Olisiko tässä ratkaisu Patrik Laineen pattitilanteeseen? – Winnipeg Jetsin veteraanipuolustajan tulevaisuus auki

MTV 11:13 22.09

NHL:n Winnipeg Jets on jäädyttänyt harjoitusleiriltä pois jääneen veteraanipuolustaja Dustin Byfuglienin sopimuksen, uutisoi TSN. Muutos voi vaikuttaa myös Patrik Laineen sopimusneuvotteluihin. 


Winnipeg jäädytti veteraanipakkinsa sopimuksen – päävalmentaja pysytteli vaitonaisena

yle 10:41 22.09

Dustin Byfuglienin tilanne vaikuttaa myös Patrik Laineen sopimusneuvotteluihin.


Patrik Laineen sopimussaaga voi käydä Winnipegille todella kalliiksi, Sebastian Ahon Carolina tekemässä ison liikkeen – tässä ovat NHL-syksyn kuumat kysymykset

iltalehti 20:51 21.09

Mitä pidemmälle Patrik Laineen ja Kyle Connorin neuvottelut venyvät, sen kalliimmaksi se käy Winnipegille. Kuten odottaa saattoi, NHL:n palkkakatto nousi myös tälle kaudelle. Maksimi on 81,5 miljoonaa ja minimi 60,2 miljoonaa dollaria. Tuon välin puitteissa joukkueiden pitää saada koottua kokoonpanonsa alle kahden viikon päästä alkavalle kaudelle. Iltalehti koosti viime aikojen mielenkiintoisimmat käänteet ja tutki, mitä voi vielä tapahtua ennen runkosarjan alkua.


Miljoonia odotellessa: Patrik Laine velmuili liigaottelun katsomossa Sveitsissä - Mikko Rantanen yritti antaa haastattelua

iltalehti 18:15 21.09

Miljooniaan odottelevat Mikko Rantanen ja Patrik Laine nauttivat ajastaan Sveitsissä. Sopimusneuvotteluiden aikana Sveitsissä Bernissä harjoittelevat Patrik Laine ja Mikko Rantanen nauttivat olostaan alppimaassa, mikäli tuoreesta videosta voi jotain päätellä. SC Bernin kanssa harjoittelevat Laine ja Rantanen olivat perjantaina katsomassa Bernin ja Bielin välistä ottelua.


Mikko Rantanen lähetti terveiset Bernin huumasta, pääsi nauttimaan kultaleijonan upeasta veivistä – taustapiru Patrik Laine varasti näytöksen

MTV 09:57 21.09

Ilman sopimusta olevat NHL-pelaajat Mikko Rantanen ja Patrik Laine näyttävät viihtyvän erinomaisesti harjoitusreissullaan Bernissä. 


Jesse Puljujärvi videohaastattelussa : Oltiin vähän jaloissa, mutta onneksi saatiin kairattua voitto

jatkoaika.com 08:56 21.09

Kärpät oli tiukilla Ilveksen kanssa, mutta hyvän puolustuspelaamisen kautta sai kairattua arvokkaan vierasvoiton. Jesse Puljujärvi saalisti yhden syöttöpisteen ja antoi kiitosta myös maalivahti Patrik Rybarille.


Patrik Laine puhdisti ilmaa puhelinsoitollaan – "Joskus asiat tulkitaan vain väärin"

yle 23:06 19.09

Patrik Laineen kanssa viime NHL-kaudella paljon pelannut Brian Little paljasti suomalaistähden soittaneen hänelle.


Patrik Laineen sanoista nousi kohu – joukkuekaveri sai sitten yhteydenoton NHL:n suomalaistähdeltä, Bryan Little kertoo keskustelun sisällöstä

iltasanomat 22:23 19.09

Bryan Little vakuuttaa, ettei hän pahastunut Patrik Laineen sanoista.


Patrik Laine pyysi anteeksi kohulausuntoja – puhui puhelimessa ketjukaverinsa kanssa

MTV 22:16 19.09

Sveitsiläisen Bernin kanssa tällä hetkellä harjoitteleva ja toistaiseksi ilman NHL-jatkosopimusta Winnipeg Jetsin kanssa oleva Patrik Laine pyysi ketjukaveri Bryan Littlelta anteeksi Iltalehdessä julkaistuja kommentteja.


