Nelostiellä pakettiauton ja kahden henkilöauton kolari – kolme loukkaantui iltasanomat 11:01 15.12

Tie oli erittäin liukas.


Poliisin pakettiautoa kuvannut ja putkaan joutunut nainen aikoo kannella oikeusasiamiehelle MTV 16:20 14.12

Poliisin pakettiautoa itsenäisyyspäivänä Helsingissä kuvannut ja lopulta putkaan viety nainen aikoo tehdä kantelun kohtelustaan eduskunnan oikeusasiamiehelle.


Nainen päätyi itsenäisyyspäivänä putkaan pysähdyttyään kuvaamaan pakettiautoa pyörätiellä MTV 11:13 08.12

Helsinkiläinen Marjut Ollitervo sai viettää itsenäisyyspäivää putkassa, koska hänellä ei ollut esittää viranomaisille henkilötodistusta. Näin Ollitervo kertoo Facebookin Minä pysäköin pyörätielle -ryhmässä.


Poikkeuksellinen tilanne: Mies ajoi pakettiautolla kohti Mannerheimin ratsastajapatsasta – "Ei kukaan osannut tällaista arvata" MTV 17:46 06.12

Iltapäivällä Helsingin keskustassa koettiin erikoinen tilanne, kun mies ajoi pakettiautolla kohti marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsasta, mutta pysäytti auton viime hetkellä.


Kolme loukkaantui kolarissa Jokioisilla: ”Liukasta on, pimeää ja huono näkyvyys - siinähän niitä on osatekijöitä” iltalehti 19:51 05.12

Kolme henkilöä loukkaantui lievästi kahden henkilöauton ja yhden pakettiauton kolarissa Kanta-Hämeen Jokioisilla. - Kaikki olivat käveleviä potilaita. Ajonopeudet ovat sellaisia, että yksi oli hyvä tarkastaa varmuuden vuoksi, päivystävä palomestari Markus Majuri sanoo. Huono ajokeli on piinannut itsenäisyyspäivän aattona Etelä-Suomen teitä. Se on Majurin mukaan osatekijänä myös Jokioisten onnettomuudessa.


Pakettiauto ja koulubussi kolaroivat Nurmijärvellä, kyydissä 25 alakoululaista – ”Kasassa oli ainekset paljon pahempaan” iltasanomat 18:39 01.12

Kukaan ei loukkaantunut kolarissa. Pelastuslaitoksen mukaan koulubussin kuljettajan nopea reagointi pelastivat tilanteen.


Kuljettaja menetti autonsa hallinnan sohjoisella tiellä – ajautui suoraan vastaantulleen pakettiauton keulaan iltasanomat 18:23 30.11

Valtatie 9:llä Siilinjärvellä tapahtui torstaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui kaksi henkilöä.


Silminnäkijä: Ajoivat kilpaa - Bemarikuskille ehdollista Audin tieltä kilkkaamisesta iltalehti 21:53 29.11

Bemarin ja Audin välinen kilpa-ajo päättyi kummankin rajuun ulosajoon risteyksessä. Törmääjä oli bemarikuski, jonka sakkotuomion hovioikeus muutti ehdolliseksi vankeudeksi. Kilpa-ajo ja törmäys sattuivat Porvoon liepeillä Helsingintiellä, kun Helsingin suunnasta tulleet BMW ja Audi ohittelivat toisiaan ylinopeutta ajaen. Edellä ajaneen Volvon kuljettaja kertoi kahden auton ohittaneen hänet peräjälkeen lujaa vauhtia. Tilanne oli hänen mukaansa täpärä. Autot olivat osua vastaan tulleeseen pakettiautoon.


Futistähdet pilailivat valepuvuissa kannattajien kustannuksella - nuori poika suolasi miljoonahankinnan vahingossa päin naamaa iltalehti 20:46 27.11

Valioliigaseura Liverpoolin tähtipelaajat pilailivat seuran kannattajien kustannuksella. Pilailuoperaatiota johti entinen Liverpool-tähti Robbie Fowler, joka istui seuran fanituotemyymälän ulkopuolelle pysäköidyssä pakettiautossa ja antoi mikrofonin välityksellä ohjeita myymälän sisällä olleille pelaajille. Pelaajista tempaukseen osallistuivat Alex Oxlade-Chamberlain, Dominic Solanke ja Andrew Robertson, jotka oli puettu erilaisiin valeasuihin.


