Tuleeko NHL-vahvistuksia? Leijonien lopulliset MM-valinnat lähestyvät - tässä kokoonpano tällä hetkellä iltalehti 14:38 17.04

Leijonien matka kohti Slovakian MM-kisoja jatkuu, kun Suomi kohtaa Rovaniemellä torstaina ja Kokkolassa perjantaina pelattavissa Nodic Cup -otteluissa Norjan. Kokoonpano on kasvanut ensimmäisestä leiriviikosta kolmella pelaajalla, kun puolustajat Mikko Lehtonen ja Petteri Lindbohm sekä hyökkääjä Harri Pesonen ovat liittyneet maajoukkueen vahvuuteen. – Pannaan peliä kuosiin ja otetaan vähän mittaa enemmän pelaajista. Pelaajia vertaillaan toisiinsa, koska homma tiivistyy ensi viikolla, kun ehkä joitain uusia pelaajia tulee mukaan, päävalmentaja Jukka Jalonen kuvailee Norja-pelien merkitystä Leijonien prosessissa.


Leijonat saa lisävahvistusta – MM-leiriryhmään kolme uutta pelaajaa MTV 12:41 14.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue täydentyy loppuviikon Norja-maaotteluihin kolmella pelaajalla. MM-leiriryhmään liittyvät puolustajat Mikko Lehtonen ja Petteri Lindbohm sekä hyökkääjä Harri Pesonen.


Leijonien MM-leiriryhmä sai kolme vahvistusta yle 12:04 14.04

Mikko Lehtonen, Petteri Lindbohm ja Harri Pesonen liittyvät mukaan A-maajoukkueen vahvuuteen.


”Suomalainen aktiivinen metsänomistaja on ilmastosankari” – UPM:n toimitusjohtaja puolustaa hakkuita yle 15:32 30.03

Jussi Pesonen vieraili TV1:n Ykkösaamussa lauantaina.


”Suomalainen aktiivinen metsäomistaja on ilmastosankari” – UPM:n toimitusjohtaja puolustaa hakkuita yle 15:32 30.03

Jussi Pesonen vieraili TV1:n Ykkösaamussa lauantaina.


TV1:n Ykkösaamussa UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen - mitä haluat kysyä? yle 15:13 28.03

Suomen suurimpiin yrityksiin lukeutuva UPM teki viime vuonna ennätystuloksen ja tulevaisuus on kirkas. Samalla keskustelu metsäsektorin ja hiilinielujen ympärillä käy kuumana. Mitä metsäyhtiössä ajatellaan? TV1:n Ykkösaamun vieraana on UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen.


Nyt sotesta ärähtivät keskusta ja sdp: ”Eiköhän pysytä tosiasioissa, kokoomus - Suurempaa takinkääntöä en kyllä muista nähneeni” uusisuomi 18:26 17.03

Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen ryöpyttää kovin sanoin kokoomuslaisten ulostuloja sote-uudistuksesta. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen ja puoluesihteeri Janne Pesonen tyrmäsivät aikaisemmin viikonloppuna keskustan sote-mallin.


Kokoomuksessa iloitaan: ”Palautevyöry” ryöpsähti automainoksesta uusisuomi 14:06 18.02

Kokoomuksen puoluesihteeri Janne Pesonen ja kansanedustaja Timo Heinonen kertovat, että puolueen autoilua koskeva vaalimainoskampanja on saanut aikaan ennätysmäisen palautevyöryn.


Kolumni: Suomen ensimmäinen naishiihtotähti lopetti vain 22-vuotiaana – olivatko syynä Hiihtoliiton miesjohtajat? iltasanomat 15:55 15.01

On kulunut päivälleen 70 vuotta suomalaisen naishiihdon ensimmäisestä suurvoitosta. Sen hankkinut Kerttu Pesonen lopetti uransa vain 22-vuotiaana.


Surmattiinko nuori isä? Jari Pesoselta jäi 2 kuukauden ikäinen vauva – viimeiset sanat kihlatulle: ”Anteeksi rakas, että tein tämän” iltasanomat 20:28 20.11

Elokuussa 2005 epäillyn henkirikoksen uhriksi joutunut ilomantsilainen Jari Pesonen, 27, oli nuori isä. Häntä ei ole koskaan löydetty.


Uutiset