Ruotsissa heräsi euroviisuhuoli: ”Meitä pilkataan Lissabonissa” iltalehti 17:59 10.03

Ruotsin euroviisuedustaja selviää tänä iltana. Ruotsi, tuo Euroviisujen kestomenestyjä, valitsee tänään Melodifestivalenin finaalissa edustajansa Lissaboniin. Ruotsi on perinteisesti ollut viisujen kestomenestyjä, ja viime vuosien sijoitukset ovat kaunista luettavaa. Vuonna 2014 Ruotsi sijoittui kolmanneksi, seuraavana vuonna Måns Zelmerlöw porskutteli komealla Heroes-kappaleella voittoon, ja kahtena viime vuonna Ruotsi on sijoittunut viidenneksi.


Oscareissa rikotaan perinteitä – ahdistelukohussa ryvettynyt näyttelijä korvataan mtv 05:11 05.03

Edellisvuoden voittajat jakavat perinteisesti parhaan mies- ja naispääosan palkinnot Oscar-gaalassa.


Kokoomusjohdossa monella on herrakerhon jäsenyys – puoluejohtajat suhtautuvat klubeihin kriittisesti MTV 03:00 05.03

Herrainkerho on perinteisesti paikka, jossa seurustellaan ja verkostoidutaan luottamuksellisessa ilmapiirissä samantyyppiset arvot jakavien kesken.


Hyytävä ”idän paholainen” pisti Euroopan sekaisin: Hollantilaiset luistelivat kanaaleja pitkin, Irlannissa ryöstettiin Lidl kaivurilla iltalehti 22:41 03.03

Poikkeuksellisen kylmä sää on aiheuttanut erikoisia lieveilmiöitä eri puolilla Eurooppaa. Suomessa on totuttu siihen, että elohopea yleensä laskee rajusti tammi- ja helmikuussa, mutta yhteiskunta jatkaa silti normaalia toimintaansa. Toisin on Euroopan perinteisesti lämpimämmissä osissa, jotka ovat saaneet osansa Siperiasta huokuvasta kylmästä aallosta.


Putinin odotetaan kertovan ulkopolitiikan tavoitteista vuosipuheessaan parlamentille iltasanomat 09:37 01.03

Puheessa on perinteisesti käsitelty myös maan talouden kehitystä.


Alt, Oduya ja Stewart uusiin osoitteisiin - Jussi Jokinen läpäisi siirtolistan jatkoaika.com 19:34 26.02

NHL:n siirtotakarajalla siirtolistalla on perinteisesti vilskettä. Sunnuntaina listalle päätyneistä pelaajista kolme päätyi vaihtamaan seuraa. Suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen ei kelvannut kenellekään, joten hänet voidaan sijoittaa Blue Jacketsin farmijoukkueeseen.


F1-kuuluttaja Tomi Tuomisen aluevaltaus laulajana - sanoitti itse uuden singlen iltalehti 13:43 21.02

F1-piireistä tuttu Tomi Tuominen julkaisee Roihuumaan-singlen. Tomi Tuomisen persoona on tuttu F1-televisiolähetyksistä, joissa hän on perinteisesti toiminut studioisäntänä. Viime kesänä hän yllätti uudella aluevaltauksella laulajana julkaisemalla ensimmäisen Elämä-singlensä. Tuominen työstää paraikaa tulevaa esikoislevyään, josta nyt julkaistaan toinen single. Hän on kirjoittanut itse sanat Roihuumaan-kappaleeseen, ja sen on säveltänyt Jaakko Järvinen.


Mies, haluatko exäsi takaisin? Tässä keinot luottamuksen voittamiseksi stara 12:00 18.02

Perinteisesti ajateltuna naiset surevat heti eron jälkeen, mutta pääsevät välirikosta


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 18.02

Perinteisesti ajateltuna naiset surevat heti eron jälkeen, mutta pääsevät välirikosta


Sauli-huuma yltyy: Suomalaiset haluavat nyt ripustaa kotiensa seinille tauluja Sauli Niinistöstä iltalehti 10:18 14.02

Ifolorin tiedotteessa kerrotaan, että presidentin valokuvista halutaan teettää myös palapelejä. Lemmikit, lapset ja luonto ovat olleet perinteisesti suomalaisten lempikuvauskohteita, mutta uusi ilmiö tekee tuloaan suomalaiskoteihin. Yhä useampi suomalainen haluaa nyt ripustaa kotinsa seinälle valokuvataulun tasavallan presidentti Sauli Niinistöstä. - Suomalaiset ovat bonganneet presidentti Sauli Niinistön lukuisilla maakuntamatkoilla, toritapahtumissa ja vaalikiertueella. Yhteiskuva presidentin kanssa on monelle niin tärkeä, ettei sitä haluta säilyttää vain puhelimessa, vaan ihmiset teettävät meillä siitä kuvataulun seinälle ripustettavaksi, kertoo kuvatuotteita valmistavan Ifolorin markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen yhtiön tiedotteessa.


Tänään vietetään ystävänpäivää – kavereiden juhlasta on tullut myös pariskuntien päivä MTV 06:22 14.02

Tänään vietetään ystävänpäivää. Perinteisesti Suomessa on ystävänpäivänä muistettu kavereita muun muassa kortein, kukin ja pienin lahjoin.


Söpö kohtaaminen – napakettu tuli tekemään tuttavuutta stara 18:00 05.02

Napakettuja pidetään perinteisesti arkoina eläiminä, jotka välttelevät ihmisten kanssa tekemisiin


Ikean perustajan Ingvar Kampradin kuolinilmoituksessa huomiota herättävä yksityiskohta - ristin tilalla onkin tuttu työkalu iltalehti 19:51 02.02

Lauantaina kuolleen Ikean perustajan Ingvar Kampradin kuolinilmoituksessa ei ollut ristiä, vaan huonekaluyrityksen asiakkaille tutuksi tullut työkalu. Ikean työntekijät julkaisivat 91-vutoiaan Kampradin kuolinilmoituksen Smålandsposten-paikallislehdessä. Kuolinilmoitus kiinnitti huomiota sillä, että siitä puuttui täysin perinteisesti kuolinilmoituksissa nähdyt symbolit, kuten risti tai kyyhkynen.


Facebook lanseerasi viestisovelluksen lapsille – lastensuojelujärjestö haluaa sulkea sen stara 09:30 01.02

Yhteisöpalvelu Facebookin käyttö ollut perinteisesti sallittu vain yli 13-vuotiaille. Taannoin


Paula Risikko vahvoilla eduskunnan uudeksi puhemieheksi iltalehti 23:32 31.01

Iltalehden tietojen mukaan sisäministeri Paula Risikko olisi nousemassa eduskunnan uudeksi puhemieheksi. Kokoomuksen eduskuntaryhmä päättää ensi maanantaina, ketä se esittää eduskunnan uudeksi puhemieheksi sinisten Maria Lohelan jälkeen. Puhemiehen paikka kuuluu perinteisesti eduskunnan toiseksi suurimmalle ryhmälle. Kokoomus nousi paikkamäärältään toiseksi suurimmaksi eduskuntapuolueeksi perussuomalaisten hajottua viime kesänä.


Uutiset