Rivitalo syttyi tuleen Espoossa – asukkaita jouduttiin evakuoimaan MTV 10:33 22.03

Espoossa rivitalon kaksi asuinhuoneistoa jouduttiin yöllä evakuoimaan tulipalon takia, kertoo pelastuslaitos.


Espoossa evakuoitiin rivitalon asukkaita tulipalon takia iltalehti 02:04 22.03

Pelastuslaitoksen mukaan tulipalossa yksi rivitalohuoneisto tuhoutui täysin. Espoossa yksikerroksisen rivitalon kaksi asuinhuoneistoa jouduttiin torstaina yöllä evakuoimaan tulipalon takia, kertoo pelastuslaitos. Tulipalossa yksi rivitalohuoneisto tuhoutui täysin ja viereiset asunnot kärsivät savuvahingoista. Pelastuslaitos sai hälytyksen Espoon Tietäjäntien rakennuspalosta hieman ennen puoltayötä.


Terrori-iskujen kohonnut uhka otetaan tosissaan myös Lapissa - laskettelukeskukset potentiaalinen kohde iltalehti 21:01 21.03

Pelastusalan terrorismiin varautumisesta puhuttiin palopäällystöpäivillä Lahdessa keskiviikkona. Lapin pelastuslaitos varautuu mahdollisesti laskettelukeskuksia uhkaaviin terrori-iskuihin. - Täytyy olla silmät ja korvat auki mitä valtakunnallisesti ja maailmalla tapahtuu, sanoo palotarkastaja Kari Kuosmanen Lapin pelastuslaitokselta.


Nuorehko mies kuoli auton törmättyä valaisinpylvääseen Järvenpäässä - onnettomuuspaikalla liukas tie iltalehti 03:33 21.03

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta hieman puoli kahden jälkeen yöllä. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan henkilöauto oli törmännyt valaisinpylvääseen ja se oli törmäyksessä kierähtänyt katolleen. Onnettomuudessa sai surmansa arviolta 20-30-vuotias mies, joka oli autossa yksin. Onnettomuudesta ei aiheutunut vaaraa muille.


Omakotitalo roihuaa isosti Oulussa: Kajaanintie poikki – pelastuslaitos varoittaa savusta, kehottaa sulkemaan ovet ja ikkunat iltasanomat 15:34 20.03

Viereiset tieosuudet on suljettu liikenteeltä.


500-neliöisessä hallissa onnettomuus – noin puolet katosta sortui alas MTV 12:17 20.03

Iisalmessa noin 500 neliöisen hallin katto romahti. Pelastuslaitos sai tiedon hieman ennen puoltapäivää.


Kemin sellutehtaalla tulipalo - maan-alainen hakekuljetin syttyi liekkeihin iltalehti 05:28 20.03

Kemissä Metsä Figren tehtaalla hakekuljettimella on syttynyt palo. Lapin pelastuslaitos sai hälytyksen asiasta klo 3.13. Paikalla on noin kymmenisen pelastuslaitoksen yksikköä. Päivystävän palomestarin mukaan varsinaista paloa ei enää ole, mutta sammutustyöt jatkuvat.


Kemin sellutehtaalla tulipalo - hakekuljetin syttyi liekkeihin iltalehti 05:28 20.03

Kemissä Metsä Figren tehtaalla hakekuljettimella on syttynyt palo. Lapin pelastuslaitos sai hälytyksen asiasta klo 3.13. Paikalla on noin kymmenisen pelastuslaitoksen yksikköä. Päivystävän palomestarin mukaan varsinaista paloa ei enää ole, mutta sammutustyöt jatkuvat.


Jo toinen romahdus Pohjois-Savossa samana päivänä: nyt katto tuli alas Keiteleellä iltalehti 22:15 19.03

Katto romahti luultavasti lumen painosta. Sahatavaran lastausterminaalin katto sortui osittain maanantai-iltana Keiteleellä Pohjois-Savossa. Lastausterminaalissa oli noin 12 000 neliötä, ja katto romahti noin 2 500 neliön alalta. Onnettomuudessa ei loukkaantunut kukaan. Päivystävä palomestari Arto Heiskanen kertoo, että katto romahti todennäköisesti lumen painosta. Heiskanen ei vielä osannut kertoa asiasta enempää kymmenen aikaan illalla, sillä pelastuslaitos saapui vasta tapahtumapaikalle.


Satoja neliöitä kalusteliikkeen kattoa romahti Rautalammilla iltasanomat 19:51 19.03

Pohjois-Savossa Rautalammilla kalusteliikkeen katto on osin romahtanut, kertoo pelastuslaitos.


Ainakin 200 neliötä kalusteliikkeen kattoa romahtanut Rautalammilla MTV 18:14 19.03

Pohjois-Savossa Rautalammilla 200 neliötä Sepon kalusteet -kalusteliikkeen kattoa on romahtanut, kertoo pelastuslaitos. Kukaan ei loukkaantunut romahduksessa. 


Uutiset