Helsinki-Vantaalla poikkeuksellinen tilanne: ”Taistelevat malmilaiset” lentävät pienillä koneillaan jättikoneiden sekaan

iltasanomat 17:02 20.09

Lentoaseman apulaisjohtaja: ”Toivomme heiltä tarkkaa ja täsmällistä työskentelyä.”


Senators ja Chabot pitkään jatkosopimukseen – "Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus"

jatkoaika.com 17:29 19.09

Ottawa Senators solmi merkittävän jatkosopimuksen ykköspuolustajansa kanssa.


Saara Aallolta poikkeuksellinen someavautuminen pettymyksistä ja turhautumisesta: ”Yritän keksiä, mitä tekisin elämälläni”

iltalehti 07:37 19.09

Laulaja Saara Aalto jakaa elämäänsä someseuraajilleen. Kansainvälisestikin tunnettu laulaja Saara Aalto kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään kokemistaan pettymyksistä. Hän vertaa viikkoa vuoristorata-ajeluun. Hän kertoo, että suurin osa pettymyksistä jää laulajan omaksi tiedoksi. – On vaikea kuulla jatkuvasti ”ei” ja jatkaa itseensä uskomista, laulaja kertoo Instagramissa.


Cristiano Ronaldolta poikkeuksellinen avautuminen tv-lähetyksessä – murtui kyyneliin katsoessaan yllättävän videon: ”En ole koskaan nähnyt tuota, uskomatonta”

iltalehti 20:58 16.09

Cristiano Ronaldo menetti isänsä 2000-luvun alussa. Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on pitänyt huimasta suosiostaan huolimatta perheensä tarkasti poissa julkisuudesta. Brittitoimittaja Piers Morganin tekemässä haastattelussa nähtiin kuitenkin harvinainen poikkeus. Ronaldo puhui avoimesti suhteestaan isäänsä Good Morning Britain -televisio-ohjelmassa.


Näkökulma: Kuka määrittää kiusaamisen ja huumorin välisen rajan? Huuma-kohu ei laantunut yhdessä yössä

iltalehti 10:33 16.09

Lämminhenkiseksi luonnehdittu Huuma -viihdeohjelma palasi televisioon lauantaina. Poikkeuksellinen tilanne ohjelmassa herätti katsojien huomion, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Julia Aalto-Setälä. Viikonloppuna otsikoihin nousi Huuma-ohjelman paluu ja erityisesti ohjelman Lue huulilta -osio, jossa Jukka Hildén vieraili. Duudsoneista tuttu Hildén läpsäytti alkajaisiksi juontaja Roope Salmista jalkojen väliin ja matki ohjelmaan osallistuneen Unton elekieltä. Lisäksi hän vitsaili miehen mahdollisesta lääkityksestä. Näet klipin täältä. Unto ei ole julkisuuden henkilö. Hildenin käytös ohjelmassa nosti somekohun, johon hän vastasi Twitterissä ihmettelemällä, mitä nykyään voi sanoa, kun kaikki on väärin jonkun mielestä. Mies myös jatkoi vastailemalla, että kyse ei ole kiusaamisesta, vaan hyväntuulisesta vitsailusta.


IL:n varjotaulukko kertoo: Näin Valioliigan sarjatilanne valehtelee voimasuhteet – ”Manchester Unitedin kuuluisi olla selvästi ylempänä”

iltalehti 07:24 13.09

Jalkapallossa sarjataulukko tai kuntopuntari eivät anna aina totuudenmukaista kuvaa joukkueista. Maaliodottamiin perustuva sarjataulukko on vertailuun oiva apuväline. Jalkapallo on siinä mielessä poikkeuksellinen laji, että yhden maalin arvo ja merkitys on muihin palloilulajeihin verrattuna merkittävästi suurempi. Varsinkin lyhyemmässä otannassa lopputulosten takana on suuri määrä sattumaa, mikä näkyy muun muassa kertyneessä pistesaldossa.


