Ainakin kaksi kuollut ja yhdeksän loukkaantunut hotellipalossa Prahassa iltasanomat 22:10 20.01

Hotelli sijaitsee uutistoimiston mukaan Prahan keskustassa.


Prahassa hotellipalo - kaksi kuollutta, useita loukkaantuneita iltalehti 21:23 20.01

Tulipalo sattui alkuillasta lauantaina Eurostars David -hotellissa. Kaksi henkilöä on menehtynyt tulipalossa hotellissa Prahassa, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoja siitä, olivatko kuolleet hotellin asiakkaita vai henkilökuntaa. Myöskään tietoa menehtyneiden kansallisuudesta ei ole.


Ainakin kaksi kuollut ja seitsemän loukkaantunut hotellipalossa Prahassa iltasanomat 21:07 20.01

Hotelli sijaitsee uutistoimiston mukaan Prahan keskustassa.


Ainakin kaksi kuollut hotellipalossa Prahassa iltasanomat 20:46 20.01

Hotelli sijaitsee uutistoimiston mukaan Prahan keskustassa.


HKL:n asiantuntija Helsingin Sanomissa: ”Länsimetroa ei voida ajaa pidemmillä junilla” iltalehti 08:47 20.01

Tulipaloturvallisuuden vuoksi metrojunat eivät voisi enää olla yhtään pidempiä, kirjoittaa HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie Helsingin Sanomien mielipideosastolla. HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie vastasi Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa lukijoita askarruttaneeseen kysymykseen siitä, miksei Espooseen ajeta pidemmillä metrojunilla, joista osa jätettäisiin tunneliin. - Vaihtoehtoa on pohdittu perusteellisesti, mutta valitettavasti tunnelirakenne ei mahdollista tämän kaltaista ratkaisua. Vaikka ihmiset hyväksyisivätkin sen, että junan viimeisestä vaunusta ei voisi poistua uusimmilla metroasemilla, paloturvallisuuden vuoksi junaa ei voisi jättää osittain tunneliin, Lähdetie kirjoittaa.


Pariskunta vei synnytysvalokuvauksen aivan uudelle tasolle - outo tempaus jakaa radikaalisti mielipiteitä iltalehti 14:21 19.01

Yhdysvaltalaispariskunnan vauvavalokuvaamisen kliseitä noudattelevat valokuvat kissasta huvittavat ja kauhistuttavat sosiaalisessa mediassa. Kissaihmiseksi tunnustautuva valokuvaaja Lucy Schultz on pyytänyt valokuvaajaystäväänsä Elizabeth Woods-Darbya ikuistamaan valokuviin rakkaan lemmikkinsä syntymän yhdessä miesystävänsä Stevenin kanssa. Tai no, tosiasiassa nainen ei synnytä kodittomien kissojen keskuksesta löytynyttä viiden kuukauden ikäistä pentua, mutta kuvat noudattavat selvästi synnytysvalokuvauksen kliseitä. Kummallisissa kuvissa nähdään kuitenkin ikään kuin syntymän ihme, kun Schultz muka työntää pentua haarovälistään ulos isukin odottaviin käsiin. Tuoreet vanhemmat nähdään kuvissa herkistyneinä tuoreen perheenjäsenen saapumisesta maailmaan ja pentukin on kapaloitu harson sisään. Isä jopa nuuhkii pienokaisen takapäätä nenäänsä nyrpistäen. Koko valokuvaussession runsaat kuvat löytyvät Schultzin Facebook-sivuilta ja valokuvaajan Instagramista. Pariskunta on jakanut kuviensa ohessa uudesta perheenjäsenestään myös kriittiset tiedot, kuten painon ja pituuden. Ilmoitus on ihan kuin kenen tahansa tuoreiden vanhempien vastasyntyneestä vauvastaan tekemä.


Poliisi tavoittanut Seinäjoen murhapoltossa 3-vuotiasta poikaa auttaneen – apua selvittämiseen FBI:ltä MTV 13:01 19.01

Poliisi on tavoittanut miehen, jota haluttiin kuulla Seinäjoessa viime vuonna tapahtuneeseen paloon liittyen. Mies auttoi talossa asuneen perheen lasta tulipalon aikana.


Poliisi tavoittanut Seinäjoen murhapoltossa 3-vuotiasta poikaa auttaneen – apua selvittämisen FBI:ltä MTV 13:01 19.01

Poliisi on tavoittanut miehen, jota haluttiin kuulla Seinäjoessa viime vuonna tapahtuneeseen paloon liittyen. Mies auttoi talossa asuneen perheen lasta tulipalon aikana.


