51-vuotias mies tuomittiin vankeuteen lukuisista seksuaalirikoksista – uhrit 10–13 vuotiaita lapsia MTV 05:12 21.07

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi perjantaina 51-vuotiaan miehen kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen lukuisista seksuaalirikoksista lapsia kohtaan.


Mies pahoinpiteli julmasti naista Polvijärvellä – tuomittiin vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen MTV 15:32 19.07

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut 49-vuotiaan miehen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen naisen törkeästä pahoinpitelystä, huumausainerikoksesta ja vahingonteosta.


Mies kuoli mökkipalossa Joensuussa – mökki tuhoutui palossa täysin MTV 05:35 19.07

Joensuun Tuupovaarassa iäkäs mies on kuollut kesämökkipalossa, kertoo Pohjois-Karjalan pelastuslaitos.


Mies kuoli kesämökkipalossa Joensuussa – mökki tuhoutui palossa täysin MTV 00:02 19.07

Joensuun Tuupovaarassa iäkäs mies on kuollut kesämökkipalossa, kertoi Pohjois-Karjalan pelastuslaitos myöhään keskiviikkona.


Joensuun puukotuksista epäillyt miehet vangittu – uhreilla ei ole hengenvaaraa MTV 12:02 17.07

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään kaksi joensuulaista miestä todennäköisin syin epäiltynä perjantaina 13.7. joensuulaisravintolassa tapahtuneisiin tapon yrityksiin.


Pohjois-Karjalassa mittava poliisioperaatio aamuyöstä, kaksi otettiin kiinni – "Sivullisten turvallisuus haluttiin taata" MTV 11:51 12.07

Poliisilla oli mittava operaatio neljän aikaan aamuyöstä Pohjois-Karjalan Hammaslahdessa. Yksityisasuntoon suoritettiin etsintä mahdollisen ampuma-aseen vuoksi.


Uhkaillut näpistelijä piinasi yrityksiä Joensuussa – ”Puuttukaapa niin tiiätte, miten käypi” MTV 07:39 12.07

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1993 syntyneen miehen lukuisista näpistyksistä, varkauksista ja pakottamisesta sakkoihin.


Epäily: Seurue mursi itsepesulan kolikkoautomaatin – matka tyssäsi puhallusratsiaan MTV 10:46 30.06

Pohjois-Karjalan poliisin seulaan jäi useita rattijuoppoja viime yönä.


Tuulenpuuskat verottivat – Yli tuhat kotia ilman sähköä Pohjois-Karjalassa MTV 17:26 20.06

Puuskaiset tuulet ovat katkoneet sähköjä yli tuhannesta kodista Pohjois-Karjalan alueella, tiedottaa PKS Sähkönsiirto.


24-vuotias mies riehui veitsen kanssa rivitalossa Ilomantsissa - vangittiin epäiltynä tapon yrityksestä ja pahoinpitelyistä iltalehti 16:44 28.05

Toukokuun 24. päivä Itä-Suomen poliisi sai ilmoituksen rivitalon asunnoissa Ilomantsissa riehuneesta miehestä. Mies on nyt vangittu todennäköisin syin epäiltynä useista rikoksista. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut ilomantsilaisen 24-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä, neljästä törkeästä kotirauhan rikkomisesta, kahdesta pahoinpitelystä sekä laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta. Itä-Suomen Poliisi sai torstaina 24. toukokuuta hieman ennen puoli kahdeksaa illalla tiedon miehestä, joka riehui Ilomantsin keskustassa sijaitsevassa rivitalossa useissa asunnoissa. Poliisin tietojen mukaan mies oli lyönyt teräaseella yhtä asianomistajaa pään alueelle. Poliisi otti miehen kiinni tapahtumapaikan tuntumasta.


