Järkyttävä tragedia polttareissa: Morsian menehtyi ja ystävät loukkaantuivat, veljeä syytetään kuolemantuottamuksesta – "Kaikkialla oli verta" MTV 22:47 19.09

Itävaltalaisen naisen polttarit päätyivät tragediaan, kun polttariseuruetta kuljettanut traktorin peräkärry kaatui kyljelleen.


Kauhea tragedia polttareissa Itävallassa: morsian menehtyi, lähes kaikki ystävät loukkaantuivat iltasanomat 20:26 19.09

Lähes kaikki seurueen naiset loukkaantuivat peräkärryn kipattua kyljelleen.


Moottoripyörä törmäsi peräkärryyn Salossa – kuljettaja loukkaantui pahasti MTV 11:35 28.06

Salossa moottoripyöräilijä loukkaantui pahasti törmättyään henkilöauton peräkärryyn, kertoo Lounais-Suomen poliisi.


Hurja video: Janin vesitaso nousi lentoon suoraan auton peräkärrystä – oppi kikan Youtubesta MTV 12:30 24.05

Jani Saarimäki katseli eilen hieman pelonsekaisin tuntein kuinka hänen yrityksensä omistama vesitaso nousi ilmaan Ähtärin kentältä. Kone ei rullannut kiitotietä samaan tapaan kuin tavalliset pienkoneet.


Peräkärryn vanha kylpypalju herätti huomion rajalla – tulli jatkoi salaista tarkkailua ja paljasti balttien mittavan huumeliigan MTV 19:09 18.05

– Salaisten pakkokeinojen rooli on huumetutkinnassa kasvanut, kun taas esitutkintakertomuksille annetaan vähemmän painoarvoa, sanoo tulliylitarkastaja Tero Virtanen tullista.


Iäkäs pariskunta loukkaantui kolarissa Seinäjoella - kääntyivät lapsiperheen tila-auton eteen iltalehti 20:10 11.05

Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun henkilöautolla liikkeellä ollut pariskunta kääntyi vasemmalta tullessa lapsiperheen tila- auton eteen. Seinäjoella sattui tänään iltapäivällä kello neljän aikaan liikenneonnettomuus, jonka seurauksena kaksi ihmistä kuljetettiin sairaalahoitoon. Pelastustoimen tiedotteen mukaan kolarissa osapuolina olivat iäkäs pariskunta ja perhe. Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun henkilöautolla liikkeellä ollut pariskunta kääntyi vasemmalta tullessa lapsiperheen tila-auton eteen. Henkilöautossa oli kiinni myös peräkärry.


Lääkärit olivat irrottamassa koneista: aivovamman saanut amerikkalaispoika, 13, heräsi yhtäkkiä iltalehti 11:12 08.05

Trenton McKinleyn paranemista pidetään ihmeenä. Yhdysvalloissa Alabaman osavaltion Mobilessa asuva Trenton McKinley, 13, sai tajuntansa takaisin juuri ennen kuin hänet oli määrä irrottaa elintoimintoja ylläpitävistä laitteista. Trentonin vanhemmat olivat vain hetkeä aiemmin allekirjoittaneet paperit, jotka sallivat Trentonin elimet luovutettaviksi eteenpäin. Trenton oli saanut maaliskuussa vakavan aivovaurion pudottuaan auton peräkärrystä. Peräkärry oli kaatunut kumoon ja osunut Trentonia päähän. Poika sai kalloonsa yhteensä seitsemän murtumaa.


Epäilty juoppokuski törmäsi peräkärryyn ja paljasti voron – varastetussa kärryssä väärät kilvet ja kuparisaalis MTV 13:55 23.04

Kolari Kehä III:lla johti omaisuusrikosten paljastumiseen Vantaalla sunnuntai-iltana, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.


F1-sarjaan Saksalainen otti

Uutiset