Ässien ylivoimapeli yskähteli pahasti - HIFK nappasi voiton kokeneiden karjujen maaleilla jatkoaika.com 21:59 19.10

Ässät yritti perjantaina kampittaa HIFK:ta, mutta yrityksen tasolle jäi. Porilaisten ylivoimapeli jatkui surkeana, eikä nousu jumbopaikalta tullut yhtään lähemmäs. HIFK:n kokenut kaarti Lennart Petrellin johdolla oli avainasemassa helsinkiläisten 4?1-vierasvoitossa.


Petrellin perheessä Ässät-peliä odotettiin jo kesällä: "Joni on yksi syy, miksi aloin itsekin pelata" jatkoaika.com 21:54 19.10

Ässien valmennusryhmään kuuluva Joni Petrell on ollut serkkunsa Lennartin esikuva jo lapsuudesta asti. Lennart Petrellin johdolla HIFK kukisti myös Ässät-peikkonsa.


HIFK-kapteeni hamuaa isoa päänahkaa, Kärppien luotsi iloitsee CHL-matkasta Tshekkiin: "Reissussahan ne tarinat syntyvät" MTV 08:31 16.10

Jääkiekon CHL:ssä pelataan tiistain ja keskiviikon aikana lohkovaiheen viimeinen kierros. Viidestä suomalaisjoukkueesta neljä matkustaa pelaamaan vieraskaukalossa. HIFK:n Lennart Petrelliä motivoi otettavissa oleva iso päänahka, Kärppien Mikko Manneria uudet kokemukset.


Yli 10 ottelua se vei – HIFK-kapteeni teki kauden avausmaalinsa upealla tavalla MTV 20:36 13.10

HIFK:n kapteeni Lennart Petrell teki kauden ensimmäisen maalinsa 11. ottelussa, kun hän onnistui maalinteossa KalPaa vastaan Kuopiossa.


HIFK:n kapteeni Lennart Petrell, 34, ylsi upeaan saavutukseen – ”Näinä hetkinä on hienoa miettiä, mitä on saanut aikaan” iltasanomat 08:38 12.10

HIFK hallitsi peliä mutta hävisi Lennart Petrellin juhlaottelun.


Tuntemattomasta pelaajasta yleisön suosikiksi – Lennart Petrell pelasi 500:nnen ottelunsa HIFK:n paidassa jatkoaika.com 07:00 12.10

Petrell kukitettiin ennen torstai-illan TPS-ottelua 500 liigapelin kunniaksi. Petrell on pelannut kaikki liigaottelunsa HIFK:ssa. Juhlapeli päättyi jatkoajalla TPS:n voittoon.


Tuntemattomasta pelaajasta yleisön suosikiksi – Lennart Petrell pelasi 500:nnen ottelunsa HIFK:n paidassa. jatkoaika.com 07:00 12.10

Petrell kukitettiin ennen torstai-illan TPS-ottelua 500 liigapelin kunniaksi. Petrell on pelannut kaikki liigaottelunsa HIFK:ssa. Juhlapeli päättyi jatkoajalla TPS:n voittoon.


Merkittävä merkkipaalu veti Lennart Petrellin nöyräksi: "Kun katsoo, millainen historia tällä seuralla on" MTV 06:33 12.10

HIFK:n kapteeni Lennart Petrell pelasi torstai-iltana 500:nnen SM-liigaottelunsa. Ottelun jälkeen Petrell oli tappiosta harmissaan, mutta ylpeä saavutuksestaan.


Lennart Petrell muisteli Pertti Lehtosta ja Raimo Helmistä, mutta Oula Palve pilasi nostalgiatuokion iltasanomat 21:58 11.10

TPS himmensi vierasvoitolla Lennart Petrellin juhlatunnelmaa.


Palve vierailijoiden ilonpilaajana Petrellin juhlaottelussa jatkoaika.com 21:55 11.10

Ottelun alla HIFK-kapteeni Lennart Petrell palkittiin 500. Liiga-ottelun kunniaksi, mutta juhlaillasta kotijoukkueelle käteen jäi lopulta vain yksi piste, kun Oula Palve karkasi jatkoajalla läpiajoon ja ratkaisi TPS:llä kahden pisteen voiton ajassa 63:30.


Kärpät jyrää yhä SM-liigassa – Oula Palve himmensi Lennart Petrellin juhlapäivää iltasanomat 20:59 11.10

Kärpät otti jo seitsemännen peräkkäisen voiton SM-liigassa.


