Ilvekselle tärkeä voitto, playoff-unelma elää uusisuomi 21:31 20.01

Tampereen Ilves otti lauantaina 4-2 -kotivoiton Porin Ässistä. Ottelun hahmo oli Ilveksen Ville Meskanen, joka teki toisessa erässä kolme maalia 12 minuutin sisällä. Siitä Ässät ei enää noussut.


IS: Anni Vuohijoen veli kuoli karmealla tavalla - painonnostaja kertoo nyt surutyöstään: ”Siitä on tullut tehokas terapiakeino” iltalehti 13:16 20.01

Anni Vuohijoki muistelee Ilta-Sanomien haastattelussa veljensä traagista kuolemaa. Painonnostajan Lauri-veli hakattiin kuoliaaksi Porin rautatieaseman kupeessa kesällä 2006. Tuntematon miesjoukko hakkasi hänet vailla syytä. - Tätä on niin vaikea sanoa, mutta ne miehet luulivat Latea aivan toiseksi ihmiseksi. Late joutui vahingossa jonkun toisen ongelmien uhriksi, Vuohijoki kertoi Ilta-Sanomille Rion olympialaisissa.


Kolme henkilöä vangittu Porin Pihlavan henkirikostutkinnassa - tekoa tutkitaan tappona iltalehti 18:28 19.01

Vangittuina on kaksi miestä ja yksi nainen. Satakunnan käräjäoikeus on vanginnut kolme Pihlavan henkirikostutkinnassa pidätettynä ollutta henkilöä. Vangitut ovat kaksi porilaista miestä ja yksi ulkopaikkakuntalainen nainen. Kolme muuta pidätettynä ollutta henkilöä on vapautettu.


Kolme Porin henkirikoksesta epäiltyä vangittiin – surma tehtiin teräaseella MTV 18:23 19.01

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tänään kolme Porin henkirikostutkinnassa pidätettynä ollutta henkilöä. Poliisin esitti heidän vangitsemistaan.


8 syytä: Näin oikeus perusteli Anneli Auerin miljoonavaatimusten hylkäämistä iltasanomat 17:28 19.01

Käräjäoikeus myönsi Anneli Auerille vain pienen lisäkorvauksen menetetyistä vankilomista, koevapauden lykkääntymisestä ja Porin poliisivankilan surkeista oloista.


Porista löytynyt vainaja oli yleisellä paikalla - epäillyt ja uhri tunsivat toisensa, poliisi pitää tahallista surmaa selvänä iltalehti 11:04 18.01

Tutkinnanjohtajan mukaan vuonna Pihlavassa löytynyt kuollut mies oli jätetty asuinalueen lähistölle. Lounais-Suomen poliisi on aloittanut esitutkinnan Porin Pihlavassa ilmi käyneessä henkirikosasiassa. Poliisi sai tiistaina ilmoituksen ruumiista, joka paljastui vuonna 1980 syntyneeksi mieheksi. Poliisi ilmoitti melko nopeasti, että oli ottanut kiinni useita ihmisiä epäiltyinä rikoksesta.


Porin tappotutkinta etenee – poliisi ottanut useita kiinni iltasanomat 19:23 17.01

Uhri on vuonna 1980 syntynyt porilainen mies, kertoi Lounais-Suomen poliisi.


Mies löydettiin surmattuna ulkoilualueelta Porissa - Poliisi: useita kiinniottoja tehty iltalehti 18:41 17.01

Tiistaina Porin Pihlavassa paljastuneen henkirikoksen tutkinta on jatkunut Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin poliisiasemalla. Poliisi on edistynyt tappona tutkittavan teon tutkinnassa ja tehnyt asiaan liittyen useita kiinniottoja. Tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa tapauksesta ei kuitenkaan voida tiedottaa yksityiskohtaisemmin.


Pelicans syvensi Sporin ahdinkoa – nuorisoketjulta pirteä esitys MTV 22:04 16.01

Pelicans kukisti Sportin 3-2 ja aiheutti vaasalaisille jo seitsemännen tappion kahdeksan ottelun sisään SM-liigassa.


