NHL julkaisi King Clancy Trophy -ehdokkaat jatkoaika.com 02:21 24.04

NHL julkaisi maanantaina 31 ehdokkaan listan, jonka joukosta valitaan vuoden 2018 King Clancy Trophyn voittaja. Palkinto jaetaan liigan pelaajalle, joka on osoittanut johtajuutta kaukalon ulkopuolella hyväntekeväisyyden muodossa. Joukkueet valitsevat omat ehdokkaansa.


NHL julkaisi King Clancy -Trophy ehdokkaat jatkoaika.com 02:21 24.04

NHL julkaisi maanantaina 31 ehdokkaan listan, jonka joukosta valitaan vuoden 2018 King Clancy -Trophyn voittaja. Palkinto jaetaan liigan pelaajalle, joka on osoittanut johtajuutta kaukalon ulkopuolella hyväntekeväisyyden muodossa. Joukkueet valitsevat omat ehdokkaansa.


Tapparalta ensi-isku veitsi kurkulla – yläpesä soi Vehviläisen takana! MTV 19:41 23.04

Tappara oli hallinnut neljättä SM-liigafinaalia Kärppiä vastaan, ja palkinto tuli toisessa erässä. Jere Karjalainen naulasi 1–0-osuman sisään suoraan Jan-Mikael Järvisen syötöstä.


Loisto-otteille palkinto: kaksi JYPin suomalaishyökkääjää siirtyy KHL:ään! MTV 16:18 23.04

SM-liigaseura JYPin hyökkääjät Juuso Puustinen, 30, ja Joonas Nättinen, 27, siirtyvät KHL:ään. Kaksikko käyttää optiot purkaa voimassa oleva JYP-sopimus ulkomailla pelaamista varten.


Päivän ravivihje: Toto4, Oulu 23.4. iltalehti 13:13 23.04

Oulun maanantairavien Toto4-vihjerivin pankiksi valitaan päätöskohteen E.V. Jory. Ruuna starttaa lievässä ylisarjassa palkintorahojen suhteen, mutta ykkösrata kompensoi tuota vajetta. Kaksi viikkoa sitten E.V. Jory purjehti voittoon johtohevosen ulkopuoleltakin. Kuntokäyrä näyttää olevan voimakkaasti nousussa Arto Komulaisen ajokilla. Toto4-vihjerivi: I:<8 Lago Negro, 1 Baretta Boko, 11 Boys Going On, 5 Disco A.E., 4 Bakels Birdland (7,10)


Liverpoolin maalitykki Mohamed Salah valittiin PFA:n vuoden pelaajaksi iltasanomat 01:31 23.04

Vuoden nuoren pelaajan palkinto meni Manchester Cityn Leroy Sanélle.


Suomalaistempaus huomioitiin suurella kansainvälisellä sivustolla - palkintona saari Turusta! iltalehti 10:41 22.04

Paavo Nurmi Gamesin keihäskisassa on ensi kesänä mahtava pääpalkinto. - Jos miesten keihäänheiton voittaja ylittää Aki Parviaisen SE-tuloksen 93,09, bonuksena on saari Turun saaristosta, kertoo kilpailua järjestävän PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen. Huima tempaus on huomiotu Kansainvälisen olympiakomitean pyörittämällä Olympic Channel -nettisivustolla. Sieltä löytyy tyylikäs videoklippi, jossa keihäsmaailman suurimmat tähdet kertovat mietteitään poikkeuksellisesta palkinnosta.


Selviytyjät: Janni valitsee Katjan illallisseuraksi — miehet pahastuvat: ”Mieluummin olisin nakannut akat tänne laavuun” iltalehti 22:13 21.04

VARO JUONIPALJASTUKSIA Selviytyjät-leirin miehet puhisevat kiukusta vesisateessa, kun Janni Hussi ja Katja Ståhl pääsevät nauttimaan herkuista ravintolaan. Selviytyjissä käydään sunnuntaina palkintokilpailu, jonka lopputulos käy kilpailussa vielä mukana olevien miesten luonteen päälle. Kilpailun vie nimiinsä Janni Hussi. Palkintona on illallinen kylän ravintolassa, ja voittaja saa valita mukaansa yhden seuralaisen.


