Tuttu mies Pelicansin avuksi – ”Kokenut tuloksentekijä” iltasanomat 09:22 17.09

Jesse Saarinen jatkaa Pelicansin riveissä.


Pelicansiin siirtynyt NHL-lupaus vastasi heti lahtelaisyleisön odotuksiin: "Ihmiset seuraavat paljon, se on iso juttu" jatkoaika.com 07:30 17.09

Maailmanmestari Juha Ylösen poika Jesse Ylönen kirjoittaa Pelicansin kotihallin koppikäytävällä erään mailan lapaan nimikirjoitustaan Lukko-pelin jälkeen. Hyökkääjä odottelee lisäksi saavansa hyppysiinsä kiekon, jolla hän iski uransa avausmaalin Liigassa lauantaina raumalaisten reppuun.


Liekkeihin roihahtaneen Pelicansin luottosoturit tuhosivat ruosteisen Lukon jatkoaika.com 21:04 15.09

Rajuja muutoksia kokenut Pelicans järjesti pitkäaikaisten lahtelaispelaajien johdolla lauantaina sellaisen sirkuksen, jossa Lukko jäi turistin rooliin uusitun mediakuution näyttäessä loppulukemia 6-1. Raivokasta hyökkäämistä suosivassa kotijoukkueessa oli kuin olikin paljon tuttua menneiltä vuosilta, vaikka aiempien kausien kirkaimmat tähtipelaajat eivät pussinokkien sotisovassa enää viilettäneetkään.


Kultaleijonan pojalle liigauran avausosuma – kiekko pomppi onnekkaasti maaliin MTV 18:55 15.09

Juha Ylösen 18-vuotias poika Jesse Ylönen vei maalillaan Pelicansin 1-0-johtoon Lukkoa vastaan lauantaina.


Entisen kultaleijonan pojalle liigauran avausosuma – kiekko pomppi onnekkaasti maaliin MTV 18:55 15.09

Juha Ylösen 18-vuotias poika Jesse Ylönen vei maalillaan Pelicansin 1-0-johtoon Lukkoa vastaan lauantaina.


Liigakauden 2018-19 avauspäivänä pelattiin kaikkien aikojen tasaisin seitsemän ottelun kierros jatkoaika.com 13:17 15.09

Liiga-kauden 2018-19 avauskierroksen seitsemästä ottelusta vain kaksi päättyi 60 minuutin pelin jälkeen, kun Ilves kaatoi Tapparan ja Sport nitisti Pelicansin.


Sportin Pajuluoma kaatoi Pelicansin Niemisen tulokasvalmentajien taistossa – ”Aurinko nousee ja 59 ottelua on vielä jäljellä” iltasanomat 22:14 14.09

Sport löi Pelicansin Vaasassa.


Parasta ylivoimaa kolmeen vuoteen - Sport voittokantaan avausottelussa jatkoaika.com 21:32 14.09

Sportin ja Pelicansin vauhdikas ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon. Kotkapaitojen tärkeimpinä pelaajina toimivat kaksi maalia tehnyt Joel Kiviranta, 1+1 -tehot naarannut Jyri Niemi ja 24 torjuntaa kopannut Sami Aittokallio.


Pelicansissa säväyttänyt Severi Lahtinen on valmis läpimurtoon ? "Olen sellainen omantyylinen pelaaja" jatkoaika.com 19:13 13.09

Tuleva liigakausi tarjoaa jälleen roppakaupalla nuoria tulevaisuuden lupauksia, joille on varattu isoa roolia joukkueistaan. Pelicansin Severi Lahtinen on yksi heistä.


Stanley Cup-voittaja Ville Nieminen uudessa haasteessa: "Tietysti jännittää" uusisuomi 16:20 13.09

Ville Nieminen hyppää ensi kaudella uuden haasteen kimppuun, kun hänestä tulee jääkiekon SM-liigaseura Pelicansin päävalmentaja. Kyseessä on Niemiselle ensimmäinen kausi päävalmentajana pääsarjassa.


