Jutta ja Juha Larm paljastavat erikoisen parisuhdekikkansa Tuttu juttu show’ssa: ”Jos rupeaa lapselliseksi, joutuu rakkausjäähylle”

iltalehti 20:37 19.10

Tuttu juttu show’ssa vieraileva pariskunta paljastaa, miten toisen lapsellisuuskohtauksen saa aisoihin. Legendaarinen Tuttu juttu show tekee paluun MTV3-kanavalle lauantaina 17 vuoden tauon jälkeen. Ohjelmaa juontavat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.


Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasin poika on jo aikuinen - tältä collegessa opiskeleva Dylan näyttää nykyään

iltalehti 19:31 19.10

Näyttelijäpariskunta Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasin Dylan-esikoinen on jo 19-vuotias. Dylan Michael Douglas on jo 19-vuotias nuori mies, joka opiskelee Brownin yliopistossa. Catherine Zeta-Jones, 50, vieraili äskettäin poikansa luona kampuksella opiskelujen jälleen alettua. Zeta-Jones otti vierailun yhteydessä yhteiskuvan.


Uskomaton ensitapaaminen – suomalaispariskunta kertoo kohtaamisestaan Tuttu Juttu Show’ssa: "Sillä tiellä olen"

mtv 14:03 19.10

Tuttu Juttu Show’ssa nähdään pariskunta, joka on tavannut toisensa yllättävissä merkeissä.


Vain elämää: Maija Vilkkumaa avautuu eronsa syistä - Lauri Tähkä sivaltaa välittömästi: ”Sä siis söit kuormasta?”

iltalehti 13:28 19.10

Vain elämää -ohjelmassa on viimeisenä vuorossa Maija Vilkkumaan päivä. Maija Vilkkumaan ja media-alalla työskennelleen Sami Aaltosen avoliitto päättyi vuonna 2004. Pariskunta oli kihloissa ja he olivat olleet yhdessä peräti 11 vuotta. –Kun haluaa lähteä parisuhteesta, josta toinen ei välttämättä halua, aiheuttaa se hirveästi syyllisyyttä, se tuntuu väärältä. Se on kaikkien rakkauslaulujen vastaista, Vilkkumaa, 45, kertoo, Vain elämää -ohjelmassa.


Kippis ja keilaamaan! Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala Turun tunnelmissa heti eron jälkeen

iltasanomat 22:00 18.10

Pariskunta vietti perjantai-iltaa keilaten Turussa hetipikaa erouutisen jälkeen.


Patrick ja Anku rakastuivat Love Island Suomi -ohjelmassa – pariskunta juhlii jo vuosipäiväänsä!

mtv 07:43 18.10

Love Island Suomi -ohjelmasta toisensa löytäneet Patrick ja Anku kertovat MTV Uutisille, että rakkaus kukoistaa yhä.


Juontaja Alma Hätönen esitteli vihdoin avopuolisonsa - tässä on BB-äänenä tunnettu Jaakko

iltalehti 19:16 17.10

Juontaja Alma Hätönen saapui Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit-näytöksen ensi-iltaan avopuolisonsa Jaakon kanssa. Suosittu tv- ja radiojuontaja Alma Hätönen, 29, saapui keskiviikkona Juhannustanssit-teatteriesitykseen Tampereelle avopuolisonsa Jaakon kanssa. Almaa on harvoin nähty julkisuudessa avopuolisonsa kanssa. Mies on teatteritaiteen maisteri Jaakko Ohtonen, 30, joka valmistui näyttelijäksi Tampereen Nätystä 2015. Hän on kotoisin Oulusta ja työskentelee vapaana näyttelijänä. - Jos nyt suostumme kuvaan, kun niin kauniisti pyysit, pariskunta totesi Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit -näytelmän ensi-iltakiireessä.


Seiska: Suosikkijuontajien parisuhde kriisissä – asuvat eri osoitteissa!

mtv 12:34 17.10

Juontajapariskunta Jussi Heikelä ja Jenni Alexandrova ovat muuttaneet erilleen, kertoo seurapiirilehti Seiska.


Synttärimatka New Yorkiin keskeytyi turvatarkastukseen – matkalaukusta löytyi salamatkustaja

iltasanomat 11:39 17.10

Brittipariskunta vietiin lentokentän kuulusteluhuoneeseen heidän käsimatkatavaroistaan löytyneen kissan vuoksi.


Luonnon­mukaisuutta kannattavat vanhemmat hautasivat vasta­syntyneen piha­maalle – ”Täysin yllätyksenä syntyi toinen vauva”

iltasanomat 21:19 15.10

Luonnonmukaisuutta kannattava pariskunta kieltäytyi ultraäänitutkimuksista raskauden aikana. He yllättyivät toisesta vauvasta, joka syntyi kuolleena.


Ensitreffit alttarilla -pariskunta vitsailee suhteensa tilasta: "Ei ollut ehkä meidän rakkauden kesä!"

mtv 21:02 15.10

Katja ja Olli ovat päätyneet suhteessaan siihen pisteeseen, että he jo vitsailevat parisuhteensa tilalla. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit-pariskunta löysi ongelmiinsa ratkaisun – morsian toiveikkaana: "Saimme puhuttua"

mtv 17:01 15.10

Heidi kertoo saaneensa raotettua tuoreen aviomiehensä kanssa kaksikon välistä puhumattomuuden verhoa. Varo juonipaljastuksia!


Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin adoptiopoika harvinaisessa yhteiskuvassa isänsä kanssa: Tältä 24-vuotias Connor näyttää nyt

iltalehti 00:28 15.10

Connor Cruise tekee töitä DJ:nä. Ex-pariskunta Nicole Kidman ja Tom Cruise adoptoivat vielä naimisissa ollessaan kaksi lasta, Connorin ja Isabellan. Näyttelijöiden liitto päättyi eroon vuonna 2001, minkä jälkeen adoptiolapset ovat olleet huomattavasti enemmän tekemisissä isänsä kuin äitinsä kanssa. Cruisen lapset eivät ole silti julkisuuden parrasvaloissa juurikaan paistatelleet. Viime viikonloppuna Connor, 24, kuitenkin kuvattiin isänsä kanssa. Kaksikko oli nousemassa helikopteriin Lontoossa.


Näin sai alkunsa Andy McCoyn ja Angela Nicolettin rakkaustarina: tunteet roihahtivat Rolling Stonesien takahuoneessa - ”Me katseltiin toisiamme...”

iltalehti 10:48 13.10

Taiteilijapariskunta on ollut yhdessä kolmisen vuosikymmentä. Taiteilijapariskunta Andy McCoy, 56, ja Angela Nicoletti-Hulkko, 54, ovat viihtyneet yhdessä kolme vuosikymmentä. Naimisissa he ovat olleet 28 vuotta. Vuonna 1991 on edelleen rakastunut, ja viettää koko ajan aikaansa yhdessä musiikkia tehden ja maalaten. McCoyn mukaan paria yhdistää eri toten samankaltainen maailmankatsomus, ja he tuntevat toisiinsa sielunyhteyttä.


Prinsessa Eugenie juhlii tänään ensimmäistä hääpäiväänsä - kuningatar onnitteli ensimmäisten joukossa

iltalehti 18:10 12.10

Prinsessa Eugenie on ollut vuoden naimisissa Jack Brooksbankin kanssa. Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat 12.10.2018. Nyt pariskunta viettää ensimmäistä hääpäiväänsä. Buckinghamin palatsi on onnitellut nuorta paria hääpäivänä Twitterissä.


Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa kanssa - syynä kipakka riita Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa

iltalehti 16:45 12.10

Entinen kiekkovalmentaja Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista nuoremman naisystävänsä kanssa. Talvensa Thaimaassa viettävä entinen kiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindström, 78, kertoo Expressenin tuoreessa haastattelussa pohtineensa vakavasti avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa Wannarotin, 38, kanssa. Syynä on se, että Lindström riitautui Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa. Lehti kertoo, että Wannarot ei saanut yrityksistään huolimatta pysyvää oleskelulupaa Ruotsiin. Hakemus hylättiin, koska maahanmuuttoviraston mukaan Lindströmin tulot olivat liian alhaiset. Sen jälkeen pariskunta haki tilapäistä oleskelulupaa. Sekin hylättiin.


Curre Lindström, 78, aikoo naimisiin 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa kanssa - syynä kipakka riita Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa: Wannarot sai jo lähteä kotimaahansa

iltalehti 16:45 12.10

Entinen kiekkovalmentaja Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista nuoremman naisystävänsä kanssa. Talvensa Thaimaassa viettävä entinen kiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindström, 78, kertoo Expressenin tuoreessa haastattelussa pohtineensa avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa Wannarotin, 38, kanssa. Syynä on se, että Lindström riitautui Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa. Lehti kertoo, että Wannarot ei saanut yrityksistään huolimatta pysyvää oleskelulupaa Ruotsiin. Hakemus hylättiin, koska maahanmuuttoviraston mukaan Lindströmin tulot olivat liian alhaiset. Sen jälkeen pariskunta haki tilapäistä oleskelulupaa. Sekin hylättiin.


Seksuaaliterapeutti on huomannut Ensitreffit alttarilla -ohjelman myötä yllättävän seikan: "Herättää tosi paljon..."

mtv 12:10 12.10

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen on mielissään siitä, että moni pariskunta katsoo yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa.


TIS-pariskunta, jolla on avoin suhde, pani ranttaliksi jo ensimmäisissä bileissä: Eve päätyi ammeeseen ”nuoleskelemaan mehujäätä”

iltalehti 22:07 09.10

Temptation Island Suomessa biletettiin heti kättelyssä raisusti. Avoimessa suhteessa Temptation Island Suomen kuudennelle kaudelle lähteneet Eve ja Santeri eivät kauaa aikailleet. Heti ensimmäisissä bileissä molemmat päätyivät sinkkujen kanssa lähikontaktiin.


Michaela Söderholm julkaisi vihdoin yhteiskuvan Sami Kurosen kanssa suosikkiohjelman kulisseista: ”Katsottaisko vähän videoita?”

iltasanomat 22:07 09.10

Pariskunta vahvisti elokuussa seurustelevansa.


ei näe TPSn Europalla – karu lausunto ”Hän poliisin toiminnasta Turkki-mielenosoituksissa suojatiellä – ”Kuului

Hot topics