Tänään tv:ssä: Lapseen tarttui kodin ummehtunut haju, koulu alkoi pestä vaatteet iltalehti 04:58 18.06

Lohjalaisen perheen sisäilmaongelmat johtivat yhden lapsen kohdalla vaikeuksiin koulussa. Lohjalainen aviopari, kiinteistösihteeri Pauliina ja isännöitsijä Miikku Granström, nukkuu olohuoneessa. Tila makuuhuoneellekin olisi, mutta se täytyisi saada ensin asuttavaan kuntoon. Siinä riittää hommaa, sillä 1960-luvun omakotitalon lisätila toimii varastona, jonka kulkuväylä muuhun taloon on pantu kiinni. Illan Remonttipiiskuri-ohjelmassa kerrotaan, että ratkaisuun päädyttiin sen jälkeen, kun yksi viisihenkisen perheen lapsista joutui koulussa kiusatuksi. Tilan vallannut ummehtunut haju leijaili muuhunkin asuntoon ja tarttui tiukasti vaatteisiin.


Polet meloi taas uuden ennätyksensä – ratamelonnan valmennusjohto sai positiivisia signaaleja yle 18:38 02.06

Pauliina Polet oli 12:s ratamelonnan maailmancupissa Saksassa.


Polet kiisi välierässä ennätysaikaansa – jäi A-finaalista alle sekunnin yle 20:52 01.06

Pauliina Polet teki ennätysaikansa ratamelonnan maailmancupissa Saksan Duisburgissa.


Pauliina Polet meloi maailmancupissa välieriin yle 21:43 31.05

Pauliina Polet oli kajakkiyksiköiden 500 metrin matkalla neljäs ja eteni lauantain välieriin ratamelonnan maailmancupissa Saksan Duisburgissa.


TIS: Vilma lähtee viimeiselle iltanuotiolle tiukkana: ”En mene sinne pyytelemään anteeksi” iltalehti 22:04 15.05

Temptation Island Suomessa Vilma ja Juuso ovat edelleen hyvin eri linjoilla siitä, mitä parisuhteessa saa tehdä ja mitä ei. Vilma lähti Samulin kanssa 24 tunnin unelmatreffeille tukalissa tunnelmissa. Viimeinen iltanuotiovideo oli jäänyt kaivelemaan. Naista ärsytti se, että Juuso haluaa rajoittaa hänen elämäänsä. Pauliinan kanssa unelmatreffeille lähtenyt Juuso taas tunsi päällimmäisenä kiitollisuutta kuluneesta reissusta. Silti hän tilitti edelleen tietyistä asioista, mitä Vilma oli mennyt toisella resortilla tekemään.


TIS: Iiron treffikumppania eivät kaksneloset innosta – ”Hänestä on paljastunut kylmä ihminen” iltalehti 16:33 15.05

Temptation Island Suomessa tehdään viimeiset valinnat. Temptation Island Suomessa maaliviiva näkyy jo. On viimeisten, 24 tunnin unelmatreffien vuoro. Juuso nappaa lopputreffeille Pauliinan, tunteehan hän tämän jo valmiiksi. Juho valitsee Fannin, mikä ei varmasti yllätä ketään. Iirolle jää Janina – vaikka mies itse olisi ehkä mieluiten ottanut Pauliinan. Juuso kuitenkin ehti ensin, ei auta itku markkinoilla.


-paketeista ja kukkaruukusta helleaaltoa vastaan NHL-legenda Roberto pelaajille paljon turvallisuusriski – ”Vesi oli kylmää

Uutiset