Osa Duudsonihallin katosta romahti Torniossa - sisällä useita ihmisiä iltalehti 20:34 15.03

Henkilövahingoilta vältyttiin, vaikka leikkijöitä oli sisällä. Videolla esitellään Duudsoni-puistoa. Duudsonit Activity Parkin katto on romahtanut osittain Torniossa Vesaisenkadulla. Rakennuksessa oli tapahtuma-aikaan useita ihmisiä. Tällä hetkellä rakennus on tyhjennetty.


LK: Duudsonihallin katto romahti Torniossa iltalehti 19:46 15.03

Tietoja henkilövahingoista ei vielä ole. Duudsonit Activity Parkin katto on romahtanut Torniossa Vesaisenkadulla. Tietoja tilanteen vakavuudesta, laajuudesta tai henkilövahingoista ei vielä ole.


Ideaparkin kahvilamyyjä kavalsi yli 74 000 euroa kymmenessä kuukaudessa - rahat talletusautomaatilla omalle tilille iltalehti 21:40 14.03

Kiinnihän tuollaisesta lopulta jää. Näin kävi myös 40-vuotiaalle tamperelaisnaiselle. Rikostutkinnassa tamperelainen myönsi teot. Oikeuskäsittely Pirkanmaan käräjäoikeudessa oli myöntämisen ansiosta lyhyt. Käräjäoikeus tuomitsi syytetyn törkeästä kavalluksesta puolen vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen, joka on ehdollinen.


Räikkönen ja Bottas avauskisaan eri taktiikoilla - Mersulla aggressiiviset rengasvalinnat iltalehti 19:43 14.03

Pirelli on paljastanut F1-kuskien käyttöönsä varaamat renkaat Australian avauskisassa. F1-avaus järjestetään jo pitkän perinteen mukaan Melbournen Albert Parkin radalla. Koska kyseessä on yleinen puistoalue, jonne rata joka vuosi rakennetaan, on sen asfaltti hyvin erilainen kuin perinteisellä moottoriradalla, joka on eri rata-autoluokkien käytössä joka viikonloppu. Tähän perustuu myös se, että Australiassa on nähty usein varsin yllättäviä kisoja. Suomalaiset muistavat Albert Parkin ainakin siitä, että Kimi Räikkönen otti siellä toistaiseksi viimeisen GP-voittonsa (kauden 2013 avauskisa).


Japanilainen sähköauto kiihtyy 0-100 km/h 1,9 sekunnissa stara 09:30 05.03

Japanilaisen Asparkin sähköauton kerrotaan kiihtyvän nopeammin, kuin monien bensiinikäyttöisten ajoneuvojen.


Viihdelehti Stara.fi stara 09:30 05.03

Japanilaisen Asparkin sähköauton kerrotaan kiihtyvän nopeammin, kuin monien bensiinikäyttöisten ajoneuvojen.


Haamumailin ensimmäisenä juossut Roger Bannister on kuollut iltalehti 14:49 04.03

Bannister oli kuollessaan 88-vuotias. Sir-arvonimen saanut Bannister oli ensimmäinen haamumailin juoksija. Haamumaili tarkoittaa mailin juoksemista alle neljän minuutin. Bannister juoksi mailin kolmessa minuutissa ja 59,4 sekunnissa toukokuun 6. päivänä 1954 Oxfordissa. Perheen tiedotteen mukaan Bannister kuoli rauhallisessa ympäristössä perheensä ympäröimänä. Bannisterilla diagnosoitiin Parkinsonin tauti vuonna 2011.


Ex-alppitähti Sami Uotila luo Ideaparkin ravirataa – ”Pinta niin tiiviiksi, ettei vasara mene läpi” iltasanomat 17:42 19.02

Historiallisen yleisötapahtuman kilparata on entisen olympialaskijan Sami Uotilan ja ratamestari Arto Siika-ahon voimannäyttö.


