Lieksassa koettiin monien kauhunhetki - Alkon ovea ei saatu auki, liike kiinni koko päivän iltalehti 16:48 16.01

Janoisimmat joutuivat lähtemään ostoksille Lieksaa lähinnä olevaan Alkoon, joka sijaitsee 58 kilometrin päässä Nurmeksessa. Maanantaina Lieksassa koettiin maanantaiaamuna kello 9 poikkeuksellinen tilanne, kun kaupungin ainoan Alkon ovi ei auennut. Erikoinen tilanne johtui siitä, että murtosuojatun rullakalterioven sähkömoottori oli hajonnut. Niinpä ovea ei voinut liikuttaa edes käsikäyttöisesti. - Se painaa mielestäni kymmeniä ellei pari sataa kiloa se ovi. Sitä ei voi käytännössä nostaa mitenkään. Haluttiin varmistaa työntekijöiden ja asiakaskunnan turvallisuus, Alkon Itä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale kertoo Iltalehdelle.


Hovioikeus korotti kassoja huiputtaneen tuomiota MTV 15:55 16.01

Noin seitsemän kuukautta jatkunut luottokorttihuijausten sarja toi parikymppiselle miehelle ehdollista vankeutta Helsingin hovioikeudessa.


Kuvat: Puolet pyöräilijän naamasta uuteen uskoon - oli kilpailussa kutsuvieraana iltalehti 15:01 16.01

Rebecca Wiasak kaatui pahasti maantiepyöräilykilpailussa. Ratapyöräilyssä meritoitunut australialainen Wiasak osallistui maantiepyöräilykilpailu Tour Down Underiin ja kaatui pahasti heti ensimmäisellä etapilla torstaina. Suomen aikaa lauantaina Wiasak latasi Twitteriin kuvia, joissa näkyy, että pyöräilijä sai kasvoihinsa ja ympäri kehoaan pahoja ruhjeita. Lisäksi Wiasak sai lievän aivotärähdyksen.


Henniina, 25, on aito Napakymppi-vauva – vanhemmat tapasivat kuvauksissa 90-luvulla: "Isä oli herra X ja äiti oli seinän toisella puolella" iltasanomat 13:47 16.01

Napakympissä nähdään sunnuntaina neiti X:nä Napakympissä toisensa tavanneen parin tytär.


Nuoren helsinkiläismiehen epäillään tehtailleen yli 50 petosta - myi olemattomia pelikonsoleita iltalehti 13:33 16.01

Helsingin poliisi on tutkinut petossarjaa, jossa parikymppisen helsinkiläismiehen epäillään syyllistyneen tammikuun 2017 ja tammikuun 2018 välisenä aikana yli viiteenkymmeneen petokseen. Mies myi netin markkinapaikkasivustolla olematonta omaisuutta. Myyntiartikkeleina petosvyyhdissä oli pääsääntöisesti PS4 Pro -pelikonsoleita. - Yksittäiset hyväuskoiset ostajat maksoivat tavaroita näkemättä miehen ilmoittamalle pankkitilille olemattomista tuotteista yhteensä tuhansia euroja, kertoo rikoskomisario Ville Kiviniemi Helsingin poliisilaitokselta.


Iskelmän Legenda -äänestys käynnistyi Iltalehdessä - äänestä suosikkiasi! iltalehti 12:21 16.01

Tästä vuodesta lähtien IskelmäGaalassa luovutetaan myös Iskelmän Legenda -palkinto, jonka voittaja äänestetään Iltalehden sivuilla. Iskelmän vuosiäänestyksessä on perinteisesti äänestetty voittajat edellisen vuoden parhaimmistosta (vuoden iskelmä, albumi, naisartisti, miesartisti, yhtye, tulokas ja viihdyttäjä). Äänestys on parhaillaan käynnissä Iskelmän kotisivuilla. Vuosiäänestykseen pääset Iskelmä haluaa vuosittain muistaa ja tehdä kunniaa myös iskelmämusiikin uranuurtajille, artisteille, jotka ovat olleet mukana jo vuosikymmeniä ja jatkavat edelleen työtään musiikkiviihteen parissa.


Helsinki päättää ehkäisystä – kokoomuslainen hämmentyi: ”Miksi veronmaksajien pitää kustantaa seksi parisuhteessa?” uusisuomi 11:30 16.01

Helsingin kaupunginvaltuusto päättää huomenna aloitteesta, joka takaisi alle 25-vuotiaille helsinkiläisille ilmaisen ehkäisyn.


Kalifornian kauhujen talon kaksoiselämä: Facebook-kuvia Disneylandista ja Vegasista, kotona lapset kahlittiin kammottaviin oloihin iltasanomat 11:02 16.01

Yhdysvaltoja järkyttäneestä lasten kahlitsemis- ja kidutustapauksesta tihkuu uutta tietoa pidätetyn pariskunnan läheisten kertomusten ja heidän Facebook-kuviensa perusteella.


Jaroslav Otevrel palaa Isomäki Areenaan vuosien tauon jälkeen jatkoaika.com 10:41 16.01

Parikymmentä vuotta sitten liigapelissä vakavasti loukkaantunut tšekkihyökkääjä Jaroslav Otevrel saapuu Poriin helmikuussa Ässien vieraaksi.


