Antti Ruuskanen teki täydellisen virhearvion - lähti hiihtolenkille Tero Pitkämäen kanssa: ”Käännyin ympäri” iltalehti 20:09 10.01

Tero Pitkämäki kisasi nuorena myös hiihdossa ja harrastaa lajia yhä innokkaasti. Antti Ruuskanen oli Kihun testeissä alkuviikolla Kuortaneen urheiluopistolla. Pohjanmaalla on tällä hetkellä komeat kinokset, joten kilometrejä on helppo saada alle.


Pitkämäen ja Ruuskasen heittämiseen haettu vinkkejä saksalaistähdiltä – "Kaksi isoa asiaa" MTV 10:22 10.01

Tero Pitkämäen ja Antti Ruuskasen heittämiseen on haettu uusia vinkkejä keihäänheiton saksalaistähdiltä Johannes Vetteriltä ja Thomas Röhleriltä.


Yle: Tero Järvenpää oli 90 metrin kunnossa - olympialaisissa kaikki romahti: ”Viimeinen harmitti ihan hirvittävästi” iltalehti 12:04 21.12

Tero Järvenpää pettyi Pekingissä. Tero Järvenpää oli kesällä 2008 niin rautaisessa iskussa, että hänellä oli Pekingin olympiastadionilla oiva mahdollisuus kultamitaliin. Järvenpää oli voittanut Kalevan kisat ennätystuloksellaan 86.68 ja jättänyt suuren Tero Pitkämäen taakseen. - Kaverilla oli 90 metriä kropassaan, manageri Harri Halme muistelee Ylen Urheilu-Suomen kuudennessa jaksossa.


Suomen keihäslegenda tekee kirjaa - antaa tutun murska-arvion nykyurheilijoista: ”Surkeaa!” iltalehti 16:41 17.11

Pauli Nevala on tuimana Suomen keihäsmiesten tekniikasta ja urheilujohtamisesta. Olympiavoittajasta tehdään kirja. Pauli Nevala tunnetaan muun muassa tällaisista suorasanaisista lausunnoista. Keihäänheiton olympiavoittajan Pauli Nevalan työpöydällä on piirustuksia keihäänheiton tekniikasta. Teuvalainen on lajinsa ehtymätön tutkija, jota ottaa suunnattomasti päähän Suomen keihästähtien Tero Pitkämäen ja Antti Ruuskasen tekniikka.


Tero Pitkämäki on maksanut kovia veroja koko uransa ajan – ”On eettisesti väärin lähteä kikkailemaan verotusasioissa” iltasanomat 13:36 01.11

Tero Pitkämäen tienesteihin tuli roima lasku, mutta tulot estävät yhä häntä saamasta valtion urheilija-apurahaa.


Tero Pitkämäen hurja leuanvetosuoritus hämmästytti Ylen juontajat - ”Olen mä neljäkytä vetänyt” iltalehti 14:43 24.10

Tero Pitkämäki on aloittanut harjoittelun. Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa vieraana ollut keihäänheittäjä on aloittanut harjoittelun. Jo pari viikkoa ollaan menty kovalla sykkeellä ja harjoituskausi on sujunut terveenä. Todisteeksi tästä ilmajokinen antoi ohjelmassa näytteen siitä, miten leuanveto luonnistuu. Ja luonnistuuhan se.


Suomen 20-vuotias keihäslupaus lataa kovat tavoitteet ensi kesälle - aikoo lyödä Pitkämäen lukemat laudalta iltalehti 14:12 18.10

Oliver Helander rikkoi viime kesänä ensimmäisen kerran urallaan 80 metrin rajan, mutta 20-vuotias keihäslupaus janoaa heittoihinsa useita lisämetrejä jo ensi kesänä. Helander ylitti rajan kolmesti viime kesänä: kahdesti tuloksella 80,04 ja kertaalleen nykyennätyksellään 80,25. Vasta vuosi sitten keihäänheiton päälajikseen valinneen Helanderin heittokäden kyynärpää operoitiin viime syksynä ja se alkoi vaivata taas loppukaudesta. Esimerkiksi Suomi-Ruotsi-maaottelu jäi Helanderilta väliin.


Uutiset