ESS: Dopingrikoksesta epäilty mies toimi SM-liigaseuran juniorien voimavalmentajana - poliisi löysi kotoa ison määrän testosteronia iltalehti 13:50 19.04

Lahden Pelicans otti juniorien voimavalmentajakseen dopingrikoksesta epäillyn lahtelaismiehen, uutisoi Etelä-Suomen Sanomat. Etelä-Suomen Sanomat uutisoi, että Pelicansin juniorien voimavalmentajalta takavarikoitiin viime kesäkuussa yli 1 150 millilitraa testosteronia ja muita dopingaineita. Valmennustyöt Pelicansissa mies aloitti syyskuussa. ESS:n mukaan mies vastasi seuran juniorien kuntosaliharjoittelun ohjauksesta. Hän ei ollut seuran palkkalistoilla, vaan yksittäiset joukkueet ostivat häneltä kuntosaliohjausta.


Keni Karalahti siirtyy Jukureista Pelicansiin – Jonne Jantunen jatkaa Lahdessa iltasanomat 13:01 16.04

Jantusen sopimuksessa on optio kaudesta 2019–20.


Pelicans-puolustukseen uusi kasvo Jukureista - Karalahti matkaa Lahteen jatkoaika.com 12:56 16.04

Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen puolustaja Keni Karalahden kanssa. Hyökkäykseensä lahtelaisryhmä kiinnitti puolestaan jatkosopimuksella Jonne Jantusen.


Pelicansissa ensi kaudella kaksi legendaarista kiekkonimeä: Karalahti Mikkelistä Lahteen, Jantuselle jatkosopimus iltalehti 12:42 16.04

Pelicansin nutussa viilettää ensi kauden liigakaukaloissa kaksi nimeä, jotka ovat Suomi-kiekon lähihistoriasta enemmän kuin tuttuja. Lahden Pelicans tiedottaa tehneensä sopimukset puolustaja Keni Karalahden ja hyökkääjä Jonne Jantusen kanssa. Karalahden sopimus kattaa ensi kauden, Jantusen sopimuksessa on optio myös jatkosta.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


KooKoo hankki riveihinsä kaksi uutta hyökkääjää iltalehti 10:47 16.04

Kouvolan KooKoo vahvisti rivejään kahdella laitahyökkääjällä. Tämän kauden Liigassa 14:nneksi sijoittunut KooKoo on solminut ensi kauden kattavat sopimukset Toni Suurosen ja Kimi Koiviston kanssa. Suuronen siirtyy Kouvolaan Rauman Lukosta, Koivisto Lahden Pelicansista.


Edelleen ilman päävalmentajaa oleva JYP hankki kolme pelaajaa - mukana mielenkiintoinen hyökkääjä iltalehti 17:14 15.04

SM-liigakautensa puolivälieriin päättänyt JYP tiedotti kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Sopimuskavalkadin ehkäpä kiintoisinta antia on 22-vuotiaan tshekkisentterin David Tomasekin kiinnitys. Tomasek siirtyy Jyväskylään Tshekin liigan Pardubicesta. Nuorella tshekillä on kokemusta myös maansa A-maajoukkueesta ja Pohjois-Amerikan kivikovasta OHL-junioriliigasta. Tomasekin lisäksi JYP kiinnitti riveihinsä maalivahti Joona Voutilaisen ja laituri Aleksi Rutasen. 21-vuotias maalivahti Voutilainen saapuu Pelicansista, jossa hän pelasi tällä kaudella 21 runkosarjan ottelua ja kolme peliä pudotuspeleissä.


JYP teki hankintoja: hyökkäykseen Tshekin maajoukkuemies, maalille Pelicans-vahti MTV 15:56 15.04

Jääkiekon SM-liigan JYP on tehnyt sopimukset keskushyökkääjä David Tomasekin, maalivahti Joona Voutilaisen sekä laitahyökkääjä Aleksi Rutasen kanssa.


JYP teki pelaajahankintoja – haaviin tarttui maajoukkuehyökkääjä Tshekistä ja maalivahti Pelicansista iltasanomat 13:37 15.04

JYP teki kolme uutta pelaajasopimusta.


