KooKoo murskavoittoon - Tappara vaihtoi maalivahtia kahdesti jatkoaika.com 21:01 19.09

KooKoon peleissä on nähty alkukaudella melkoisia maalitalkoita, eikä kolmas ottelu tehnyt poikkeusta. Tappara sai Sumulaakosssa kylmää kyytiä, ja voittolukemat kirjattiin KooKoolle 8?3.


Top 5 -laitahyökkääjät 2018-19: "Parempi versio Juhamatti Aaltosesta" jatkoaika.com 11:00 14.09

Kärpät on valloittanut tällä kaudella top 5 -listojen kärkisijoja. Poikkeusta ei tee myöskään laitahyökkääjien listaus, sillä kirkkaimmaksi tähdeksi Jatkoajan toimittajat arvioivat oululaisten Ville Leskisen.


Top 5 -laitahyökkääjät 2018-19: "Parempi versio Juha-Matti Aaltosesta" jatkoaika.com 11:00 14.09

Kärpät on valloittanut tällä kaudella top 5 -listojen kärkisijoja. Poikkeusta ei tee myöskään laitahyökkääjien listaus, sillä kirkkaimmaksi tähdeksi Jatkoajan toimittajat arvioivat oululaisten Ville Leskisen.


Pääkirjoitus: Ruotsin vaalitulos heijastuu Suomeen iltasanomat 08:00 10.09

Ruotsin eilinen vaalitulos on historiallinen. Punavihreiden ja porvarillisen blokin väliin itsensä vaa’ankieleksi kiilanneet ruotsidemokraatit mullistavat joka tapauksessa naapurimaan poliittisen kulttuurin, joka on ollut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta demarivetoista liki sata vuotta.


Sisäministeri Mykkänen: Turvapaikkajärjestelmä on tullut tiensä päähän uusisuomi 18:33 20.06

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) ehdottaa merkittävää muutosta Euroopan pakolais- ja turvapaikkapolitiikkaan. Mykkänen olisi valmis käytännössä sulkemaan nykyisen turvapaikkajärjestelmän niin, että rajan yli tapahtuva turvapaikanhaku sallittaisiin vain poikkeustapauksissa.


Arto Bryggare jyrisee: Liiton herrat eivät arvosta 60 vuotta täyttävän legendan osaamista - ”Mulla on kyllä näyttöä ihan riittämiin” iltalehti 10:41 26.05

60 vuotta täyttävä Arto Bryggare harkitsee paluuta eduskuntaan ja muuttamista Berliiniin. - Mä olen persona non grata, Arto Bryggare täräyttää. Tänään 60 vuotta täyttävä yleisurheilulegenda ei ole ikinä säästellyt sanojaan, eikä hän aio tehdä poikkeusta tälläkään kertaa. Ei edes syntymäpäivähaastattelussaan. Bryggare puhuu nyt suhteestaan Suomen Urheiluliittoon, joka ei ole löytänyt käyttöä hänen valmennusosaamiselleen.


Hämmennys reservijärjestöissä: Miksi Suomi ei käytä koko asepoikkeustaan? – ”Pitääkö ne tuhota” uusisuomi 18:34 07.05

Reserviläisjärjestöissä ei olla tyytyväisiä perjantaina lausuntokierrokselle lähteneeseen esitysluonnokseen uudeksi ampuma-aselaiksi.


2-vuotias Adelyn joutunut jo 34 verensiirtoon pysyäkseen hengissä – parannusta ei ole MTV 20:29 18.04

Reilun kahden vuoden ikäinen arizonalainen Adelyn Troutman on normaalin oloinen pieni lapsi yhtä poikkeusta lukuunottamatta: hänen kehonsa ei pysty tuottamaan vereen punasoluja.


13 – IS ja raiskattiin toistuvasti, Jesse Puljujärven vahvat ”Erikoisessa jutussa” uusi

Uutiset