Työsuhteen "potkulaki" herättää hämmennystä – Ihalainen: "Meidän pitäisi panostaa ihmisten osaamiseen" MTV 08:11 19.09

Hallitus haluaa lisätä työnantajien valtaa alentamalla työllistämisen kynnystä. Näin ollen irtisanomista halutaan helpottaa alle 20 hengen yrityksissä. Palkansaajajärjestöt vastustavat hallituksen suunnitelmia.


Teollisuuden ylityökielto iskee Meyerin Turun telakkaan – Ylimääräisiä kustannuksia 200 000 euroa viikossa MTV 19:44 17.09

Palkansaajajärjestöt, kuten teollisuusliitto ja Ammattiliitto Pro, ovat käynnistäneet vastatoimiaan hallituksen suunnitelmille heikentää työsuhdeturvaa pienissä yrityksissä.


Ylityökieltoja alkoi vastatoimena irtisanomissuojan heikentämiselle MTV 00:01 17.09

Palkansaajajärjestöt ovat käynnistäneet vastatoimiaan hallituksen suunnitelmille heikentää työsuhdeturvaa pienissä yrityksissä.


Antti Rinne: ”Vakava kriisi – hallitus on Suomen Yrittäjien asialla” uusisuomi 12:12 14.09

Suurimman oppositiopuolueen sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne arvioi Uuden Suomen haastattelussa, että hallituksen ehdotus henkilöperusteisen irtisanomisten helpottamisesta pienissä yrityksissä on johtanut kriisiin työmarkkinoilla. Palkansaajajärjestöt ovat ilmoittaneet ryhtyvänsä työtaistelutoimiin, jos hallitus ei vedä hankettaan pois.


Kaksi isoa ammattiliittoa vaatii: Hallituksen peruttava lomarahaleikkaukset uusisuomi 11:52 20.08

Julkisen sektorin lomarahaleikkaukset on peruttava, vaativat palkansaajajärjestöt JHL ja Pardia ensi viikon budjettiriihen alla.


Palkansaajajärjestöt hermoilevat uutta valtakunnansovittelijaa iltasanomat 11:04 03.07

Uusi valtakunnansovittelija herättää hermostusta.


Palkansaajajärjestöt eivät usko hallituksen työttömyysrohtoihin iltasanomat 15:08 12.04

Vastaavia heikennyksiä on tehty työllisyyden nimissä aiemmin, myönteisistä vaikutuksista ei näyttöä, kritisoivat SAK:n Eloranta ja STTK:n Sund.


ilmiriita hallituksessa Korvesta psykologin arviossa lapseen kohdistuvista mennyt toista kertaa Narreille ensimmäisen Perrinin rajapyykin saavutusta SaiPa jäi maaleitta

Uutiset