Putsaako Zlatan pöydän? Ruotsalaistähti on ehdolla kolmen MLS-palkinnon saajaksi MTV 13:03 16.10

Zlatan Ibrahimovic on ehdolla kolmen Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga Major League Soccerin palkinnon saajaksi. Finaaliin päässeiden nimet julkaistaan 31. lokakuuta.


Minskin kanadalaisvalmentaja uskoo Teemu Pulkkisen uuteen mahdollisuuteen NHL:ssä: "Ovi on vielä auki" MTV 07:00 09.10

Teemu Pulkkinen vaihtoi ainakin toistaiseksi Pohjois-Amerikan kaukalot KHL:ään. Itsekin NHL:ssä pelannut Dinamo Minskin valmentaja Gordie Dwyer on tyytyväinen, että hän on saanut joukkueeseensa hyvän maalintekijän.


Henrik Haapala jättää Pohjois-Amerikan – siirtyy sveitsiläiseen CHL-seuraan MTV 15:17 05.10

Kauden Pohjois-Amerikassa viettänyt Henrik Haapala siirtyy takaisin Eurooppaan. Tapparassa kaksi Suomen mestaruutta voittanut Haapala siirtyy sveitsiläisen HC Luganon riveihin, seura tiedottaa nettisivuillaan.


Lähes 500 AHL-ottelua pelannut Robak Sportin takalinjoille - "Lähtökohtaisesti kovin Sportissa koskaan pelannut puolustaja" jatkoaika.com 11:39 05.10

Vaasan Sport kiinnitti puolustukseensa urallaan runsaasti kokemusta Pohjois-Amerikan kaukaloista keränneen Colby Robakin.


Jesperi Kotkaniemi teki pohjoisamerikkalaista urheiluhistoriaa – pääsi myös pisteille uusisuomi 09:59 04.10

Montreal Canadiensin hyökkääjästä Jesperi Kotkaniemestä tuli keskiviikkona ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt pelaaja, joka on päässyt tositoimiin Pohjois-Amerikan ammattilaisliigoissa.


Patrik Laine ja uusi suomalaiskasvo kehiin – tässä Winnipegin NHL-avauksen ketjut MTV 07:53 03.10

Winnipeg Jetsin NHL-miehistössä kautensa aloittaa kaksi suomalaispelaajaa, joista Patrik Laineen, 20, nimeä ei tarvitse esitellä kenellekään. Kristian Vesalainen, 19, käynnistää sen sijaan ensimmäisen kautensa Pohjois-Amerikan jäillä.


TPS hankki runsaasti kokemusta Pohjois-Amerikan kaukaloista - Brandon Gormley vahvistamaan puolustusta jatkoaika.com 10:24 01.10

TPS vahvistaa rivejään SHL:ssä viime kauden pelanneella kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyllä.


Alexander Ring Bronxissa. "Palaan Klubiin lopettamaan urani, jos vaan ottavat" uusisuomi 22:10 30.09

Suomalaisjalkapalloilija Alex Ring ottaa väkevästi roolia New York City FC:ssä. City varmisti keskiviikkona pudotuspelipaikan Pohjois-Amerikan jalkapalloliigassa MLS:ssä.


Seuratoveri ymmärtää Jesse Puljujärven haastavaa tilannetta – "Hän on pian aivan kärkiketjuissa" MTV 17:52 19.09

Jesse Puljujärvi on aloittamassa kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikan kiekkokaukaloissa. Alkaneella harjoituskaudella Puljujärvi on löytänyt vierelleen uuden tutkaparin.


Edmonton-hyökkääjä ymmärtää Jesse Puljujärven haastavaa tilannetta – "Hän on pian aivan kärkiketjuissa" MTV 17:52 19.09

Jesse Puljujärvi on aloittamassa kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikan kiekkokaukaloissa. Alkaneella harjoituskaudella Puljujärvi on löytänyt vierelleen uuden tutkaparin.


La Ligan suunnitelmat eivät miellytä Real Madrid -luotsia – "En kannata sitä" MTV 10:07 15.09

Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetegui ei pidä La Ligan suunnitelmista viedä sarjaotteluita pelattavaksi Pohjois-Amerikan maaperälle.


Kanadan mukaan Nafta-sopu Yhdysvaltojen kanssa mahdollinen – pääministeri varoitti aiemmin tullien tuhoisista vaikutuksista MTV 05:17 12.09

Yhdysvallat ja Kanada voivat päästä sopuun Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen uudistamisesta, sanoo Kanadan kauppaneuvottelija, ulkoministeri Chrystia Freeland.


Yhdysvallat ja Kanada vääntävät jälleen uudesta Nafta-sopimuksesta iltasanomat 00:49 06.09

Kanada ja Yhdysvallat aloittivat jälleen keskiviikkona neuvottelut Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksesta Naftasta.


Kanada: Kaikkia tyydyttävä Nafta-sopimus käden ulottuvilla MTV 07:10 01.09

Kaikkia kolmea Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus Naftan osapuolta hyödyttävä sopimus on käden ulottuvilla, mutta vaatii joustavuutta neuvotteluissa, Kanadan ulkoministeri ilmoitti perjantaina tiedotustilaisuudessa.


Keneen HIFK:ssa kannattaa kiinnittää huomiota? – "Esimerkki ihan kelle vaan" MTV 08:00 31.08

Uuteen liigakauteen valmistautuva Helsingin IFK on täräyttänyt kesän aikana ilmoille kovia siirtouutisia. Riveihin on tarttunut muun muassa viime kaudella NHL:ssä pelannut Kyle Quincey ja Pohjois-Amerikan kaukaloista tuttu Lucas Lessio. Mutta ketkä ovat sellaisia IFK-pelaajia, jotka voivat yllättää ensi kaudella?


Nafta-neuvottelut etenevät – Kanadan ja Yhdysvaltojen edustajat jatkavat sopimusvääntöä torstaina MTV 06:17 30.08

Yhdysvallat ja Kanada jatkavat torstaina neuvotteluita Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus Naftan uudistamisesta.


Kanada ja USA aloittivat väännön vapaakauppasopimuksesta MTV 05:21 29.08

Kanada ja Yhdysvallat aloittivat tiistai-iltana Washingtonissa neuvottelut Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen Naftan uudistamiseksi.


Kanada ja Yhdysvallat aloittivat väännön Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksesta iltasanomat 01:47 29.08

Kanada ja Yhdysvallat käyvät parhaillaan Washingtonissa neuvotteluja Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen Naftan uudistamiseksi.


Trumpilla ja Trudeaulla "rakentava" keskustelu – Kanadan ja USA:n kauppaneuvottelut saattavat nytkähtää eteenpäin MTV 06:15 28.08

Kanadan pääministerillä Justin Trudeaulla ja Yhdysvaltain presidentillä Donald Trumpilla oli rakentava keskustelu Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus Naftasta, kertoo Trudeaun kanslia.


Myös Kanadan ja USA:n kauppaneuvottelut saattavat nytkähtää eteenpäin –? Trumpilla ja Trudeaulla "rakentava" keskustelu iltasanomat 02:01 28.08

Kanadan pääministerillä Justin Trudeaulla ja Yhdysvaltain presidentillä Donald Trumpilla oli rakentava keskustelu Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus Naftasta, kertoo Trudeaun kanslia.


eduskunnan äänestyksestä klo taloudelle

Uutiset