Petteri Koponen upotti Barcelonan dramaattisesti! Ratkaisi tärkeän voiton Bayern Münchenille iltasanomat 10:14 22.03

Suomalaistähti oli iskussa torstai-iltana.


Yhdysvaltain B-52-pommikone kaarteli Viron ilmatilassa – sotilas­professori näkee selvän syyn: ”On kulunut viisi vuotta” iltasanomat 11:26 21.03

Petteri Lalun mukaan maanantaina havaittu lento oli vanhan ajan ”tykkivenediplomatiaa”.


Saarikko iski heti Orpon sote-malliin – ”Vapaavuoren sote, jolla rakennetaan vahvojen Suomea” iltasanomat 17:00 20.03

Annika Saarikko (kesk) katsoo Petteri Orpon (kok) esitelleen tänään kopion hallitusta vastustaneen Jan Vapaavuoren (kok) sote-mallista.


Annika Saarikko: ”Petteri Orpo esitteli Vapaavuoren soten” uusisuomi 16:28 20.03

Keskustan kansanedustaja, toimitusministeristön peruspalveluministeri Annika Saarikko suhtautuu hyvin kriittisesti entisen hallituskumppaninsa kokoomuksen esittelemään uuteen sote-malliin.


Petteri Orpo tekee nyt selvän eron valinnanvapauteen ja maakuntiin – ”Emme ole luomassa sellaista mallia” uusisuomi 15:42 20.03

Kokoomus sanoo hyvästit nyt sekä maakuntamallille että laajan valinnanvapauden mallille. Sote-linjauksissaan puolue rakentaa terveydenhuoltojärjestelmää nykyiselle kuntapohjalle ja eduskuntapuolueista se on ainoa, joka kuntamallia kannattaa.


Petteri Orpo tekee nyt selvän eron valinnanvapauteen ja maakuntiin – ”Emme ole luomasta sellaista mallia” uusisuomi 15:42 20.03

Kokoomus sanoo hyvästit nyt sekä maakuntamallille että laajan valinnanvapauden mallille. Sote-linjauksissaan puolue rakentaa terveydenhuoltojärjestelmää nykyiselle kuntapohjalle ja eduskuntapuolueista se on ainoa, joka kuntamallia kannattaa.


Orpo kiistää takinkäännön sote-sotkussa – ”Pistimme hallitus­takin sivuun, ei tarvinnut kääntää mitään” iltasanomat 14:57 20.03

Petteri Orpo esitteli tänään keskiviikkona kokoomuksen sote-linjauksia.


”Nopeampi hoitoon pääsy 1,5 miljoonalle suomalaiselle” – Kokoomus: Tämä sote-ongelma korjattava heti uusisuomi 13:43 20.03

Kokoomus on julkistanut sote-linjauksensa. Kuten puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo jo viime viikolla linjasi, kokoomus haluaa kehittää nykyjärjestelmää nykyisten kuntien ja alueiden varaan.


”Nopeampi hoitoon pääsy 1 500 000 suomalaiselle” – Kokoomus: Tämä sote-ongelma korjattava heti uusisuomi 13:43 20.03

Kokoomus on julkistanut sote-linjauksensa. Kuten puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo jo viime viikolla linjasi, kokoomus haluaa kehittää nykyjärjestelmää nykyisten kuntien ja alueiden varaan.


Sami Kapanen ei ole ainoa Luganon kanssa neuvotteleva suomalaislegenda – Mukana on myös Petteri Nummelin jatkoaika.com 07:30 20.03

Suomalaisista jääkiekkolegendoista myös Petteri Nummelin neuvottelee valmennuspestistä sveitsiläiseen HC Luganoon.


Näkökulma: Lakot, verot, autot, viinit – Näin Antti Rinne veisi Suomea vasemmalle ja Petteri Orpo oikealle uusisuomi 12:51 18.03

Ensinnäkin kiitos ja onnea niille 2468 ehdokkaalle, jotka ovat lähteneet ja päässeet ehdolle huhtikuun 14. päivänä pidettävissä eduskuntavaaleissa.


”Huvittavaa” - Li Andersson sivalsi Petteri Orpon ”poliittista voittoa” Yle-tentissä uusisuomi 21:52 14.03

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo oli Ylen suuressa vaalitentissä ainoa, joka ei varsinaisesti puhunut ”leveämpien hartioiden” puolesta sote-uudistuksen seuraavina askelmerkkeinä.


Petteri Orpo esitteli valinnanvapauden raunioilta noussutta kokoomuksen sote-mallia iltasanomat 19:45 14.03

Kokoomuksen Petteri Orpon mukaan seuraavassa sote-uudistuksessa ei tarvita maakuntia, uutta hallinnon tasoa tai ylimääräisiä veroja.


Kommentti: Kokoomuksen kosto Sipilälle – Petteri Orpon vastahyökkäys iltasanomat 19:20 14.03

Kokoomus kokosi itsensä ja käy vaalitaistoon päävihollistaan vastaan. Se on nyt keskusta, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Tällaisen keskustelun Orpo ja Sipilä kävivät hetki ennen hallituksen eroa – ”Istupa nyt Juha hetkeksi alas, mietitäänkö vähän porukalla” iltasanomat 18:30 14.03

Kokoomuksen Petteri Orpo kiistää, että kokoomus olisi ottanut sote-uudistusta sorvattaessa ohjeita terveysfirmoista – ”salaliittoteorioita”.


Petteri Orpo latasi sote-linjansa IS-grillissä: “Valinnanvapaus on lyönyt itsensä läpi” uusisuomi 17:49 14.03

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kommentoi Ilta-Sanomien vaalitentissä torstaina kokoomuksen sote-kantaa.


Suora lähetys Vaalimessuilta: Vaaligrillissä Petteri Orpo – IS seuraa iltasanomat 17:32 14.03

Tänään päästetään politiikan höyryjä ulos ja aloitetaan todellinen vaalikamppailu eduskuntapaikoista. Tervetuloa mukaan!


Orbánille potkuja vaativa Petteri Orpo: ”Sain kirjeen – ei enää auta” uusisuomi 16:21 14.03

Unkarin pääministeri, Fidesz-puolueen puheenjohtaja Viktor Orbán vetoaa kirjeellä, että kokoomus vetäisi pois esityksensä Fideszin erottamiseksi europuolue EPP:stä. Kirjeestä kertoo kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo Twitterissä.


Uutiset