Astronauttia näyttelevä Brad Pitt koki avaruuden yksinäisyyden uutuuselokuvassaan: ”Siellä ei ole mitään päihteitä, jotta voisi paeta”

iltalehti 00:23 21.09

Brad Pitt tähdittää perjantaina Suomen ensi-iltansa saavaa Ad Astra -avaruuselokuvaa. Näyttelijäkonkari Brad Pitt, 55, nähdään astronauttina James Grayn ohjaamassa uutuuselokuvassa Ad Astra. Elokuva kertoo Roy McBride -nimisestä astronautista (Pitt), joka suorittaa ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta kenties ratkaisevaa tehtävää. Sädepurkaukset Marsin takaa aiheuttavat Maassa teknologisia vaurioita ja kuolonuhreja. Koko ihmisyyden olemassaolo ja paikka maailmankaikkeudessa on uhattuna. Kummallista kyllä, syyllinen tuhoon vaikuttaa olevan Roy McBriden kauan sitten kadonnut isä, jota näyttelee Tommy Lee Jones. Näyttelemisen lisäksi Pitt toimi myös elokuvan yhtenä tuottajana. Hänen tuotantoyhtiönsä Plan B tuotti myös vuonna 2016 ensi-iltansa saaneen The Lost City of Z -elokuvan, jonka Gray myös ohjasi. Jo tuolloin ohjaaja vihjasi Pittille Ad Astraan mukaan hyppäämisestä.


Ensin juotiin virolaista vodkaa – sitten mies porasi ryyppykaveriaan päähän: ”Se piti melkoista rytinää”

iltasanomat 18:57 20.09

Viisissäkymmenissä oleva mies sanoi, ettei muistanut päähän poraamista, koska oli viinanjuonnin takia ”kuin toisella planeetalla”.


Uskomaton tarina: Mäkihypyn nuorten maailmanmestari vaihtoi lajia – polkee tänään suurvoittoon, taustalla järkyttävä onnettomuus: ”Ongelma ei ollut hänen päässään”

iltalehti 18:11 15.09

Mäkihypyn nuorten maailmanmestari on noussut pyöräilymaailman huipulle. Primoz Roglic juhlii Espanjan ympäriajon voittoa sunnuntaina Madridissa. Se oli järkyttävä rysäytys. 17-vuotias Primoz Roglic, Slovenian mäkihypyn nouseva lupaus, syöksyi pää edellä alas Planican lentomäkeä keväällä 2007 – vauhtia yli sata kilometriä tunnissa.


Aurinkokunnan ulkopuoliselta planeetalta löytyi vettä – sijaitsee elinkelpoisella vyöhykkeellä

stara 14:00 12.09

Astronomit ovat tehneet merkittävän löydön Leijonan tähdistöstä. K2-18b -nimellä tunnetulla


Kommentti: Rinteen lupaukset äänestäjille kutistuvat yksi kerrallaan – Orpon hoitajamitoitushokemat nyt hallituksen todellisuutta

iltasanomat 11:54 12.09

Hoitajamitoitus on kuin vappusatanen. Se toteutuu täysimääräisenä, jos planeettojen asento joskus jossain niin suo, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


Ensimmäinen vettä sisältävä elinkelpoinen planeetta havaittiin kaukana Maasta

iltasanomat 21:10 11.09

Tiedemiehet uskovat löytäneensä ensimmäisen eksoplaneetan, jonka ilmakehässä on vettä.


Ensimmäinen vettä sisältävä asuttava planeetta havaittiin kaukana Maasta

iltasanomat 21:10 11.09

Tiedemiehet uskovat löytäneensä ensimmäisen eksoplaneetan, jonka ilmakehässä on vettä.


DNA: Pasilan tulipalon aiheuttamat häiriöt kuntoon aamuun mennessä

yle 15:49 11.09

Palo syttyi tänään iltapäivällä Pasilan aseman kohdalle rakennettavan kauppakeskus Triplan työmaalla


Pasilan tulipalo sammutettu – syttyi aseman kohdalle rakennettavan Triplan alla

yle 15:49 11.09

Pelastuslaitoksen mukaan tulipalosta ei ollut ympäristölle tai ihmisille haittaa.


