Pariskunta nimesi lapsensa lempiravintolan mukaan stara 18:30 17.12

Italialaistyylinen ravintolaketju Olive Garden on suosittu ravintola Yhdysvalloissa. Nyt eräs


Oliko miljardööripariskunnan kuolemassa kyse murhasta ja itsemurhasta? Omaiset kiistävät MTV 17:36 17.12

Kanadassa pohdintaan miljardööri Barry Shermanin ja hänen vaimonsa kuolinsyytä. Pariskunta löydettiin kuolleena luksustalostaan.


Mika Häkkinen yllätti vaimonsa - ”Ihana vuosipäiväyllätys!” iltalehti 17:07 17.12

F1-tähti Mika Häkkisen ja Marketa Remesova ovat olleet naimisissa vuoden verran. Suomen kaikkien aikojen menestynein Formula 1 -kuljettaja, lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ja hänen puolisonsa Marketa Remesova juhlivat tänään hääpäiväänsä. Pariskunta avioitui Monacossa viikkoa ennen joulua vuonna 2016. Häitä juhlittiin kuitenkin kunnolla kuukautta myöhemmin Rovaniemellä.


Kuvat: Omakotitalo paloi Jyväskylässä – pariskunta ehti ajoissa ulos MTV 10:19 17.12

Jyväskylän Keljonkankaalla syttyi aamuyöllä viiden aikaan tulipalo, josta pelastuslaitos sai hälytyksen kello 05.02. Omakotitalo vaurioitui palossa pahoin.


Päivi halusi auttaa väsyneitä vanhempia – haki ilmoituksella pikkulasta ilmaiseen hoitoon: ”Tämä on välimummovaihe” MTV 06:34 17.12

Hyvinkääläinen pariskunta halusi auttaa ruuhkavuosiaan eläviä vanhempia. He laittoivat Facebookiin ilmoituksen, jossa lupasivat ilmaisen hoitopalvelun yhdelle alle viisivuotiaalle lapselle. Omat lapset ovat jo teini-ikäisiä, joten aikaa ja syliä riittää.


Pariskunta käytti 14-vuotiasta tyttöä seksilelunaan - uhrille järkyttävät seuraukset iltalehti 07:09 16.12

Sijoitettuna ollut 14-vuotias tyttö joutui törkeän ja järjestelmällisen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Toinen hyväksikäyttäjistä oli lähihoitaja. n Mies löysi Facebookista 14-vuotiaan tytön etsiessään seksiseuraa itselleen ja lähihoitajapuolisolleen. n Tyttö joutui miehen törkeän seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.


Pariskunta remontoi taloa – löysivät 60 vuotta vanhan kirjeen joulupukille stara 10:30 15.12

Yhdyvaltojen Pennsylvaniassa asuva pariskunta teki yllättävän löydön ostamastaan kiinteistöstä. Rakennuksesta


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 15.12

Yhdyvaltojen Pennsylvaniassa asuva pariskunta teki yllättävän löydön ostamastaan kiinteistöstä. Rakennuksesta


Pariskunnan taksikyyti vaihtui maijaan - humalainen asiakas tarttui ohjauspyörään ja kävi kuljettajaan käsiksi iltalehti 10:16 15.12

Pohjois-Karjalasta Rovaniemeen taksilla matkannut pariskunta joutuikin yllättäen taittamaan loppumatkan poliisiauton kyydissä, kun humalainen mies alkoi riehua. Itäsuomalainen pariskunta matkusti torstaina taksilla Pohjois-Karjalasta kohti Rovaniemeä. Pariskunnan taksikyyti vaihtui maijakyytiin Puolangan ja Pudasjärven välillä, sillä matkustajana olleen humalaisen miehen käytös oli äitynyt hankalaksi. Viranomaisten mukaan hän oli muun muassa tarttunut ajon aikana taksin ohjauspyörään ja virta-avaimiin.


Pariskunta löi vetoa miehen juomalakosta – vain yksi lasillinen sallittu stara 17:30 14.12

Osa ihmisistä aloittaa tipattoman tammikuun heti uudenvuodenjuhlista selvittyään. Nenän valkaisemisen


Kajaanilaisnainen pahoinpiteli miehensä kalakeiton takia heinäkuussa - puukotti hengiltä syyskuussa iltalehti 12:39 14.12

Syyttäjä vaatii vuonna 1990 syntyneelle kajaanilaisnaiselle 9 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta taposta ja törkeästä pahoinpitelystä. Syytteen mukaan nainen puukotti miesystävänsä yksityisasunnossa Kajaanissa syyskuun 1. päivänä kuluvaa vuotta. Naisen pahoinpitelysyyte on seurausta pariskunnan heinäkuisesta kiistasta kalakeiton syömisestä. Syytteen mukaan pariskunta vietti syyskuun 1. päivänä iltaa heidän yhteisessä asunnossaan kolmannen osapuolen, mieshenkilön, kanssa nauttien alkoholia.


