Floridan ampujasta huolehtinut pariskunta: Meillä ei ollut hajuakaan, että kattomme alla asui hirviö MTV 21:59 18.02

Floridan kouluampumisesta epäillystä Nikolas Cruzista huolehtinut pariskunta on kauhistunut verilöylystä. 


Kummitukset tai herra A eivät vieneet Napakymppi-Sarin yöunia - kehuu Vanajanlinnan luksussänkyä iltalehti 20:59 18.02

Sarista ja Pertusta ei tullut paria, vaikka Napakymppi-matka sujuikin hyvin. Illan Napakymppi-jaksossa Vanajanlinnaan yhdessä reissanneet ranualainen neiti X Sari, 30, ja kemiläinen herra A Perttu, 28, eivät löytäneet romanttista viritystä. Yhtenä syynä saattoi olla Napakymppi-matkan lyhyys. - Olimme Vanajanlinnassa alle vuorokauden, ei siinä kauheasti ehtinyt tutustua. Eikä meistä pariskuntaa tullut, Iltalehden tavoittama Sari paljastaa.


Pitkän uran tehnyt Anne on pelastanut suomalaisia kahden virkakoneiston välistä Ruotsissa: ”Ihminen voi olla todella avuttomassa tilanteessa” iltalehti 20:10 18.02

Pitkän työuransa päättävä sosiaalineuvos on viimeisinä työvuosinaan auttanut Ruotsin sekä Suomen järjestelmien väliin pudonneita suomalaisia. Sosiaalitoimisto suurlähetystö ei hänen mukaansa kuitenkaan ole. Suomen Tukholman suurlähetystössä vuosia työskennellyt sosiaalineuvos Anne Eriksson teki viimeisen työpäivänsä viime vuoden joulukuussa, virallisesti hänen eläkepäivänsä alkavat kuluvan vuoden maaliskuussa. Yli 40 vuotta erilaisissa sosiaali- ja terveysalan töissä esimerkiksi narkomaanien, päihdeongelmaisten, lastensuojelun sekä erilaisten virastotehtävien parissa ollut Eriksson kertoo viimeiseksi jääneen, määräaikaisen sosiaalineuvoksen pestinsä venyneen puolisen vuotta yliajalle eläkepäätöstä odotellessa.


Jennifer Anistonin 7 vuoden parisuhde päättyi - otti yhteyttä Brad Pittiin iltalehti 19:03 18.02

Jennifer Aniston on In Touch -lehden tietojen mukaan soitelluit itkuisena entiselle rakkaalleen Brad Pittille. Jennifer Aniston, 48, ja Justin Theroux, 46, ilmoittivat aiemmin tällä viikolla erostaan. Pariskunta oli yhdessä seitsemän vuotta. In Touch -lehden sisäpiiritietojen mukaan Aniston on eromyllerryksessä ottanut yhteyttä exäänsä Brad Pittiin.


Pariskunnan molemmat osapuolet suunnittelivat saman kosinnan, samaan aikaan, samaan paikkaan iltalehti 18:36 18.02

Tori Monaco ja Berkley Cade saivat tismalleen saman idean. Tori Monaco ja Berkley Cade tapasivat netissä. Seurustelun kaksikko aloitti noin vuosi sitten. Monaco opiskelee Texasin yliopistossa. Hän kertoo rakastuneensa Cadeen ensi näkemältä. - Oli outoa huomata, että joku ymmärsi itseä niin hyvin. Me löysimme sen onnen, mistä haaveilimme.


Tärkein tuki löytyy kotoa – olympiaurheilijoiden rakkaat kannustavat puolisoitaan: ”Urheilu hallitsee elämäämme 11 kuukautta vuodesta” iltasanomat 17:44 18.02

Olympiaurheilijoiden tärkeimmät tukijat löytyvät kotoa. Urheilijapariskunta Kerttu Niskasen ja Juho Mikkosen elämä täyttyy urheilusta lähes koko vuoden ajan.


Ernest Lawson ja Saara Aalto olivat samassa päivähoidossa: uusivat lapsuudenkuvan - Eivät ole muuttuneet yhtään iltalehti 10:41 18.02

Aikaa on kulunut ja ikää tullut lisää, mutta Saara Aalto ja Ernest Lawson ovat täysin tunnistettavissa lapsuuskuvasta. Viime kaudella Putouksessa mukana ollut näyttelijä Ernest Lawson ja Suomea kevään Euroviisuissa edustava laulaja Saara Aalto ovat lapsuudenkavereita. Samana vuonna syntyneet Lawson ja Aalto ovat molemmat kotoisin Oulunsalosta. Tämä käy ilmi Lawsonin Instagram-kuvaparista.


