Venäjällä pakotetaan äänestämään Putinia tietyissä työpaikoissa - oppositiomedia neuvoo: näin huijaat pomoa iltalehti 10:10 18.03

Monia painostetaan äänestämään, koska muuten äänestysprosentti saattaisi jäädä alhaiseksi, mikä näyttäisi huonolta Vladimir Putinin kannalta. Putin kävi äänestämässä. Venäjän presidentinvaalit pidetään tänään. Käytännössä voittaja on selvillä, sillä todellisia kilpailijoita ei ole. Vladimir Putinin dominoivien vaalien äänestysprosentin nostamiseksi monissa työpaikoissa pakotetaan äänestämään, tietenkin Putinia.


Mahtava tapa liikkua – nojatuoli tuunattiin kahdella hoverboard-laudalla! stara 21:00 17.03

Hoverboard-nimelläkin tunnetuista tasapainoskoottereista ei tullut järin pitkäkestoista villitystä. Tuoreella videolla


71-vuotiaalta Sylvester Stallonelta mahtava voimannäyte - vitsailee kunnostaan: ”Helppo treeni!” iltalehti 22:48 16.03

Pitkän linjan Hollywood-tähti Sylvester Stallone pitää yhä tarkkaa huolta kunnostaan. 71-vuotias Stallone tuli tunnetuksi toimintaleffojen lihaksikkaana tähtenä, ja "Syltty" näyttää, että voimia on vieläkin. Instagramissa julkaisemallaan videolla hän tekee kotisalillaan leukoja 45 kilon lisäpainolla - tai ainakin yhden puhtaan leuan. Toinen näyttää jäävän hieman vajaaksi, kolmas vähän enemmän. Astetta haastavamman suorituksesta tekee se, että Stallone tekee suorituksen pystysuunnassa olevilla tankopidikkeillä.


Aki Linnanahde tempautui kuntokuurille itseään 20 vuotta vanhemman lankonsa kanssa: ”Juhannussaunassa kohdataan” iltalehti 21:51 16.03

Radiojuontajan kertoo tikkiin pääsemisensä olevan ikuisuusprojekti. Iltalehti tapasi Aki Linnanahteen Radiogaalassa Helsingin messukeskuksessa perjantaina. Mies on maininnut julkisuudessa olevansa "hirveässä tikissä" tulevana juhannuksena. - Ettei tule väärää käsitystä kenellekään, niin mähän nyt en ole mitenkään valtavan ylipainoinen. Ja tämä asia on enemmän vähän niinkuin vitsi, Linnanahde kommentoi kuntourakkaa.


Kylmän sodan asetelma - edelleen vastakkain Yhdysvallat ja Venäjä iltalehti 21:23 16.03

Sotilasprofessori, everstiluutnantti Petteri Lalu pitää Venäjän presidentti Vladimir Putinin sotilaallista uhoa vastauksena Yhdysvaltojen uudelle ydinasestrategialle. Putin esitteli Venäjän uutisia asejärjestelmiä puheensa yhteydessä 1. maaliskuuta. Venäjän presidentti Vladimir Putin piti uhmakkaan puheen maan parlamentille maaliskuun alussa. Putin puhui sisäpolitiikkaa, mutta pääpaino puheessa oli Venäjän uusien asejärjestelmien esittelyssä.


Kokelaat hämmästyivät englannin yo-kokeen hankaluutta - ”Koe oli farssi, suunniteltu aivan päin mäntyä” iltalehti 19:34 16.03

Ylioppilastutkintolautakunnan pääsihteerin mukaan kokeen vaativuus otetaan kulloinkin huomioon arvioinnissa. Perjantaina suoritettiin pitkän englannin ylioppilaskoe, joka oli monista kokelaista poikkeuksellisen vaikea. Useat kokeen suorittaneet lukiolaiset ottivat Iltalehteen yhteyttä perjantai-iltapäivänä. - Englanti A-kielenä oli farssi. Koe suunniteltu aivan päin mäntyä. Nolo suoritus, etenkin kun yo kokeiden painoarvoa kasvatetaan massiivisesti korkeakouluihin haettaessa, eräs kokelas arvioi.


Sotiemme Veteraanit epäilee keräyshuijausta - Yrityksille on kaupattu seinäkalentereita veteraanien nimissä iltalehti 19:27 16.03

Kalentereita yrityksille kauppaava yritys on väittänyt osan myyntituotosta menevän Sotiemme Veteraanit- keräykselle, vaikka näin ei ole, kertoo varainhankinnan päällikkö Pia Mikkonen. Veteraanijärjestöjen varainhankinnasta vastaava Sotiemme Veteraanit on saanut yhteydenottoja ihmisiltä, joille on kaupattu seinäkalenteria väitteellä, että osa kalenterin tuotosta tilitettäisiin veteraanien hyväksi. Myyntikampanja alkoi jo viime vuoden joulukuussa. - Painotalo oli tehnyt vuoden 2018 seinäkalenterin, Mikkonen kertoo.


