Rikkihappoa kuljettanut säiliöauto kaatui valtatie 2:lle – tie auki aikaisintaan kello 20 iltasanomat 19:07 12.01

Pelastuslaitos: Haposta ei isoa vaaraa ympäristölle.


Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos: Tulipaloissa kuoli ennätysmäärä ihmisiä – tupakka yleisin syttymissyy MTV 16:04 08.01

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo tiedotteessaan, että viime vuonna sen alueella kuoli tulipaloissa poikkeuksellisen paljon ihmisiä. Tupakointi on tilastoissa yleisin palon syttymisen syy.


Noin 15 000 yhä sähköttä Itä-Suomessa – Pelastuslaitos: "Puhelinyhteydet saattavat katketa" MTV 08:00 29.12

Lähes 15 000 asiakasta pääasiassa maan itäosissa on vailla sähköä.


Kokemäenjoessa lilluu säiliörekallinen polttoöljyä - pelastuslaitos: ”Ilmojen lämmetessä se viimeistään haihtuu” iltalehti 18:57 21.12

Kokemäenjokeen on vuotanut vajaat 50 kuutiometriä kevytpolttoöljyä Harjavallassa. Pelastuslaitos miettii, millä tavoin vuoto saataisiin siivottua parhaiten. Pori Energia kertoi torstaina, että Harjavallan Teollisuuskadun lämpökeskuksesta vuoti edellisyönä Kokemäenjokeen noin 48 kuutiometriä kevytpolttoöljyä. Tiedotteen mukaan työntekijät olivat yhdistäneet oljyn purkuputken väärään yhteeseen, mutta eivät huomanneet virhettään. Öljy valui viemäriin ja sieltä suurimmaksi osaksi ympäristöön.


Eläinsuoja roihuaa Joensuussa - pelastuslaitos: ihmisiä tai eläimiä ei ole vaarassa iltalehti 09:42 16.12

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos sammuttaa parhaillaan suurta rakennuspaloa Joensuussa. Pelastuslaitos sai hälytyksen Lahdenperäntiellä sijaitsevan rakennuksen tulipalosta lauantaiaamuna kello 8.38. Tulessa on käytöstä poistettu ja muutaman sadan neliön kokoinen eläinsuoja. Pelastuslaitoksen ensitietojen mukaan ihmisiä tai eläimiä ei ole vaarassa.


Pelastuslaitos: Neljä loukkaantui Manhattanin räjähdyksessä iltasanomat 16:43 11.12

Putkipommi räjähti maanantaina Port Authorityn linja-autoasemalla.


Vanha koulu tuhoutuu liekkien alle Haminassa – Pelastuslaitos: Kaasupullot vaarassa räjähtää iltasanomat 10:47 10.12

Pelastuslaitoksen sammuttajat joutuivat vetäytymään kauemmas ja paloa piti sammuttaa vesitykeillä pahimmillaan noin 100 metrin päästä.


Metro osui laiturin reunalla istuneen miehen jalkoihin - juna tyhjennettiin ihmisistä iltalehti 01:03 09.12

Pelastuslaitos: Alkutietojen mukaan henkilö istui metrolaiturin reunalla Pelastuslaitoksen alkutietojen mukaan junan alle jäänyt henkilö oli istunut metrolaiturin reunalla kun juna saapui asemalle. Päivystävä palomestari Vesa Paatelma vahvisti myöhemmin Iltalehdelle tapahtumien kulun ja kuvaili onnettomuutta lieväksi. - Henkilö istui laiturin reunalla jalat raiteiden puolella. Metro oli saapunut ja törmännyt niihin niin, että jalkoihin oli tullut naarmuja. Hänet kuljetettiin Töölön sairaalaan hoitoon, kertoo Paatelma.


Metro törmäsi ihmiseen Kalasatamassa - Pelastuslaitos: Alkutietojen mukaan henkilö istui metrolaiturin reunalla iltalehti 23:37 08.12

Pelastuslaitos: Alkutietojen mukaan henkilö istui metrolaiturin reunalla Helsingin pelastuslaitoksen mukaan henkilö on jäänyt metron alle Kalasatamassa. Hälytys raideliikenneonnettomuudesta saatiin kello 22.46. Onnettomuuden vuoksi kyseinen juna on pysäytetty ja tyhjennetty ihmisistä. Alueella on paikalla pelastuslaitoksen yksikkö ja laituri on eristetty. Pelastuslaitoksen alkutietojen mukaan junan alle jäänyt henkilö oli istunut metrolaiturin reunalla kun juna saapui asemalle.


Uutiset