Tässä ovat uudet Maajussille morsian -tähdet! iltalehti 11:30 12.03

Suosikkiohjelman 11. kauden kahdeksan rakkautta etsivää maajussia on julkistettu. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo millaista ohjelmaa on tehdä. Suosikkiohjelma Maajussille morsiamen 11. kauden maajussit esitellään tänä iltana MTV3:lla klo 20 alkavassa jaksossa. Vappu Pimiän juontamassa esittelyjaksossa nähdään kahdeksan rakkautta etsivää maajussia. He ovat iältään 22-44-vuotiaita ja edustavat niin maitotuottajia, kasvinviljelijöitä kuin ravihevostilallisiakin.


Uudet maajussit esitellään tänään tv:ssä - mukana kahdeksan 22-44-vuotiasta iltalehti 07:00 12.03

Vappua Pimiä auttaa taas maajusseja löytämään sen oikean. Iltalehti vieraili viime kesänä Maajussille morsian -kuvauksissa. Tänä kesänä kuvataan taas. Maajussille morsian ilmestyy ruutuun odotetusti tänään. Ensimmäiseksi esitellään uudet maajussit. Kunhan joukkoon on tutustuttu, voi heihin olla yhteydessä. 11. tuotantokausi kuvataan kesän aikana, ja televisioon se saadaan ensi syksynä.


Aikuisten pallomeri tehtiin 30 000 oluttölkistä stara 13:30 10.03

Monilla meistä on lämpimiä lapsuusmuistoja pallomeressä leikkimisestä. Eräs australialaismies päätti


KK: Kelan ex-pääjohtaja Jorma Huuhtanen huolestui poikansa suhteesta Vappu Pimiään: ”Ensimmäinen ajatukseni oli, että voi herrajumala” iltalehti 14:04 08.03

Vappu Pimiä ja hänen appiukkonsa Jorma Huuhtanen valottavat Kodin Kuvalehdessä lämpimiä välejään. Aluksi Huuhtanen oli kuitenkin ihmetellyt poikansa kumppanivalintaa. Vappu Pimiä kertoo videolla kiireisestä lapsiarjestaan. Kelan ex-pääjohtaja. lääkäri ja ex-ministeri Jorma Huuhtanen, 72, kertoo , että hän ei suoranaisesti riemastunut liikemiespoikansa Teemun ryhdyttyä taannoin seurustelemaan tv- ja radiotöistään tunnetun Vappu Pimiän kanssa. Pimiä on nähty televisiossa juontamassa muun muassa chat-ohjelmaa, Big Brotheria, Tuubia, Erilaiset äidit -ohjelmaa sekä Tanssii tähtien kanssa -kisaa, jossa hän myös kilpaili itse. Pimiä juontaa jälleen ensi syksynä Maajussille morsian -ohjelman uuden kauden.


KK: Kelan ex-pääjohtaja Jorma Huuhtanen järkyttyi poikansa suhteesta Vappu Pimiään – julkkisten elämäntyyli arvelutti: ”Ei mene jakeluun” iltasanomat 10:21 08.03

Vappu Pimiä ja hänen appiukkonsa Jorma Huuhtanen kertovat Kodin Kuvalehden haastattelussa lämpimistä väleistään. Alussa Huuhtanen myöntää suhtautuneensa Pimiään varauksella.


Helsinkiläisen Veeran ruokavalio järkyttää – ei syö juuri mitään: "Syömiseni on aina ollut outoa" mtv 06:06 19.02

Maanantaina 19.2. klo 20 MTV3-kanavalla huippukokki Kari Aihinen tapaa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa helsinkiläisen Veeran, joka elää lähestulkoon täysin ilman lämpimiä aterioita.


Olympiajoukkueen karvahatut lynkattiin netissä – Suomen hiihtotähti ei hylännyt omaansa: ”En ole malli, vaan hiihtäjä” iltasanomat 16:26 08.02

Ristomatti Hakolan mielestä on tärkeää, että vaatteet ovat lämpimiä Pyeongchangin viimassa.


Vappu Pimiä julkaisi hulvattoman flunssakuvan: "Onneksi näytän freesiltä" mtv 21:03 09.01

Juontaja Vappu Pimiä kertoo Instagram-päivityksessään pyrkivänsä paranemaan flunssasta ennen perjantain suoraa lähetystä.


Vappu Pimiä flunssassa - Miten onnistuu Venla-gaalan juontaminen perjantaina? iltalehti 06:43 09.01

Vappu Pimiälle sataa vinkkejä taudin nujertamiseen. Tämän viikon perjantaina juhlitaan Kultainen Venla -gaalaa. Gaalassa palkitaan kotimaisia televisio-ohjelmia ja tekijöitä. Gaalaa juontaa Vappu Pimiä, jota itseäänkin on nähty viime vuonna tiuhaan televisiossa. Hän juonsi muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kisaa sekä Maajussille morsian -ohjelmaa.


Uutiset