Kärppien ensimmäinen erä oli murskaa Pelicansille jatkoaika.com 20:40 20.01

Lauantai-illan Liigakierroksella kotijoukkue Kärpät sai vastaansa Pelicansin Lahdesta. Kotitjoukkueen esitys ensimmäisessä erässä oli sen verran murskaava, sillä se iski kolme maalia erän aikana eikä vierasjoukkue siitä suosta enää noussut. Lopulta Kärpät vei ottelun nimiinsä luvuin 4-1.


Petri Matikainen harmitteli Pelicansin kuutamohölmöilyjä Oulussa iltasanomat 20:18 20.01

Kärppien Shaun Heshka solmi 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.


Parrakkaiden miesten peli jatkoaika.com 00:56 20.01

Pelicans tiedotti keskiviikkona solmineensa jatkosopimukset joukkueen runkopelaajien Mikko Kousan, Antti Tyrväisen, Nico Maneliuksen ja Roope Elimäen kanssa. Näistä varsinkin kaksi ensimmäistä, joukkueen kapteeni Antti Tyrväinen (0+2) ja varakapteeni Mikko Kousa (1+0) näyttivät heti seuraavassa kotipelissä, miksi he ovat jatkosopimuksensa ansainneet. Värikkäästä pelitavastaan tunnetut partamiehet johtivat Pelicansin huikeaa kiriä kolmen maalin takaa. Tällä kertaa kiri ei kuitenkaan riittänyt ja Jyp vei voiton Jyväskylään numeroin 4-5 voittomaalikilpailun jälkeen. Tässä vähän toisenlainen kuvaraportti näiden kahden partasuun otteista.


Pelicansin huikea nousu tyrehtyi kalkkiviivoilla – JYPin osuma puhutti Lahdessa MTV 21:53 19.01

Pelicans nousi upeasti kolmen maalin takaa tasoihin päätöserässä, mutta hävisi JYPille lopulta 4-5 voittomaalikilpailun jälkeen.


JYP-konkari vietti tehoiltaa – viime sekuntien osuma katkaisi HPK:n putken MTV 21:25 19.01

Jarkko Immonen iski tehot 1+2, kun JYP kukisti Pelicansin voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5-4.


Tuore CHL-finalisti Pelicansin vieraana – Tappara testaa HPK:n hienon vireen MTV 12:52 19.01

Tiistaina CHL:n finaaleihin edennyt JYP palaa tositoimiin SM-liigassa, kun se matkustaa Pelicansin vieraaksi perjantain kierroksella.


Mestis-märkäkorvat säväyttivät Pelicansin voitossa iltalehti 21:06 16.01

Pelicans joutui urakoimaan tosissaan sarjajumbo Sportia vastaan. Mestiksen Heinolan Peliitoista liigavauhtiin nostettu hyökkäyskolmikko Severi Lahtinen - Roope Mäkitalo - Valtteri Lipiäinen oli vähäisestä vastuusta huolimatta lahtelaisten parhaimmistoa 3-2-voitossa Vaasan Sportia vastaan. Nuoret hyökkääjät eivät päässeet kehumaan kokemuksella, sillä ennen vaasalaisten kohtaamista Lahtisella oli alla 12 liigapeliä. Mäkitalolle kamppailu oli toinen ja Lipiäinen debytoi pääsarjatasolla.


Karmea kommunikaatiovirhe! – Pelicans-nuorukainen rokotti hölmistynyttä Sport-puolustusta MTV 19:51 16.01

Pelicansin Severi Lahtinen hyödynsi Sportin puolustuksen virheen ja viimeisteli helpon osuman ottelun toisessa erässä.


Pelicansin karmea viikonloppu avaa näytön paikan Peliittojen tehokolmikolle jatkoaika.com 14:29 16.01

Pelicansilla on listoillaan tällä hetkellä peräti kahdeksan loukkaantunutta pelaajaa. Apuja sairastuvalta odotetaan pian.


Petri Matikainen ylistää SM-liigan tähtipuolustajaa – suoritukset ällistyttävät: ”Haukoin henkeäni” iltasanomat 07:13 16.01

Loukkaantumishuolista kärsivän Pelicansin takalinjoilla pelaa yksi liigan parhaista puolustajista.


