EK19: Suomalaisilla mahtava startti päätöspäivään - Lapin vuoro kaasutella pohja-aika! iltalehti 10:51 20.08

Esapekka Lappi oli nopein Saksan MM-rallin 19. erikoiskokeella. Toyota-kuljettaja on kisassa mukana harmikseen enää superrallisäännön turvin, sillä hän joutui keskeyttämään jo perjantaina. Jari-Matti Latvala täydensi suomalaismenestyksen vajaan 13 kilometrin pätkällä. Hän jäi Lapista jälkeen 2,2 sekuntia.


EK19: Esapekka Lappi ajoi pohja-ajan – Juho Hänninen jatkaa neljäntenä iltasanomat 10:48 20.08

Esapekka Lappi oli nopein Saksan MM-rallin 19. erikoiskokeella.


Kommentti: Annetaanko Suomen harrastetuimmalle urheilulajille armoa? Miljoonapotti menossa uusjakoon iltasanomat 08:20 20.08

Huippu-urheilun rahanjakoa odottaa valtava remontti, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Mauri Pekkarinen: Budjettiriihessä pitää estää keskittymistä Uudellemaalle ja Helsinkiin hs 19:24 19.08


HIFK voitti juhlaottelunsa - kannattajat vaativat Antti Muurisen eroa iltalehti 19:06 19.08

HIFK voitti RoPS:n 1-0 Pekka Sihvolan maalilla. Kotivoitto oli HIFK:lle toinen peräkkäinen. Pekka Sihvola päätti HIFK:n toisen puoliajan ensimmäisen hyökkäyksen maaliin 58. minuutilla. Hän nosti pallon maaliin yli Antonio Regueron, joka oli sijoittunut huonosti.


Suomalaistriolle harmittavia takaiskuja Saksan MM-rallissa iltasanomat 18:11 19.08

Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi kärsivät Saksan rallin 14. erikoiskokeella rengasrikon.


Terroristiepäilty valikoi uhrikseen naisia - Supo: "Pyritään korkeaan shokkiarvoon" iltalehti 17:59 19.08

Supon mukaan 18-vuotias marokkolaismies sopii yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin. Suojelupoliisin erikoistutkija Pekka Hiltunen katsoo, että Turun puukotuksista epäilty 18-vuotias marokkolaismies sopii "yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin". - Ikävä kyllä usein ollaan nähty, että nimenomaan nuoret miehet ovat iskijöinä.


Mauri Pekkarinen: Budjettiriihessä pitää estää kaupungistumista hs 16:51 19.08


Suomen lentopallomiehet hyvässä vireessä EM-kisojena alla - Slovakia kaatui selvin lukemin iltalehti 22:27 18.08

Ensi viikon torstaina Puolassa alkaviin lentopalloilun miesten EM-kisoihin valmistautuva Suomi kohtasi toiseksi viimeisessä harjoitusmaaottelussaan Sastamalassa Slovakian ja voitti 3-1 (25-22, 25-19, 25-27, 25-19). Hakkuri Olli-Pekka Ojansivu oli tehokkain 20 pisteellä. Hän syötti perjantain ottelussa peräti kahdeksan ässää. Ottelun ensimmäinen ja toinen erä olivat Ojansivun näytöstä. Hän syötti avauserässä kaksi ja toisessa neljä ässää tärkeillä hetkillä.


Suomalaisilla hankala päivä Saksan MM-rallissa – Suomen rallin voittanut Esapekka Lappi ajoi kiviaitaan hs 21:58 18.08


Latvalan huono tuuri jatkui Saksan MM-rallissa – Tänak johdossa iltasanomat 21:15 18.08

Esapekka Lappi keskeytti ajettuaan kivimuuriin.


