Tyhjä vene kellui Iijoella – miestä etsitään iltasanomat 08:16 21.10

Pelastuslaitos aloitti etsinnät perjantaina, mutta miestä ei löytynyt.


Vantaalla paloi yön aikana useita autoja - sytytettiin ilmeisesti tahallaan iltalehti 06:44 21.10

Vantaan Hakunilassa on palanut yön aikana neljä autoa. Pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan näyttää siltä, että kaikki autot on sytytetty tahallaan palamaan. Pelastuslaitos sai aamuyöllä puoli viiden aikaan hälytyksen Vantaan Hiirakkokujalle, jossa kerrostaloalueen parkkipaikalla paloi pienoisbussi, pakettiauto ja henkilöauto. Autot eivät olleet vierekkäin, vaan eri puolilla parkkialuetta.


Turun kaupunginsairaalassa tulipalo - mittavat vahingot, poliisi tutkii iltalehti 22:50 20.10

Erikoissairaanhoidon rakennus on kärsinyt merkittäviä palovahinkoja Turun kaupunginsairaalassa syttyneessä tulipalossa. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan tapahtunut, sillä paikalla ei ollut potilaita. Kyseisessä yksikössä on vain päivätoimintaa, kertoo pelastuslaitos. Kiinteistö, jossa tulipalo riehui, sijaitsee Kunnallissairaalantie 20:ssä. Rakennuksessa numero 9 toimii sekä psykiatrian akuuttipoliklinikka että yksikkö nimeltä psykiatrian opetus ja tutkimus. Klinikan toimistohuone tuhoutui täysin


Jätkäsaaren tornihotellin asiakas katsoi ikkunasta ja soitti hätäkeskukseen – poliisi löysi paikalta vain tyhjät saunatilat iltasanomat 20:10 18.10

Pelastuslaitos sai hälytyksen Helsingin Jätkäsaareen keskiviikkoiltana.


Mies ja koira kuolivat rintamamiestalon palossa Lohjalla iltalehti 02:31 18.10

Keski-ikäinen mies sai surmansa Lohjalla myöhään tiistaina syttyneessä rintamamiestalon tulipalossa. Lisäksi palossa kuoli koira. Pelastuslaitos sai hälytyksen Lohjan Ravitiellä sijaitsevan omakotitalon palosta hieman ennen puoltayötä tiistaina. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle oli talon seinä jo ilmiliekeissä ja palanut puhki, kertoi päivystävä palomestari Jukka Ekholm STT:lle keskiviikkoyönä. 1950-luvulla rakennettu talo tuhoutui palossa korjauskelvottomaksi ja sammutustyöt jatkuivat aamuyölle. Palo ei ollut vaarassa levitä muihin rakennuksiin.


Venetehdas ilmiliekeissä Savonlinnassa iltasanomat 17:51 17.10

Etelä-Savon pelastuslaitos kertoo tiedotteessaan, että Savonlinnassa on veneteollisuushalli tulessa.


Tapanilan tehdaspalo hallinnassa: savuvaara ohi, junaliikenteessä edelleen häiriöitä iltasanomat 07:00 17.10

Helsingin Tapanilassa syttyneestä teollisuushallin tulipalosta aiheutunut myrkyllisen savun vaara on ohi, tiedottaa pelastuslaitos. Savua levisi Fallkullan, Tattariharjun ja Jakomäen suuntaan.


Video: Raju tehdaspalo Helsingin Tapanilassa – myrkyllistä savua leviää ja ihmisiä kehotetaan sisätiloihin, vaikuttaa myös junaliikenteeseen iltasanomat 17:05 16.10

Pelastuslaitos kehottaa ihmisiä suojautumaan sisätiloihin Helsingin Tapanilassa ja sen itäpuolella, koska entisessä tehtaassa Tapanilassa syttyneessä palossa syntyy myrkyllistä savua. Palo vaikuttaa myös junaliikenteeseen.


Tapettitehtaan tulipalo hallinnassa - savuaa yhä voimakkaasti, Tapanilan asema suljettu iltalehti 15:44 16.10

Paikalla paloa sammuttamassa on 21 pelastuslaitoksen yksikköä Helsingistä ja Keski-Uudeltamaalta. Helsingin Tapanilassa sijaitseva vanha Sanduddin tapettitehtaan tulipalo on saatu hallintaan, pelastuslaitos tiedottaa. Paikalla oli 21 Helsingin ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitosten yksikköä sammuttamassa tulipaloa. Vaikka tuli on sammutettu, savu on parhaillaan leviämässä Viertolantieltä itään, ja pelastuslaitos kehottaa alueella asuvia sulkemaan ovet ja ikkunat sekä kytkemään ilmastointijärjestelmät pois päältä.


Vanha tapettitehdas ilmiliekeissä Pohjois-Helsingissä - Savu leviää itään, lähijunaliikenteessä katkoksia iltalehti 15:44 16.10

Paikalla paloa sammuttamassa on 21 pelastuslaitoksen yksikköä Helsingistä ja Keski-Uudeltamaalta. Pohjois-Helsingin Tapanilassa sijaitseva vanha Sanduddin tapettitehdas on ilmiliekeissä. Paikalla on 21 Helsingin ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitosten yksikköä sammuttamassa tulipaloa. - Tilanne on tällä hetkellä pahimmillaan, vanha rakennus palaa todella iloisesti ja tuottaa runsaasti savua, Helsingin pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan Iltalehdelle.


Vanha tapettitehdas ilmiliekeissä Pohjois-Helsingissä - Savu leviää itään, ihmisiä kehotetaan sulkemaan ovet ja ikkunat iltalehti 15:44 16.10

Paikalla paloa sammuttamassa on 21 pelastuslaitoksen yksikköä Helsingistä ja Keski-Uudeltamaalta. Pohjois-Helsingin Tapanilassa sijaitseva vanha Sanduddin tapettitehdas on ilmiliekeissä. Paikalla on 21 Helsingin ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitosten yksikköä sammuttamassa tulipaloa. - Tilanne on tällä hetkellä pahimmillaan, vanha rakennus palaa todella iloisesti ja tuottaa runsaasti savua, Helsingin pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan Iltalehdelle.


Tehdas palaa Helsingin Tapanilassa: Myrkyllistä savua leviää, ihmisiä kehotetaan sisätiloihin iltasanomat 14:58 16.10

Pelastuslaitos kehottaa ihmisiä suojautumaan sisätiloihin Helsingin Tapanilassa ja sen itäpuolella, koska entisessä tehtaassa Tapanilassa syttyneessä palossa syntyy myrkyllistä savua.


Vakava liikenneonnettomuus Raisiossa – henkilöauto ajoi kolmion takaa mopoauton kylkeen iltasanomat 15:33 15.10

Raisiossa Varsinais-Suomessa on sattunut vakava liikenneonnettomuus, kun henkilöauton kuljettaja törmäsi mopoauton kylkeen, kertoo pelastuslaitos.


Uutiset