Judas Priest -kitaristi vakavasti sairas - joutuu perumaan kiertueen iltalehti 22:48 13.02

Judas Priestin kitaristi Glenn Tipton sairastaa Parkinsonin tautia. Glenn Tipton sairastui Parkinsonin tautiin 10 vuotta sitten. Tiptons on pystynyt soittamaan kitaraa ja osallistumaan kiertueille, mutta nyt sairaus on edennyt niin pitkälle, että Tipton joutuu jäämään sivuun kiertueelta. Judas Priest ilmoitti maanantaina, että Tiptonin korvaa kiertueella Andy Sneap.


Suomeen kesällä saapuvan Judas Priestin kitaristilla Parkinsonin tauti: jää syrjään kiertueelta – saattaa nousta lavalle, mikäli kunto sallii iltasanomat 10:52 12.02

Judas Priestin kitaristi Glenn Tiptonilla on todettu Parkinsonin tauti.


Enni Rukajärvi paljasti: pohti tosissaan pronssilaskun väliin jättämistä - ”Onko tämä sen arvoista” iltalehti 07:19 12.02

Naisten slopestylen finaali oli melkoista tuulilottoa. Video: Eurosport. Katso videolta, kun Enni Rukajärvi nousi kolmoskorokkeelle. Bogwang Phoenix Parkin vaikea slopestyle-rata yhdistettynä vaikeisiin tuuliolosuhteisiin teki sen, että olympiafinaalin taso oli suurelta osin melko vaisu. Laskija toisensa jälkeen joutui pettymään, kun hypyt päättyivät kaatumisiin.


Rock-yhtye Mr. Bigin rumpali Pat Torpey kuoli 64-vuotiaana iltasanomat 22:47 10.02

Rumpali kuoli Parkinsonin taudin komplikaatioihin.


Mr. Bigin rumpali kuoli iltalehti 19:36 10.02

Mr. Big -yhtyeen rumpali Pat Torpey on kuollut. 90-luvun hittibändin Mr. Bigin rumpali Pat Torpey kuoli 64-vuotiaana. Hän oli sairastanut neljä vuotta Parkinsonin tautia. Torpey kuului Mr. Bigin perustajiin. Yhtyeen menestysvuodet osuivat 90-luvun alkuun, ja vuonna 1992 To Be with You -pysytteli Yhdysvaltojen listaykkösenä kolmen viikon ajan.


Suosikkiartisti Neil Diamond lopettaa esiintymiset – sairastaa Parkinsonin tautia stara 13:00 28.01

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Neil Diamond on joutunut keskeyttämään parhaillaan käynnissä


Legendaarinen Neil Diamond, 76, perui kiertueensa - syynä Parkinsonin tauti: ”Olen niin pahoillani” iltalehti 07:35 23.01

Legendaarinen Neil Diamond perui yllättäen Australian ja Uuden Seelannin konserttinsa. Neil Diamondin piti esiintyä tänä keväänä Australiassa ja Uudessa Seelannissa, jossa hänen Diamond’s 50th Anniversary -konserttikiertueensa piti jatkua. Miehen nettisivuilla ilmoitettiin yllättävästä peruutumisesta.


Neil Diamond sairastaa Parkinsonin tautia – lopettaa kiertueet mtv 07:30 23.01

Muusikkolegenda Neil Diamond aikoo yhä jatkaa musiikin tekemistä.


Neil Diamondilla Parkinsonin tauti – lopettaa kiertueet iltasanomat 06:48 23.01

Amerikkalaismuusikko Neil Diamondilla on todettu Parkinsonin tauti, ja hän joutuu lääkärien suosituksesta lopettamaan kiertueilla esiintymisen.


Tästä testistä Donald Trump sai täydet pisteet – kysymyksiä muun muassa kellosta ja eläimistä MTV 18:13 17.01

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kerrottiin eilen saaneen täydet pisteet kognitiivisesta kokeesta, jolla testataan maailmanlaajuisesti mahdollisen potilaan Alzheimerin tai Parkinsonin taudin epäilyjä.


Uutiset