Krista Pärmäkoski nappasi mahtavan tilin voitostaan - jopa Marit Björgen kalpenee kausituloissa iltalehti 12:28 21.01

Suomalainen sai sunnuntain ykköstilastaan palkintorahaa noin 8 500 euroa. Tällainen on Krista Pärmäkosken ura toistaiseksi. Krista Pärmäkosken sunnuntain voitto tuntuu mukavasti pankkitilillä, sillä Planican ykköstilasta tulee palkintorahaa 10 000 Sveitsin frangia, eli noin 8 500 euroa.


Ilkka Herola hyvin huojentuneena palkintopallipaikan jälkeen – iso viesti olympialaisia ajatellen MTV 18:38 20.01

Yhdistetyn maailmancupissa Ilkka Herola ylsi komeasti kolmanneksi Ranskan Chaux-Neuvessa. Herola lähti ladulle yhdeksäntenä, ja vahva kiri huipentui palkintopallipaikkaan.


Ilkka Herolan henkinen lukko rysähti auki – ”On tässä taisteltu, rimpuiltu ja väännetty” iltasanomat 16:41 20.01

Ilkka Herola saavutti lauantaina uransa toisen palkintokorokesijan. Edellisestä oli kulunut jo yli kaksi vuotta.


Hieno vire jatkuu: Mika Poutala luisteli kolmanneksi 1 000 metrillä iltalehti 16:23 20.01

Mika Poutala nousi palkintokorokkeelle maailmancupin 1 000 metrin pikaluistelukilpailussa Saksan Erfurtissa. Poutala sijoittui kolmanneksi. Hollanti otti kilpailussa kaksoisvoiton. Kjeld Nuis oli nopein ennen Hein Otterspeeriä (+0,39 sekuntia) ja Poutalaa (+0,42). Palkintopallipaikka oli Poutalan uran kolmas 1 000 metrillä maailmancupissa. Poutala oli vuonna 2016 Harbinissa toinen ja vuonna 2009 Salt Lake Cityssä kolmas. Kaiken kaikkiaan maailmancupissa palkintopallisija oli Poutalan uran 19:s.


Poutalan vauhti kiihtyy ennen olympialaisia – kakkosmatkallaan palkintopallille maailmancupissa! MTV 16:13 20.01

Mika Poutala sijoittui kolmanneksi 1000 metrillä pikaluistelun maailmancupissa Erfurtissa lauantaina.


Sprinttifinaalit käytiin ilman suomalaisia - Norja ja Ruotsi juhlivat Planicassa iltalehti 15:58 20.01

Krista Pärmäkosken ja Iivo Niskasen välieräpaikat olivat parhaat suomalaissuorituksen maastohiihdon maailmancupin sprinttikilpailuissa Planicassa. Ruotsin Stina Nilsson jatkoi hyviä otteitaan sprinttikisoissa ja nappasi voiton myös Planicassa. Palkintopallin täydensivät norjalaiset Kathrine Rolsted Harsem ja Maiken Caspersen Falla. Krista Pärmäkoski oli päivän paras suomalaisnainen edettyään välieriin. Ensimmäisessä välierässä vauhti oli Pärmäkoskelle kuitenkin liikaa, ja suomalainen jäi ryhmänsä viimeiseksi. Pärmäkoski suoristi selkänsä jo roimasti ennen maalia huomattuaan finaalipaikan karanneen, ja eroa erän kärkinimi Fallaan kertyi yli kahdeksan sekuntia.


Pystypaikan pummit veivät palkintosijan Kaisa Mäkäräiseltä – maalisuoralla nähtiin upeaa urheiluhenkeä! iltasanomat 15:02 20.01

Kaisa Mäkäräinen nousi komeasti yli 20 sijaa takaa-ajokilpailussa.


Ilkka Herola nousi palkintopallille! Komea kiri hiihto-osuudella MTV 14:04 20.01

Ilkka Herola nousi komeasti kolmanneksi yhdistetyn maailmancupin normaalikisassa Ranskan Chaux-Neuvessa. Herola lähti hiihto-osuudelle yhdeksänneltä sijalta, mutta teki ladulla lujaa jälkeä.


Ilkka Herola nousi palkintopallille! Luja harppaus hiihto-osuudella MTV 14:00 20.01

Ilkka Herola nousi komeasti kolmanneksi yhdistetyn maailmancupin normaalikisassa Ranskan Chaux-Neuvessa. Herola lähti hiihto-osuudelle yhdeksänneltä sijalta, mutta teki ladulla lujaa jälkeä.


Mahtava nousu! Ilkka Herola rynnisti väkisin palkintopallille iltalehti 13:58 20.01

Jan Schmid on voittanut yhdistetyn maailmancupin osakilpailun Ranskan Chaux-Neuvessa. Toiseksi kisassa tuli Japanin Akito Watabe. Hän jäi norjalaisesta vain 1,4 sekuntia. Suomen Ilkka Herola nousi upeasti kisassa kolmanneksi. Hän kukisti loppukiritaistossa Itävallan Lukas Klapperin 0,3 sekunnin erolla.


