Alexander Stubb julkaisi aurinkoisen yhteiskuvan Pirkko Mannolan kanssa: ”Styylaa faijan kaa” mtv 07:56 13.03

Poliitikko Alexander Stubb tituleeraa itseään Pirkko Mannolan ottopojaksi.


Alexander Stubb kuittailee Pirkko Mannolaa vokotelleelle Tuomas Enbuskelle: ”No chance. Styylaa faijan kaa” iltalehti 15:55 11.03

Alexander Stubb nimittää itseään ja veljeään Pirkko Mannolan ottopojiksi. Videolla Pirkko Mannola puhuu rakkaudesta. Poliitikko Alexander Stubb kuittailee toimittaja Tuomas Enbuskelle Instagramissa. Julkaisemassaan kuvassa hän virnistelee Pirkko Mannola kainalossaan ja kirjoittaa:


Suomalaismepeiltä yllättävää hehkutusta: ”Italian 5 tähden liikettä on katsottu vähän väärin” uusisuomi 09:32 10.03

Italian vaalivoittajaa Viiden tähden liikettä on Suomessa turhaan aliarvioitu, katsovat europarlamentaarikot Heidi Hautala (vihr.), Liisa Jaakonsaari (sd.), Sirpa Pietikäinen (kok.) ja Pirkko Ruohonen-Lerner (ps.).


Siniset syyttää SAK:ta vatuloinnista: ”Valta näyttää olevan työtöntä tärkeämpää” uusisuomi 09:15 10.03

Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo arvostelee ammattiliittojen keskusjärjestön SAK:n suhtautumista sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan (sin.) käynnistämään selvitykseen ansiosidonnaisen työttömyysturvan laajentamisesta.


Kohusta toipunut Pirkko Arstila intohimostaan Iltalehdelle: ”En osannut kuvitella, mihin tämä päättyy” iltalehti 21:36 08.03

Pirkko Arstila saapui Blondi tuli taloon -näytelmän ensi-iltaan Vantaan Martinus-saliin. Syksyllä Pirkko Arstilan kolumni Vihjailevat helmat nousi koko kansan puheenaiheeksi. Nyt kohu on jo laskenut. Arstila edusti pirteänä Blondi tuli taloon -näytelmän ensi-illassa. Pirkko Arstila muistaa Blondi tuli taloon -sarjan 90-luvulta.


Ministerit vaativat asennemuutosta ja työtä seksuaalisen häirinnän kitkemiseksi iltalehti 11:24 08.03

Työministeri Jari Lindström (sin), peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk), sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin) sekä työmarkkinakeskusjärjestöjen johtajat kehottavat työpaikkoja varmistamaan, että käytännöt seksuaaliseen häirintään puuttumiseksi ovat ajan tasalla ja kaikkien työntekijöiden tiedossa. Ministeritrio toteaa tiedotteessaan, että työpaikkojen tueksi on laadittu opas, jossa on ohjeita muun muassa seksuaalisen häirinnän tunnistamiseen sekä tietoa lainsäädännöstä ja työnantajan ja työntekijän vastuista. - Monella toimialalla ja työpaikalla on tehty hyvää työtä ja luotu käytännöt mahdollisten ongelmien varalle. Viime kuukausina esiin nousseet tapaukset kuitenkin osoittavat, että työmme häirinnästä vapaan työelämän edistämiseksi on jatkuttava, työministeri Lindström sanoo tiedotteessa.


Hyssälän työryhmän kaipaama apteekkikilpailu jäänee seuraavalle hallitukselle – Ministeri: "Jos mummo juoksee halvimman Buranan perässä..." MTV 23:35 07.03

Hallitus voi tehdä loppukaudellaan pieniä viilauksia apteekkien määrään ja omistuspohjaan, mutta päätökset mahdollisesta kilpailun merkittävästä lisäämisestä jäänevät seuraavalle hallitukselle. Apteekkisääntelystä vastaava sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) sanoo nykyisen lääkehuollon toimivan pääsääntöisesti hyvin.


Ansiosidonnainen työttömyysturva kaikille? – Ministeri Mattila käynnisti selvityksen uusisuomi 13:04 05.03

Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) on käynnistänyt selvityksen ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta. Tarkoituksena on selvittää, pitäisikö ansiosidonnainen työttömyysturva ulottaa kaikille.


HS: Selvitysmies kartoittamaan yleistä ansiosidonnaista työttömyysturvaa iltalehti 06:52 05.03

Asia on poliittisesti vaikea. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin) nimittää selvitysmiehen kartoittamaan siirtymistä yleiseen ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan. Asiasta kirjoittaa .