Pelicansin Tyrväinen kummasteli voittomaalia: "Kaveri loukkaantui pahasti ja halusin rehellistä alivoimaa" jatkoaika.com 19:58 13.01

JYPin ja Pelicansin ottelu alkoi vaisusti, mutta kiihtyi loppua kohti varsin viihdyttäväksi. Ottelua voikin kuvata Pelicansin kannalta hyvin koko kautta kuvaavaksi.


Kamppikarkeloista viihdepläjäykseksi ? Suomela heräsi tehoilemaan jatkoaika.com 19:49 13.01

JYPin ja Pelicansin ottelussa oli pitkään pienet marginaalit, mutta lopussa homma repsahti. JYP selvisi kaukalosta voittajana, kun Pelicansilta putosi ukkoja.


Pelicans oli Ilvestä vahvempi jo yhdeksännen kerran putkeen jatkoaika.com 22:17 12.01

Lahdessa nähtiin perjantai-illan kunniaksi todelliset maalijuhlat Pelicansin ja Ilveksen välillä. Vaiherikas ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 5?4-jatkoaikavoittoon. Jatkoaikapiste oli Ilveksen ensimmäinen Pelicansia vastaan ansaittu piste yhdeksään peliin.


Pelicans pitää Ilvestä niskalenkissä - viime vuosien saldo Ilveksen kannalta karmea iltalehti 21:31 12.01

Pelicansin ja Ilveksen väliset liigakamppailut ovat olleet viime vuosina kuin yhteen maaliin pelaamista. Lahtelaiset olivat kurittaneet Ilvestä kahdeksan kertaa peräkkäin. Näissä otteluissa sarjapisteet olivat Pelicansille 24-0. Maalinteossa lahtelaiset olivat olleet parempia lukemin 30-11. Ilveksen edellinen voitto on syyskaudelta 2015.


SaiPalle vihdoin täysi pistepotti - Pelicansin pisteputki päätökseen jatkoaika.com 22:31 09.01

SaiPa päätti pitkään jatkuneen kolmen pisteen metsästyksen kaatamalla Pelicansin tyrmäävän tehokkaalla ylivoimalla. Jäähyjen sävyttämässä ottelussa myös lahtelaisilla oli omat saumansa.


Tehokas ylivoima toi pisteet – SaiPa-hyökkääjä elämänsä vireessä MTV 21:58 09.01

SaiPa iski kaikki osumansa ylivoimalla, kun se kukisti Pelicansin tiistaina SM-liigassa lukemin 4-2.


SaiPan tulinen ylivoima takasi voiton - Lappalainen rohmusi kolme tehopistettä iltalehti 21:11 09.01

SaiPan ja Pelicansin välinen paikalliskamppailu ratkesi ennen muuta erikoistilanteisiin. Ottelun kuudesta maalista peräti viisi tehtiin ylivoimalla, ja niistä neljä oli keltapaitaisen kotijoukkueen käsialaa. Pelicans oli heti avausminuutista lähtien ahnaasti SaiPan iholla. SaiPa toki sai jokusen laadukkaan paikan jo alussa, mutta vieraiden toiminta kaukalossa oli kaikkinensa organisoidumpaa ja viimeistellympää. Antti Tyrväisen kampitusjäähy käänsi asetelman päälaelleen ja tietyllä tapaa katkaisi vieraiden hyvän flown. Ylivoiman aikana isännät siirtyivät lisäksi johtoon, kun Joni Nikko onnistui b-pisteiden välistä Jonatan Tanuksen esityöstä.


SaiPa ratkaisi voiton ylivoimalla iltasanomat 21:08 09.01

SaiPan ja Pelicansin välinen paremmuus ratkaistiin erikoistilanteissa.


HPK:n Vesalaiselta huipputehokas paluu – SaiPan ylivoima mursi Pelicansin MTV 20:59 09.01

Kristian Vesalaisen paluu HPK:n kokoonpanoon sujui tehokkaasti, kun hän merkautti 2+2-tehot HPK:n 6-5-jatkoaikavoitossa Ilveksestä


HPK:n Vesalainen palasi tehokkaasti – SaiPan ylivoima mursi Pelicansin MTV 20:59 09.01

Kristian Vesalaisen paluu HPK:n kokoonpanoon sujui tehokkaasti, kun hän merkautti 2+2-tehot HPK:n 6-5-jatkoaikavoitossa Ilveksestä


Uutiset