Autokorjaamo paloi raivokkaasti Raisiossa - kaasupullot ja kemikaalit uhkasivat sammuttajia iltalehti 11:55 19.01

Henkilövahingoilta onneksi säästyttiin. Autoklinikka-niminen autokorjaamo paloi Raisiossa rajusti eilen illalla. Pelastuslaitos sai tiedon tulipalosta kello 21:n jälkeen. Sammutustöissä meni päivystäjäpäällikkö Juha Virton mukaan lähes kolme tuntia. Palo saatiin sammumaan puolenyön kieppeillä ja rakennusta on vartioitu yön ajan. Autoklinikka toimii suuressa rakennuskompleksissa, jossa toimii paljon autokorjaamoja ja auton huoltoon liittyviä yrityksiä. Kompleksin vahvistamaton neliömäärä on 1 500-1 900. Kompleksissa toimii paljon autokorjaamoja ja auton huoltoon liittyviä yrityksiä.


Henkilöauto pyörähti ainakin puoli kierrosta ja ajautui rekan keulaan Raahessa iltalehti 09:40 19.01

Autoa kuljettanut mies loukkaantui. Raahessa Valtatiellä Arkkukarin levähdysalueen kohdalla tapahtui hurjan kuuloinen liikenneonnettomuus aamulla hieman puoli kuuden jälkeen. Oulusta päin tullut henkilöauto oli lähtenyt pyörimään ympäri vaakatasossa ja osui perä edellä vastaan tulevan rekan keulaan. Päivystävä palomestari Antero Suomela kertoo, että auto oli pyörähtänyt ainakin 180 astetta ennen kolaria.


Terapiasta apua saanut Mari Rantasila Kotiliedessä: ”Heikkoutta hävetään” iltalehti 08:53 19.01

Mari Rantasila sanoo Kotilieden haastattelussa, että nyky-yhteiskunnassa ei siedetä nähdä uupuneita. Näyttelijä, ohjaaja, muusikko Mari Rantasila sai idean kilpailuyhteiskunnalle nauravaan Masennuskomedia-näytelmäänsä mielenterveyskuntoutujien työpajassa. Rantasila sanoo Kotilieden haastattelussa ymmärtävänsä masentuneita hyvin, sillä hänelläkin on aiheesta omakohtaista kokemusta. Rantasila paloi loppuun 24-vuotiaana.


Kuvat: Vanha hirsitalo tuhoutui rajussa tulipalossa – naapuri auttoi talon asukkaan turvaan MTV 08:32 19.01

Tulipalo tuhosi hirsitalon käyttökelvottomaksi varhain perjantaiaamuna Tuusulassa.


Friederieke-myrsky tuhoaa ja tappaa Saksassa sekä Alankomaissa - jo yhdeksän kuollutta iltalehti 02:06 19.01

Myrsky on myös aiheuttanut ongelmia juna- ja ilmaliikenteelle. Uutistoimisto AFP:n mukaan Saksassa ja Alankomaissa torstaina riehunut Friederiekeksi nimetty myrsky on vaatinut jo yhdeksän kuolonuhria. Saksassa kuolleita on kaikkiaan kuusi. Näistä kaksi on palomiehiä, jotka olivat myrskystä johtuneella hälytystehtävällä.


Raisiossa palanut autoklinikka saatu sammumaan – myös räjähdysalttiit kaasupullot saatiin ulos iltasanomat 00:38 19.01

Palosta noussut voimakas savukin on lakannut.


Syyskuussa Seinäjoella perheenäidin hengen vaatineesta tulipalosta epäillään perheenisää - poliisi etsii toisen lapsen turvaan ottanutta miestä iltalehti 17:58 18.01

Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa syyskuun 21. päivänä tapahtuneessa tulipalossa menehtyi nelihenkisen perheen äiti. Tulipalon esitutkinta valmistuu helmikuun alkupuolella. Syyskuussa Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa . Perheen isä ja 3-vuotias poika selvisivät tulipalosta, mutta savusukeltajien palavasta talosta löytämät 40-vuotias perheenäiti ja 6-vuortias tytär eivät olleet niin onnekkaita. Perheen 6-vuotias tytär loukkaantui palossa vakavasti ja perheenäiti menehtyi elvytysyrityksistä huolimatta. Poliisi on vanginnut perheenisän, joka myös loukkaantui tulipalossa. Iltalehti , että isää epäillään murhasta ja murhan yrityksistä. Tulipalossa oli käytetty palonestettä. Poliisi kaipaa vinkkejä


Haluatko miljonääriksi -visasta tuttu poliitikko joutui rajuun auto­paloon kolmostiellä: ”Hyvä, että pääsin itse ulos” iltasanomat 16:48 18.01

Kaasuhyridiautosta jäi jäljelle vain hiiltynyt runko.


Uutiset