Ilkka Herola upeasti palkintokorokkeelle yhdistetyn maailmancupissa! Edellisestä kerrasta yli kaksi vuotta iltasanomat 13:56 20.01

Ilkka Herola nousi toista kertaa urallaan palkintokorokkeelle yhdistetyn maailmancupissa.


Ilkka Herola onnistui mäessä - taistelee tänään palkintopallipaikasta! iltalehti 12:31 20.01

Yhdistetyn maailmancup jatkuu tänään Chaux-Neuven kisalla. Juuri päättyneen mäkiosuuden kingi oli Japanin Akito Watabe, jonka hyppy kantoi HS118-mäessä 118 metriä. Toiseksi liiteli Norjan Jarl Magnus Riiber, joka lähtee hiihto-osuudelle 22 sekuntia Wataben perässä. Mäen kolmanneksi parhaasta ilmalennosta vastasi Itävallan Wilhelm Denifl.


Ilkka Herola yhdistetyn ladulle kärkikymmenikössä – hyvät asemat palkintopallitaisteluun MTV 12:30 20.01

Ilkka Herola onnistui mainiosti yhdistetyn maailmancupin normaalikisan mäkiosuudella Ranskan Chaux-Neuvessa.


Naispesäpalloilijoille JussinHessu-kulttuuripalkinto stara 17:32 19.01

Tampereen ja Tammerkosken nuorkauppakamarien vuosittain yhdessä jakama JussinHessu-kulttuuripalkinto jaettiin hetki


Viihdelehti Stara.fi stara 17:32 19.01

Tampereen ja Tammerkosken nuorkauppakamarien vuosittain yhdessä jakama JussinHessu-kulttuuripalkinto jaettiin hetki


Tuomas Grönmanilta hieno venyminen ampumahiihdon maailmancupissa iltalehti 16:58 19.01

Tuomas Grönman oli parhaana suomalaisena 25:s ampumahiihdon maailmancupin pikakilpailussa Italian Anterselvassa. Grönman selvitti ampumapaikat yhdellä ohilaukauksella ja jäi voittajasta, Norjan Johannes Thingnes Böstä hieman yli kaksi minuuttia. Palkintopallille nousivat myös Ranskan Martin Fourcade ja Saksan Arnd Peiffer.


Lauri Markkanen ja Iivo Niskanen sanailivat keskenään - Vuoden urheilija teki jo lupauksen ensi vuodesta iltalehti 12:53 19.01

Kolmanneksi Vuoden urheilija -äänestyksessä sijoittunut Lauri Markkanen lähetti rehdit terveiset Iivo Niskaselle. NBA:n koripallotähdelle Lauri Markkaselle ja MM-kultahiihtäjälle Iivo Niskaselle torstai-illan Urheilugaala oli suuri menestys. Niskanen pokkasi illan pääpalkinnon Vuoden urheilija -tittelin tennissankari Henri Kontisen ja Markkasen miehittäessä muut palkintopallisijat.


Kommentti: Ennakkosuosikin asema ei sovi Kaisa Mäkäräiselle - kestääkö kasetti Koreassa? iltalehti 10:32 19.01

Ammunta on hyvin pitkälti korvien välistä kiinni, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Kaiken piti olla kunnossa. Kaisa Mäkäräisellä oli taskussa upea voitto viime sunnuntailta ja yhteensä kolme palkintopallipaikkaa vuoden 2018 maailmancupin kisoista. Ammuntapenkalla tuli huippuonnistumisia osumaprosentilla 90,1. Torstaina tuli kolme sakkoa ja kauden huonoin sijoitus 24:s. Makuuammunnassa, josta saldona oli kaksi sakkoa, voi spekuloida poikkeuksellisen huonolla tuuliraolla. Suomalaisen osumaprosentti oli torstaina 70.


Vuoden esikuva -palkinto halvaantuneelle ex-voimistelija Jari Mönkköselle ja Sanna-vaimolle – koskettava tavoite toteutui MTV 00:47 19.01

Neliraajahalvaantunut entinen telinevoimistelija Jari Mönkkönen ja hänen Sanna-vaimonsa on palkittu Urheilugaalassa Vuoden 2017 esikuva -palkinnolla.


Iivo Niskanen tunteikkaana Vuoden urheilija -palkinto käsissään: ”Se oli hieno päivä olla suomalainen hiihtäjä” iltalehti 23:11 18.01

Iivo Niskanen muisteli Uuno käsissään kotikisojen kultaista menoa ja ainutkertaista kannustusta. Iivo Niskanen nousi gaalapöydästään, näytti vähän hauista ja nousi tyynesti lavalle juhlakansan eteen. Paljon väkevämmin hän näytti hauista 1. maaliskuuta Lahdessa. Norjan pelätyille mahtimenijöille Martin Johnsrud Sundbylle ja Niklas Dyrhaugille oli tarjolla vain kakkos- ja kolmospallit.


Uutiset