Kuva: Pakomatka taittui piikkimattoon – etsintäkuulutettu pakeni poliisia pakettiautolla MTV 05:35 17.05

Etsintäkuulutettu 39-vuotias mies pakeni poliisia pakettiautolla. Viranomaiset saivat miehen lopulta kiinni.


Kuvat: Pakomatka taittui piikkimattoon – etsintäkuulutettu pakeni poliisia pakettiautolla MTV 05:35 17.05

Etsintäkuulutettu 39-vuotias mies pakeni poliisia pakettiautolla. Viranomaiset saivat miehen lopulta kiinni.


Toi Virosta yli 34 000 litraa alkoholia Suomeen - Viinatrokari kärysi: pakastimesta löytyi tuhansien eurojen kätkö iltalehti 22:45 13.05

Viinatrokari joutuu kalterien taakse, kaljaa ostanut kaveripiiri selvisi sakoilla. Trokari joutuu maksamaan myös noin 85 000 euron verot korkoineen. Kahden ja puolen vuoden aikana yli 80 viinanhakureissua Viroon, tuliaisina ainakin 34 353 litraa erilaisia alkoholijuomia. Pakettiautoilla tuodut lastit sisälsivät yli 21 000 litraa olutta, yli 12 600 litraa lonkeroa ja 435 litraa siideriä. Väkevistä kertyi yli 140 litraa, mutta viiniä oli vain kahden hanapakkauksen verran.


Pakettiauto rymisteli ulos tieltä ja meni katon kautta ympäri – kuljettaja kertoi nukahtaneensa MTV 14:45 11.05

Pakettiauto suistui rajusti ulos tieltä tänään aamulla Askolassa.


Hintakilpailu kiristyy autojen katsastuksissa? Katsastusvälit harvenevat – kohteet lisääntyvät MTV 05:20 07.05

Autoliitto odottaa katsastusalan hintakilpailun lisääntyvän, kun henkilö- ja pakettiautojen katsastusvälit harventuvat 20. toukokuuta alkaen.


Törkyohitus tallentui kojelautakameraan - pakettiauto ajaa kuin muita ei tiellä olisikaan iltalehti 16:04 06.05

Vaarallinen ohitustilanne tapahtui 80 kmt rajoitusalueella. Youtubeen ladattu, auton kojelautakameralla kuvattu ohitusvideo näyttää, miten pakettiauton kuljettaja vähät välittää kanssatielläliikkujien ajoturvallisuudesta. Tapahtumapaikka ei käy ilmi videolta. Tilanne on tapahtunut todennäköisesti lauantaina.


Poliisi toivoo vihjeitä suositun tee-se-itse-saunan palosta Helsingissä – oletko nähnyt palopaikalla tummaa pakettiautoa? MTV 16:45 02.05

Poliisi on jatkanut Helsingin Sompasaaressa sijainneen Sompasaunan palon tutkintaa.


Torontossa muistettiin yliajon uhreja iltalehti 05:23 30.04

Muistotilaisuuteen osallistui myös Kanadan pääministeri. Torontossa muistettiin sunnuntaina illalla kaupungissa viikko sitten tapahtuneen yliajon uhreja. Muistotilaisuuteen otti osaa tuhansia ihmisiä. Tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan myös Kanadan pääministeri Justin Trudeau. 10 ihmistä sai surmansa ja useita loukkaantui, kun 25-vuotias mies ajoi pakettiautolla jalankulkijoiden päälle Torontossa viime maanantaina. Epäilty otettiin kiinni melko pian tapahtumapaikalla. Häntä epäillään kymmenestä murhasta ja 13 murhan yrityksestä. Lähde:


Silminnäkijöiden kauhukertomukset Toronton yliajosta: ”Auto vain jatkoi ja jatkoi... ruumiita oli kaikkialla” iltasanomat 10:19 24.04

Valkoinen pakettiauto törmäili ihmisiin vajaan parin kilometrin matkalla.


Video: NHL-pelissä kunnioitettiin joukkosurman uhreja upealla eleellä iltalehti 09:31 24.04

Torontossa nähtiin eilen järkyttävä joukkosurma, kun paikallinen mies ajoi pakettiautolla väkijoukkoon. Karmeassa tragediassa menehtyi ainakin kymmenen ihmistä. Lisäksi 15 muuta haavoittui. Epäilty on 25-vuotias mies nimeltään Alek Minassian. NHL-joukkue Toronto Maple Leafs kunnioitti viime yönä Suomen aikaan pelatussa pelissä joukkosurman uhreja ennen Boston-ottelua. Kuuluttaja pyysi katsojia nousemaan ylös, ottamaan hatut päästä ja rukoilemaan uhrien ja näiden perheiden puolesta. Tyylikäs puhe päättyi hiljaiseen hetkeen.