Hurjat kuvat: Lindsey Vonnilta raju avautuminen – menestys vaatinut paljon MTV 21:56 21.04

Alppiurheilulegenda Lindsey Vonn onnistui nousemaan palkintokorokkeelle tänä vuonna Pyeongchangin olympialaisissa. Liikuttunut jenkkitähti ilmoitti voitettuaan hopeaa syöksylaskussa, että hänen uransa olympiatasolla on ohi.


Selviytyjät: Kilpailijat äänestävät joukostaan julkisuustyrkyimmän: Yllättäen Janni voittaa Sampon iltalehti 18:37 21.04

VARO JUONIPALJASTUKSIAAinoastaan Ilari Sahamies arvaa, että heimon enemmistön mielestä julkisuus on kaikkein tärkeintä Janni Hussille eikä Sampo Kaulaselle. Selviytyjät Suomi -sarjan sunnuntain jaksossa käydään palkintokilpailu nimeltä Pää pölkylle. Siinä kilpailijat kirjoittavat ensin oman mielipiteensä siitä, kuka on esimerkiksi leirin ärsyttävin tai kenellä on paras huumorintaju. Sen jälkeen juontaja Juuso Mäkilähde laskee vastaukset yhteen ja kerää enemmistön mielipiteet jokaisesta asiasta.


Asiantuntija: Pohjois-Korean ydinasekokeiden lopettaminen voi olla halpaa puhetta ja lännen palkintojen kalastelua iltasanomat 13:39 21.04

Yhdysvallat on vaatinut Pohjois-Korealta ydinaseohjelman lopettamista päästäkseen samaan neuvottelupöytään. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Pohjois-Korea luopuisi aseistaan.


Natalie Portman ei suostu osallistumaan Israelissa järjestettävään seremoniaan miljoonan dollarin palkinnon perässäkään - ei halua tukea pääministeri Benjamin Netanjahua iltalehti 10:23 21.04

Oscarillakin palkittu näyttelijä Natalie Portman ei halua tukea Israelin pääministeri Bengamin Netanjahua. Israelilainen näyttelijä Natalie Portman ei aio saapua Jerusalemiin ottamaan vastaan vuoden 2018 Genesis -palkintoa. Palkinnon arvo on miljoona dollaria. Se on jaettu ansiokkaalle juutalaiselle vuodesta 2014. Genesis -palkintogaalan järjestäjät ilmoittivat Portmanin perumisesta sivuillaan torstaina.


Aleksander Barkov ehdolla NHL-palkintoon iltasanomat 05:46 21.04

NHL:n herrasmiespalkinnon finalistit julkistettiin perjantaina.


Aleksander Barkoville kunniaa: Jälleen ehdolla arvostettuun NHL-palkintoon! iltalehti 03:32 21.04

Florida Panthersin Aleksander Barkov on ehdolla Lady Bing Memorial Trophyn saajaksi. NHL julkisti lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ehdokasta niin sanotun herrasmiespelaajan palkinnon saajaksi. Kauden päätösgaalassa palkinnon pokkaa joko Barkov, Vegasin William Karlsson tai Buffalon Ryan O'Reilly. Palkinto jaetaan vuosittain pelaajalle, joka osoittaa korkealaatuisen pelisuorituksen ohella parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäisen käytöksen.


Natalie Portman ei ota vastaan miljoonan dollarin palkintoa iltasanomat 22:04 20.04

Syynä kieltäytymiseen ovat ”huolestuttavat tapahtumat” Israelissa.


