”Kihlasormus oli piilotettuna rapujen sekaan” – Näin Pirkko Mannola, Bull Mentula ja muut tunnetut suomalaiset kosivat iltasanomat 11:52 22.06

Yksi kosii kotivideon lopussa, toinen karkauspäivän kunniaksi ja kolmas antamalla tulevalle appiukolle kossupullon. Tunnetut suomalaiset kertovat.


Entisen avioparin Puntti Valtosen ja Pirkko Hämäläisen yhteistyö sujuu saumattomasti: ”Maailman luontevin asia” iltasanomat 08:49 03.06

Järisyttävä annos mummo- ja pappaenergiaa on tarjolla Pyynikillä, kun Ehtoolehdon sankarit vyöryvät kesäteatterin näyttämölle.


Kärsitkö helteestä? Pirkko Arstila, 79, jakaa yllättävät niksinsä vilvoitteluun – salainen ase löytyy lähes jokaisen pakastimesta iltasanomat 12:11 30.05

Pirkko Arstila on keksinyt oivan tavan viilentyä kuumina kesäpäivinä. Salaisuus löytyy lähes jokaisesta pakastimesta ja toimii niin ihmisiin kuin eläimiinkin.


Raili Hulkkonen ei ehdi eläköityä - avasi 53 työvuoden jälkeen uuden liikkeen! iltalehti 19:47 29.05

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen skoolasi ystäviensä kanssa uuden liikkeensä kunniaksi. Korviin kiiri iloinen puheensorina ja laseissa kupli samppanja kun Raili Hulkkosen Puuterihuone teki paluun Ullanlinnaan. Paikalla olivat totta kai Hulkkosen siveltimen jälkeen luottavat asiakkaat ja ystävät. Itse oikeutettuina Pirkko Mannola, Paula Koivuniemi, Merja Larivaara, Vieno Kekkonen, Meiju Suvas ja moni muu. Ja jos Larivaaran ja hänen jälkipolvensa haitarilla säestetty lauluesitys sai silmäkulmat kostumaan, apu ehostuksen korjaamiseen löytyi läheltä. Edeltävät seitsemän vuotta Hulkkonen toimi Katajannokalla yrittäjien yhteisössä.


Video: Harvinaisen leikkisä hylje seurasi purjeveneilijäpari Pirkkoa ja Teroa – "Ihan kuin delfiini – oli kyllä söpö, kun se sieltä aina pulpahti" MTV 17:55 26.05

Turkulaispariskunta sai tänään harvinaisen vieraan purjehdukselleen, kun erikoisen leikkisä hylje seurasi venettä noin tunnin.


Tiesitkö? Paula Koivuniemi ja Pirkko Mannola ovat olleet ystäviä jo vuosia - ihanat yhteiskuvat iltalehti 20:38 23.05

Paula Koivuniemi haluaa tulkita lauluja, joissa on sanomaa. Säästeliäästi keikkailevan tähden tuorein, 26. levy, kertoo elämästä. Etelä-Helsingissä asuva Paula Koivuniemi rakastaa kotikulmiaan. Ei siis ihme, että suomalaisten vuosikymmenestä toiseen rakastaman artistin levynjulkkarikin pidettiin tutuissa maisemissa Hietalahdenrannassa. Eikä minkä tahansa albumin, vaan tuottaja Kalevi Puontin laskujen mukaan jo Paulan 26. albumin.


Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara kiistää keränneensä rahaa vastoin lakia – syyttäjä vaatii rangaistuksen koventamista MTV 16:40 15.05

Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara kiistää keränneensä rahaa vastoin lakia. Syyttäjä vaatii tiistaina alkaneessa hovioikeuskäsittelyssä Jalovaaralle yli puolentoista vuoden ehdollista vankeutta ja että Jalovaara tuomittaisiin menettämään rikoshyötynä lähes 330 000 euroa valtiolle.


Saarnaaja kiistää keränneensä rahaa vastoin lakia – syyttäjä vaatii rangaistuksen koventamista MTV 16:40 15.05

Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara kiistää keränneensä rahaa vastoin lakia. Syyttäjä vaatii tiistaina alkaneessa hovioikeuskäsittelyssä Jalovaaralle yli puolentoista vuoden ehdollista vankeutta ja että Jalovaara tuomittaisiin menettämään rikoshyötynä lähes 330 000 euroa valtiolle.


Syyttäjä vaatii kohusaarnaaja Pirkko Jalovaaran rangaistuksen koventamista hovissa MTV 05:37 15.05

Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaaran rahankeräysrikosta aletaan puida hovioikeudessa tänään.


Sairaalassa tehty leikkaus vei Pirkolta, 59, terveyden loppuiäksi – menetti myös keskisormensa iltasanomat 10:10 13.05

Pirkko Rauvola menetti terveytensä kolmekymppisenä hoitovirheen takia. Hän saa kuukausittain korvausta menetetystä ansiosta, mutta kipua raha ei poista.