Kannattaako kylmälle altistuminen? Asiantuntija listasi terveysvaikutukset iltasanomat 09:34 28.02

Kylmällä on lukuisia terveysvaikutuksia, mutta kylmäaltistukselle sopeutuminen on yksilöllistä, muistuttaa dosentti Pirkko Huttunen.


Hulvaton tarina kulissien takaa: Tällaista on osallistua Suomen hauskin tavis -ohjelmaan – pystyisitkö sinä tähän? iltasanomat 09:00 17.02

Toimittaja Pirkko Seppi lähti testaamaan huumorintajuaan tosi-tv-ohjelmaan, vaikka lapset ilmoittivat vaihtavansa sukunimensä. Tarkoitus oli kartuttaa ruumisarkkurahastoa 7000 eurolla, vaan kuinkas sitten kävikään?


Pirkko, Liisa, Toivo, Jaakko... Katso, mikä on sinun eläkeläisnimesi iltasanomat 17:21 15.02

Eläkeläisiä on Suomessa valtava määrä, noin 1,5 miljoonaa. Nyt voit katsoa, mikä on sinun eläkeläisnimesi!


Ministeri Pirkko Mattila: Ehdokkuus mahdollista vain sinisissä iltalehti 08:17 11.02

Ministeri Pirkko Mattila harkitsee ehdokkuutta eduskuntavaaleissa. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin) ei vielä halua ottaa kantaa siihen onko hän ehdokkaana seuraavissa eduskuntavaaleissa. - Aika näyttää.


Ministeri Pirkko Mattila Ylellä: Sosiaaliturva tarvitsee kokonaisuudistuksen iltalehti 10:49 10.02

Ministeri Pirkko Mattila haluaa uudistaa koko sosiaaliturvajärjestelmän. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin) katsoo jo tulevaisuuteen, jossa odottaa sosiaaliturvan kokonaisuudistus. Tämän sotu-uudistuksen mittakaava on melkoinen. Ministeri Mattila vertaa sitä kokoluokaltaan lähinnä nyt loppusuoralla olevaan sosiaali- ja terveyspalveluidenuudistukseen (sote) sekä maakuntauudistukseen. Ministeri Mattila vastasi oman hallinnonalansa kysymyksiin Ylen ykkösaamussa. - Tarvitsemme sosiaaliturvauudistuksen. Se on niin iso asia, että sitä voisi verrata maakunta- ja sote-uudistukseen.


”Voiko yrittäjäisä jättää urakat kesken?” – Ministeri toivoi Ylellä perhemyönteisempää ilmapiiriä työpaikoille uusisuomi 10:38 10.02

Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) uskoo, että perhemyönteisempi ilmapiiri työpaikoilla auttaisi isiä jäämään perhevapaille nykyistä useammin.


Kansanedustaja kutsui aktiivimallin vastaista mielenosoitusta mellakaksi - Rinne hermostui: ”Käsittämätöntä leimaamista” iltalehti 20:45 08.02

Oppositio kävi melko laimeasti sosiaali- ja terveysministerin kimppuun - ministeri lunttasi vastaukset paperilta. Kun kansanedustajat kokoontuivat torstaina ensimmäiseen kyselytuntiin seitsemän viikon istuntotauon jälkeen, odotettiin opposition käyvän ärhäkkäästi hallituksen kimppuun erityisesti aktiivimallista - varsinkin kun ministeriaitiossa oli sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin). Mattilan ei ole aktiivimallia viime aikoina julkisuudessa juurikaan kommentoinut, vaikka hän on sen vastuuministeri. Erityisesti SDP:ssä vedettiin keskivertoa suurempi herne nenään joulukuussa, jolloin Mattila twiittasi menevänsä savusaunaan samaan aikaan kun eduskunnassa käsiteltiin aktiivimallia eikä vastuuministeriä näkynyt paikalla.


Vastuuministeri Mattila joutui viimein puolustamaan aktiivimallia – ohjepuutteet tyrmistyttivät uusisuomi 20:16 08.02

Laajasti haukutun työttömyysturvan aktiivimallin vastuuministeri Pirkko Mattila (sin.) joutui tänään eduskunnan kyselytunnilla viimein vastaamaan opposition kritiikkiin julkisesti. Hallitus kokoontui tänään kevätkauden ensimmäiselle kyselytunnille.


Uutiset