Toronton joukkosurma: Poliisi piti päänsä kylmänä, vaikka yliajaja yritti tulla ammutuksi - tallentui videolle iltalehti 09:04 24.04

Sivullisen kuvaamalla videolla näkyy, miten pakettiautolla ainakin 10 ihmistä surmannut mies yrittää saada poliisin ampumaan itsensä. Toronton yliajosta epäillyn Alek Minassianin kiinni ottanut poliisi ei hätiköinyt kohdatessaan joukkosurmaajan silmästä silmään. Kohtaaminen tallentui sivullisen kuvaamalle videolle. Surmaaja uhkasi poliisia asetta muistuttavalla esineellä ja väitti, että hänellä on ase. Minassian yritti videon perusteella kaikin keinoin saada poliisin ampumaan. Hän laski kahdesti "asekätensä" ja veti sen nopeasti takaisin.


Toronton yliajosta epäilty on 25-vuotias Alek Minassian - entiset luokkatoverit kuvailevat syrjäänvetäytyväksi erityisoppilaaksi iltalehti 08:37 24.04

Kymmenen ihmistä hengiltä ajanut mies on paikallinen. Kanadan Torontossa tapahtui maanantaina yliajo, jossa kuoli ainakin 10 ihmistä ja 15 haavoittui. Epäilty on 25-vuotias Pohjois-Toronton lähiöstä kotoisin oleva mies nimeltään Alek Minassian. Poliisi uskoo, että Minassian ajoi vuokraamallaan pakettiautolla tahallaan jalankulkijoiden yli North Yorkin alueella Pohjois-Torontossa. Minassian saatiin kiinni elävänä.


10 kuollut ja 15 loukkaantunut: pakettiauto kaahasi silmittömästi ihmisten päälle Torontossa iltasanomat 08:35 24.04

Pakettiauto jyräsi ihmisten päälle Torontossa. Kymmenen kuoli ja 15 loukkaantui. Loukkaantuneista neljä on kriittisessä tilassa.


Vakava yliajo: 10 kuollut ja useita loukkaantunut Kanadassa – ”Näky oli kuin sotatantereelta” uusisuomi 07:58 24.04

10 ihmistä on kuollut ja 15 loukkaantunut pakettiauton ajettua jalankulkijoiden päälle Torontossa Kanadassa.


Toronton epäillystä julkaistu alustavia tietoja - ei terroristitaustaa iltalehti 02:46 24.04

Uutistoimisto Reutersin mukaan epäilty on 25-vuotias mies. Poliisin mukaan Torontossa on kuollut ainakin yhdeksän ihmistä ja 16 ihmistä on loukkaantunut, kun pakettiauton kuljettaja ajoi jalankulkijoiden päälle myöhään maanantaina illalla Suomen aikaa. Uutistoimisto Reuters siteeraa uutisessaan CBC-uutiskanavaa kertoen, että epäilty on 25-vuotias mies.


9 kuollut ja 16 loukkaantunut: pakettiauto kaahasi silmittömästi ihmisten päälle Torontossa iltasanomat 01:19 24.04

Pakettiauto jyräsi ihmisten päälle Torontossa. Yhdeksän kuoli ja 16 loukkaantui. Loukkaantuneista viisi on kriittisessä tilassa.


Poliisi ja Toronton pormestari: Tämä tapahtumista tiedetään iltasanomat 00:21 24.04

Useamman ihmisen kuolemaan päättyneen pakettiauton kuljettajan kaahauksen taustat ovat edelleen tuntemattomia.


adoptoi yhdeksän Epäonnisen hevosen Hurja laskelma ja boikotti karuja huumetilastoja tehokkailla käsittely alkaa hovioikeudessa Kivelälle jatkoa kohujen keskelle joutuneet madon poliisi eristänyt alueen uhkatilanne, poliisi eristänyt valtaosa on Vermo 23.5.2018 – yhdistävä tekijä yksi ”Höpöhöpö,

Uutiset