Abiturientti Emma Löövi, 18, astuu yhdeksi päiväksi Ilta-Sanomien johtoon

iltasanomat 07:00 11.09

Ilta-Sanomat osallistuu lokakuussa Plan Internationalin Girls Takeover -tempaukseen.


Yritysjohtaja salakuvasi poliiseja ja sai tuomion niskottelusta – kännykkää räplänneen kuskin pysäyttäneiden poliisien syytteet hylättiin

iltasanomat 15:54 10.09

Oulun seudulla asuva tunnettu yrittäjä ja yritysjohtaja ajoi Oulunsalossa epävakaasti. Kun poliisi pysäytti auton, mies kuvasi salaa poliiseja työtehtävissään.


Britney Spearsin isä luopuu tyttärensä huoltajuudesta – taustalla perheriita väitetystä pahoinpitelystä

iltalehti 11:39 10.09

Oikeus määräsi Jamie Spearsin tyttärensä huoltajaksi vuonna 2008 hermoromahduksen jälkeen. Poptähti Britney Spearsin, 37, isä Jamie Spears on luopunut tyttärensä huoltajuudesta, uutisoi People. Hän ehti toimia tyttärensä asioista vastaavana yli kymmenen vuoden ajan. Luopuminen vastuusta tapahtui sen jälkeen, kun Jamie Spearsia epäiltiin Britneyn poikien pahoinpitelystä. Britneyn ex-mies ja lasten isä Kevin Federline ja hänen asianajajansa Mark Vincent Kaplan tekivät rikosilmoituksen poliisille 25. elokuuta 2019. Rikosilmoituksessaan Federline väittää Jamie Spearsin pahoinpidelleen Sean Prestonia pojan vieraillessa Spearsin kotona.


Upeaa koripalloa esittänyt Tshekki jätti Brasilian täysin jalkoihinsa MM-kisoissa ja taistelee vielä puolivälieräpaikasta

yle 13:21 07.09

Chicago Bullsin pelintekijä Tomáš Satoranský oli joukkueensa tähti tekemällä miltei tripla-tuplan.


Polkupyörä nanoselluloosasta, kuulokkeet hämähäkinsilkistä – tulevaisuuden hyödykkeet ovat uusiokäytettäviä ja myrkyttömiä

yle 09:19 04.09

Aalto-yliopiston Designs for a Cooler Planet -näyttelyssä on esillä useita prototyyppejä tulevaisuuden tuoteratkaisuista.


Jymy venyi Koplan vieraana – välieräsarjan ratkaisupeli Sotkamossa

yle 19:44 03.09

Sotkamon Jymy on venyttänyt pesäpallon miesten Superpesiksen toisen välieräsarjan ratkaisevaan viidenteen otteluun.


Yle tutki: lapsen saaneet tuplanneet kasvissyönnin – katso tästä, miten vauva, rakkaus tai eläke vaikuttavat sinun ruokatottumuksiisi

yle 06:09 03.09

Yle vertaili 18 000 suomalaisperheen ostoksia ja selvitti, miten elämänmuutos vaikuttaa siihen, kuinka paljon rahaa menee ruokakaupassa.


Suomi saa nimetä eksoplaneetan ja tähden –? kuka tahansa voi ehdottaa nimiä

iltasanomat 10:45 02.09

Suomi saa nimetä Kolmion tähdistön suunnassa sijaitsevan Auringon kaltaisen tähden ja sitä kiertävän eksoplaneetan, Helsingin yliopisto kertoo.


Ruotsalainen yleisurheilutähti on sokea kuin lepakko – mutta mitä tekemistä sillä on Beatlesin kanssa?

MTV 08:58 31.08

Ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis on tunnettu värikkäistä tempauksistaan. 


Ruotsin kultapoika koki tappion – jäi kauas maaottelun tuloksestaan

iltalehti 22:04 29.08

Armand Duplantis oli kakkonen Zürichin Timanttiliigassa tuloksella 583. Ruotsin yleisurheilun uusi kultapoika Armand Duplantis jäi kakkoseksi torstaina Zürichin Timanttiliigassa seiväshypyssä ylitettyään 583. Lauantaina Tukholman olympiastadionilla mies ylitti kuusi metriä. Se on hänen tämän kauden paras tulos.


Ricciardo hylättiin rikkeestä, syyt ruokkivat tarjosivat huiman

Hot topics