IL:n varjotaulukko kertoo: Näin Valioliigan sarjatilanne valehtelee voimasuhteet – ”ManU:n kuuluisi olla selvästi ylempänä”

iltalehti 07:24 13.09

Jalkapallossa sarjataulukko tai kuntopuntari eivät anna aina totuudenmukaista kuvaa joukkueista. Maaliodottamiin perustuva sarjataulukko on vertailuun oiva apuväline. Jalkapallo on siinä mielessä poikkeuksellinen laji, että yhden maalin arvo ja merkitys on muihin palloilulajeihin verrattuna merkittävästi suurempi. Varsinkin lyhyemmässä otannassa lopputulosten takana on suuri määrä sattumaa, mikä näkyy muun muassa kertyneessä pistesaldossa.


Video Hongkongin protesteista leviää kulovalkean tavoin – mielenosoittajat kerääntyivät iäkkään miehen ympärille, sitten tapahtui jotain odottamatonta

iltasanomat 21:38 10.09

Poikkeuksellinen video Hongkongin protesteista leviää netissä.


Tiedettiinkö BB-putoaja etukäteen? Poikkeuksellinen vedonlyönti herätti epäilyt: ”Data osoittaa, että putoaja on vuodettu”

iltalehti 10:38 10.09

Peliyhtiö Betsson havaitsi erittäin poikkeuksellista äänestyskäyttäytymistä ensimmäisen Big Brother -putoajan kohdalla. Big Brother -talosta joutui lähtemään ensimmäisenä kilpailijana Emma. Sunnuntai-iltana televisiosta suorana lähetyksenä näytetty häätöäänestys on perinteisesti ratkaistu katsojaäänien perusteella. Peliyhtiö Betsson kertoo havainneensa poikkeuksellista vedonlyöntiä BB:n ympärillä jo torstai-iltana, jolloin talon asukkaat nimesivät häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Emman lisäksi häätöäänestykseen joutuivat Tarina ja Timo, mutta käytännössä vain Emman putoamisen puolesta lyötiin vetoa.


Paula Vesalalta poikkeuksellinen avautuminen Vain elämää -ohjelmassa – lapsen saaminen ja avioero kuormittivat: ”Itsetuhoisia ajatuksia”

iltalehti 09:49 10.09

Vain elämää -ohjelmassa Paula Vesala kertoo avoimesti mielenterveysongelmistaan. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietetään Vesalan, 37, päivää. Pöydän ääressä sukelletaan syviin vesiin, sillä Paula Vesala kertoo nuorempana sairastamastaan vaikeasta masennuksesta. Vesalan oma isä kuoli jo ennen Vesalan syntymää, joten hän kasvoi varhaislapsuutensa ilman isää. Uusi isäpuoli kärsi alkoholismista ja kuoli Vesalan ollessa lukiossa.


BB-Emma vietteli rehtorin, tarjosi seksiä hyödykkeitä vastaan - eivät puhuneet edes samaa kieltä

iltalehti 18:01 07.09

Big Brother -talon asukas Emma kertoi rahoittaneensa vaihto-oppilasvuottaan sokerideittailulla. Aalto-yliopistossa muotia opiskeleva helsinkiläinen Emma, 29, kertoi Big Brother -talon asukkaille perjantaina taannoisesta Ranskan vaihto-oppilasvuodestaan. Hän paljasti rahoittaneensa Ranskassa oleilunsa sokerideittailemalla sisäoppilaitoksensa rehtoria. Voit katsoa koko keskustelun täältä. Emma oli näyttävä ilmestys muiden sisäoppilaitoksen oppilaiden keskuudessa, sillä poikkeuksellinen pukeutuminen ja meikkaaminen oli kiellettyä. Emma ei moista sääntöä noudattanut.