Patrik Laineen joukkuetoveri paljasti suomalaistähden reaktion kohuun - kävivät puhelinkeskustelun

iltalehti 22:00 19.09

Bryan Little sanoi käyneensä puhelinkeskustelun Patrik Laineen kanssa. Patrik Laineen kolmen viime kauden joukkuekaveri Bryan Little puhui torstaina medialle Laineen Iltalehden erikoislehden haastattelusta alkaneesta kohusta. Laine sanoi Iltalehdelle, että jossain toisessa joukkueessa hän saisi pelata joukkueen parhaiden pelaajien rinnalla.


Miksi Patrik Laine päätti avautua poikkeuksellisen rajusti? Lausunnoista syntyi myös virheellisiä tulkintoja: ”Sitä Laine ei ole missään vaiheessa tehnyt”

iltalehti 20:07 19.09

Pohjois-Amerikassa nuorten pelaajien suora puhe voi tulla yllätyksenä. Viime päivien ykköspuheenaihe NHL-jäiltä on ollut Patrik Laineen sopimussaaga ja lausunnot. Laine avautui Winnipeg Jetsin peluutuksesta poikkeuksellisen suorasanaisesti Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelussa. –?Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä, mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa, Laine laukoi.


SM-liigamestarilta värikästä tekstiä Patrik Laineen sopimuskuvioista – "Kovin on nöyrää hommaa"

MTV 19:15 19.09

Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin NHL-sopimusvääntö on poikinut paljon mielipiteitä. Nyt myös kokeneempien, SM-liigasta tuttujen pelaajien keskuudessa. 


Winnipeg Jetsin päävalmentaja yllätti toimittajan – piikitteli Patrik Lainetta haastattelussa

iltalehti 14:52 19.09

Paul Maurice nosti tällä kertaa Patrik Laineen kommentit esiin ihan itse. Patrik Laineen lämäsi verbaalisesti kovempaa kuin koskaan aiemmin. 110 maalia ensimmäisen kolmen NHL-kautensa aikana iskenyt suomalainen sanoi Iltalehden NHL-erikoislehdessä, että jossain toisessa joukkueessa hän pääsisi pelaamaan parhaiden kanssa. Laineen lausunnot ovat herättäneet laajaa keskustelua myös Pohjois-Amerikassa.


Onko NHL-pomo Jarmo Kekäläinen Mikko Rantasen ja Patrik Laineen perässä siirtomarkkinoilla? Näin hän kommentoi

iltasanomat 14:22 19.09

Columbus Blue Jacketsin palkkakatossa riittää tilaa.


Winnipeg Jetsin valmentajalta viiltävä piilokuitti Patrik Laineelle

MTV 13:57 19.09

Winnipeg Jetsin valmentaja Paul Maurice osoitti jälleen verbaaliset kykynsä. Hän heitti rivien välistä viestiä NHL-sopimusta odottelevalle Patrik Laineelle. 


Winnipegin valmentaja puolusti virheen tehnyttä suomalaislupausta: ”Hän oli todella hyvä”

iltalehti 08:36 19.09

Winnipeg Jets kohtasi harjoituskauden avauspelissä Minnesota Wildin. Wild oli ottelussa vahvempi maalein 4-1. Patrik Laine ei sopimustilanteensa vuoksi ole joukkueen mukana, mutta Jetsin paidassa nähtiin kolme suomalaista.


Patrik Laine sai rajun ryöpytyksen entiseltä NHL-vahdilta – ”Hänen tarvitsee saada selkäänsä ja kasvaa”

iltasanomat 07:54 19.09

Patrik Laineen kommenteista nousi kohu Pohjois-Amerikassa. Entinen NHL-maalivahti Jamie McLennan ei säästellyt sanojaan radiolähetyksessä.


1945, manttelinperijä Meteorologi lämpöä vyöryy rauhan mahdollisuutta suomalainen oli takia – ”Mitä tamperelaisseuran

Hot topics