Oletko Salkkareiden superfani? Voita 20-vuotisjuhlaristeily Salkkarit-tähtien kanssa! mtv 11:12 02.10

Ovatko arki-iltasi pyhitetty laatuajalle Salattujen elämien parissa? Tunnetko Pihlajakadun juonikuviot paremmin kuin kukaan tuttusi? Pystytkö luettelemaan kaikki Ismon naisystävät nimeltä? Nyt on aika testata, kenen Salkkarit-tietämys on tosifanin luokkaa!


Salkkarit-hahmo jättää Pihlajakadun – kurkista seuraavan viikon tapahtumiin mtv 20:00 07.09

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. Tulevalla viikolla yksi asukkaista poistuu Pihlajakadulta. 


Järkyttävä käänne Salkkareissa – hahmo joutuu sairaalaan: "Vakava myrkytys!" mtv 20:00 31.08

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. Tulevalla viikolla selviää, että Pihlajakadun asukkaat joutuvat tappelunnujakkaan – ja Alissa joutuu sairaalaan. 


Järkyttävä käänne Salkkareissa – Alissa joutuu sairaalaan: "Vakava myrkytys!" mtv 20:00 31.08

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. Tulevalla viikolla selviää, että Pihlajakadun asukkaat joutuvat tappelunnujakkaan – ja Alissa joutuu sairaalaan. 


Odotus palkitaan! Salkkareiden Kämppä tyhjänä -nettisarja jatkuu 16. elokuuta! mtv 10:43 01.08

Kämppä tyhjänä #käty2 on jatko-osa Pihlajakadun nuorten Violan, Benjaminin, Nellan ja Severin tähdittämälle suositulle tarinalle ikimuistoisista bileistä.


Testaa, kuka Salkkarit-hahmo on unelmiesi kesäheila! mtv 20:20 21.06

Kuka Salkkarit-hahmoista oli sinulle sopivin kesäheila? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, kenen Pihlajakadun asukkaan kanssa sinun pitäisi lyödä hynttyyt yhteen kesäksi!


Salkkarit-nuorten kotibileet päättyvät huonosti – näin uutta nettisarjaa kuvattiin mtv 09:32 11.06

Salatut elämät -sarjan uusi spin off, nettisarja Kämppä tyhjänä eli Käty valottaa sitä, kuinka Pihlajakadun nuorten kotibileet päättyvät huonosti. Katso videolta, kuinka sarjaa kuvattiin!


Salkkareiden uusi nettisarja ilmestyy keskiyöllä - katso kuvat hurjista käty-bileistä! iltalehti 09:28 23.05

Kämppä tyhjänä on Salattujen elämien uusi spin-off-sarja. Pihlajakadun tuhmat tädit, Young Man, Cash Man, Young Girl, Dream Girl...Salattujen elämien nettisarjat ovat olleet järjestään katsojamenestyksiä. Sellaista povataan myös tämän kesän spin-offista, joka julkaistaan MTV3:n nettitelevisiossa Katsomossa ensi yönä kello 00.00. Oikeastaan katseluun saadaan vasta ensimmäinen puolikas. Jatkoa seuraa elokuussa, kun Kämppä tyhjänä 2 ilmestyy. Kyseessä on kahden tuotantokauden mittainen kokonaisuus, jossa on yhteensä kymmenen jaksoa.


Juonipaljastuksia! Salkkarit-Alissa löytää järkyttävän yllätyksen mtv 10:00 09.05

Ensi viikolla Salkkareissa Pihlajakadun juhlissa sattuu ja tapahtuu. Ketkä kaikki päätyvät ensi viikolla viettämään yön yhdessä?


Salkkarit-juonipaljastuksissa Evan ongelmat paljastuvat – Pihlajakadun asukas käyttää tilaisuuden hyväkseen mtv 10:00 21.03

Ensi viikolla Salkkareissa salaisuudet selviävät ja pelätään kiinnijäämistä. Lue kaikki paljastukset!


kuoli nujakassa konsulaatissa

Uutiset