivät kuskin kimppuun MTV 14:24 05.12

Kaksi ihmistä kuoli ja 15 loukkaantui, kun lava-auton kuljettaja sai sairauskohtauksen Pattayalla Thaimaassa ja ajoi lapsia kouluun kyydinneiden moottoripyöräilijöiden päälle.


Rekka ajautui väkijoukkoon suositussa turistikohteessa Thaimaassa – paikalliset hyökkäsivät kuskin kimppuun MTV 14:24 05.12

Kaksi ihmistä kuoli ja 15 loukkaantui, kun rekkakuski sai sairauskohtauksen Pattayalla Thaimaassa ja ajoi lapsia kouluun kyydinneiden moottoripyöräilijöiden päälle.


Lapin kauppaväylästä tuli ”tuhojen maantie”: 150 rekkaa rytisee ojiin joka talvi - liikenne poikki jopa päivittäin iltalehti 21:01 28.11

Taloudellisesti tärkeä valtatie 21 aiheuttaa vaikeita ongelmia rekkakuskeille Kolarin ja Kilpisjärven välillä. Käsivarren alueella kulkeva tieosuus on osoittautunut tänä talvena vielä tavallistakin vaikeammaksi rekkaliikenteelle. Paikalliset asukkaat ja ammattikuljettajat hämmästelevät sosiaalisessa mediassa jatkuvia raskaan liikenteen ulosajoja. Onnettomuudet ovat jatkuvia, ja hyvin usein hinausoperaatio katkaisee liikenteen koko tieltä.


Uutiset