Poliisi, diplomi-insinööri, ex-hiihtäjä... Miksi Hiihtoliitto palkkaa akateemisesti kouluttamattomia valmentajia? ”Painotamme johtajuutta” iltalehti 17:49 16.03

Poliisi Matti Haavisto on hiihdon uusi päävalmentaja. Apuluotseiksi ovat tyrkyllä diplomi-insinööri Teemu Pasanen ja ohuella valmennusansioluettelolla varustettu ex-hiihtäjä Kalle Lassila. Liikuntatieteen maistereita ei maajoukkuevalmennukseen ole tällä tietoa tulossa. Hiihtomaajoukkueen uusi päävalmentaja on poliisi Matti Haavisto. Apuvalmentajiksi ovat tyrkyllä lähes valmis diplomi-insinööri Teemu Pasanen ja entinen maajoukkuehiihtäjä Kalle Lassila.


MTV: Suomen poliisi kidutti lyhytkasvuista - uhri menetti 10 prosenttia painostaan iltalehti 15:30 16.03

Kun mies ei yltänyt juoma-automaattiin sellissään, poliisi neuvoi juomaan vessanpöntöstä. Suomen valtio joutuu maksamaan tuntuvat korvaukset lyhytkasvuiselle miehelle, joka joutui syyttömänä vankilaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV. Syytön mies joutui noin kuukauden mittaiseen tutkintavankeuteen seksuaalirikosepäilyjen vuoksi kesällä 2013. Tampereen poliisivankilassa ja Kylmäkosken vankilassa ei kuitenkaan huomioitu miehen vammaisuutta, mikä aiheutti tälle merkittävää kärsimystä, katsoi Helsingin käräjäoikeus.


Itsensä rokottaneet hoitajat ja lääkärit aloittivat nyt vastakampanjan - ”Minä suojaan potilasta” iltalehti 14:43 16.03

Minä päätän itse -kampanja sai aikaan vastakampanjan. Terveydenhuollon ammattilaisten vastustus influenssarokotusten pakollisuutta kohtaan on synnyttänyt vastakampanjan. Sosiaalisessa mediassa leviää nyt myös "Minä suojaan potilasta" -niminen kampanja, jonka Facebook-ryhmässä oli perjantaina iltapäivällä jo yli 2 000 jäsentä. Kampanjan ovat aloittaneet yksittäiset lääkärit. Myös sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy on kertonut osallistuvansa kampanjaan. Kampanja painottaa sitä, että henkilökunnan rokottaminen influenssaa vastaan on tärkeää potilasturvallisuuden takia.


Ministeri Terho syyttää hallitusta antautumisesta – ”Pääministeriltä petti kantti” MTV 14:15 16.03

Eurooppaministeri ja sinisten niin sanottu trioministeri Sampo Terho syyttää pääministeri Juha Sipilää antautumisesta EU-maiden painostuksen alla europarlamenttipaikkojen jakamisessa. Terho ilmoitti tänään asiasta kovasanaisella tiedotteella.


Kestääkö häkki? Tutkijat kuvasivat valtavan valkohain Meksikossa iltalehti 13:33 16.03

Tappajahai-elokuvasta tuttu hai painoi arviolta kaksi tonnia. Häkki näyttää pieneltä, hai suurelta. Ja kokoa hailla onkin, pituutta yli kuusi metriä ja painoa arviolta kaksi tonnia. Valkohai kuvattiin Meksikon rannikolla Guadalupen saaren vesillä. Kuvat otti haitutkija John Maher naapurihäkistä. Häkit oli laskettu noin 10 metrin syvyyteen.


Paralympiavoittaja Matti Suur-Hamari lähetti mitaleillaan painokkaat terveiset ihmisille: ”Isoja asioita voi tapahtua” iltalehti 12:04 16.03

Matti Suur-Hamari toteutti kahdella paralympiamitalilla omat unelmansa, mutta 31-vuotiaan lautailijan nälkä ei ole vielä tyydytetty. Matti Suur-Hamari kruunasi Etelä-Korean-paralympiamatkansa perjantaina toisella mitalillaan. Lumilautacrossissa kultaa voittanut Suur-Hamari pokkasi banked slalomissa pronssia. Japanin Gurimu Narita voitti kultaa, USA:n Evan Strong hopeaa. Suur-Hamari hävisi Naritalle 0,83 sekuntia.


Suomi hakee talouskasvua maapallon ulkopuolelta – ministerit asettivat avaruustyöryhmän iltasanomat 11:42 16.03

Painopiste avaruustoiminnassa on siirtynyt yhä enemmän liiketoimintaan.


Tässä on Amerikan lihavin teini – elopaino huimat 310 kiloa stara 09:30 16.03

TLC-televisiokanava on aloittanut uuden ohjelman, jossa autetaan Amerikan lihavinta teini-ikäistä,


Pelicans ei anna periksi – painoi avausmaalin SaiPan verkkoon iltasanomat 20:55 15.03

Pelicans pelaa selkä seinää vasten Lahdessa.


Uutiset