Hyvä kehitys jatkuu - tieliikenteessä kuollut tänä vuonna 14 ihmistä vähemmän kuin viime vuonna iltalehti 12:11 23.11

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan tieliikenteessä kuoli lokakuussa 22 ja loukkaantui 463 ihmistä. Kuolleita oli 1 vähemmän ja loukkaantuneita 15 enemmän kuin vuoden 2016 lokakuussa. Kuolleista 12 oli liikkeellä henkilöautolla, 1 pakettiautolla, 1 mopolla ja 3 kuorma-autolla. Jalankulkijoita kuoli 3 ja polkupyöräilijöitä 1. Lisäksi kuoli yksi muu tienkäyttäjä. Surmansa saaneista oli miehiä 17 ja naisia 5. Kaikkiaan tieliikenteessä sattui lokakuussa 368 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta.


Kaksi loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Kauhajoella iltasanomat 18:13 16.11

Henkilö- ja pakettiauto törmäsivät toisiinsa torstaina iltapäivällä kohtaamistilanteessa.


Nyt se on selvitetty: Onko nainen vai mies auton ratin takana vaarallisempi? iltalehti 06:05 13.11

Kumpi on vaarallisempi auton kuljettajana: nainen vai mies? Alma Median analysoima Liikenneviraston onnettomuusdata kertoo, että miehet ajoivat vuosina 2009-2016 henkilö- ja pakettiautoilla onnettomuuksia tuplasti useammin kuin naiset. Miehet kolaroivat kahdeksan vuoden jakson aikana yhteensä 180 000 kertaa, naiset 88 500. Miehet ajoivat kolareita naisia useammin kaikissa ikäryhmissä sekä onnettomuuksien määrällä mitattuna että suhteessa B-ajokortin haltijoiden määrään. Poikkeuksia ei löytynyt.


Millainen kuski on liikenteessä vaarallisin? Laaja selvitys paljastaa, miten ikä ja sukupuoli vaikuttavat auto-onnettomuuksiin iltalehti 06:04 13.11

Kuskeja on monenlaisia, mutta jos henkilö- tai pakettiauton ratin takana istuu 18-vuotias mies, on onnettomuuteen joutuminen kaikkein todennäköisintä. Alma Median analyysissä riskialtteinta kuskia etsittiin Liikenneviraston data-aineistosta, johon on kerätty kaikki tieliikenneonnettomuudet kahdeksalta viime vuodelta. Joka kolmas sadasta onnettomuuteen joutuneesta kuskista paljastui 18-vuotiaaksi mieheksi. - Kokemusta ajamisesta ei ole ehtinyt kertyä. Ajotaitoja vielä harjoitellaan, mutta silti ajotyyli ei ole turvallisuushakuinen, kommentoi Liikenneturvan koulutuspäällikkö Satu Tuomikoski.


EU-komissiolta tiukka ehdotus: Uusien henkilöautojen päästöjä vähennettävä yli 30 prosenttia iltalehti 13:17 08.11

Euroopan komission mukaan henkilö- ja pakettiautojen keskimääräisten hiilidioksidipäästöjen on oltava 30 prosenttia alhaisemmat vuonna 2030 kuin vuonna 2021. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Teollisuushalli roihahti palamaan Jyväskylän Tikkakoskella – pelastuslaitos vinssasi pakettiauton turvaan iltasanomat 16:39 04.11

800 neliön teollisuushalli paloi pahoin Elementtitiellä Jyväskylän Tikkakoskella.


Poliisi pysäytti pakettiauton Torniossa – takatiloista löytyi kaksi yllätystä iltasanomat 15:59 04.11

Poliisipartio pysäytti perjantain ja lauantain välisenä yönä Torniossa pakettiauton, jonka takaosasta tehty löytö johti rikoksen jäljille.


Kääntyvä pakettiauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen Helsingissä – nainen loukkaantui iltasanomat 11:22 03.11

Nainen oli tajuissaan, kun hänet vietiin sairaalaan.


Poliisi: New Yorkin verilöylyä tutkitaan terrori-iskuna iltalehti 04:39 01.11

Ainakin kahdeksan ihmistä sai surmansa. New Yorkissa Manhattanilla ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut, kun auto ajoi pyöräilijöiden päälle. Mies ajoi poliisin mukaan autollaan useiden korttelien matkan pyöräkaistaa pitkin ja törmäsi ihmisiin. Avolavapakettiauto kolaroi tämän jälkeen koulubussiin. Sen jälkeen epäilty poistui autosta jäljitelmäaseet käsissään.


Uutiset