EK8: Jari-Matti Latvala teki pohjat - Tänak kärjessä päivän päätteeksi iltalehti 20:26 18.08

Virolainen Ott Tänak porhaltaa Saksan MM-rallin kärjessä päivän päättäneen kahdeksannen erikoiskokeen jälkeen. Jari-Matti Latvala ajoi pohja-ajan ek 8:lla, mutta viidennen erikoiskokeen moottorimurheiden takia hän on kokonaiskisassa kahdeksantena. Juho Hänninen on kuudentena. Esapekka Lappi joutui keskeyttämään seitsemännellä erikoiskokeella.


EK7: Esapekka Lapille iso pettymys: Keskeytti iltalehti 19:34 18.08

Virolainen Ott Tänak nousi seitsemännellä erikoiskokeella Saksan MM-rallin kärkeen. Tänak pudotti kakkoseksi kisan kärjessä pitkään ajaneen norjalaisen Andreas Mikkelsenin. Kuudennella sijalla ajaneen Esapekka Lapin ralli päättyi seitsemännellä ek:lla. Lapin auto pysähtyi 8,7 kilometrin kohdalla.


Esapekka Lapille ikävä takaisku Saksan MM-rallissa iltasanomat 18:49 18.08

Esapekka Lapin kisa Saksan MM-rallissa meni pilalle seitsemännellä erikoiskokeella.


Lappi hyvässä vauhdissa myös kaatosateessa – Latvalan auto saatiin korjattua iltasanomat 18:19 18.08

Esapekka Lappi oli Toyotan suomalaiskuljettajista selvästi nopein Saksan MM-rallin kuudennella erikoiskokeella.


Supo: Barcelonan iskulla ei yhteyksiä Suomeen - terrorismin uhka-arvio säilyy ennallaan iltalehti 15:44 18.08

Suojelupoliisilla ei perjantaina ollut tietoa tai viitteitä siitä, että Espanjan terrori-iskuilla olisi yhteyksiä Suomeen. Supo ei myöskään aio nostaa terrorismin uhka-arviotaan tapauksien takia. - Uhkatason arvio perustuu aina meillä kolmeen tekijään: omaan operatiiviseen tietoon, Suomen profiiliin radikaalitoimijoiden silmissä sekä terrorismin trendeihin. Tällä hetkellä näissä ei ole tullut sellaista muutosta, joka aiheuttaisi tarpeen muuttaa meidän kokonaisarviotamme, sanoo Supon erikoistutkija Pekka Hiltunen.


EK5: Jari-Matti Latvalalla taas pahoja ongelmia - jäi pahasti kärjestä iltalehti 15:18 18.08

Jari-Matti Latvala jäi moottoriongelmien takia Saksan MM-rallin viidennellä erikoiskokeella lähes puolitoista minuuttia kärjestä. Latvala jäi 1.21 minuuttia Thierry Neuvillesta, joka piti erikoiskokeen pohja-aikaa, kun erikoiskoe oli vielä kesken. Neljän erikoiskokeen jälkeen kisaa johti Norjan Andreas Mikkelsen ja Latvala oli viidentenä, runsaat 13 sekuntia kärjestä. Esapekka Lappi oli seitsemäntenä ja Juho Hänninen kahdeksantena.


EK4: Esapekka Lappi väläytti Saksan MM-rallissa - Mikkelsen paahtaa kärjessä iltalehti 14:10 18.08

Toyotan Esapekka Lappi piti toiseksi kovinta vauhtia Saksan MM-rallin neljännellä erikoiskokeella. Kokonaiskisan kärkeen siirtynyt Norjan Andreas Mikkelsen oli 7,4 sekuntia seitsemänneksi noussutta Lappia nopeampi. Niin ikään Toyotaa ajavat Juho Hänninen ja Jari-Matti Latvala olivat 18,35 kilometriä pitkän erikoiskokeen kuudes ja seitsemäs. Latvala pysyi kokonaistilanteessa viidentenä, Hänninen puolestaan nousi kahdeksanneksi.


Lappi yllätti jo Saksan MM-rallissa iltasanomat 13:33 18.08

Esapekka Lappi pääsi erinomaiseen vauhtiin Saksan MM-rallin neljännellä erikoiskokeella.


Uutiset