Miro Aaltonen on KHL-joukkueensa paras pistemies ja tahtoo kasvaa NHL-pelaajaksi – ”Uskon, että pystyn ottamaan tarvittavan stepin” MTV 12:01 11.10

Suomalaishyökkääjä Miro Aaltonen pelaa toista vuottaan jääkiekon KHL:ssä Vitjaz Podolskin riveissä. Seurassa pärjää myös suomea puhumalla, sillä kopista löytyy kaksi maamiestä. Aaltonen uskoo kehittyvänsä KHL:ssä NHL-tason pelaajaksi.


Miro Aaltonen on esiintynyt loistavasti Vitjazissa – suomalaispelaajat tehoilevat leveällä rintamalla KHL:ssa jatkoaika.com 08:40 11.10

Miro Aaltonen on sykähdyttänyt alkukauden otteillaan Vitjaz Podolskin joukkueessa. Suomalaiset ovat onnistuneet muutoinkin laajalla rintamalla, kun Venäjän ylikansallista kiekkoliigaa on pelattu tovi. KHL:n ulkomaalaisjoukkueissa on pelannut tällä kaudella huima määrä suomalaisia.


Leijonavahti siirtyi finaalitappion jälkeen Moskovan kupeeseen, jossa suomalaiset pitävät yhtä – "Turulla ei pärjää" MTV 07:03 11.10

Jääkiekon KHL:ssä pelaavan Vitjaz Podolskin maalissa nähtiin keskiviikkona suomalaisväriä, kun kiekkoja koppaili TPS-kasvatti Joni Ortio. 27-vuotias kassari pelaa ensimmäistä kauttaan KHL:ssä, mutta joukkueen maanmiehet ovat helpottaneet sopeutumista uuteen sarjaan.


Jokerit nujersi Vitjazin – ykkösketju jälleen liekeissä jatkoaika.com 23:16 10.10

Jokerit kohtasi keskiviikkona kotiareenallaan Miro Aaltosen ja Joni Ortion edustaman Vitjaz Podolskin. Suomalaisseura vei lopulta kamppailun omiin nimiinsä 4–1-numeroin. Erityisen ansiokkaasti pelasi Jokereiden ykkösnyrkki, joka vastasi joukkueen kolmesta maalista.


Jesse Joensuusta tuli Jokerien maalipyssy – Joni Ortio viihtyy Moskovan lähiössä uusisuomi 23:07 10.10

Jokerit pehmitti jääkiekon KHL:ssä keskiviikkona Vitjaz Podolskin 4-1. Kahden erän jälkeen peli oli 1-1, mutta Jokerit sai päätöserässä puristettua tarvittavat maalinsa. Paikkojenkin valossa voitto oli ansaittu.


Jokerit kaatoi Vitjaz Podolskin – katso huippuhetket iltasanomat 21:14 10.10

Jokerit otti jälleen varman kotivoiton maalein 4–1.


Jokerit kaatoi Vitjaz Podolskin iltasanomat 21:14 10.10

Jokerit otti jälleen varman kotivoiton maalein 4–1.


Yllätyspesti: suomalaisvalmentaja siirtyy KHL:ään MTV 10:12 01.05

Simo Vehviläinen siirtyy KHL-joukkue Vitjaz Podolskin maalivahtivalmentajaksi, seura tiedottaa verkkosivuillaan.


Suomalainen valmentaja sai yllättäen KHL-pestin iltalehti 09:17 01.05

Simo Vehviläinen siirtyy KHL-seura Vitjaz Podolskin maalivahtivalmentajaksi. Venäläisseura kertoi asiasta tiedotteessa. Vehviläinen toimii päävalmentaja Valeri Belovin valmennustiimin toisena maalivahtivalmentajana ja on sen ainoa suomalainen.


matalapaine lähestyy Suomea Suomea lounaasta –

Uutiset