Sihvonen: Jukka Jalonen, ethän unohda heitä – Jesse Puljujärven asema päivänselvä

MTV 05:45 22.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen listaa tiistaikolumnissaan potentiaalisia Karjala-turnauspelaajia Leijoniin Liigasta.


Sihvonen: Jukka Jalonen, ethän unohda heitä – ”Karjala-turnauksen Leijonajoukkue kiinnostaa”

MTV 05:45 22.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen listaa tiistaikolumnissaan potentiaalisia Karjala-turnauspelaajia Leijoniin Liigasta.


Sihvonen: Jesse Puljujärvi ei hurmaa pelkillä tehopisteillään – mutta voiko NHL-lupaus tehdä ison virheen?

MTV 07:30 21.10

Oulun Kärppien hyökkääjä Jesse Puljujärvi on ollut koko Liigan alkukauden seuratuin hahmo. Rapakon takaa takaisin Suomeen palannut 21-vuotias hyökkääjä on tehoillut välittömästi. Mutta mitä taustalta paljastuu? MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen perkaa Puljujärven alkukauden otteita.


KuPSin kultakapteenilta koskettava viesti kesken mestaruusjuhlinnan: ”Tiedän, että jossain siellä pilven reunalla hymyilit”

iltasanomat 10:48 20.10

KuPSin kapteeni Petteri Pennanen muisti isäänsä.


KuPSin kultakapteeni Petteri Pennaselta koskettava viesti: "Tiedän, että jossain siellä pilven reunalla hymyilit"

MTV 10:13 20.10

Jalkapallon Suomen mestaruuden Kuopion Palloseuran kapteenina voittanut Petteri Pennanen lähetti koskettavan viestin mestaruusiltana.


Sihvonen: Pasi Nurminen, minkä teit Pelicansille! – "Ville Niemisen konseptit hujan hajan"

MTV 07:30 20.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa hämillään ja ymmyrkäisenä Pelicansista, jossa omistaja-apuvalmentaja Pasi Nurminen jätti tehtävänsä kesken kaiken. Seuralta ei voi enää tietää, mitä odottaa. Kaikki on mahdollista. Juuri nyt merkit eivät ole kovin häävit.


Kultakapteenin mestaruushaastattelu keskeytyi äkkiä ja arvaamatta jäisellä tavalla: "Älä j***lauta tule kylmän veden kanssa!"

MTV 20:38 19.10

Kuopion Palloseuran historian kuudes Suomen mestaruus ruumiillistuu vahvasti joukkueen 29-vuotiaaseen kapteeniin Petteri Pennaseen. Keskikenttäpelaaja nosti joukkueen vaatimustason korkealle, mikä ilmeni lopulta KuPSin kivenkovana syyskautena.


KuPSin kultakapteeni tunteikkaana mestaruuspatsas käsissään – ”Meinasi tulla tippa linssiin”

iltasanomat 19:03 19.10

KuPSin kapteeni Petteri Pennanen sai mestaruusonnittelut vastustajalta kentällä jo kesken ottelun.


Hopealle jääneen Interin kapteenilta upea ele kesken ottelun – Petteri Pennanen ylisti: ”Harva olisi tuossa tilanteessa kyennyt sitä tekemään”

iltalehti 19:00 19.10

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen oli onnensa kukkuloilla mestaruuden ratkettua vierasjoukkueelle 2–0-voitolla Interistä Turussa. Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen pääsi nostamaan himoittua mestaruuspystiä ensimmäistä kertaa urallaan. – Tyhjä olo. Oli se ihan älytön fiilis. Helkkarin painava se on, Pennanen kertoi.


Suomen mestaruus suuri täyttymys KuPS-kapteeni Pennaselle – "Ylpeä ja onnellinen"

yle 18:11 19.10

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen juhli Turussa ensimmäistä jalkapallon Suomen mestaruuttaan.


Veikkausliigan mestaruus ratkaistaan jättiyleisön edessä – raikuuko Uuno-elokuvista tuttu klassikkokappale tänään Kuopion illassa? "Olen kuullut huhuja"

MTV 11:39 19.10

Kotimainen jalkapallokausi saa Veikkausliigan osalta komean sinetin, kun mestaruus ratkaistaan lauantain päätöskierroksella Interin ja KuPS:in välillä Turussa. MTV Urheilu tapasi kuopiolaisten kapteenin Petteri Pennasen ja joukkueen päävalmentajan Jani Honkavaaran huippuottelun alla.