Iivo Niskanen vastasi sprinttispekulaatioista Ylelle – ei puolusta olympiavoittoaan MTV 10:17 18.02

Iivo Niskanen hiihtää Pyeongchangin olympialaisissa enää päämatkansa 50 kilometrin perinteisen kisan ensi lauantaina. Hän ei aio puolustaa parisprintin olympiakultaansa.


Vauvalla murtuneita luita ja aivoverenvuotoa – oikeus hylkäsi vanhempien syytteet varman näytön puuttuessa MTV 07:11 18.02

Espoon käräjäoikeus on todennut syyttömäksi pariskunnan tapauksessa, jossa muutaman kuukauden ikäiseltä lapselta murtui luita ja hän sai vakavaa aivoverenvuotoa.


Näin leikkaat hiuksesi eron jälkeen – tietenkin itse stara 20:30 17.02

Parisuhteen päättyminen on yleensä suhteen kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Tällöin


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 17.02

Parisuhteen päättyminen on yleensä suhteen kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Tällöin


Kohuväite: Jennifer Aniston ja Justin Theroux eivät edes olleet naimisissa iltalehti 19:51 17.02

Mistään ei löydy dokumentteja, jotka vahvistaisivat avioliiton. Pariskunta on pitänyt häät. Näyttelijäpariskunta Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin erosta on huhuttu jo useampi kuukausi. Perjantaina he vihdoin vahvistivat huhut yhteisellä tiedotteella.


Muusikkopariskunta Johanna Kurkela ja Tuomas Holopainen julkaisevat ensimmäisen yhteisen levynsä: ”Musiikki tuntui lähes virtaavan meistä ulos” iltasanomat 16:57 17.02

Tuomas Holopaisen ja Johanna Kurkelan Auri-yhtye julkaisee debyyttilevynsä maaliskuussa. Miten taiteilijapariskunnan yhteistyö sujui?


Ultraprosessoidut ruoat kasvattavat syöpäriskiä stara 16:30 17.02

Ihmisten suolisto on merkittävässä asemassa ihmisten hyvinvoinnin määrittelemisessä. On sanottu,


Kalle Rovanperä taas hyvässä vauhdissa – johtaa selvästi SM-rallia iltasanomat 15:11 17.02

Kalle Rovanperä johtaa Mikkelin ympäristössä ajettavaa kauden toista SM-rallia.


Jennifer Anistonilla ja Justin Therouxilla meni pitkään huonosti - kaksikko ei edustanut yhdessä koko syksynä iltalehti 12:02 17.02

Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin ero on kuohuttanut laajasti sosiaalisessa mediassa. Jennifer Aniston ja Justin Theroux erosivat jo vuoden 2017 lopussa, mutta päättivät kertoa asiasta julkisuuteen helmikuussa 2018. Kaksikko kertoo tänään julkaisemassaan tiedotteessa kyllästyneensä suhdetta koskeviin huhuihin. Kaksikon viimeisin yhteiskuva on lokakuulta 2017. Pariskunta edusti syksyllä useammin erikseen kuin yhdessä. Viimeinen virallinen yhteisesiintyminen oli heinäkuussa 2017, kun kaksikko saapui Jason Batemanin Hollywood Walk of Fame -seremoniaan. Golden Globe -palkintogaalassa nähtiin pelkkä Aniston.


Ähtärin pandatalo avasi ovensa jonottavalle yleisölle - IL oli paikalla todistamassa ihmisten intoa iltalehti 11:28 17.02

Yleisöllä on tänään ensimmäistä kertaa mahdollisuus nähdä tammikuussa Suomeen saapuneet pandat Ähtärin eläintarhan Pandatalossa. Pandatalo avataan tänään lauantaina aamupäivällä kello 10. Iltalehti on avajaisissa paikalla ja lähettää tunnelmat suorana IL-TV-lähetyksenä. Paikan päällä avajaisissa on Iltalehden toimittaja Jussi Mustikkamaa. Pandapariskunta Lumi ja Pyry, joiden kiinalaiset nimet ovat Jin Baobao ja Hua Bao, saapuivat Suomeen kuukausi sitten 17. tammikuuta. Pandat saapuivat rahtikoneella Suomeen ajallaan ja hyvässä kunnossa.


Ravivihje: Päivän Pari Seinäjoki 17.2.2018 iltasanomat 11:01 17.02

Seinäjoen Päivän Parissa riittää haastetta.


Ähtärin pandat Pyry ja Lumi pääsivät ensikerran lumihankeen stara 10:20 17.02

Ähtärin eläinpuiston pandapariskunta Lumi ja Pyry saapuivat Suomeen ja uuteen


Uutiset