Edessä 90 miljoonan erotaistelu? Iron Maidenin Bruce Dickinson jätti vaimonsa 29 vuoden jälkeen ja muutti yhteen 15 vuotta nuoremman superfanin kanssa

iltasanomat 14:09 03.11

Bruce Dickinson on muuttanut Pariisiin uuden rakkaansa kanssa, joka työskentelee fitness-ohjaajana.


Reino Palomäki, 84, sai riemuita suurkilpailun kaksoisvoittoa – ”Pariisiin mennään vielä vaikka rullatuolilla”

iltasanomat 18:06 26.10

An-Aiolos ja An-Dorra veivät parhaat päältä Hevosenomistajapokaalissa. JTT-finaalin voitti yllättäjä Callela Einstein.


Kohutaiteilijan kunnianosoitus Pariisin terrori-iskun uhreille herätti kohun – ”Yksitoista värikästä anusta”

iltasanomat 13:28 08.10

Yhdysvaltalaisen poptaitelijan Jeff Koonsin tulppaanikimppu nousi viimein Pariisiin, mutta kuohunta sen ympärillä ei näytä vielä laantuneen.


Jättiyhtiö lennätti Juha Miedon Pariisiin ja teki huikean tarjouksen – matkan jälkeen verottajalta kolahti epämieluisaa postia

iltasanomat 08:41 23.09

Adidas halusi Juha Miedon 1970-luvulla kiivaasti omaan suksitalliinsa.


Siipirikkoinen PSG haastaa Real Madridin - tuttu veskari haluaa maksaa kalavelat nollapelillä

iltalehti 15:24 18.09

Mestarien liiga -keskiviikko tarjoaa PSG:n ja Real Madridin välisen titaanien kamppailun. Paris Saint-Germain on tottunut jyräämään siirtomarkkinoilla. Qatarilaisomistajien pohjattomasta öljylähteestä on ollut helppo kaivaa tarvittavat miljoonat supertähtien houkuttelemiseksi Pariisiin. Päättyneen kesän PSG oli kuitenkin poikkeuksellisen konservatiivisesti. Se hankki toki siirtoikkunan viimeisenä päivänä ongelmahyökkääjä Mauro Icardin lainadiilillä Interistä, mutta muuten haaviin tarttuivat Ander Herreran, Idrissa Gueyen ja Pablo Sarabian tapaiset vähän himmeämmät futistähdet.


Rinne kiirehtii budjettiväännöistä Pariisiin tapaamaan Emmanuel Macronia

yle 02:12 18.09

Tapaamisessa on määrä keskustella muun muassa EU:n budjettineuvotteluista sekä ilmastotoimista.


IL-analyysi: Mitä ihmettä Ollille ja Katjalle tapahtui? Ensitreffit alttarilla -kirous iski jälleen – ahdistus uhkaa pilata unelmaparin rakkauden

iltalehti 22:02 17.09

Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman häämatkajakson. Ensitreffit alttarilla -parit lähtivät tiistain jaksossa häämatkalle. Katjan ja Ollin matkakohteena toimi Praha, Ville ja Anniina matkasivat Budapestiin ja Heidi ja Oskari Pariisiin. Iltalehden viihdetoimittajat Miia Vatka, Julia Aalto-Setälä ja Sami Koski analysoivat yllä olevalla videolla parien mahdollisuudet rakkauteen häämatkan jälkeen.


Mörkö-Markoa juhliva Ville saa Anniinan hämmentymään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Sain kyllä mitä tilasin”

iltalehti 09:48 17.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue eteenpäin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa matkataan pariskuntien häämatkalle. Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin, Katja ja Olli Prahaan ja Oskari ja Heidi Pariisiin. 38-vuotiaan Villen ja 31-vuotiaan Anniinan yhteiselo alkaa yhtä siirappisissa tunnelmissa kuin mihin hääjakso tiistaina päättyi.


Ensitreffit-Oskari häämatkastaan: "Reissu on alkanut ehkä vähän haastellisista lähtökohdista"

mtv 17:10 15.09

Oskari ja Heidi suuntaavat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pariisiin häämatkalle.


Ensitreffit alttarilla-Heidin, 38, paljastus – ei ole asunut avoliitossa: ”Eikö sua hirvitä se?”

iltalehti 17:37 12.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Oskari ja Heidi matkustavat Pariisiin, Katja ja Olli Prahaan sekä Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin.