Sami Hintsasen naapuririita jatkuu: ”Hän tuijottaa pihaamme ja väijyy” iltalehti 12:32 13.12

Muusikko-näyttelijä ja hänen avovaimonsa hakevat naapurilleen lähestymiskieltoa. Naapuri kiistää Hintsasen väitteet. Viihdetaiteilija Sami Hintsasen ja sairaanhoitajana työskennelleen avopuolison Varpu Nummelan piina kotikadulla Akaan omakotialueella jatkuu, ja siksi pariskunta päätti hakea lähestymiskielto naapurilleen. Asia on esillä torstaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Aiemmin syyskuussa Hintsanen tuomittiin sakkorangaistukseen naapurin pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, kun Hintsanen otti rinnuksista naapuriaan kiinni tämä huudellessa Hintsasen mukaan solvauksia. Jännittyneet välit ovat jatkuneet, ja nyt Hintsanen hakee suojaa käräjiltä itselleen ja perheelleen.


Mummo sai koskettavan joululahjan puolison kuoltua: ”Aina halatessasi tätä, olen lähellä” iltalehti 19:40 12.12

Jeanie ja Bill olivat naimisissa 64 vuotta, kunnes Bill menehtyi syöpään maaliskuussa 2017. Maaliskuussa 2017 Bill Gum menehtyi syöpään. Vaimo Jeanie Gum jäi kaipaamaan puolisoaan. Pariskunta oli 64 vuotta naimisissa. Nyt on edessä Jeanien ensimmäinen joulu ilman miestään. Perhe halusi varmistaa, että Jeanien koko joulu ei menisi suremiseen, joten he keksivät ihanan lahjan. Lapsenlapset hakivat isoisän suosikkivillapaidan ja tekivät siitä tyynyn. Tyynyn he sijoittivat isoisän tuolille, jossa tämä yleensä myhäili ja jutteli lastensa kanssa. Paitaan kirjailtiin myös teksti:


Khloe Kardashianin synnytys lähenee - valmistautuu synnytykseen Los Angelesissa iltalehti 18:16 12.12

Peoplen mukaan Khloe Kardashian odottaa esikoistaan. Tähti ei ole vielä vahvistanut huhua. Lukuisat yhdysvaltalaismediat kertovat Khloe Kardashianin odottavan ensimmäistä lastaan. Kardashian seurustelee Tristan Thompsonin kanssa. Pariskunta asuu Ohiossa. Kardashian aikoo kuitenkin suunnata Los Angelesiin synnyttämään. - Khloe haluaa synnyttää Los Angelesissa. Joulun hän haluaa olla perheensä lähellä, lähipiirilähde vahvistaa Peoplelle.


Omakotitalo ilmiliekeissä Outo­kummussa – iäkäs pariskunta pelastui täpärästi iltasanomat 01:21 10.12

Omakotitalo syttyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä tuleen Outokummussa lauantai-iltana.


Presidentti Niinistö pyytää anteeksi sotaveteraanin vaimon kohtelua Linnan juhlissa: ”Pahoittelen syvästi” iltalehti 20:54 09.12

Presidentti uskoo, että asiaan palataan vielä. Iltalehti kertoi lauantaina Linnan juhliin itsenäisyyspäivänä osallistuneesta 92-vuotiaasta sotaveteraanista, joka joutui illan aikana erotetuksi 82-vuotiaasta vaimostaan. Sen sijaan, että vaimo olisi saanut istua miehensä kanssa sotaveteraaneille varatussa tilassa, hänet ohjattiin veteraanien saattajille ja avustajille osoitettuun tilaan. Kun aviomies oli ollut tunnin ajan yksin veteraanien kahvitilaisuudessa, hän lähti etsimään vaimoaan, jonka löysikin pettyneenä toisaalta Presidentinlinnasta. Pariskunta päätti poistua juhlista kesken kaiken, jo ennen tasavallan presidentin Sauli Niinistön vierailua sotaveteraanien luona.


Presidentin kanslia pahoittelee syvästi veteraanipariskunnan kohtelua Linnan juhlissa: "Virhettä ei saa tekemättömäksi, mutta sitä on pyydetty anteeksi" MTV 16:34 09.12

Iltalehti kertoo, että 92-vuotias sotaveteraani järkyttyi Linnan juhlissa, koska hänen vaimonsa ajettiin kahvitilaisuudesta pois. Haapasalmen pariskunta oli saanut kutsun Linnan juhliin lastensa toivomuksesta. Lasten isoisä on sotaveteraani, joka on palvellut sekä talvi- että jatkosodassa.


Tiesitkö? Titanic-leffassa yhdessä menehtynyt vanhuspari perustuu tosielämän pariskuntaan mtv 09:01 09.12

Titanic-elokuvassa traagisesti kuollut pariskunta perustuu oikeaan pariin, joka kuoli laivan upottua huhtikuussa 1912. 


Vihdoinkin! Hollywoodin superpari näyttäytyi ensimmäistä kertaa yhdessä punaisella matolla iltasanomat 22:50 08.12

Pariskunta poseerasi hyväntuulisina kuvaajille.


Uutiset