Usain Bolt menetti yhdeksännen olympiakultansa – joukkuekaverin tuomio pysyy MTV 20:15 31.05

Jamaikalaisen pikajuoksijan Nesta Carterin dopingtuomio pysyy ennallaan, toteaa urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS päätöksessään.


Asiantuntijan yllätysarvio: 17-vuotias oululainen superlupaus Timanttiliigaan? MTV 21:12 03.05

Potentiaalinen suomalainen yllätysnimi tämän kauden Timanttiliigassa saattaa olla 17-vuotias pikajuoksija Samuel Purola, arvioi C Moren asiantuntija Mika Järvinen. 15 osakilpailun yleisurheilun Timanttiliigakausi alkaa perjantaina Qatarin Dohassa.


Suomen yleisurheilun huippukyky on luomulinjan härkä - ei treenaa lainkaan vapailla painoilla: ”En ole koskaan kokeillut jalkaprässiä” iltalehti 07:24 28.04

Pikajuoksija Samuel Purola ei treenaa juuri lainkaan vapailla painoilla. Ero muskelimies Markus Pöyhöseen on valtava. Viime kesän juniorien pikajuoksusensaatio Samuel Purola näyttää talven perusharjoittelukauden aikana miehistyneen. Silmämääräisesti katsottuna keho on poskia myöten kireämpi ja hartiat hieman leveämmät. Purola on kasvanut talven aikana sentin, kun pituutta on nyt 191 senttiä. Paino on noussut noin sataan kiloon. Ruumiinrakenne on todella härkämäinen, hieman samankaltainen kuin 2000-luvun alun huippupikajuoksijoilla.


Markus Pöyhönen epäselvästä parisuhdetilanteestaan: ”Pitäisi selvittää, mikä tämä kuvio on” iltalehti 20:20 19.04

Entinen pikajuoksija ja nykyisin valmennuksen parissa työskentelevä Markus Pöyhönen ei ole aivan varma, onko sinkku vai varattu. Markus Pöyhönen suunnittelee parhaillaan uusia valmennuskuvioita ensi syksylle. Tällä hetkellä hän vetää treenejä yrityksille, erilaisille ryhmille ja esimerkiksi master-ikäisille treenaajille. Pöyhönen kertoo tekevänsä niin pitkiä päiviä, ettei arkisin jää juuri aikaa muulle.


Ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen takertuu pahan kerran lähtötelineisiin Heikoimmassa lenkissä: ”Ei oo ihan mun vahvuus” iltasanomat 11:53 26.03

Heikoimmassa lenkissä kerätään maanantaina 26.3. hyväntekeväisyyspottia ja Riku Nieminen saa eteensä studion täydeltä ammattiurheilijoita.


USAn maahanmuuttolakiuudistuksesta

Uutiset