Kimmo Timosen ja Timo Jutilan Leijona-numerot jäädytetään – ja sulatetaan saman tien iltasanomat 15:56 14.09

Jääkiekkoliitto nostaa maajoukkueen kahden puolustajasuuruuden pelipaidat Pasilan areenan kattoon, kun Kimmo Timosen ja Timo Jutilan maajoukkueuria kunnioitetaan loppuvuoden peleissä.


Maanantaista alkaen kaikilla junilla ei pääse Helsinki-Vantaalta Helsingin keskustaan iltasanomat 13:29 24.06

Helsingin ratapihan remonttitöiden takia kaikilla junilla ei maanantaista alkaen pääse Helsinki-Vantaan lentokentältä Helsingin keskustaan, koska osa junista ei kulje Helsingin ja Pasilan väliä.


Mullistus junaliikenteeseen: Liikenne vähenee puolella Helsingin ja Pasilan välillä ratatöiden takia MTV 20:10 21.06

Pasilan ja Helsingin välinen ratatyö alkaa sunnuntaina kello 20. Ensimmäiseksi kaksi itäisintä raidetta on suljettu päivisin Helsingin ja Pasilan välillä, jonka jälkeen kaksi läntisintä raidetta on poissa käytöstä heinäkuun puolen välin jälkeen.


Aarnion puolustus: Pasilan miestä ei ole olemassa MTV 12:04 14.06

Aarnion puolustuksen mukaan Pasilan miestä ei ollut olemassa. – Kyse oli huumepoliisin tietolähdepuhelimista, asianajaja Riitta Leppiniemi sanoi loppulausunnossa Helsingin hovioikeudessa.


Arvi Lind nilkassa, ruumislappu varpaassa, Pasilan maamerkki käsivarressa... Katso kuvat lukijoiden älyvapaista tatuoinneista iltasanomat 21:48 25.05

Ilta-Sanomien lukijat lähettivät toimitukseen toinen toistaan erikoisempia tatuointeja.


Bruce Oreck maksoi 11 miljoonaa konepajastaan, mutta todellinen investointi on vasta edessä – näin diplomaatti tuo Helsinkiin palan amerikkalaista unelmaa MTV 05:45 25.05

Pasilan konepajakaupat solmittiin viimein keskiviikkona ja pitkään alueesta haaveillut ex-suurlähettiläs Bruce Oreck on nyt askeleen lähempänä unelmansa toteuttamista. Jenkkidiplomaatti tahtoo rakentaa alueelleen yhteisöllisen liiketilan, joka tekee siitä luovuuden keskuksen.


Bruce Oreck iloitsee VR:n päätöksestä - kuvailee neuvotteluita ”pitkiksi ja monimutkaisiksi” iltalehti 20:00 23.05

Bruce Oreck sai kuin saikin ostettua haluamansa konepaja-alueen rakennukset. VR Group ilmoitti tänään myyvänsä Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kauppahinta on 11 miljoonaa. Kaupasta väännettiin kuukausia.


VR myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille - kaupan arvo 11 miljoonaa euroa iltalehti 15:27 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Liikemiehen ja Yhdysvaltojen entisen Suomen-suurlähettilään Bruce Oreckin ja VR Groupin kiinteistökauppa toteutuu sittenkin. VR Group kertoo tiedotteessa, että se myy Oreckille Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden. Kaupan arvo on 11 miljoonaa euroa.


VR Group myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


VR Group myy osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


Sarjakuristaja kiistää syyllistyneensä murhaan - ”Kuulusteluja tehdään tutkinnan aikana useita, useita kertoja” iltalehti 14:43 08.05

Michael Penttilä on tällä hetkellä Pasilan poliisivankilassa murhasta epäiltynä. Häntä epäillään 52-vuotiaan naisen murhasta. Poliisi tiedotti tiistaina, että Helsingin Kalliossa sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta löytyi perjantaina 52-vuotiaan naisen ruumis. Iltalehden tietojen mukaan poliisi epäilee, että kyseessä on sarjakuristaja Michael Penttilän uusin uhri. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen 13. huhtikuuta.


MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on siirretty Vantaan vankilaan - puolustus tulee esittämään matkustuskieltoon asettamista iltalehti 19:08 29.04

Vantaan vankilassa Janitskinin yhteydenpitoa on rajoitettu eli hän on eristyksessä. MV-lehden perustajana tunnetuksi tullut Ilja Janitskin on siirretty Pasilan poliisivankilasta Vantaan vankilaan perjantaina. Janitskinin asianajaja Anu Koivu kertoo sunnuntaina illalla puhelimitse, että hän tulee esittämään vappuviikolla päämiehensä matkustuskieltoon asettamista. Se tarkoittaisi, että Janitskin olisi yhä pakkokeinojen alainen, mutta pääsisi vankilasta pois.


MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin vangitsemista käsitellään huomenna – epäillään lukuisista rikoksista MTV 15:56 16.04

Helsingin käräjäoikeus päättää MV-lehden perustajana tunnetun Ilja Janitskinin vangitsemista tiistaina Pasilan poliisitalolla pidettävässä istunnossa.


