SM-liigan paras taklaaja rusikoi Petteri Sihvosta illan Tulosruudussa – ja tältä se näyttää! MTV 12:43 18.01

Jääkiekon SM-liigakapteenien kyselyssä kotimaan parhaaksi taklaajaksi äänestetty Lennart Petrell pääsi toteuttamaan monen laji-ihmisen haaveen: hän sai tilaisuuden käyttää osaamistaan MTV Sportin asiantuntijaa Petteri Sihvosta vastaan.


Suomi Ruotsin mukana Natoon 10 vuodessa? – IL: Orpo kiistää ruotsalaisväitteen kokoomuskoplauksesta uusisuomi 13:16 17.01

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo kiistää, että hänen puolueellaan ja sen ruotsalaisella sisarpuolueella olisi yhteisesti sovittu aikataulua maiden Nato-jäsenyydestä.


”Suomalainen lätkä voi hyvin” – JYPin finaalipaikka rauhoittaa CHL-säikähdystä MTV 08:49 17.01

Jääkiekon Champions Hockey Leaguen loppuotteluun tiensä raivannut JYP toimii nyt koko suomalaisen kiekon lippulaivana, toteaa C Moren asiantuntija Petteri Sihvonen.


Ruotsin kokoomusjohtaja sanoo maan hakevan Nato-jäsenyyttä 10 vuodessa - Orpo haluaa Suomen ja Ruotsin etenevän yhtenäisesti iltalehti 07:00 17.01

Ruotsin kokoomusjohtaja Kristersson sanoo maan hakevan Nato-jäsenyyttä kymmenen vuoden aikana. Suomen kokoomus on valmis hakemaan Nato-jäsenyyttä lähivuosina. Ruotsin Nato-jäsenyyttä ajavan maltillisen kokoomuksen johtaja Ulf Kristersson totesi ennen Sälenin turvallisuuskokousta, että Ruotsi hakee Nato-jäsenyyttä kymmenen vuoden kuluessa. Ylen (15.1.) haastatteleman Kristerssonin mukaan hän, sekä Suomen kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ovat yhtä mieltä maiden Nato-pyrkimyksistä ja pitävät toisensa ajan tasalla.


Sihvonen löytää JYP-perkauksessa kovan vertauskuvan - "Tähän miinaan menivät myös Nuoret Leijonat" MTV 18:26 16.01

Jääkiekon Mestarien liigassa CHL:ssä JYP kohtaa tänään välierien toisessa osaottelussa tshekkiläisen Trinecin. Ennen peliä C Moren asiantuntija Petteri Sihvonen nosti esille osoituksia JYPin pelaamisesta.


Orpo: Aktiivimallin työllistymispalveluihin luvassa kymmeniä miljoonia euroja lisää rahaa iltalehti 16:23 16.01

Valtiovarainministeri Orpo lupaa ”kymmenien miljoonien” lisärahoitusta aktiivimallin työllistymispalveluihin. Vuoden alussa voimaan tullut laki työttömyysturvan aktiivimallista hyväksyttiin eduskunnassa ennen joulua. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) sanoo Iltalehdelle, ettei hän huomannut joulukuisessa eduskuntakäsittelyssä lainkaan niin suuria ongelmia, vaan ongelmat ilmenivät pääosin vasta aktiivimallin kumoamiseksi tehdyn kansalaisaloitteen jälkeen.


Sihvonen: Näin JYPin on pelattava CHL-välierässä – kuopataan tshekkiklisee MTV 12:51 15.01

JYP lähtee CHL:n toiseen välieräotteluun avausosan 4–2-voitto tshekkiläisestä Ocelari Trinericistä vyöllään. C Moren jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen linjaa jyväskyläläisille vankat teesit huomiseen vierasotteluun.


Ex-maajoukkuetähti Aki Berg oli lastensa kanssa kotona tuhoisan tulipalon syttyessä – kuvat kertovat palon rajuudesta MTV 16:39 13.01

Entisen NHL- ja maajoukkuejääkiekkoilija Aki-Petteri Bergin omakotitalo paloi eilen iltapäivällä korjauskelvottomaksi Naantalissa.


Petteri Forsellia tavoitellut KuPS jäi nuolemaan näppejään iltasanomat 23:49 12.01

Huuhkajissakin pelannut Petteri Forsell palaa Puolaan.


IL: Tulipalo tuhosi ex-maajoukkuetähti Aki Bergin omakotitalon MTV 21:16 12.01

Entisen NHL- ja maajoukkuejääkiekkoilija Aki-Petteri Bergin omakotitalo Naantalissa on palanut korjauskelvottomaksi, uutisoi Iltalehti.


Ex-huippukiekkoilija Aki Bergin 150 neliön hirsikoti tuhoutui täysin tulipalossa iltalehti 20:17 12.01

Jääkiekkoilija Aki-Petteri Berg perheineen ei ole hengenvaarassa, mutta Naantalissa sijaitseva omakotitalo tuhoutui korjauskelvottomaksi. NHL-tähden Aki-Petteri Bergin Naantalissa sijaitseva huvila oli perjantaina ilmiliekeissä. Sammutustöitä johtava päivystävä palomestari Timo Saari kertoi, että omakotitalo oli vielä illalla täyden palon vaiheessa. - Tässä on yhden rakennuksen kokoinen, vakava tulipalo. Talo palaa kokonaan ja joka puolelta. Keskitymme sammutukseen. Henkilövahingoilta onneksi kuitenkin vältyttiin tällä kertaa. Ihmisiä ei ole hengenvaarassa, he olivat omin avuin päässeet ulos palavasta talosta, Saari sanoo.