Herttuatar Catherinen veli otti avecikseen terapiakoiran punaiselle matolle - sulattaa sydämiä somessa

iltalehti 15:38 07.09

James Middleton ja nelijalkainen ystävänsä herättivät ihastusta punaisella matolla. James Middleton, 32, juhli kuluneella viikolla GQ Men of the Year Awards -gaalassa. Hänellä oli mukanaan poikkeuksellinen avec, terapiakoiransa, spanieli Ella. Kaksikko oli valokuvattavana punaisella matolla. Ella oli sonnustautunut juhlaan skottiruutukuvioiseen liiviin, jossa oli teksti, josta kävi ilmi, että hauva on terapiakoira. Middleton jakoi myöhemmin myös Instagramissa kuvia juhlista.


Leijonien kaaosmainen syksy johti Raimo Summasen ja Erkka Westerlundin välirikkoon vuonna 2004 – Kalervo Kummolalta poikkeuksellinen puhelu juuri ennen ottelua

yle 08:00 05.09

Tapahtuneesta on jo 15 vuotta, mutta entisen työparin välit eivät ole palautuneet ennalleen.


HS: Finanssivalvonnan mukaan Lähi-Tapiolan uusi pääjohtaja ei ole pätevä tehtäväänsä

yle 06:39 04.09

Helsingin Sanomien mukaan Fivan hylkäävä lausunto ison vakuutuskonsernin pääjohtajavalinnassa on poikkeuksellinen.


HS: Finanssivalvonnan mukaan LähiTapiolan uusi pääjohtaja ei ole pätevä tehtäväänsä

yle 06:39 04.09

Helsingin Sanomien mukaan Fivan hylkäävä lausunto ison vakuutuskonsernin pääjohtajavalinnassa on poikkeuksellinen.


Ferrari teki harvinaisen tallimääräyksen Sebastian Vettelille – näin saksalainen reagoi kehotukseen

MTV 07:15 02.09

Ferrarin leirissä Sebastian Vetteliä pidettiin heti kauteen lähdettäessä tallin ykköskuskina. Belgiassa Vettelille tehtiin sangen poikkeuksellinen tallimääräys, kun saksalainen määrättiin päästämään Charles Leclerc hänen edelleen.


”Spa on isojen kompromissien rata” - sade, korkeuserot ja suuri vauhti tekevät Belgian GP:stä ainutlaatuisen

iltalehti 08:39 31.08

Spa on usean F1-kuskin suosikkirata. Span rata on yksi F1-kalenterin rakastetuimmista. Knoppitieteilijöille kerrottakoon, ettei se enää vuosiin ole kuitenkaan sijainnut Span kylässä. Startti tapahtuu Francorchampista ja sen jälkeen kierretään Stavelotin ja Malmedyn kunnanrajoilla. Rata on kuitenkin poikkeuksellinen siinä suhteessa, ettei se ole menettänyt viehätystään, vaikka sitä on lyhennetty moneen kertaan.


Poikkeuksellinen murto Joensuussa ällistyttää jopa konkarikomisariota – miksi vietiin vain yksi paketti tiettyä jäätelöä?

iltasanomat 20:10 30.08

”Oliko tilaustyö?”


Poliisi­ampumisista epäilty vanhempi veli saapui oikeuteen tatuoinnit näkyen – poikkeuksellinen seikka herätti huomiota käräjäsalissa

iltasanomat 14:42 29.08

Porvoon ampumisten toinen epäilty, vuonna 1994 syntynyt Raymond Granholm vangittiin torstaina. Vuonna 1989 syntyneen toisen epäillyn käsittely alkoi sen jälkeen.


Jari Mönkköseltä poikkeuksellinen ele vain päiviä ennen tragediaa, vaimo murtui täysin yllätyksen edessä – "Se oli ja on edelleen jotain käsittämätöntä"

MTV 13:54 29.08

Jari Mönkkösen erikoinen teko vain muutama päivä ennen tapaturmaista loukkaantumista on saanut ex-voimistelijan puntaroimaan ennalta määrätyn kohtalon olemassaoloa.


Hot topics