Pelicans hankki hyökkäysvoimaa Mestiksestä ja Itävallasta ? "Salo on loistava luistelija ja taitava hyökkääjä" jatkoaika.com 19:44 12.04

Niklas Salo ja Manuel Ganahl vahvistavat Pelicansin hyökkäystä yksivuotisilla sopimuksilla.


Pelicans kaappasi Itävallan maajoukkuehyökkääjän iltasanomat 14:14 12.04

Manuel Ganahl tulee lahtelaisseuraan Itävallan liigan Klagenfurtista.


Pelicansin vahvisti hyökkäystään: Itävallan maajoukkuemies ja Mestiksen pisterohmu Lahteen MTV 12:00 12.04

Lahden Pelicans on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen itävaltalaisen Manuel Ganahlin ja 1+2-vuotisen sopimuksen Niklas Salon kanssa.


Ville Nieminen Pelicans-käskijäksi pitkällä sopimuksella - "Erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja nuorten pelaajien keskuudessa" jatkoaika.com 23:35 10.04

Kaksi edelliskautta Mikkelin Jukureiden valmennusryhmään kuulunut Ville Nieminen siirtyy Lahden Pelicansin päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella. Lahtelaisjoukkue julkisti myös muun valmennusryhmän, jossa on viime kaudelta tuttuja nimiä sekä yksi uusi kasvo.


Nieminen haluaa pitää Pelicansissa positiivisen fiiliksen – kiitti vuolaasti Risto Dufvaa MTV 19:57 10.04

Pelicansin uusi päävalmentaja Ville Nieminen sanoo olevansa vaativa, mutta toivoo säilyttävänsä pilkkeen silmäkulmassa. 


Pelicansin uusi päävalmentaja Ville Nieminen kertoi linjauksistaan – ”Häpeilemätöntä taistelua” iltasanomat 18:07 10.04

Pelicans julkaisi Ville Niemisen sopimuksen.


Tällaisen valmentajan Pelicans saa Ville Niemisestä: ”Samalla tyylillä millä pelasin, ei taatusti pärjää valmentajana” iltalehti 16:55 10.04

Pelicansin uusi päävalmentaja Ville Nieminen, 41, hymyili kilpaa kevätauringon kanssa, kun supliikkimiehen kolmevuotinen valmentajasopimus julkistettiin tiistaina. Ensi viikolla Lahteen muuttava Nieminen ei halua muuttaa Pelicansin hyväksi havaittua uutta strategiaa. Oman mausteensa hän lupaa silti soppaan heittää. - Tämä on kaikin puolin loistava mahdollisuus minulle. Petri Matikainen ja Pasi Nurminen ovat luoneet vankan pohjan Lahteen, jota on ihan turha heittää romukoppaan. Seuran arvopohja on kunnossa. Avoimuus, rehellisyys ja tinkimättömyys eivät katoa mihinkään, vaikka "Petu" vaihtuukin "Nemoon", Nieminen sanoi.


Pelicans teki kovan hankinnan – 18-vuotias huippulupaus Espoosta Lahteen iltasanomat 16:44 10.04

Lahden Pelicans rakentaa kovalla tohinalla ensi kauden joukkuetta.


Pelicans vahvistui hyökkääjälupauksella ? ensi kesänä NHL:ään varattava Jesse Ylönen Lahteen jatkoaika.com 15:39 10.04

Pelicans hankki riveihinsä 18-vuotiaan hyökkääjälupauksen Jesse Ylösen. Lisäksi Jussi Olkinuora vahvistaa lahtelaisten maalivahtiosastoa.


"Toivo cupmestaruuteen - suurin hyväksyi kuolemantuomion jatkoerä – IS käheäksi - kesken ottelun – lempinimensä taustat murhamysteereistä Myyrmannissa, rautavalimolla tulipalo riskipitoisesta sankariksi nousi tähti ylisti omiaan Teijalle syntymä­päivä­lahjaksi

Uutiset