Hätähuuto mielenterveyspalveluista - ”edes psykoosi ei riitä syyksi” iltalehti 19:49 20.04

Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa on vain 15 potilaspaikkaa akuuttipsykiatrian potilaille. Espoon Siniset vei huolensa ministerille. - Haluamme tuoda esiin suuren ongelman Espoon mielenterveyspalveluista. Espoossa on vain yksi akuutti psykiatrian yksikkö. Tähän yksikköön on miltei mahdoton päästä, ellei ole jo niin huonossa kunnossa, että on todellinen uhka itselleen, esimerkiksi, että viiltelee itseään tai tekee muuta vastaavaa itsetuhoisaa pahaan oloon, Espoon Sinisten hallituksen jäsen Kim Lindholm sanoi luovuttaessaan vetoomusta sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilalle (sin). Ministeri Mattila oli saapunut Espooseen kuulemaan paikallisten sinisten huolen. Iltalehti oli myös paikalla. Ministeri ei suoraan voinut asiaan parannusta luvata, koska kysymys on kuntien ja sairaanhoitopiirin vastuulla, mutta kehoitti hakemaan yhteistyötä kolmannen sektorin ja esimerkiksi Sininauhaliiton kanssa. Ministeri lupasi viedä viestiä eteenpäin hallituskumppaneille.


Uutuuskirja: Ruohonen-Lerner ajoi kilometrikorvausvaatimuksillaan talouspäällikön epätoivon partaalle: ”Vaati äärimmäistä itsehillintää” iltalehti 00:51 17.04

- Jos en olisi ollut lähes kaiken kokenut virkamies, olisin tarvinnut ulkopuolista apua ahdistukseeni, Pertti J. Rosila kirjoittaa. Eduskunnan entinen talouspäällikkö Pertti J. Rosila uhraa 18 sivua Arkadianmäen kirstunvartija -kirjastaan nykyisin perussuomalaisten europarlamentaarikkona toimivalle Pirkko Ruohonen-Lernerille. Rosilan vaikeudet Ruohonen-Lernerin kanssa saivat alkunsa, kun Ruohonen-Lerner soitti hänelle syksyllä 2007 ja ilmoitti haluavansa kotinsa ja eduskunnan välisistä matkoista oman auton käyttöön perustuvan kilometrikorvauksen.


Terveyskeskus unohti leikkauksen jälkeen kuolleen isän ruumiin kylmiöön, syytti poliisia - Omaiset: ”Isän kohtelu ennen ja jälkeen kuoleman on tuottanut meille surua” iltalehti 06:03 09.04

Muuramelainen Pirkko Järvinen on surullinen, kun hän kertoo edesmenneen isänsä viimeisistä vaiheista. Järvisen isä kuoli Äänekosken terveyskeskuksessa 25. helmikuuta. Järvisen mukaan hänen isänsä polvea oli leikattu ja hoidettu Keski-Suomen keskussairaalassa. - Kuolemaa edeltävänä torstaina sairaalasta soitettiin, että isä on siirretty hyvässä kunnossa Äänekosken terveyskeskukseen. Sitten hän kuoli yllättäen sunnuntaina, Järvinen kertoo.


Opposition kansanedustajat häkeltyivät ministerin vastauksista: ”Kela-indeksi” uusisuomi 09:44 06.04

Opposition kansanedustajat olivat selvästi hämillään, kun sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) ei tuntunut eduskunnan kyselytunnilla ymmärtävän, mikä on Kela-indeksi.


Oppositon kansanedustajat häkeltyivät ministerin vastauksista: ”Kela-indeksi” uusisuomi 09:44 06.04

Opposition kansanedustajat olivat selvästi hämillään, kun sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) ei tuntunut eduskunnan kyselytunnilla ymmärtävän, mikä on Kela-indeksi.


Pirkko Mannola: ”Häitä ei tule - avoliitto toimii” iltalehti 07:00 06.04

Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Pirkko Mannola elää avoliitossa Göran Stubbin kanssa. Häitä ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa. Monipuolisen ja kansainvälisen uran tehnyt vuoden 1958 Miss Suomi ja Miss Eurooppa -kisojen viides, laulaja, näyttelijä ja tv-tähti Pirkko Mannola, 79, on elänyt nostalgisia hetkiä vanhassa kotikaupungissaan Tampereella. Taiteilija on kuvannut alkuvuonna Tohlopissa TV2:n Joulukalenteri-ohjelmaa yhdessä Mari Perankosken kanssa.


Ahvenanmaakin Klubin tähden toiminta laukoja – Liennytys jatkuu PowerPark – miesten – perintö – tähtihyökkääjä sivalsi

Uutiset