Asukkaat ja sivulliset estivät asuinrakennuksen tuhoutumisen tulipalossa Polvijärvellä iltalehti 22:39 26.05

Talon asukkaiden ja sivullisten ripeä toiminta esti tulipalon leviämisen asuinrakennukseen Polvijärvellä lauantaina. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan tulipalo syttyi asuinrakennuksen lähellä olevassa hakelämpölaitoksessa iltapäivällä. - Paikalle tulleet talon asukkaat ja sivulliset henkilöt toimivat oikeaoppisesti. He saivat rajattua paloa vesiletkulla, ettei se levinnyt maastoon ja asuinrakennukseen. Myös omaisuutta saatiin pelastettua, päivystävä palomestari Jani Nevalainen kiittelee.


Pelastuslaitos kiittää asukkaita Pohjois-Karjalassa - avotulentekokielto on toiminut toivotulla tavalla iltalehti 13:03 14.05

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos muistuttelee ruohikko- ja metsäpalovaroituksien jatkumisesta. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos iloitsee avotulentekokiellon toimimisesta. - Maakunnassamme ei ole ollut maastopaloja. Kiitämme kansalaisia kiellon noudattamisesta, pelastuslaitos tiedottaa.


Hirvi aiheutti pienen maastopalon Joensuussa - joutui sähköjohdon kärventämäksi ja menehtyi iltalehti 21:35 10.05

Tapauksesta aiheutui myös joitakin sähkönjakelun häiriöitä lähialueelle. Hirvi aiheutti pienen maastopalon Joensuun Enossa torstaina törmättyään matalalla roikkuneeseen keskijännitejohtoon. Palomestari Pentti Päivinen Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että hirvi käveli sähköjohtoon, sai sähköiskun ja menehtyi. Tapauksesta syntyi pieni maastopalon kytö. Palo levisi kuitenkin vain muutaman aarin alueelle, ja pelastuslaitos kävi paikalla sammuttamassa palon.


Pelastuslaitosta tarvittiin, kun noidannuoli iski katonkorjaajaan MTV 21:45 06.05

Kattoa korjaamassa ollut mies joutui sunnuntaina kiipeliin Pohjois-Karjalan Liperissä.


Miehelle iski noidannuoli selkään, ei päässyt alas katolta - ensihoito ja pelastuslaitos apuun iltalehti 20:45 06.05

Mies ei päässyt omin avuin katolta alas. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos sai sunnuntaina iltapäivällä hieman tavallisuudesta poikkeavan pelastustehtävän Liperissä, kun mies ei päässyt alas katolta. Kaksikerroksisen omakotitalon kattoa korjaamassa olleelle miehelle oli iskenyt noidannuoli selkään, minkä vuoksi hän ei päässyt omin avuin alas.


Tyhjillään oleva yläaste joutui jälleen vandalismin kohteeksi Outokummussa – ”riskejä ei ole tiedostettu” iltasanomat 21:19 05.05

Entinen yläaste tuikattiin tuleen Pohjois-Karjalan Outokummun sijaitsevassa kaupungissa. Palokuntaa tarvittiin paikalle.


Piisami joutui katiskaan Joensuussa - pelastajat vapauttivat perjantai-iltana iltalehti 00:24 05.05

Eläimen pelastaminen Joensuun Noljakassa kesti puolisen tuntia. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen pelastajat auttoivat katiskaan joutuneen piisamin vapaaksi perjantaina illalla. Venerannan läheisyydessä ulkoillut henkilö oli havainnut räpiköintiä rantavedessä olleessa katiskassa. Katiska oli osittain näkyvissä ja osittain veden alla.


Poliisi avaa Joensuun yökerhopuukotuksen taustoja – teosta epäilty 20-vuotias vangittu MTV 13:33 03.05

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään miehen, jota epäillään joensuulaisessa yökerhossa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tapahtuneesta puukotuksesta.


Yökerhopuukotuksesta epäilty vangittiin – teon taustalla joensuulaismiesten aiemmat ristiriidat iltasanomat 11:29 03.05

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus käsitteli tänään vangitsemisasiaa liittyen vappuaattona Joensuussa varhain aamuyöllä yökerhossa tapahtuneeseen tapon yritykseen.


Hurjat luvut julki kilometrin korkeudessa, ratkaisevat sen, Sisä-Suomen poliisi varten piti keksiä

Uutiset