Pajuluomasta Sportin uusi päävalmentaja - "Ensi kausi on seurallemme todella iso näytön paikka" jatkoaika.com 18:09 13.03

Vaasan Sport pestasi ensi kauden päävalmentajakseen Ari-Pekka Pajuluoman, jolla on vahva tausta vaasalaisorganisaatiosta.


Kommentti: Sport valitsi luotettavan perusjätkän iltasanomat 17:26 13.03

Ari-Pekka Pajuluoma oli Sportille tässä tilanteessa riskitön vaihtoehto.


SM-liigaseura Sportin uusi päävalmentaja uhkuu itseluottamusta – ”Omalla maalla kuningas, se on kova juttu” iltasanomat 16:49 13.03

Sportin oma poika, suurelle yleisölle tuntematon Ari-Pekka Pajuluoma lähtee palauttamaan seuran uskottavuutta.


Sport vahvisti uuden päävalmentajan nimen iltasanomat 15:33 13.03

Vaasan Sportin uusi päävalmentaja on seuran entinen pelaaja Ari-Pekka Pajuluoma.


Sport nimitti Tomek Valtosen seuraajan - ”Oman kylän pojalle tämä on iso haaste” iltalehti 15:27 13.03

Vaasalaisseuralla on näytön paikka, toimitusjohtaja Tomas Kurtén tietää. Vaasan Sport on nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen on Ari-Pekka Pajuluoman. Sopimus on kaksivuotinen (1+1). Sport ilmoitti runkosarjan päätyttyä, että Tomek Valtonen ei jatka valmentajana. Valtonen ehti ohjata vaasalaisjoukkuetta neljä vuotta.


Ari-Pekka Pajuluomasta Sportin päävalmentaja – "Ensi kausi on seuralle todella iso näytönpaikka" MTV 15:13 13.03

Vaasan Sportin uusi päävalmentaja on Ari-Pekka Pajuluoma. Osapuolet solmivat 1+1-vuotisen sopimuksen, jossa optio on seuralla.


Päivän veto- ja vakiovihje: Hermeksellä kulkee kotona iltalehti 14:20 02.02

Perjantain vetovihje luottaa Hermeksen hyvän kotivireen jatkuvan IPK:takin vastaan. Hermes on valmentajan vaihdoksen jälkeen voittanut neljä viidestä viimeisestä kotipelistään. Saldo on myös oikeudenmukainen, sillä joukkueen peli on koko ajan parantunut Maukka Pajuluoman alaisuudessa. IPK puolestaan ei ehkä ole aivan niin hyvässä vireessä kuin sen viiden viimeisen ottelun saldosta (2-2-1) voisi päätellä. Kotiedulla saan Hermeksen tässä päälle 60% suosikiksi varsinaisella 60 minuutin peliajalla.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Hermes jatkaa myötätuulessa iltalehti 15:18 24.01

Keskiviikon vetovihje uskoo Hermeksen jatkavan nousuaan pois Mestiksen kellarikerroksesta - tällä kertaa RoKin kustannuksella. Katastrofaalisen heikosti Mestiksen aloittanut Hermes on pikkuhiljaa koko ajan parantanut peliään kuukauden takaisen valmentajan vaihdoksen jälkeen. Maukka Pajuluoman alaisuudessa Hermes on hävinnyt yhdeksästä viime pelistään vain yhden varsinaisella peliajalla. Kotona joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa.


Uutiset