Peliuransa lopettanut Mika Väyrynen löysi heti töitä - Klubi 04:n valmennukseen iltalehti 16:58 12.01

Mika Väyrynen tiedotti uransa päättymisestä aiemmin tällä viikolla. Nyt HJK kertoo entisen huippupelaajan valmennuspestistä. HJK kertoo verkkosivuillaan, että Väyrynen siirtyy seuran reservijoukkueen Klubi 04:n valmennusryhmään. Kakkosessa pelaavan joukkueen päävalmentajana toimii ensi kaudella Mikko Mannila ja toisena apuvalmentajana Petteri Kärkkäinen. - Ensimmäiseksi täytyy olla todella kiitollinen, että heti peliuran jälkeen oli kiinnostusta monesta eri seurasta. Se, että sain mahdollisuuden aloittaa uuden asian eli valmennuksen opiskelun ja kehittämiseni HJK:n tasoisesta organisaatiosta on minulle upea mahdollisuus, Väyrynen kiittelee HJK:n verkkosivuilla.


Petteri Forsell löi heti kovat lukemat pöytään kuntotestissä - ”Se oli valmentajien mielestä huipputulos” iltalehti 15:36 12.01

Kun Petteri Forsell lähti viime toukokuussa Miedz Legnicasta, hän ei uskonut enää palaavansa seuraan. Petteri Forsellilta jäi työ kesken Puolassa viime keväänä. Hän palaa tuttuun seuraan tavoitteenaan nousu pääsarjaan. Ennusmerkit ovat hyvät: valmentaja on vaihtunut ja Forsell totutusti armottomassa kunnossa. Puolan pääsarjasta riitti silloin kysyntää. Petteri Forsell teki Cracovian kanssa sopimuksen viime keväänä, mutta valmentajavaihdos tuhosi mahdollisuuden. Uusi valmentaja ei halunnut Forsellia joukkueeseensa.


Petteri Forsell palaa Puolaan - solmi puolentoista vuoden sopimuksen entisen seuransa kanssa iltalehti 13:11 12.01

Jalkapalloilija Petteri Forsell palaa tuttuun puolalaisseuraan. Petteri Forsell, 27, on allekirjoittanut puolalaisen Miedź Legnican kanssa sopimuksen, joka ulottuu vuoteen 2019 saakka, seura uutisoi verkkosivuillaan. Miedź Legnica pelaa Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Sarja on parhaillaan talvitauolla, ja ottelut jatkuvat maaliskuun alussa. Legnica on sarjassa neljäntenä, neljän pisteen päässä kärjestä.


Petter Northugin tilanne on täysin lohduton: Edes oma isä ei usko olympiapaikkaan iltalehti 17:48 10.01

Köysi Petter Northugin olympiahaaveiden ympärillä alkaa kiristyä äärimmäiseen tiukkuuteensa. Norjan monivuotinen tähtihiihtäjä ei tähän mennessä ole kyennyt antamaan alkuunkaan kelvollisia näyttöjä olympiakunnostaan. Seuraavan tilaisuuden oli määrä koittaa Norjan mestaruuskisojen sprintissä huomenna torstaina, mutta nyt mies on vilustunut, ja elintärkeä näyttöpaikka jää väliin. - Juuri nyt Petterillä on voimakas punainen valo, henkilökohtainen valmentaja Stig Rune Kveen myönsi Dagbladetille.


Petteri Koposen entinen venäläisseura antoi pelaajilleen kovaa keppiä iltasanomat 17:14 10.01

Venäläisseura Himki puolitti palkat huonon urheilullisen menestyksen takia.


NHL-seura tiedotti: suomalaispakin kausi päättyi leikkaukseen MTV 20:08 06.01

St. Louis Bluesin organisaatiossa pelaavan suomalaispuolustajan Petteri Lindbohmin kausi päättyi olkapääleikkaukseen. Blues tiedotti asiasta lauantaina.


Petteri Lindbohmin kausi ohi jatkoaika.com 18:55 06.01

St. Louis Bluesin organisaatiossa neljättä kautta pelanneen Petteri Lindbohmin kausi päättyi ennenaikaisesti olkapääleikkauksen takia.


Huippuvireinen Petteri Koponen paljastaa kätensä hurjan tilanteen: sai vasta nyt tehtyä punnerruksen MTV 12:14 06.01

Mollivoittoisen kauden Barcelonassa pelannut koripallotähti Petteri Koponen on viime otteluissa päässyt huippuvireeseen, vaikka hänen kätensä ei vieläkään ole kunnossa.


Paluu Veikkausliigaan edessä? Petteri Forsellin uusi seura selviää pian iltasanomat 13:40 03.01

Petteri Forsell odottaa sopimusneuvotteluidensa ratkeavan tällä viikolla.


Uutiset