Miestä pahoinpideltiin metalliputkella Oulussa – poliisi etsii lyöjää iltasanomat 07:03 23.10

Oulun poliisin partio sai sunnuntai-iltana noin kello 22:n aikaan tehtävän Oulun Puusepänkadulle.


Latvialainen teinipoika iski kahdesti kirveen kera Sveitsissä - useita ihmisiä loukkaantunut iltalehti 01:49 23.10

Latvialainen 17-vuotias poika hyökkäsi kirveen kera ihmisten kimppuun Flumsin kylässä Sveitsissä. Brittiläisen Telegraph-lehden mukaan Sveitsin poliisi on pidättänyt nuorukaisen. Viranomaistietojen mukaan useita ihmisiä loukkaantui Flumsin kylän torilla sunnuntai-iltana tapahtuneessa välikohtauksessa, kun 17-vuotias poika riehui kirveen kera.


Muistisairas nainen kateissa Inarin Näätämössä iltasanomat 00:36 23.10

Poliisin mukaan nainen kulkee hieman ontuen.


Muistisairas 73-vuotias nainen on kadonnut Inarin Näätämössä - viimeinen varma havainto keskiviikolta iltalehti 00:24 23.10

Iäkäs muistisairas nainen on kateissa Inarissa Lapissa, Lapin poliisilaitos tiedottaa. Poliisin tiedotteen mukaan 73-vuotias nainen on nähty varmuudella keskiviikkona Inarin Näätämössä Jääjärvellä. Nainen on todennäköisesti nähty lisäksi seuraavana päivänä menossa Jääjärven suuntaan polkua pitkin.


Afgaaniräätäliä uhkaa käännytys - vakituinen työpaikka ei estä maasta poistamista iltalehti 22:12 22.10

Poliisi aikoo käännyttää afgaaniräätälin Kabuliin odottamaan päätöstä vireillä olevaan työoleskelulupahakemukseen. Afganistanista kotoisin olevan Nazir Ahmadin, 42, oikeudentajuun ei mene, miksi poliisi haluaa kiireellä täytäntöönpanna hänen käännytyksensä. Ahmad on tullut Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 2013. Hänellä on taustalla kielteinen turvapaikkapäätös. Hän on hakenut Suomesta turvapaikkaa kahdesti.


Englannissa panttivankeja ottanut asemies on pidätetty iltalehti 21:34 22.10

Poliisi vahvisti, että mies on saatu kiinni. Asemies linnoitautui sunnuntaina Englannin Nuneatonissa muun muassa ravintoloita, elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään Bermuda Park -huvittelukeskukseen. Miehellä oli kaksi panttivankia. Kyse ei ollut terrorismista. Panttivankitilanteesta tiedotettiin ensimmäisen kerran noin kello 18 Suomen aikaa. Kello 21 Suomen aikaa BBC kertoi, että asemies on saatu kiinni. Pian tämän jälkeen asian vahvisti myös Warwickshiren poliisi. Brittilehtien mukaan poliisit olivat tehneet rynnäkön huvittelukeskukseen ja lopettaneet panttivankitilanteen. Panttivangit saatiin vapautettua eikä kukaan loukkaantunut. Alustavien tietojen mukaan panttivankeja ottanut haulikolla aseistautunut mies oli toisen panttivangin ex-puoliso.


BBC: Englannissa panttivankeja ottanut asemies on pidätetty iltalehti 21:12 22.10

BBC kertoo, että mies on saatu kiinni. Asemies linnoitautui sunnuntaina Englannin Nuneatonissa muun muassa ravintoloita, elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään Bermuda Park -huvittelukeskukseen. Miehellä oli kaksi panttivankia. Kyse ei ollut terrorismista. Panttivankitilanteesta tiedotettiin ensimmäisen kerran noin kello 18 Suomen aikaa. Kello 21 Suomen aikaa BBC kertoi, että asemies on saatu kiinni. Uutistoimistojen mukaan poliisit olivat tehneet rynnäkön huvittelukeskukseen ja lopettaneet panttivankitilanteen. Brittimedian mukaan mies oli toisen panttivangin ex-puoliso.


Dubaissa lomaillut brittituristi kosketti vahingossa toista miestä baarissa - tuomittiin kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen iltalehti 21:00 22.10

Jamie Harron pelkää, mitä hänelle tapahtuu seuraavaksi. Skotlantilaisen 27-vuotiaan Jamie Harronin painajainen sai alkunsa heinäkuussa, kun hän pistäytyi kahden päivän minilomalle Dubaihin. Harron oli ystäviensä kanssa baarissa nauttimassa alkoholia paikallisessa baarissa, kun hän kosketti vahingossa toista miestä lantion kohdalta välttääkseen törmäämisen tähän ja juomiensa kaatumisen. Toinen mies hälytti kuitenkin paikalle poliisit, jotka saapuivat ja pidättivät Harronin.


Sky News: Keilahallin haulikkomies on toisen panttivangin ex-puoliso iltasanomat 20:12 22.10

Brittipoliisi ei ole vahvistanut tietoa panttivangeista, mutta kiistää että kyse olisi terrorismista.


Katkaistulla haulikolla aseistautunut mies ottanut panttivankeja Englannissa iltalehti 19:51 22.10

Poliisin mukaan kyse ei ole terrorismista. Warwickshiren poliisin mukaan asemies on linnoittautuneena Englannin Nuneatonissa muun muassa ravintoloita, elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään Bermuda Park -huvittelukeskukseen. Miehellä on panttivankeja. Viranomaiset ovat tiedottaneet toistaiseksi tilanteesta niukasti. Warwickshiren poliisi tviittasi hetki sitten ja kertoi, että tilanteessa ei ole kyse terrorismista.


Haulikkomies otti panttivankeja huvikeskuksessa Briteissä iltasanomat 19:40 22.10

Poliisi on ilmoittanut ”käynnissä olevasta tilanteesta” huvikeskuksessa Nuneatonissa Britanniassa. Poliisin mukaan kyse ei ole terrorismista.


Reuters: Asemies ottanut panttivankeja Englannissa iltalehti 19:24 22.10

Englannissa on käynnissä panttivankitilanne. Warwickshiren poliisi etsii asemiestä, jonka epäillään linnoittautuneen Englannin Nuneatonissa elokuvateatterin ja keilahallin sisältävään huvittelukeskukseen ja ottaneen panttivankeja. Viranomaiset ovat tiedottaneet toistaiseksi tilanteesta niukasti. Poliisi on kehottanut välttämään aluetta, jolla kompleksi sijaitsee. Reutersin mukaan sosiaalisessa mediassa liikkuu tietoja, joiden mukaan asemiehellä olisi panttivankeja.


Asemies ottanut panttivankeja huvikeskuksessa Briteissä iltasanomat 18:34 22.10

Poliisi on ilmoittanut ”käynnissä olevasta tilanteesta” huvikeskuksessa Nuneatonissa Britanniassa.


Poliisi Tampereen mielenosoituksista: Kaksi kiinni otettua vapautettu, tutkinta kesken iltalehti 14:46 22.10

Poliisi tutkii vastamielenosoittajien toimia väkivaltaisena mellakkana. Tampereella lauantaina järjestetyt mielenosoitukset kärjistyivät osapuolten välisiksi yhteenotoiksi. Poliisi kertoi eilen tutkivansa Tampereen eilisen vastamielenosoituksen tapahtumia väkivaltaisena mellakkana. Väkivallanteot kohdistuivat Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) mielenosoittajia vastaan ja osin myös poliisiin.


Uutiset