Nainen syttyi tuleen - NHL-pelaajalta haetaan miljoonakorvauksia: karmea onnettomuus ystäväpariskunnan illallisella iltalehti 11:54 13.08

Cody Cecin illallisjuhla toukokuussa 2018 päättyi onnettomuuteen, jossa ystäväpariskunnan Hana Engel sai vakavat palovammat. Ottawalainen Hana Engel, 25, kärsi vakavat palovammat NHL-pelaaja Cody Cecin kotona järjestetyssä illallisjuhlassa viime vuoden keväänä. Engel on nyt haastanut Cecin ja tämän avopuolison Jamie Thompsonin oikeuteen ja hakee vahingonkorvauksia kahdeksan miljoonan Kanadan dollarin edestä. Pienempiä korvauksia hakevat myös Engelin puoliso Jake Cardwell sekä Engelin vanhemmat ja kaksi sisarusta.


Suomalaiset suosivat entistä pienempiä omakotitaloja – yleisin koko 120-159 neliötä yle 02:28 11.08

Koko omaisuutta ei haluta sitoa vuosikymmeniksi taloon, vaan moni haluaa esimerkiksi matkustella tai panostaa muuhun elämiseen.


Naisten vaihdevuosien hoitoon käytetään entistä vähemmän hormoneja yle 05:31 07.07

Vaihdevuosien hormonihoidoissa on tapahtunut kymmenen vuoden sisällä merkittävä muutos: annokset ovat entistä matalahormonisempia ja pienempiä.


Sydämen asialla -sarjan tähti William Simons on kuollut yle 07:50 23.06

Simons näytteli myös pienempiä rooleja useissa muissa sarjoissa.


Sihvosen MM-sivallus: Tämä turnaus on enemmän kuin urheilua – "Repostelussa loistaa poissaolollaan isompi näkökulma" MTV 10:09 18.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen puolustaa jyrkästi sitä, että lätkän MM-kisoissa on mukana myös ns. pienempiä jääkiekkomaita.


15 kuvaa: Näin koruttomia, kauniita ja vaikuttavia ovat tunnettujen suomalaisten haudat iltasanomat 17:48 14.05

Helmikuussa kuollut Matti Nykänen sai haudalleen kiven, joka on koristeltu vainajaa kunnioittaen olympiarenkailla. Tunnettujen suomalaisten haudoilla on erilaisia isompia ja pienempiä näyttäviä yksityiskohtia.


15 kuvaa: Näin koruttomia, kauniita ja vaikuttavia hautoja on tunnetuilla suomalaisilla iltasanomat 17:48 14.05

Helmikuussa kuollut Matti Nykänen sai haudalleen kiven, joka on koristeltu vainajaa kunnioittaen olympiarenkailla. Tunnettujen suomalaisten haudoilla on erilaisia isompia ja pienempiä näyttäviä yksityiskohtia.


Riemastuttava kuva: Leijonien jättimäinen kapteeni ja 178-senttinen hyökkääjä ”tappelivat” treeneissä - kokoeroa 25 senttiä! ”Se ei kuulemma lyö pienempiään” iltalehti 22:50 09.05

Leijonien torstain harjoituksista tallentui hilpeä otos, jossa Marko Anttila ja Toni Rajala nujakoivat leikkimielisesti. Leijonat on valmis MM-debyyttiinsä perjantai-iltana, vakuutti hyökkääjä Toni Rajala torstain harjoitusten jälkeen. Leijonat pääsi harjoittelemaan pääareenalle torstaina pienemmästä hallista.


enää jäljellä Saksan keihäspaikasta KRP pyytää Porvoon ampumisesta Poliisipartio sanat ”Hän

Uutiset