Analyysi: Kolmen vuoden projektissa tehtiin paljon hyvää, mutta kysymysmerkkejä oli liikaa - Pelicansin pudotuspeliputken katkeaminen lähellä jatkoaika.com 15:33 13.09

Vaikka kolmen kauden ajan Pelicansia luotsaneen Petri Matikaisen aikana Lahteen palautettiinkin urheilullisuus, tinkimättömyys ja periksiantamaton taistelu, ei joukkuetta voi laskea lähellekään terävintä kärkeä alkavalla kaudella. Kolmen kevään pudotuspeliputken katkeaminen on ennakkoon lähempänä kuin sen jatkuminen.


Pelicans-koutsi Ville Niemisellä löysemmät metodit kuin omalla NHL-aikojen mentorilla: "Tulet meille asumaan" MTV 18:28 12.09

Pelicansin päävalmentajalla Ville Niemisellä on valmennettavana lahjakkaita nuoria pelaajia. Heitä pusketaan uralla eteenpäin hieman kevyemmillä metodoilla kuin Niemistä itseään uran alkuaikoina. 


Hietasen pitkä putki poikki tutulla avustuksella - "Paina kutia vaan, hän tarjoilee" jatkoaika.com 09:00 31.08

Mikkelin Jukurit kaatoi torstaisessa harjoitusottelussa Pelicansin selvin 4-0-numeroin. Yksi ottelussa maalinteossa onnistuneista oli puolustaja Valtteri Hietanen, jolle maalinteko ei tosiaankaan ole ollut aivan arkipäivää.


Jukurit jätti vaisun Pelicansin tylysti nollille jatkoaika.com 22:12 30.08

Jukurit oli tyly isäntä Pelicansille torstai-illan harjoitusottelussa. Vahvasti puolustanut mikkeliläisryhmä esitti kaukalossa tasapainoisen suorituksen ja nappasi voiton 4-0-lukemin.


Björninen Pelicansin kapteeniksi - "Edustaa lahtelaista pelityyliä ja taistelua" jatkoaika.com 19:33 27.08

Myös Pelicansissa nimettiin maanantaina uusi kapteenisto. Entinen A-juniorijoukkkueen kapteeni Hannes Björninen saa saman roolin miesten joukkueessa.


Pelicansin miehistössä muutoksia - Salonen sisään, Kvartalnov ulos jatkoaika.com 15:37 13.08

Pelicans on tehnyt sopimuksen Pohjois-Amerikan juniorisarjoissa viime kaudella kiekkoilleen Samuel Salosen kanssa. Koeajalla ollut venäläishyökkääjä Nikita Kvartalnov ei puolestaan jatka lahtelaisryhmässä.


Pelicansilta mielenkiintoinen kokeilu – NHL:stä ja Jokereista tutun venäläishyökkääjän poika testiin MTV 13:56 06.08

Venäläishyökkääjä Nikita Kvartalnov saapuu try-outille SM-liigaseura Lahden Pelicansin riveihin. Kvartalnov liittyi Pelicansin harjoitusrinkiin maanantaina ja hän antaa näyttöjä lahtelaisseuran valmennusjohdolle ensi viikonlopun Decens Tampere -turnauksessa.


Pelicansin riveihin KHL-kokemusta - venäläinen Kvartalnov testiin jatkoaika.com 11:57 06.08

Venäläishyökkääjä Nikita Kvartalnov hakee pelipaikkaa Pelicansin riveistä. Hän on mukana ensimmäistä kertaa viikonloppuna Tampereella pelattavassa turnauksessa.


Sihvonen: Pitsiturnaus kertoi yhteneväisen viestin uudesta päävalmentajakolmikosta MTV 11:41 06.08

Rauman Pitsiturnauksessa nähtiin kolme uutta liigavalmentajaa: Jukureiden Pekka Kangasalusta, Sportin Ari-Pekka Pajuluoma ja Pelicansin Ville Nieminen. MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen nostaa esille hyvin yhteneväisen huomion kolmikosta.


Pitsiturnaus täyttä Pelicansin dominointia – Ville Niemiselle mairea debyytti uudessa seurassa MTV 21:15 03.08

Kotimaisen kiekkoilun perinteikkäässä avaustapahtumassa Pitsiturnauksessa ykköseksi marssi Pelicans. Lahtelaisnippu eteni voitosta voittoon perjantaina Raumalla, kaataen finaalissa TPS:n lukemin 2-0.


kylvi tuhoa vuonna murhattiin jälleen Norjaa ja todelliset arvot

Uutiset