Tutkivan journalismin Lumilapio-palkinto kahdelle Helsingin Sanomien toimittajalle - ansiona kuntapäättäjien rikostaustojen selvittäminen iltalehti 21:46 20.04

Palkitun journalistisen kokonaisuuden ansiokkuutta lisäsi se, että aineisto luovutettiin myös halukkaiden maakuntalehtien käyttöön. Tutkivan journalismin yhdistys on palkinnut Lumilapio-palkinnolla Helsingin Sanomien toimittajat Tuomo Pietiläisen ja Niko Vartiaisen. Palkinto myönnettiin kuntapäättäjien rikossyytteiden ja -tuomioiden paljastamisesta kuntavaalivuonna 2017. Palkitun journalistisen kokonaisuuden ansiokkuutta lisää yhdistyksen mukaan laajan datajournalistisen selvityksen ohella erityisesti se, että Helsingin Sanomat luovutti kerätyn aineiston myös halukkaiden maakuntalehtien käyttöön. Ainakin 14 alueellista mediaa uutisoi aineiston perusteella kuntapäättäjien rikostaustoista.


Näin Selviytyjät Suomi -sarjan loppukausi etenee: Tuleva jakso poikkeaa radikaalisti muista iltalehti 06:10 20.04

Sunnuntaina nähtävässä Selviytyjät-jaksossa kukaan ei tipu pois pelistä. Selviytyjät Suomi -sarja on edennyt jo pitkälle. Mukana on vielä viisi kilpailijaa ja tulossa on neljä viimeistä jaksoa. Sarjan 12. jakso nähdään sunnuntaina, eikä siinä äänestetä pois ketään. Jakson aikana nähdään vain palkintokilpailu, mutta ei koskemattomuuskilpailua. Sunnuntain jakso on rakenteeltaan muutenkin poikkeava, sillä suuressa osassa ovat kilpailijoiden läheisiltään saamat kirjeet.


Real Sociedadin vahva jakso jatkuu: Atlético nurin, Juanmi ilmiliekeissä! iltalehti 22:48 19.04

Real Sociedad yllätti Atlético Madridin luvuin 3-0 La Ligassa torstaina. Joukkueiden kohtaamisesta muodostui tasainen koitos, jossa Real Sociedad kotijoukkueena kuitenkin oli koko peliä koskien selkeästi hallitsevampi osapuoli. Kotijoukkueen vahva panos ottelun hallintaan sai palkintonsa 27. minuutilla, kun Willian Jose paahtoi pallon raivokkaasti vasemman tolpan kautta verkkoon. Täydellisen syötön maaliin antoi Adnan Januzaj.


Finlandia-palkintojen valitsijat nimetty: mukana Riku Rantala iltalehti 14:06 19.04

Suomen Kirjasäätiö on nimennyt vuoden 2018 Finlandia-palkintojen lautakunnat sekä valitsijat. Kirjallisuuden Finlandia-palkintoja jaetaan jälleen kolme, joista jokainen on arvoltaan 30 000 euroa. Tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnon saajasta päättää tänä vuonna elokuvaohjaaja Virpi Suutari. Enintään kuusi ansiokasta yleistajuista tietokirjaa palkintoehdokkaaksi valitsevaan palkintolautakuntaan on nimetty puheenjohtajaksi viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Johanna Vesikallio ja jäseniksi toimittaja Tuomas Kaseva sekä kirjakauppias Heli Kuvaja.


Nyt se varmistui: Pekka Rinne ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi! iltalehti 06:30 18.04

Pekka Rinne on pelannut maagisen kauden Nashville Predatorsin maalilla. Joukkueensa NHL:n runkosarjan voittoon johdattanut Rinne on yksi kolmesta Vezina Trophyn voittajaehdokkaasta. 34-vuotias kempeleläinen on ehdolla neljättä kertaa, ja tänä vuonna hän on suurin suosikki sen voittajaksi. Aiemmilla kerroilla palkinto on mennyt sivu suun.


alustavia Aviciita EHT-turnauksessa - gaalaillallisen hiipuessa etelänaapuri saa Lähipäivät ovat sateisia lähteä tehtävälle Lahdessa muuttuu aurinkoisemmaksi neuvottelevat Washingtonissa muun nyrkillä pelikonsolin parvekkeelta” sai surmansa vohvelikahvilassa taisteli finaalisarjalle jatkoa Tapparalle - viimeiselle yhdeksän ihmistä ”Luotto on loppu,

Uutiset