Koulurakennuksessa syttyi tulipalo Pöytyällä – raivaustyöt jatkuvat aamuun MTV 04:50 17.03

Varsinais-Suomessa Pöytyällä sijaitsevan Kyrön koulun tulipalo on saatu sammutettua, kertoo pelastuslaitos. Palon jälkiraivaus kuitenkin jatkuu.


Pöytyällä paloi koulurakennus iltalehti 03:49 17.03

Palo saatiin sammumaan aamuyöstä. Pöytyällä Varsinais-Suomessa sijaitseva Kyrön koulu syttyi palamaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Palo saatiin sammumaan hieman neljän jälkeen aamuyöstä. Paloa sammuttamaan saapui lähes 20 pelastuslaitoksen yksikköä.


Pöytyällä palaa koulurakennus iltalehti 03:49 17.03

Pelastuslaitos sammuttaa paloa parhaillaan. Pöytyällä Varsinais-Suomessa sijaitseva Kyrön koulu on tulessa, kertoo pelastuslaitos. Pelastuslaitoksen yksiköt sammuttavat paloa parhaillaan.


Pöytyän koulun tulipalo saatu sammutettua –? jälkiraivaus käynnissä iltasanomat 03:35 17.03

Varsinais-Suomessa Pöytyällä sijaitsevan Kyrön koulun tulipalo on saatu sammutettua, kertoo pelastuslaitos.


Murhatapaus Lohjalla - liikenneonnettomuus Helsingissä johti poliisin vainajan luo iltalehti 15:12 16.03

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii torstaina paljastunutta henkirikostapausta. Poliisi teidottaa, että Lohjan Paloniementiellä sijaitsevasta asunnosta löytyi miehen ruumis torstaina aamuyöllä 15. maaliskuuta. Vainaja oli syntynyt vuonna 1972.


Henkilöauto suistui rajusti kyljelleen ojaan Haminassa perjantaina aamupäivällä iltalehti 13:14 16.03

Henkilövahingoista ei vielä ole tietoa. Pelastuslaitos joutui tukemaan auton, jottei se kaatuisi. Palokunta avusti autossa olleet henkilöt ulos onnettomuuspaikalla. - Osallisena oli yksi ajoneuvo, jossa oli sisällä kolme henkilöä, kertoo päivystävä palomestari Toni Kuoppamäki.


Pakettiauto ajoi pysähdyksissä olleen rekan perään Lahdentiellä Mäntsälässä, henkilövahingoilta säästyttiin - palomestari: ”törmäyksessä kovat voimat” iltalehti 12:44 16.03

Syy törmäykselle on vielä epäselvä. Perjantaina noin kello puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä Mäntsälässä Lahdenväylällä tapahtui liikenneonnettomuus, jonka vuoksi liikenne Helsingin ja Lahden välillä oli poikki noin tunnin ajan. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jouni Savolaisen mukaan pakettiauto oli törmännyt Lahdenväylän reunaan pysähtyneen rekan perään. Rekka oli Savolaisen mukaan pysähtynyt tienvarteen rengasrikon vuoksi.


Sytytti talon palamaan: Nainen murhasi oman isoäitinsä ja tämän kehitysvammaisen pojan - Pubivisa pelasti talon isännän iltalehti 06:04 16.03

Sukulaisnaista syytetään kahdesta murhasta ja tuhotyöstä. Perheen isä oli tulipalon aikaan pubivisassa. Kangasalan Vatialassa sattui harvinainen ja traaginen rikos torstai-iltana 9. marraskuuta 2017. Talossa asuvan perheen 30-vuotiasta sukulaisnaista epäillään talon sytyttämisestä. Palo johti kahden ihmisen, epäillyn yli 80-vuotiaan ja pyörätuolilla liikkuvan oman isoäidin sekä tämän yli 60-vuotiaan kehitysvammaisen pojan kuolemaan. Iäkäs nainen saatiin palavasta talosta elävänä ulos, mutta hän menehtyi sairaalassa vammoihinsa. Naisen ensimmäisestä liitosta syntynyt poika kuoli palavaan taloon.


Stephen Hawking järjesti bileet aikamatkaajille - kukaan ei ilmestynyt paikalle, eikä ihme iltalehti 21:28 15.03

Hawkingin tarkoitus oli todistaa, että ajassa matkustaminen taaksepäin ei ole mahdollista. Keskiviikkona menehtynyt tunnettu fyysikko Stephen Hawking järjesti varsin erikoiset juhlat vuonna 2009. Kyseessä oli aikamatkaajien juhlat, joihin Hawking oli varustautunut muun muassa samppanjan, alkupalojen ja ilmapallojen kanssa, verkkolehti kertoo. Kukaan ei kuitenkaan tullut - ja juuri niin Hawking oli olettanutkin.


Osa Duudsonien sisähuvipuiston katosta romahti Torniossa – lumikuormaa epäillään MTV 20:22 15.03

Osa Torniossa sijaitsevan Duudsonit Activity Park -sisähuvipuiston katosta romahti illalla vähän ennen seitsemää, kertoi Lapin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Antti Nevasaari.


Osa Duudsonien sisähuvipuiston katosta romahti Torniossa MTV 20:22 15.03

Osa Torniossa sijaitsevan Duudsonit Activity Park -sisähuvipuiston katosta on romahtanut, kertoo Lapin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Antti Nevasaari.


Omakotitalo tuhoutui palossa Tyrnävällä - poliisi löysi raunioista miehen ruumiin iltalehti 19:42 15.03

Poliisi jatkaa palonsyyn ja kuolemansyyn tutkintaa. Pohjois-Pohjanmaalla Tyrnävällä syttyi torstaina tulipalo, jossa noin sataneliöinen omakotitalo tuhoutui täysin. Oulun poliisin tiedotteen mukaan sammutustyöt kestivät palokunnalta useita tunteja. Poliisin tutkimuksissa talon raunioista löytyi miehen ruumis. Mies oli talon ainoa asukas.


Mies kuoli omakotitalon palossa Tyrnävällä, poliisi löysi ruumiin raunioista iltasanomat 19:12 15.03

Talo tuhoutui iltapäivällä syttyneessä palossa.


Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Tyrnävällä – yksin talossa asunut löytyi raunioista kuolleena MTV 19:10 15.03

Tyrnävällä Pohjois-Pohjanmaan tuhoutui tänään noin sadan neliön kokoinen omakotitalo. Palo syttyi noin kello 13, kertoo poliisi.


Paritalo palaa Espoon Kaitaassa – ei henkilövahinkoja iltasanomat 14:39 15.03

Syttymissyy ei ole vielä selvillä. Tulipalo on levinnyt paritalon ullakolle.


Ei taas! Jacky Makupaloissa uusi takaisinveto - syynä etikettitarra iltalehti 13:45 15.03

Uusin takaisinveto koskee Jacky Makupala Maitosuklaa -pikareita, joiden parasta ennen -päivä on 20.4.2018 ja 26.4.2018. Orkla Suomi on päättänyt vetää takaisin lisäerän Jacky Makupala Maitosuklaa -pikareita, jotka ovat 120 gramman pakkauksissa. - Takaisinveto on lisäys 5. maaliskuuta tehtyyn takaisinvetoon, Orkla Suomi tiedottaa.


Kangasalan omakotitalopalosta nostettu syytteet – IS: 30-vuotias nainen epäiltynä kahden sukulaisen murhasta MTV 13:28 15.03

Kangasalan viime marraskuisesta omakotitalopalosta on nostettu syytteet kahdesta murhasta, syyttäjä vahvisti STT:lle torstaina.


Uutiset