Alman menestys ei vielä näy tilipussissa - firma teki tappiota iltalehti 15:53 13.02

Poppari Alma tekee maailmalla upeaa tulosta, mutta tuoreimmassa tilinpäätöksessä menestys ei vielä näy. Poppari Alma on jo pitkään ollut yksi Suomen tämän hetken kansainvälisesti menestynein artisti. Alman taustalta löytyy Cybertwinz Oy -niminen yritys, jonka tilinpäätös on juuri julkaistu.


Teinipopparin rintavako kuin tarjottimella – tätä asua äiti ei hyväksyisi? stara 08:00 04.02

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja


Teinipoppari ei poveaa peitellyt – Madison Beer nauttii huomiosta stara 08:00 02.02

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja


Tauolle jäänyt Sanni vihjailee paluusta - kiehnää videolla lateksiasussa: ”Kerron teille keskiviikkona vähän uutisii” iltalehti 18:55 30.01

Poppari Sanni jäi viisi kuukautta sitten tauolle, mutta nyt hän vihjailee paluustaan. Sanni ilmoitti elokuussa jäävänsä tauolle. Tuolloin hän kertoi tarvitsevansa pitempää hengähdystaukoa.


Pekka Hyysalo julkaisi kaverikuvan poppari Robinin kanssa: fanit kiinnittivät huomiota poikkeavaan yksityiskohtaan – ”Myönnän virheeni” iltasanomat 09:21 28.01

Pieni yksityiskohta Pekka Hyysalon ja tauolla olevan poptähti Robinin yhteiskuvassa herätti fanien ihmetyksen.


IS: Lauri Ylönen alensi luksustalonsa hintaa miljoonalla - silti pyytää lähes 3 miljoonaa: Katso kuvat! iltalehti 07:01 22.01

Lauri Ylönen rakensi tv-stäkin tutun talon itselleen, mutta onkin laittanut sen nyt myyntiin. Poppari Lauri Ylösen taloprojektia seurattiin televisiosta Laurin talot -nimisessä ohjelmassa. Ohjelmassa Lauri suunnitteli Sipoon Kalkkirantaan omakotitalot sekä itselleen että Elastiselle, Jarppi Leppäselle ja Aleksi Valavuorelle.


Zayn Malik ajoi partansa – ei ole enää tunnistaa! stara 17:30 21.01

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut


Antti Tuisku julkaisi rantakuvan - melkoiset vatsalihakset! iltalehti 10:04 21.01

Antti Tuisku nauttii parhaillaan rantalomasta. Poppari Antti Tuisku on julkaissut Instagram-tilillään kuvia, joista selviää että poppari viihtyy tällä hetkellä rantalomalla. Tuoreimmassa kuvassa Antti poseeraa ilman paitaa, ja samalla paljastuu melkoisen treenatut vatsalihakset.


Zayn Malik täytti 25 vuotta – Deadpool onnitteli hauskalla videolla stara 23:00 19.01

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 19.01

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut


X Factor -tuomari Saara Aalto: Voittajien levyt epäonnistuvat usein iltalehti 19:45 11.01

Saara Aalto sanoo olevansa elävä esimerkki siitä, ettei kykykilpailuja kannata aina voittaa. Idols, X Factor, The Voice of Finland ja niin edelleen. Suomessa on nähty ja nähdään vuoden sisällä useita realityohjelmia, joissa kilpaillaan laulaen. X Factor nähtiin Suomessa edellisen kerran vuonna 2010, mutta sen voittajasta Elias Hämäläisestä ei ole liiemmälti kuultu. Ylipäänsä voittajien urat ovat olleet aivan erilaisia kuin niiden, jotka pääsivät kärkikahinoihin, mutta eivät voittaneet. Paras esimerkki on kenties Suomen ykköspoppari Antti Tuisku, joka sijoittui aikoinaan Idolsissa kolmanneksi.


Uutiset