12 merkkiä siitä, että joku aikoo ottaa loparit iltalehti 10:02 16.01

Tähän mennessä on tutkittu melko vähän, mitkä merkit antaisivat vihjeitä tai ennusteita siitä, että joku aikoo ottaa lopputilin. Työmotivaation hiipuminen on yksi merkki lähtöhaluista. Tutkijat selvittivät käyttäytymismalleja, jotka voivat viitata työntekijän aikomukseen ottaa lopputili. Tyytymättömyydestä ja lähtöhalusta on monia merkkejä.


Kim Kardashian esitteli koruja – rintavako silti pääosassa! stara 08:00 16.01

Kim kardashian on mitä ilmeisimmin toipunut 1,5 vuoden takaisesta Pariisin


JYPin kantti mitataan tiistaina - Otteluruuhkan keskeltä tšekkiläiseen huutomyrskyyn jatkoaika.com 08:00 16.01

JYP lähtee taistelemaan CHL:n finaalipaikasta tiistaina, kun joukkue matkaa Tšekkiin pelaamaan välieräparin toisen osaottelun Ocelari Trineciä vastaan.


"Kumimies" Vuorimies puolustaa työtään suomalaisten seksinostajien parissa: "Hiv-työtä ei voi tehdä, jos vain tuomitsee heidän toimintansa" MTV 07:03 16.01

Tero Vuorimies, eli Thaimaassa seksivalistusta jakanut "Kumimies" on pettynyt hänestä tehtyyn Helsingin Sanomien juttuun. Hän toivoo, ettei artikkelilla ei olisi vaikutusta Thaimaassa tehtävään seksivalistukseen.


Tositarina tänään tv:ssä: Julmasti kidutettu Eric Lomax rakensi Kuoleman rautatietä sotavankina iltalehti 06:10 16.01

Eric Lomax joutui japanilaisten sotavangiksi toisessa maailmansodassa. Colin Firth esittää vuonna 2013 valmistuneessa brittielokuvassa Railway Man Eric Lomaxia. Hän eli vuosina 1919-2012 ja osallistui toiseen maailmansotaan vain parikymppisenä nuorukaisena. Vuonna 1942 Lomax joutui japanilaisten sotavangiksi, ja brittiupseeri päätyi muiden kohtalotovereidensa tavoin rakentamaan Kuoleman rautatieksi kutsuttua Burman rataa. Vuonna 1995 Lomax kirjoitti kokemuksensa omaelämäkerralliseksi kirjaksi, johon illan elokuvakin perustuu.


Karmea paljastus Kaliforniassa: 13 sisarusta löytyi vangittuna kotoaan – vanhempia syytetään kidutuksesta MTV 05:41 16.01

Yhdysvalloissa Kaliforniassa poliisi on pidättänyt pariskunnan, jonka epäillään pitäneen kolmeatoista lastaan vangittuna kotonaan.


Kim Kardashian saa edelleen Kanyelta tyylineuvoja stara 22:00 15.01

Kanye West on räppäri ja muotisuunnittelija, joka on oman tyylinsä


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 15.01

Kanye West on räppäri ja muotisuunnittelija, joka on oman tyylinsä


Kuva: Patrik Laine ja Aleksander Barkov Floridan lämmössä - hassuttelivat kommenttikentässä! iltalehti 21:43 15.01

Winnipeg Jets viettää muutaman päivän taukoa peleistä, joten Patrik Laine käytti tilaisuuden hyväkseen. Laine on jättänyt Winnipegin paukkupakkaset hetkeksi taakseen ja on matkustanut Floridan lämpöön ystävänsä, Panthers-tähti Aleksander Barkovin, luokse. Barkov julkaisi Instagramissaan kuvan kaksikosta golfhommissa. Laine ja Barkov päättivät hassutella kuvan kommenttikentässä jo vanhojen kunnon tv-chattien suuruudenajoista tuttuun tyyliin. Laine korkkasi kommenttikentän rehdillä "eka"-kuittauksella. Barkov oli tietysti "toka", ja Laine heti perään "kolmas", vaikka pari muuta seuraajaa ehti jo tuupata kommentteineen väliin.


Pitkäveto: Voittopelit! iltasanomat 21:22 15.01

Viikonvaihteessa sateli osumia taas sen verran mukavasti, että vedot jäivät komeasti voitolle. Tämä viikko korkataan vahvasti SM-liigan merkeissä. Haut ovat rohkeasti isoja ja palkitsevia kertoimia. Tarjolla on pari uljasta sijoituskohdettakin...


Kuva: Vaikeasti vammautunut olympiamitalisti saapui pyörätuolissaan Ruotsin urheilugaalaan - liikuttavat sanat poikaystävälle iltalehti 21:07 15.01

Freestyle-hiihtäjä Anna Holmlundin vakavasta onnettomuudesta on nyt hieman yli vuosi. Holmlund, 30, kaatui pahasti harjoituslaskussaan Italian Bolzanossa joulukuussa 2016. Hän sai pahan päävamman ja oli keinotekoisessa koomassa toukokuuhun 2017 saakka. Tuosta pitäen Holmlundin elämä on ollut kuntoutumista ja yritystä palata mahdollisimman normaalin elämän pariin. Holmlundin esimerkillinen taistelu on ihastuttanut väkeä erityisesti Ruotsissa. Lääkärit ovat useaan otteeseen sanoneet, että huippu-urheilijan toipumistahti on uhmannut kaikkia todennäköisyyksiä.


Uutiset