Kuopio on sekaisin jalkapallosta – ratkaisupeliin Turkuun saapuu tänään yli tuhat savolaista: ”En ole eläessäni kokenut vastaavaa”

iltalehti 10:56 19.10

Syksy Savossa on edennyt huumaavissa tunnelmissa. –?Kaupunki ja ihmiset hengittävät tosi vahvasti mukana, Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen kuvailee. Kaupungin perinneseura on juhlinut SM-kultaa viimeksi vuonna 1976. Vuonna 2017 KuPS pokkasi hopeaa, viime kaudella pronssia. Nyt on tekeillä jotain poikkeuksellista. Mestaruus on ilmassa.


Kommentti: Huuhkajien hyljeksitty ”pullukka” Petteri Forsell korjasi yhdessä iltapäivässä emiiri Jari Litmasen aiheuttamat Qatar-sotkut

iltasanomat 16:14 17.10

Tarvittiin suomalaisen jalkapallon outolintu ja omien polkujensa kulkija Petteri Forsell korjaamaan ”Kuningas” Jari Litmasen aiheuttama pr-tappio, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


"Ois kiva kattoo miten se pelaa kun meillä on sama pelityyli" – Sitten synttäreitään viettänyt Huuhkajien pelaaja osoitti sydämellisyytensä ja teki pikkufanin toiveesta totta

MTV 09:45 17.10

Huuhkajien Petteri Forsell antoi hienon lahjan hänen 8-vuotiaalle fanilleen. 


Huuhkajien Petteri Forsell teki upean eleen junioreille – toteutti 8-vuotiaan pojan toiveen ja ajoi vajaan 50 kilometrin päähän: ”Olen tällä kentällä ensimmäistä kertaa”

iltasanomat 06:49 17.10

Petteri Forsell järjesti Rajamäen Kehityksen 8–9-vuotiaille futisjunnulle ikimuistoisen elämyksen.


Petteri Koposen Bayern München putosi yllättäen Saksan koripallocupista

yle 13:11 16.10

Saksan kahden viime kauden koripallomestari Bayern München putosi Saksan cupista.


Huuhkajat-pelaajalta upea ele voittohuuman keskellä: lupautui pelaamaan 8-vuotiaan fanin kanssa – ”Kysy, jos sille kävisi huomenna”

iltalehti 06:36 16.10

8-vuotias Jonni haluaa saada Forsellilta jalkapallo-oppeja. Seitsemän lapsen isä Jani Karhulahti kertoi tiistaina Twitter-tilillään poikansa harmituksesta. 8-vuotias Jonni oli pettynyt, kun Petteri Forsell ei päässyt tiistaina EM-karsintojen Suomi-Armenia -ottelussa kentälle. Nuori jalkapalloilija haluaisi ottaa idolistaan mallia.


Huuhkajat-pelaajalta upea ele: lähtee pelaamaan 8-vuotiaan fanin kanssa – ”Kysy, jos sille kävisi huomenna”

iltalehti 06:36 16.10

8-vuotias Jonni haluaa saada Forsellilta jalkapallo-oppeja. Seitsemän lapsen isä Jani Karhulahti kertoi tiistaina Twitter-tilillään poikansa harmituksesta. 8-vuotias Jonni oli pettynyt, kun Petteri Forsell ei päässyt tiistaina EM-karsintojen Suomi-Armenia -ottelussa kentälle. Nuori jalkapalloilija haluaisi ottaa idolistaan mallia.


Karri Kivi vahvistaa C Moren kiekkotiimiä

MTV 08:30 15.10

Valmentaja Karri Kivi liittyy mukaan C Moren kiekkotiimiin. Kivi on asiantuntijana Petteri Nokelaisen ja Pekka Kangasalustan rinnalla jo tiistain huipputärkeässä CHL-ottelussa Kärpät–Skellefteå.


Sihvonen: "TPS tuuliajolla" – SM-liigan kriisiseuran reagoitava potkuilla, mutta Kalle Kaskinen niille väärä kohde

MTV 07:03 15.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen perkaa Turun Palloseuran kriisivyyhteä auki sen eri kanteilta.


pallon saajaksi raha­peli­auto­maattien osuus

Hot topics