Kuva: Suomalainen NHL-hyökkääjä mukana kujeilemassa entiselle seurakaverille MTV 19:34 18.03

Pitkään Montreal Canadiensia edustanut Tomas Plekanec kaupattiin helmikuussa Toronto Maple Leafsiin. Kokenut tshekkisentteri pelasi lauantaina paikallista aikaa ensimmäisen ottelunsa entistä seuraansa vastaan.


Ylivoimaa Camp Noulla - Barça näytti todellisen tasoeron iltalehti 19:07 18.03

Barcelona piti kävelyvauhdillakin Athleticia pilkkanaan. Athletic Bilbaon päävalmentaja José Ángel Ziganda nousi viime kesänä tehtäväänsä, kun hänen edeltäjänsä Ernesto Valverde siirtyi Barcelonan luotsiksi. Kaksikko pelasi pitkään kärkiparina baskijoukkueessa, ja sunnuntaina lempinimillään Kuko (käki) ja Txingurri (muurahainen) tunnetut ystävykset astelivat kaulakkain Camp Noun nurmelle. Mutta heti kun ottelu alkoi, oli ystävyys unohdettu. Muurahainen (Valverde) oli joutunut rakentamaan joukkueensa ilman pelikieltoista Luis Suárezia, joten vähän käytetty Paco Alcácer sai harvinaisen näyttöpaikan avauksessa.


Pitkään jatkunut sairastelu piinaa Elias Kaskista – joutui perumaan keikkansa: ”Esiintyminen ei juuri nyt olisi fyysisesti mahdollista” iltasanomat 16:35 17.03

Pitkään jatkunut sairastelu pakotti Elias Kaskisen perumaan keikkansa.


Ekonomistit odottavat matalien korkojen ajan jatkuvan vielä pitkään: ”Asuntovelalliset hurraavat” uusisuomi 12:08 17.03

Sekä Aktian että Nordean ekonomistit odottavat Euroopan keskuspankilta EKP:lta vain äärimmäisen maltillisia koronnostoja.


Saksan uusi sisäministeri haastoi heti Merkelin: ”Islam ei kuulu Saksaan” uusisuomi 19:36 16.03

Saksan pitkään rakennetun uuden hallituksen yhteistyö alkaa kivikkoisesti, raportoi Deutsche Welle. Uusi sisäministeri Horst Seehofer haastoi ensitöikseen liittokansleri Angela Merkelin näkemykset islaminuskon ja Saksan suhteesta.


Ylitornion perhetragedia jää salaisuudeksi uhrien omaisten suojelemiseksi iltalehti 13:24 16.03

Poliisi on saanut valmiiksi oman osansa esitutkinnasta. Iäkkäiden vainajien tapauksen ei tarvitse edetä syyttäjän pöydälle. Poliisi joutui maaliskuun 9. päivän iltana aloittamaan selvityksen kuolemantapauksesta, kun partio meni selvittämään hätäkeskusilmoitusta Ylitorniolle. Poliisi nosti asiasta esitutkinnan ja alkoi selvittää kuolemien syytä. Tiedotteen mukaan vainajat olivat tunteneet toisensa pitkään, ja kuolemantapauksen selvittelyn aikana kertoi, että kyse oli varttuneesta, kuusikymppisestä avioparista.


Elina Lepomäki napauttaa sote-asiantuntijoita - ”Hiilamo ja kumppanit ei taida nyt ihan täysin ymmärtää” iltalehti 08:03 16.03

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki kertoo Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, miksi on eri mieltä sote-asiantuntijoiden kanssa. Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Lepomäki sai aikaan kohun ilmoittaessaan, että hän ei aio äänestää sote- ja maakuntauudistusten puolesta. Yksi syy päätökselle oli se, ettei Lepomäki usko sotella saatavan aikaan säästöjä, vaan päinvastoin hän arvioi kustannusten kasvavan. Hänestä malli ei myöskään lisää asiakkaan valinnanvapautta, vaan heikentää sitä. Lepomäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta kysyi Lepomäeltä, miksi hän vasta nyt avasi suunsa asiassa ja hän esittää kritiikkiä sotea kohtaan pitkälti samoin perustein, kun asiantuntijat ovat jo pitkään tehneet. Päivärinta huomautti, että esimerkiksi sotea kovin sanoin kritisoinut sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo muutti kantaansa soten suhteen hallituksen esitykseen tekemien muutosten jälkeen (muun muassa erikoissairaanhoitoa ei uloteta valinnanvapauden piiriin). Hiilamo ja kaksi muuta sote-asiantuntijaryhmän jäsentä kirjoittivat pitävänsä sote-esitystä riittävän hyvänä.


