Vieraille lauttamatka on osa Hailuodon idylliä iltasanomat 15:52 12.07

Hailuodon lautan 50-vuotisjuhlaa ei pidetty Oulunsalon Riutunkarissa torstaiaamuna ilman puhetta kiinteän yhteyden rakentamisesta Perämeren suurimman saaren ja mantereen välille.


Kemin ja Tornion edustalla on merellinen kansallispuisto, jonne ei helposti pääse – tempaus avasi sen hetkeksi yleisölle iltasanomat 16:18 04.07

Perämeren kansallispuistoa tutkittiin perinnelaivalla ja risteilyaluksella.


Maanjäristys Perämerellä – tuntui Torniossa, Ruotsissa talojen tärinää MTV 14:28 27.06

Perämeren pohjoisosassa on ollut maanjäristys aamupäivällä puoli yhdentoista aikoihin, Helsingin yliopiston Seismologian instituutti kertoo.


Maanjäristys Perämerellä – tuntui Torniossa ja Keminmaalla iltasanomat 14:06 27.06

Perämeren pohjoisosassa on ollut maanjäristys aamupäivällä puoli yhdentoista aikoihin, Helsingin yliopiston Seismologian instituutti kertoo.


Kunnat kisaavat ydinvoimalan työntekijöiden asuinpaikasta: Rantatontteja ja kansainvälisiä kouluja MTV 19:28 24.06

Peräti neljätoista Perämeren ja Merenkurkun rannikon kuntaa on osallistunut markkinointitapahtumaan, jossa oman kunnan etuja ja asuinmahdollisuuksia esiteltiin Pyhäjoen ydinvoimalan työntekijöille.


10 siviiliä 13 – halusiko hän Trumpin Helsingissä – loukkaantui lääkärintarkastukseen lentokone on mestariksi, MM-kisojen Niinistön tapaaminen oli Niinistön vitsi nauratti Putin myöhästyy tapaamisesta Putin vetäytyivät Putinin saapumista edelsi saapuivat kotiin – valikoitui tapaamispaikaksi – Vesijetillä ajanut teinipoika

Uutiset