Pasilaan nousee Suomen korkein rakennus – Näin hulppealta lopputulos tulee näyttämään! MTV 22:01 04.10

Rakennusyhtiö YIT:n suunnitelma on voittanut Helsingin kaupungin arkkitehtuurikilpailun, jossa haettiin Keski-Pasilan tornialueen ensimmäisen vaiheen toteuttajaa.


YIT:n suunnitelma voitti arkkitehtuurikilpailun: Keski-Pasilaan voi nousta 180-metrinen tornitalo – kerroksia huimat 51! MTV 14:08 04.10

Helsingin Keski-Pasilaan on suunnitteilla Suomen korkein rakennus. Rakennusyhtiö YIT:n suunnitelma on voittanut Helsingin kaupungin arkkitehtuurikilpailun, jossa haettiin Keski-Pasilan tornialueen ensimmäisen vaiheen toteuttajaa.


YIT:n suunnitelma voitti arkkitehtuurikilpailun: Keski-Pasilaan nousee 180-metrinen tornitalo – kerroksia huimat 51! MTV 12:21 04.10

Rakennusyhtiö YIT:n suunnitelma on voittanut Helsingin kaupungin arkkitehtuurikilpailun, jossa haettiin Keski-Pasilan tornialueen ensimmäisen vaiheen toteuttajaa.


Kimmo Timosen ja Timo Jutilan Leijona-numerot jäädytetään – ja sulatetaan saman tien iltasanomat 15:56 14.09

Jääkiekkoliitto nostaa maajoukkueen kahden puolustajasuuruuden pelipaidat Pasilan areenan kattoon, kun Kimmo Timosen ja Timo Jutilan maajoukkueuria kunnioitetaan loppuvuoden peleissä.


Maanantaista alkaen kaikilla junilla ei pääse Helsinki-Vantaalta Helsingin keskustaan iltasanomat 13:29 24.06

Helsingin ratapihan remonttitöiden takia kaikilla junilla ei maanantaista alkaen pääse Helsinki-Vantaan lentokentältä Helsingin keskustaan, koska osa junista ei kulje Helsingin ja Pasilan väliä.


Mullistus junaliikenteeseen: Liikenne vähenee puolella Helsingin ja Pasilan välillä ratatöiden takia MTV 20:10 21.06

Pasilan ja Helsingin välinen ratatyö alkaa sunnuntaina kello 20. Ensimmäiseksi kaksi itäisintä raidetta on suljettu päivisin Helsingin ja Pasilan välillä, jonka jälkeen kaksi läntisintä raidetta on poissa käytöstä heinäkuun puolen välin jälkeen.


Aarnion puolustus: Pasilan miestä ei ole olemassa MTV 12:04 14.06

Aarnion puolustuksen mukaan Pasilan miestä ei ollut olemassa. – Kyse oli huumepoliisin tietolähdepuhelimista, asianajaja Riitta Leppiniemi sanoi loppulausunnossa Helsingin hovioikeudessa.


Arvi Lind nilkassa, ruumislappu varpaassa, Pasilan maamerkki käsivarressa... Katso kuvat lukijoiden älyvapaista tatuoinneista iltasanomat 21:48 25.05

Ilta-Sanomien lukijat lähettivät toimitukseen toinen toistaan erikoisempia tatuointeja.


Bruce Oreck maksoi 11 miljoonaa konepajastaan, mutta todellinen investointi on vasta edessä – näin diplomaatti tuo Helsinkiin palan amerikkalaista unelmaa MTV 05:45 25.05

Pasilan konepajakaupat solmittiin viimein keskiviikkona ja pitkään alueesta haaveillut ex-suurlähettiläs Bruce Oreck on nyt askeleen lähempänä unelmansa toteuttamista. Jenkkidiplomaatti tahtoo rakentaa alueelleen yhteisöllisen liiketilan, joka tekee siitä luovuuden keskuksen.


Bruce Oreck iloitsee VR:n päätöksestä - kuvailee neuvotteluita ”pitkiksi ja monimutkaisiksi” iltalehti 20:00 23.05

Bruce Oreck sai kuin saikin ostettua haluamansa konepaja-alueen rakennukset. VR Group ilmoitti tänään myyvänsä Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kauppahinta on 11 miljoonaa. Kaupasta väännettiin kuukausia.


VR myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille - kaupan arvo 11 miljoonaa euroa iltalehti 15:27 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Liikemiehen ja Yhdysvaltojen entisen Suomen-suurlähettilään Bruce Oreckin ja VR Groupin kiinteistökauppa toteutuu sittenkin. VR Group kertoo tiedotteessa, että se myy Oreckille Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden. Kaupan arvo on 11 miljoonaa euroa.


VR Group myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


VR Group myy osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


Sarjakuristaja kiistää syyllistyneensä murhaan - ”Kuulusteluja tehdään tutkinnan aikana useita, useita kertoja” iltalehti 14:43 08.05

Michael Penttilä on tällä hetkellä Pasilan poliisivankilassa murhasta epäiltynä. Häntä epäillään 52-vuotiaan naisen murhasta. Poliisi tiedotti tiistaina, että Helsingin Kalliossa sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta löytyi perjantaina 52-vuotiaan naisen ruumis. Iltalehden tietojen mukaan poliisi epäilee, että kyseessä on sarjakuristaja Michael Penttilän uusin uhri. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen 13. huhtikuuta.


MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on siirretty Vantaan vankilaan - puolustus tulee esittämään matkustuskieltoon asettamista iltalehti 19:08 29.04

Vantaan vankilassa Janitskinin yhteydenpitoa on rajoitettu eli hän on eristyksessä. MV-lehden perustajana tunnetuksi tullut Ilja Janitskin on siirretty Pasilan poliisivankilasta Vantaan vankilaan perjantaina. Janitskinin asianajaja Anu Koivu kertoo sunnuntaina illalla puhelimitse, että hän tulee esittämään vappuviikolla päämiehensä matkustuskieltoon asettamista. Se tarkoittaisi, että Janitskin olisi yhä pakkokeinojen alainen, mutta pääsisi vankilasta pois.


MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin vangitsemista käsitellään huomenna – epäillään lukuisista rikoksista MTV 15:56 16.04

Helsingin käräjäoikeus päättää MV-lehden perustajana tunnetun Ilja Janitskinin vangitsemista tiistaina Pasilan poliisitalolla pidettävässä istunnossa.


Jalankulkijat neuvoivat pyöräilijää pyörätielle - pyöräilijä uhkasi kirveellä iltalehti 13:37 11.04

Töölössä koiraansa ulkoiluttaneen parivaljakon koiralenkki sai kuumottavan käänteen. Mies ja nainen olivat tiistaina iltapäivällä puoli kolmen aikaan ulkoiluttamassa koiraa Urheilukadulla Töölössä, kun heitä lähestyi pyörällä kovaa vauhtia mies, joka käski heitä väistämään. Toinen koiranulkoiluttajista kehotti miestä siirtymään pyörätielle. Tämän jälkeen pyöräilijä otti kassistaan kirveen, nosti sen lyöntiasentoon ja uhkasi hakata koiranulkoiluttajat. Koiranulkoiluttajat siirtyivät kauemmas, ja pyöräilijä jatkoi matkaansa. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen pyöräilemässä Helsinginkadulla. Partio takavarikoi kirveen ja vei miehen Pasilan poliisivankilaan.


Uutiset