Orbanin Fidesz-puolue voitti Unkarin vaalit - äärioikeistolaisen Jobbikin puheenjohtaja erosi vaalitappion takia iltalehti 06:50 09.04

Unkarissa pääministeri Viktor Orban on julistanut Fidesz-puolueensa maan parlamenttivaalien voittajaksi. Uutistoimisto AFP:n mukaan Fidesz ja sen jatke kristillisdemokraatit ovat saamassa liki 49 prosenttia äänisaaliin, kun 98 prosenttia äänistä on laskettu. The Guardianin mukaan Fidesz on saamassa 134 paikkaa. Tämä tulos tarkoittaa, että Orban on saamassa niin sanotun superenemmistön eli yli kahden kolmasosan parlamenttipaikoista. Unkarin parlamentissa on 199 edustajaa.


Orbanin Fidesz-puolue voitti Unkarin vaalit - Budapestissä äänestettiin roimasti yli sulkemisajan iltalehti 01:18 09.04

Unkarissa pääministeri Viktor Orban on julistanut Fidesz-puolueensa maan parlamenttivaalien voittajaksi. The Guardian -lehden tulosseurannan mukaan Fidesz ja sen jatke kristillisdemokraatit on saamassa 134 paikkaa, kun äänistä on laskettu 75 prosenttia. Tämä tulos tarkoittaa, että Orban on saamassa niin sanotun superenemmistön eli yli kahden kolmasosan parlamenttipaikoista. Unkarin parlamentissa on 199 edustajaa.


Unkarissa äänestetään edelleen, vaikka vaalihuoneistojen piti mennä kiinni iltasanomat 23:04 08.04

Unkarin parlamenttivaalien tulosten saanti on viivästynyt.


Orpolta ei kannustuksia Unkarin veljespuolueelle iltasanomat 19:33 06.04

Unkarin viikonlopun parlamenttivaalien alla keskustelua on herättänyt Euroopan kansanpuolueeen (EPP:n) presidentin Joseph Daulin twiitti.


Energiateollisuuden kyselyt osoittavat johtaja Tapaan Nicaraguan protestit ovat vaatineet puukotettiin 37 kertaa ratkesi 26 vuoden SM-liigan finaaleissa, sankariksi tähtihyökkääjä ”Ei vielä edes 40!”

Uutiset