HIFK-kapteeni Lennart Petrell saa 500 peliä täyteen, JYPillä poissaolijoita MTV 15:06 11.10

Torstai-iltana pelataan SM-liigassa kolmen ottelun kierros. HIFK:n kapteeni Lennart Petrell pelaa 500. ottelunsa Liigassa ja JYP haastaa hallitsevan Suomen mestarin.


Tänään 500 Liiga-ottelua täyteen: Lennart Petrell – Viiden tähden HIFK-kapteeni jatkoaika.com 07:30 11.10

Lennart Petrell saa torstaina 500 ottelua täyteen HIFK:n paidassa. Kapteeni haluaa olla esimerkkinä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.


Lennart Petrell – viiden tähden kapteeni jatkoaika.com 07:30 11.10

Lennart Petrell saa torstaina 500 ottelua täyteen HIFK:n paidassa. Kapteeni haluaa olla esimerkkinä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.


Tychyn ylivoima rankaisi HIFK:ta kahdesti – kippari Lennart Petrell kuittasi johto-osuman nopeasti MTV 19:57 31.08

Puolalaisjoukkue GKS Tychy iski kaksi ylivoimaosumaa HIFK:n verkkoon toisessa erässä lyhyen ajan sisään.


Ässien valmennukseen maltillisia uudistuksia ? Joni Petrell ei tule Poriin vain kiekkoja keräilemään jatkoaika.com 16:29 27.04

Joni Petrell vaihtaa Kalajoen maisemat Poriin kaksivuotisella sopimuksella. Petrellin lisäksi Ässien valmennusryhmää vahvistaa kausilla 2011-15 mukana ollut Melina Niemi henkisen valmentajan tehtävissä.


Ässien valmennusryhmä julki – Melina Niemi hyppää remmiin MTV 15:20 27.04

SM-liigaseura Porin Ässät on julkistanut valmennusryhmänsä kokonaisuudessaan kaudelle 2018–2019. Uutena kasvona valmennusryhmään liittyy Joni Petrell. Lisäksi vuosina 2011–2015 Ässien organisaatiossa toiminut Melina Niemi palaa henkisen valmentajan tehtäviin.


Niklas Bäckström herkistyi HIFK:n pronssijuhlissa - "Jotkut ovat käyttäytyneet niin kuin ei pitäisi" jatkoaika.com 09:30 21.04

Nicklas Bäckströmin kausi ja HIFK-ura päättyi lopulta positiiviseen muistoon, kun HIFK voitti melko erikoisen pronssiottelun. TPS ehti jo tuulettaa voittoa jatkoerässä, mutta videotarkistuksen jälkeen maali hylättiin. Seuraavassa vaihdossa HIFK:n kapteeni Lennart Petrell ratkaisi pronssimitalien kohtalon.


TPS:n Tomi Kallio ei vielä tiedä uransa jatkosta: "Yritän saada jonkun fiiliksen" jatkoaika.com 00:12 21.04

TPS:n kausi sai lopulta tappiollisen päätöksen. Viimeiset viisi ottelua hävinnyt turkulaisryhmä jäi liigassa lopulta nelossijalle. IFK haki pronssimitalit turusta Lennart Petrellin jatkoeräosumalla. Tomi Kallio oli ymmärrettävästi pettynyt.


HIFK:n sankari koki kauhunhetkiä - luuli jo, että TPS vei mitalit: ”Kyllä siinä syvällä kaivossa käytiin” iltalehti 22:08 20.04

Lennart Petrell myönsi, että Ilari Filppulan hylätty voittomaali pronssipelin jatkoajalla söi HIFK:ta syvältä Turussa. - Se Ilun maali oli vielä niin hemmetin komea, että kyllä siinä syvällä kaivossa hetken ajan käytiin. Mutta kun ilmeni, että kiekko kävikin ilmeisesti vain yläputkessa, peli jatkui meiltä jopa yllättävän hyvin. Tämä on ollut meidän vahvuutemme tällä kaudella. Löydämme aina tavan voittaa pelin, ennemmin tai myöhemmin. On sitten tullut onnistumisia tai vastoinkäymisiä, illan HIFK-sankari latasi. Petrell tinttasi ottelun virallisen ratkaisun jatkoaikamaalilla, joka oli playoff-romantiikkaa parhaimmillaan. Se, kimposiko kiekko muista pelaajista sisään vai ei, on toissijaista. Samoin se, olisiko Filppulan maali pitänyt hyväksyä taikka hylätä.


24, tappajaksi hankkia Yhdysvalloille lisää jonka mukaan toimittaja

Uutiset