Jalankulkijat neuvoivat pyöräilijää pyörätielle - pyöräilijä uhkasi kirveellä iltalehti 13:37 11.04

Töölössä koiraansa ulkoiluttaneen parivaljakon koiralenkki sai kuumottavan käänteen. Mies ja nainen olivat tiistaina iltapäivällä puoli kolmen aikaan ulkoiluttamassa koiraa Urheilukadulla Töölössä, kun heitä lähestyi pyörällä kovaa vauhtia mies, joka käski heitä väistämään. Toinen koiranulkoiluttajista kehotti miestä siirtymään pyörätielle. Tämän jälkeen pyöräilijä otti kassistaan kirveen, nosti sen lyöntiasentoon ja uhkasi hakata koiranulkoiluttajat. Koiranulkoiluttajat siirtyivät kauemmas, ja pyöräilijä jatkoi matkaansa. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen pyöräilemässä Helsinginkadulla. Partio takavarikoi kirveen ja vei miehen Pasilan poliisivankilaan.


Rikos puukolla, kirveellä ja kirjoilla – Pasilan poliisivankilan häkki heilahti erikoisista syistä MTV 12:35 11.04

Poliisin työtehtävät ovat joskus erikoisia. Helsingin poliisilla oli eilen muutama perin epätavallinen työtehtävä.


Nyt puhuu meksikolais-suomalaisessa huumevyyhdissä vangittuna ollut miljonäärin tytär: ”Aika kauhea tilanne, olen jyrkästi huumeita vastaan” iltalehti 06:28 10.04

Meksikolais-suomalaiseen kokaiiniliigaan kytketty nainen järkyttyi pahoin poliisien ilmestyttyä hänen kotiovelleen. Törkeästä huumausainerikoksesta tutkintavankeudessa istunut liikenainen ja tunnetun, jo edesmenneen miljonäärin tytär, on järkyttynyt viiden kuukauden takaisesta tilanteesta. Poliisit ilmestyivät täysin yllättäen naisen kotiovelle lokakuun lopussa ja veivät hänet kiinniotettuna Pasilan poliisitalolle. Naiselle kerrottiin, että hänen epäiltiin syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen, joka oli jatkunut tammikuun 1. päivästä aina kiinniottohetkeen asti.


Poliisi sakotti väärin kalibroidun nopeuskameran perusteella - ”Lainvastaisestikin hankittua todistetta saa käyttää” iltalehti 21:33 04.04

Valmistajan ohjeiden vastaisesti kalibroidun automaattisen nopeusvalvontakameran kuva kelpasi todisteeksi rikesakkoa varten. Pasilan poliisitalon vieressä kärynnyt autoilija hävisi juttunsa käräjillä. Poliisin siviilimallisen kamera-auton kuvaamaksi joutuneen Ford Focuksen omistaja ei hyväksynyt postin tuomaa rikesakkoa. Pakettiauton automaattikamera oli välähtänyt aivan Pasilan poliisitalon kupeessa, Pasilankatu 16 kohdalla. Katuosuudella on 40 km/t nopeusrajoitus. Maksumääräykseen oli merkitty kuljettajan ajaneen ainakin 9 kilometrin ylinopeutta. Ilmoitetussa nopeudessa oli jo huomioitu poliisin 3 km/t tekemä varmuusvähennys.


Kuoleman porteilla käynyt perheenisä yrittää parantaa välejään lapsiinsa – tällainen uusi Sunnuntailounas-komediasarja mtv 17:12 28.03

Sunnuntailounas on uusi kotimainen perhekomediasarja Atte Järviseltä, Pasilan ja Ihmisten puolueen tekijältä.


Jari Sillanpää rikkoi somehiljaisuuden - faneilta kipakka vastaus laulajatähdelle: ”Suu suppuun ja hoitoon” iltalehti 16:38 27.03

Fanien kommenteista huokuu huoli Jari Sillanpään huumekäryistä. Laulaja Jari Sillanpää otettiin lauantaina kiinni Helsinki-Vantaan lentokentältä ja häneltä löydettiin kiinnioton yhteydessä huumausainetta. Viimeisimmässä Facebook-päivityksessään hän kertoo faneilleen olleensa pidätettynä Pasilan poliisitalolla. Tähti rauhoittelee fanejaan ja avautuu tuntemuksistaan. - Haluan tämän uuden mylläkän keskeltä kertoa teille kaikille, että kun eilen pääsin kotiin Pasilan poliisivankilasta tunsin itseni niin onnelliseksi, että halusin syleillä koko maailmaa, vaikka tilanne on mikä on ja vaikka vietetty aika siellä oli niin lyhyt niin sain pienen tovin tuntea todella syvältä mitä merkitsee kun menettää vapautensa. Meillä on kaikilla omat riippakivemme ja haasteet elämässä. Pieniä ja suuria, hän avautuu.


ihmistä kuollut verilöylyssä julkisuutta, mistä välittömästi villin huhumyllyn yksityiskohtia väitetystä seksistä

Uutiset