Michael Schumacher sairaalassa Pariisissa, tämä hänen tilanteestaan tiedetään – johtavan kirurgin kollegalla selkeä näkemys siitä, mitä salaisissa hoidoissa tehdään

iltalehti 19:31 11.09

Le Parisien -lehden tiedot Pariisiin matkanneesta Michael Schumacherista ovat tarjonneet F1-legendan tilasta kiinnostuneille uutta ensimmäisen kerran moniin vuosiin. Le Parisien, yksi Ranskan suurimmista sanomalehdistä, kertoi maanantai-iltana, että Michael Schumacher oli kuljetettu kotoaan Sveitsistä ambulanssilla Georges-Pompidou European -sairaalaan Pariisiin saamaan kantasoluhoitoa. Seitsenkertaisen F1-mestarin kehoa tai kasvoja ei näkynyt lainkaan, kun hänet siirrettiin sairaalaan, sillä paarit oli peitetty ulkopuolisten katseilta jonkinlaisella sinisellä lakanalla. Sairaalan ulkopuolella on kuvattu sinikeltainen, geneveläinen ambulanssi.


Ranskalaislehti jatkaa paljastuksiaan Michael Schumacherista – "Voin taata, että hän on tajuissaan"

MTV 09:14 11.09

Pariisiin hoitoon siirretty F1-legenda Michael Schumacher on tajuissaan, uutisoi Le Parisien sairaalan sisältä saamaansa lähteeseen vedoten. 


Ranskalaislehti jatkaa paljastuksiaan Michael Schumacherista – "Voin taata, että hän tajuissaan"

MTV 09:11 11.09

Pariisiin hoitoon siirretty F1-legenda Michael Schumacher on tajuissaan, uutisoi Le Parisien sairaalan sisältä saamaansa lähteeseen vedoten. 


Le Parisien -lehdellä uusi tieto Michael Schumacherista: ”Voin vakuuttaa, että hän on tajuissaan” - entinen tallipäällikkö vieraili sairaalassa

iltalehti 08:44 11.09

Michael Schumacher kuljetettiin maanantaina Sveitsistä Pariisiin. Näin uutisoi Le Parisien -lehti. Ambulanssikuljetuksella Georges-Pompidou European -sairaalaan tuotu Schumacher on ranskalaislehden mukaan Pariisissa saamassa kantasoluhoitoa. Hoitoja johtaa alan asiantuntijaksi kuvailtu professori Philippe Ménasché.


Parisien: Formulatähti Michael Schumacherin "salaiset hoidot" alkavat pariisilaissairaalassa

yle 23:29 09.09

Formulatähti Michael Schumacher on tuotu Pariisiin "salaisiin hoitoihin", kertoi ranskalaislehti Parisien maanantaina.


Lehtiväite: Michael Schumacher kuljetettiin Pariisiin huippusalaiseen hoitoon - keho peitettiin täysin

iltalehti 22:14 09.09

Le Parisien -lehden mukaan Michael Schumacheria hoidetaan Pariisissa. Vuoden 2013 joulukuussa hiihto-onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Michael Schumacher on siirretty hoitoon Pariisiin, kertoo ranskalainen Le Parisien -lehti. Lehden mukaan Schumacher saapui maanantaina huippusalaisessa operaatiossa Georges-Pompidou European -sairaalaan ambulanssilla ja paareilla kuljetettuna. Lehden tietojen mukaan paarit oli peitetty niin, ettei Schumacherin kehoa tai kasvoja näkynyt lainkaan ja formulalegenda on Ranskassa saamassa kantasoluhoitoa.


Ranskalaislehti: Michael Schumacher kuljetettu hoitoon pariisilaiseen sairaalaan

iltasanomat 22:11 09.09

F1-mestari siirrettiin Pariisiin.


Finnairin lento Pariisiin joutui laskeutumaan Turkuun kesken matkan – kuoleman­tapaus lento­koneessa

iltasanomat 12:49 09.09

Helsingistä Pariisiin maanantaiaamuna matkalla ollut kone teki yllättäen välilaskun Turkuun. Poliisi sai ilmoituksen kuolemantapauksesta lentokoneessa.


PSG iski siirtoikkunan viime hetkillä: Seuransa kanssa riitautunut Serie A -maalitykki lainasopimuksella Pariisiin

MTV 06:40 03.09

Argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi siirtyy lainalle Ranskan jalkapalloliigan Paris Saint-Germainiin (PSG) italialaisseurastaan Inter Milanista.


keltaliiveillä ”juhla­mielen­osoitus” kertoi juhlien omasta mielestä”

Hot topics