Blondista tuli punapää! Erika Vikman otti varaslähdön Peppi Pitkätossu -rooliin näyttävällä hiusvärillä iltalehti 21:57 15.03

Laulajatar tähdittää ensi kesänä Peppi Pitkätossu -kesäteatterinäytelmää Taaborinvuorella. Tähdet, tähdet -ohjelmassakin monipuolisella esiintymisellään hurmannut Erika Vikman, 25, on tunnettu pitkään vaaleaverikkönä. Nyt hän on kuitenkin vaihtanut hiusväriään ja esittelee Instagramissa punaisena hehkuvaa päätään. Hiustyyliä on jo ehditty kehua Instagramissa, ja Vikmania verrataan Peppi Pitkätossuun. Laulajatar tähdittääkin ensi kesänä Taaborinvuorella Peppi Pitkätossu -kesäteatterinäytelmää.


Leikin loppu - ikoninen leluyhtiö Toys ”R” Us teki Yhdysvalloissa konkurssin: ”Ei vaikuta Suomeen” iltalehti 09:08 15.03

Pitkään rahavaikeuksista kärsinyt lelujätti Toys ”R” Us joutuu sulkemaan myymälänsä Yhdysvalloissa. Joulumyynnistä ei ollut mahdollisesti maailman kuuluisimman lelukauppaketjun pelastajaksi. Ikävä uutinen lelujen ystäville. Toys "R" Usin taloudelliset vaikeudet ovat edenneet jo siihen pisteeseen, että lelujätti joutuu sulkemaan myymälänsä Yhdysvalloissa. Yhtiö hakeutui yrityssaneeraukseen syyskuussa. Huonon joulusesongin jälkeen ketju ilmoitti tänään laittavansa laput 735 amerikkalaismyymälän luukulle. Myymälät suljetaan myös Britanniassa. Toys "R" Us on kasvanut vuodesta 1948 yhtiöksi, jolla on 33 000 työpaikkaa Yhdysvalloissa. Reuters kertoo, että yhtiöllä oli miljardien edestä velkaa. Liiketoimintaa on kampittanut ihmisten siirtyminen verkkokauppaan kuten Amazoniin ja lapset suosivat elektronisia laitteita lelujen sijaan.


MeNaiset: Sara Siepin rinnasta löytyi kyhmy - Pelkäsi lääkäriin menoa iltalehti 08:37 15.03

Sara Sieppi kertoo MeNaiset-lehdessä pelänneensä sairastuneensa vakavasti. Sara Sieppi kertoo MeNaisissa, miten viime vuosi oli hänen elämänsä raskain. Jatkuvat päänsäryt herättivät pelon aivokasvaimesta, olihan Siepin isoäitikin kuollut aivokasvaimeen. Sieppi pitkitti lääkäriin menoa, kunnes kesken teatteri-illan silmissä sumeni ja päätä alkoi vihloa. Puoliso Roope Salminen patisti Siepin lääkäriin. 26-vuotias Sieppi oli kärsinyt pitkään päänsäryistä, mutta kivut olivat viime aikoina pahentuneet.


Ferrarin erityisoikeudesta halutaan eroon - Todt jyrähti: ”Olin ainoana sitä vastaan, yksin” iltalehti 07:36 15.03

FIA:n puheenjohtaja Jean Todt haluaa, että Ferrari menettää veto-oikeutensa F1-kabinetissa. Todtin mukaan Ferrarin pitkään nauttima etuoikeus on jäänne menneisyydestä, jolloin italialaistallille myönnetty veto-oikeus F1:n sääntömuutoksiin oli perusteltu. Ferrari käytti viimeksi vetoaan, kun formula ykkösiin yritettiin asettaa kattohintaa moottoreille ja vaihdelaatikoille.


