SUORA LÄHETYS JUURI NYT: Tältä näyttää vaarallisen saastesumun riivaamassa New Delhissä iltasanomat 05:02 10.11

Paikoilleen jämähtänyt saastesumu on pitänyt jo päiväkausia New Delhiä ja muita Pohjois-Intian sekä Pakistanin kaupunkeja otteessaan.


Miehet marssittivat alastonta 14-vuotiasta tyttöä kylän läpi Pakistanissa - kostivat tytön veljen teon iltalehti 12:11 02.11

Tyttö oli noutamassa vettä, kun miesjoukko hyökkäsi hänen kimppuunsa. Pakistanin poliisi on pidättänyt kahdeksan miestä, jotka marssittivat alastonta 14-vuotiasta tyttöä Multanin läheisen kylän läpi Punjabin provinssissa. Miesjoukko teki tempauksen kostoksi tytön veljen väitetystä suhteesta, joka loukkasi perheen kunniaa. Tapaus on jälleen yksi esimerkki pakistanilaisista kyläneuvostoista, jotka käyttävät naisia ja tyttöjä hyväkseen perheiden välisten riitojen ratkaisemisessa. Vain kolme kuukautta aiemmin kyläneuvosto lähellä Multania määräsi 17-vuotiaan tytön raiskattavaksi rangaistuksena siitä, että hänen veljensä oli hyökännyt seksuaalisesti jonkun kimppuun.


Tillerson: Yhdysvallat huolissaan Pakistanin vakaudesta iltalehti 12:40 25.10

Ääriliikkeet ja terroristiryhmät ovat muodostuneet uhaksi Pakistanin hallituksen vakaudelle, varoittaa Yhdysvaltojen ulkoministeri Rex Tillerson. Tillersonin mukaan Yhdysvallat katsoo, että liian moni ääriliike saa turvasataman Pakistanista. Tillerson sai Pakistanissa kylmäkiskoisen vastaanoton ja kertoi huolistaan seuraavassa matkakohteessaan New Delhissä.


Viisi vuotta panttivankina Afganistanissa ollut amerikkalaisnainen kiidätettiin sairaalaan - "Vaimoni on käynyt läpi helvetin" iltalehti 13:12 18.10

Joshua Boyle, Caitlan Coleman ja heidän kolme lastaan pelastettiin vankeudestaan viime viikolla. Pariskunta pyysi apua Yhdysvaltojen ja Kanadan hallituksilta sieppausvideoilla. (CNN) Pakistanin turvallisuusjoukot pelastivat kanadalais-amerikkalaisen perheen viime viikolla Afganistanista, missä pariskunta oli ollut viiden vuoden ajan Talibaniin liitetyn Haqqani-ryhmittymän panttivankina. Parin kaikki kolme lasta syntyivät vankeuden aikana. Perhe saapui Kanadaan perjantaina.


Uutiset