Video: TPS kaatui karmeaan omaan maaliin – KuPS tarrasi kiinni pronssiin iltasanomat 19:41 21.10

KuPSin kapteeni Petteri Pennanen oli isossa roolissa, kun kuopiolaisjoukkue nousi tappioasemasta voittoon Veikkausliigan viimeistä edeltävällä kierroksella.


Ay-liikkeestä vastaus Petteri Orpolle: ”Ratkaisu kiistaan olisi jo olemassa” uusisuomi 10:08 21.10

Ammattiliitto Pron yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Antti Malste sanoo, että ratkaisu ay-liikkeen ja hallituksen kiistaan niin sanotusta irtisanomislaista on itse asiassa jo olemassa.


Ay-liikkeestä vastaus Petteri Orpolle: ”Valtionvarainministeriltä taitaa nyt unohtua - Ratkaisu kiistaan olisi jo olemassa” uusisuomi 10:08 21.10

Ammattiliitto Pron yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Antti Malste sanoo, että ratkaisu ay-liikkeen ja hallituksen kiistaan niin sanotusta irtisanomislaista on itse asiassa jo olemassa.


Timo Soini lyttäsi ilmastonmuutoksesta käydyn keskustelun ”humpuukiksi” – näin vastaa hallituskumppani Petteri Orpo iltasanomat 06:34 21.10

Ulkoministeri Timo Soini otti perjantaisessa Maaseudun Tulevaisuuden kolumnissaan kantaa hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin IPCC:n raporttiin ja sen synnyttämään keskusteluun.


”Kukaan ei totisesti palkkaa irtisanoakseen” – Petteri Orpo pitää ay-liikkeen toimia täysin kohtuuttomina uusisuomi 19:05 20.10

Valtiovarainministeri, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo korostaa, että yritysten kynnystä työllistää on edelleen madallettava. Hän totesi puheessaan Yrittäjäpäivillä, että etenkin ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on iso riski.


HPK jatkoi liekeissä – Petteri Nikkilä alusti kolme maalia iltasanomat 21:44 19.10

HPK nappasi jo neljännen voiton putkeen SM-liigassa, kun se löi Mikkelin Jukurit 5–3.


Sihvonen: Liigan noviisivalmentajissa yksi ylitse muiden – epäonnistujan alku murheellinen MTV 12:43 19.10

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen puntaroi Liigan noviisivalmentajien JYPin Lauri Merikiven, Pelicansin Ville Niemisen, Sportin Ari-Pekka Pajuluoma ja Jukureiden Pekka Kangasalusta suoritusta, kun kautta on pelattu kvartaalin verran.


Petteri Orpo lipsautti ”vähän huonommat kyvyt” – Selventää nyt mitä oikein tarkoitti uusisuomi 16:04 17.10

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) katsoo, että työtaistelutoimet hallituksen kaavailemaa lakia pienten irtisanomissuojan keventämistä vastaan eivät ole oikeassa mittasuhteessa. Hän toivoo, että ”nyt kunnioitetaan” eduskunnan äänestystulosta ja hallituksen saamaa luottamusta.


Orpolta vihreää valoa Sipilän ehdotukselle korvata irtisanomislaki työaikalailla: ”Voisi olla ratkaisu” iltasanomat 15:29 17.10

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pyytää ay-liikkeeltä malttia. Kokoomuksen Petteri Orpon mukaan työtaistelutoimet ovat ylimitoitettuja.


Orpolta vihreää valoa Sipilän ehdotukselle korvata irtisanomislaki työaikalailla –”voisi olla ratkaisu” iltasanomat 15:29 17.10

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pyytää ay-liikkeeltä malttia. Kokoomuksen Petteri Orpon mukaan työtaistelutoimet ovat ylimitoitettuja.


Hyvä maalivahtipeli koostuu monesta palasesta – "Kaikki pelaajat ovat maalivahdille vihollisia" MTV 07:37 17.10

C Moren asiantuntijat Petteri Nokelainen, Risto Dufva ja Sinuhe Wallinheimo pureutuvat Mestareiden pöydässä maalivahtipelaamiseen.


Petteri Orpo kohautti eduskuntaa – ”Huonommilla kyvyillä työpaikka” uusisuomi 16:04 16.10

Kokoomuksen puheenjohtajan, valtiovarainministeri Petteri Orpon puheet ”huonompien kykyjen työntekijöistä” ja yritystuista herättivät hämmennystä opposition kansanedustajissa, kun eduskunta keskusteli hallituksen tiedonannosta tiistaina.


Näin Arto Paasilinnan poika puhui kirjailijasta kuusi vuotta sitten: "Isän selviäminen oli ihmeellinen asia" mtv 13:57 16.10

Petteri Paasilinna kertoi MTV:lle vuosina 2011 ja 2012 vakavan aivoinfarktin saaneen isänsä voinnista.


Petteri Forsell näki verisen huuhkajafanin ja riensi auttamaan – ”Arvasin, että se pitää ommella” iltasanomat 11:04 16.10

Petteri Forsell saattoi huuhkajafanin paikattavaksi Tallinnassa.


Hyvän asian puolesta kelpaa hymyillä jatkoaika.com 17:59 14.10

TPS naiset lahjoitti ottelutuottonsa hyväntekeväisyyteen. Roosa Nauha -keräykseen osallistui myös Nummelinien perhe. Syövän selättänyt Riina Nummelin lahjoitti Petteri Nummelinin pelipaidan keräykseen huutokaupattavaksi.


Sihvonen: Liigan uusi kutkuttava brändi on syntynyt – Ilveksen ja Kärppien nuoret etulinjassa MTV 13:29 13.10

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa Liigan uudesta brändistä ja identiteetistä, joka perustuu jatkuvaan sarjaan kohdistuvaan uusien nuorten laatupelaajien virtaan. Tänä syksynä Sihvosen silmään ovat tarttuneet erityisesti Kärppien Aleksi Heponiemi ja Ilveksen Oskari Laaksonen.


Petteri Orpo paljastaa 3 minuutin ”pitchinsä” – läjä esitteitä mukana 190 maan huippukokouksissa uusisuomi 19:38 11.10

Kun noin 190 maan valtiovarainministerit ja ministeriöiden edustajat kokoontuvat yhdessä kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n ja Maailmanpankin huippukokouksiin Balille, joku saattaa kuvitella, että kyse on yhteisesti sovitusta, veronmaksajien piikkiin pantavasta lomaviikosta.


Petteri Orpo joutui keskelle Iran-kiistaa Balilla – ”Suomalaisyritysten mukaan on pakko vetäytyä” uusisuomi 08:00 11.10

USA:n Iran-pakotteet varjostavat IMF:n kokousta Balilla. EU etsii erillisratkaisua kaupan turvaamiseksi.


Sihvonen: Seuravaihto herätti SM-liigan tähtihyökkääjän virtuositeetin – "Orjuutettu sentteripeli kahlitsi" MTV 06:16 11.10

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa yksilön pelaamisen suhteesta joukkueen pelitapaan. Katse kohdistuu Turun Palloseuran Oula Palven pelaamiseen.


Huuhkajiin palaavalle Petteri Forsellille lisää makeaa – kuukauden pelaaja Puolassa MTV 14:44 10.10

Huuhkajien vahvuuteen Kansojen liigan seuraaviin otteluihin valittu hyökkääjä Petteri Forsell on Puolan liigan syyskuun paras pelaaja.


ilmaisivat osanottonsa Khashoggin pojalle ja Räikkönen kysäisi kuin saanut isän F1-voitosta Teemu Selänne piikitteli

Uutiset