Stefan, 27, on naisten suosikki Tinderissä - löysi rakkauden: kertoo nyt miten kannattaa toimia, että saat seuraa iltalehti 22:06 14.03

Stefan-Pierre Tomlinia tituleerataan ”Tinderin suosituimmaksi mieheksi”. 27-vuotias Stefan-Pierre Tomlin on Tinder-ekspertti, sillä mies on käyttänyt pitkään suosittua deittisovellusta. Noin vuosi sitten Tinder ja Cosmopolitan kertoivat deittisovelluksen 13 suosituinta henkilöä - Tomlin oli yksi heistä. Mallina ja juontajana työskentelevä Tomlin sai päivässä noin 20 matchia. Mies onkin saanut suosionsa vuoksi lempinimen Tinderin eniten oikealle pyyhkäisty mies". Parin vuoden Tinder-seikkailut eivät olleet tuoneet rakkautta eteen ennen kuin Tomlin tapasi 25-vuotiaan Gemman.


Euroopan parlamentti neuvotellut pitkään salassa Pohjois-Korean kanssa iltasanomat 20:07 14.03

Osapuolet ovat tavanneet toistakymmentä kertaa.


Avustustyöntekijä: Syyrian tilanne vaihtelee alueittain – apua tarvitaan eri puolilla vielä pitkään MTV 10:55 14.03

Syyrian konfliktin voimakkuus vaihtelee eri puolilla maata, mutta apua tarvitaan vielä kaikkialla, kertoo Suomen Punaisen Ristin avustustyöntekijä Päivi Hurttia Huomenta Suomessa.


Atte Kaleva: Kalifaatin vetovoima ei ole hävinnyt – Isisin vaikutus tuntuu vielä pitkään MTV 06:23 14.03

Jihadismitutkija Atte Kaleva arvioi, että Isisin vetovoima on kärsinyt kovan kolauksen järjestön menetettyä aiemmin hallitsemansa alueet Irakissa ja Syyriassa. Isisin vaikutus tuntuu hänen mukaansa kuitenkin vielä pitkään.


Mika Aaltola Trumpin antamista potkuista ulkoministeri Tillersonille: "Talon aikuinen sai lähteä” MTV 15:49 13.03

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola näkee potkut saaneen ulkoministeri Rex Tillersonin ja presidentti Donald Trumpin välillä pitkään jatkuneita ristiriitoja.


Lukiolaistytön isä soitti sarjakuristajalle: ”Hän sanoi, että sori” iltalehti 12:50 13.03

Michael Penttiläksi tunnistettu mies kieltäytyi kertomasta nimeään, kun rakkauskirjeen kohteen isä puhutti häntä. Helsingin hovioikeus käsittelee Michael Penttilän mahdollista törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelua, joka tapahtui alkuvuodesta 2017. Penttilä vapautui syytteestä käräjäoikeudessa ja vaatii nyt samaa hovioikeudessa, kun syyttäjä sai valituslupansa läpi. Asianomistajana rikoksessa on nuori, tuolloin 17-vuotias tyttö. Myös hänen isäänsä kuultiin oikeudessa asianomistajana. Tyttö oli hätääntynyt alkuvuodesta 2017 ja soittanut isälle, kun tuntematon mies oli rapistellut pitkään oven takana.


PTT: Suomen talous kasvaa vahvasti tänä ja ensi vuonna - isoimmat riskit tulevat Yhdysvalloista: ”Nousukausi lopahtaa, jos vastatoimien kierre käynnistyy” iltalehti 11:25 13.03

Pitkään pohjalukemissa olleet korot ovat lähdössä nousuun. PTT:n mukaan asuntovelkaisten on oltava tarkkoina. Suomen talous kasvaa tänä ja ensi vuonna Pellervon taloustutkimuksen 2,8 prosentilla. Taustalla on maailmantalouden vankka kasvu.


Blac Chyna paljasti kurviensa salaisuudet – treenivyö, leggingsit ja kofeiinirasva stara 20:30 12.03

Kardashianin siskokset ovat jo pitkään vannoneet waist training -treenimuodon nimeen.


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 12.03

Kardashianin siskokset ovat jo pitkään vannoneet waist training -treenimuodon nimeen.


Uutiset