Löytyykö Kotkaniemen fläppitaululta eväät korjaamaan Ässien kurssi? jatkoaika.com 10:00 16.01

Päävalmentaja Jyrki Ahon viikonloppuna erottanut Porin Ässät suunnistaa pääkaupunkiin uusin kujein. Porilaisjoukkio on ottanut HIFK:n kanssa yhteen kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Voitot ovat iltaan lähdettäessä tasan.


Tunteikas hetki Porissa: halvaantunut Jaroslav Otevrel palaa Isomäelle 20 vuoden jälkeen MTV 09:48 16.01

Jääkiekon SM-liigan ottelussa vuonna 1996 halvaantunut tshekkipelaaja Jaroslav Otevrel saapuu entisen seuransa Porin Ässien kunniavieraaksi helmikuun alun kotiottelussa Turun Palloseuraa vastaan.


67-vuotiasta miestä epäillään lapsen hyväksikäytöstä – juttuun liittyy alkoholin ja tupakan välitystä alaikäiselle MTV 15:41 15.01

67-vuotiasta porilaismiestä epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Porin poliisin mukaan kokonaisuuteen liittyy useampia alkoholi- ja tupakanmyyntirikoksia, joissa on kyse alkoholin ja tupakan välittämisestä alaikäiselle.


Kova ratkaisu Porissa, SM-liigassa valmentajapotkut uusisuomi 16:50 14.01

Porin Ässät tiedotti sunnuntaina antaneensa potkut päävalmentajalleen Jyrki Aholle. Ässillä on viime aikoina kulkenut kehnosti. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan joukkue on kerännyt vain kaksi pistettä. Viisi viimeistä otteluaan Ässät on hävinnyt kaikki varsinaisella peliajalla.


Valmentajapotkut SM-liigassa – päävalmentaja Jyrki Aho ulos Porin Ässistä iltasanomat 15:20 14.01

Porin Ässät on vapauttanut päävalmentajansa Jyrki Ahon tehtävästään.


Jyrki Aho sai potkut Ässistä iltalehti 15:05 14.01

Jääkiekon SM-liigaseura Porin Ässät kertoi sunnuntaina, että Jyrki Aho on vapautettu tehtävästään. Ässien valmennustiimiin kuulunut Mikael Kotkaniemi siirtyy päävalmentajan paikalle. Kotkaniemen sopimus ulottuu kevääseen 2020. - Olemme joutuneet sellaiseen tilanteeseen, mihin emme missään nimessä halunneet. Jouduimme tekemään kipeän ratkaisun seuran edun nimissä, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo sanoi tiedotteessa.


Potkut! Ässät teki Liiga-kauden ensimmäisen valmentajanvaihdon MTV 15:01 14.01

Jääkiekon Liiga-seura Porin Ässät on irtisanonut päävalmentajansa Jyrki Ahon.


Liigassa kauden ensimmäiset valmentajapotkut: Ässät irtisanoi Jyrki Ahon MTV 15:01 14.01

Jääkiekon Liiga-seura Porin Ässät on irtisanonut päävalmentajansa Jyrki Ahon.


Ravivihje: Toto4 Pori 14.1.2018 iltasanomat 11:12 14.01

All Ready Match ja Laptop Alley ovat Porin Toto4-pelin suursuosikit, mutta kumpikaan niistä ei käy varmaksi.


Porissa kadonnut muistisairas nainen löytyi kylmissään autotallista MTV 10:17 14.01

Porin Pihlavassa kadonnut muistisairas nainen on löytynyt, kertoo Lounais-Suomen poliisi. 71-vuotias nainen löytyi parinsadan metrin päästä kotoaan autotallista kylmissään, mutta suhteellisen hyvävoimaisena.


Porissa kadonnut muistisairas nainen löytyi autotallista iltasanomat 10:04 14.01

Porin Pihlavassa kadonnut muistisairas nainen on löytynyt, kertoo Lounais-Suomen poliisi Twitterissä.


Uutiset