”Oliko Helsinki sen arvoinen?” – Trumpin suosikkikanavan ankkurit äänessä iltasanomat 19:04 16.07

–?Tässä on mennyt jo 90 minuuttia, että kaikki on saatu tänne tilaisuuteen, Foxin ankkuri John Roberts raportoi Presidentinlinnasta hieman ennen Donald Trumpin ja Vladimir Putinin lehdistötilaisuutta maanantaina alkuillasta.


CNN suitsutti Suomea: ”Olemme Helsingissä syystä” iltasanomat 15:55 16.07

Helsingin Katajanokalta raportoiva CNN:n tähtiankkuri Christopher Cuomo totesi hetki sitten, että huippukokous järjestetään Helsingissä ”syystä”.


CNN:n tähtitoimittaja Nic Robertson raportoi yleensä konfliktialueilta, nyt Altaan auringonpalvojien keskeltä: ”Olen kuin kotonani” iltasanomat 22:50 15.07

Tv-yhtiö CNN toi 50 työntekijäänsä Helsinkiin raportoimaan huipputapaamisesta. Lehdistökeskuksessa BBC:n toimittaja hehkutti, ettei ole koskaan saanut näin hyvää palvelua missään.


Kommentti: Kun ihmishenki laitettiin kaiken muun edelle – mitä kaikkea meidän tulisi oppia Thaimaan tulvaluolan tapahtumista? iltasanomat 21:15 14.07

Mitä saataisiinkaan aikaan, mikäli globaaleihin kriiseihin suhtauduttaisiin samalla tarmokkuudella ja epäitsekkyydellä, kuin Tham Luangin luolan vangiksi jääneen jalkapallojoukkueen pelastamiseen, kysyy Thaimaasta raportoinut toimittaja Laura Pylvänäinen.


KL: Ensimmäinen taksiraivo havaittu – hämmennystä Helsinki-Vantaalla uusisuomi 08:47 03.07

Taksialan mullistus kiristää pinnaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, raportoi Kauppalehti.


Viikonloppu alkoi näillä miehillä liian vauhdikkaasti – yli kahtasataa poliisin tutkaan MTV 09:47 30.06

Viikonloppu alkoi muutamilla kuljettajilla turhankin vauhdikkaasti, raportoi poliisi.


Hirvittävä määrä roskaa: Venäjän pelistä kiikutettiin tavaraa pois kymmenillä jäteautoilla MTV 17:39 20.06

Jalkapallon MM-kisoissa syntyy viljalti roskaa. Kisaisäntä Venäjän ja Egyptin välisessä tiistain ottelussa Pietarissa sitä kertyi peräti 33 jäteautollisen verran, raportoi venäläinen Fontanka-lehti.


Pallokerho MM-kisoissa: Venäjällä valtavat paineet ennen MM-avausta – ”Joukkue on yleinen naurunaihe” iltasanomat 11:32 14.06

Pallokerho alkaa seurata MM-futista neljä kertaa viikossa. Saku-Pekka Sundelin raportoi tunnelmista avausottelun alla paikan päältä.


20-kerroksinen tornitalo syttyi tuleen Lontoossa – Grenfellin tragediasta tasan vuosi iltasanomat 10:49 14.06

Mahdollisista henkilövahingoista ei ole toistaiseksi viranomaisten mukaan raportoitu. Sprinklerijärjestelmän aktivoituminen auttoi palon hallintaan saamisessa.


Yllätysvoittaja Trumpin tapaamisessa: Kiina latoo jo USA:lle kovia ehtoja Koreasta uusisuomi 10:05 14.06

Presidentti Donald Trumpin linjaukset Yhdysvaltain sotilaallisen läsnäolon supistamisesta Koreassa aiheuttavat vakavaa huolta Etelä-Koreassa sekä monissa muissa alueen maissa, raportoivat


Pohjois-Korean media raportoi huippukokouksesta Kim Jong-unin voittona – ”Ydinase­riisunta oli vain lisäke” iltasanomat 21:40 13.06

Asiantuntijoiden mukaan Pohjois-Korea sai juuri sen, mitä se lähti Singaporesta hakemaan. Tämä näkyy myös sulkeutuneen valtion median raporteissa.


Pohjois-Korean media raportoi huippukokouksesta Kim Jong-unin voittona – ”Ydinaseriisunta oli vain lisäke” iltasanomat 21:40 13.06

Asiantuntijoiden mukaan Pohjois-Korea sai juuri sen, mitä se lähti Singaporesta hakemaan. Tämä näkyy myös sulkeutuneen valtion median raporteissa.


Venezuelassa todettu ensimmäinen poliotartunta vuosikymmeniin iltasanomat 04:54 10.06

Venezuelassa on raportoitu poliotartunnasta.


Nyt on yritystä! Venäläisseura kosiskelee Cristiano Ronaldoa hulvattomalla tavalla MTV 20:58 02.06

Jalkapallon supertähden Cristiano Ronaldon on raportoitu kertoneen joukkuekavereilleen aikeistaan jättää Real Madrid. Lusikkansa soppaan on iskenyt Venäjän liigaan noussut FC Jenisei Krasnojarsk, joka kosiskelee portugalilaishyökkääjää riveihinsä hupaisin keinoin.


Alberto tappoi työssään olleet toimittajan ja kuvaajan: Miehet olivat hetkeä aiemmin raportoineet myrskytuhoista MTV 11:15 29.05

Yhdysvalloissa kaksi toimittajaa on kuollut Albertoksi nimetyssä myrskyssä Yhdysvalloissa. Toimittajat Aaron Smelzer ja Mike McCormick olivat raportoimassa myrskystä, kun tuuli kaatoi puun heidän autonsa päälle.


Floridalaisopettaja hukutti oppilaiden edessä kaksi pesukarhua ja pussirotan, ei syytettä - ”Ei julmaa tai epäinhimillistä” iltalehti 20:22 28.05

Osa vanhemmista voi pahoin nähtyään teinien kuvaaman videon. Floridassa maataloustiedettä opettava opettaja hukutti kaksi pesukarhua ja yhden pussirotan opetustilanteessa teini-ikäisten oppilaiden edessä. Oppilaan kuvattua tilanteesta kännykkävideon miesopettaja oli saamassa syytteet eläinsuojelurikoksesta. Viranomaiset kuitenkin päättivät jättää syytteet nostamatta. He katsoivat, että eläinten tappamiset eivät olleet julmia tai epäinhimillisiä. WKMG-TV raportoi syyttäjä Brad Kingin kirjoittaneen, ettei opettaja Dewie Brewton "kiduttanut" eläimiä eikä ollut tarpeettoman julma vangitessaan pesukarhut ja opossumin häkeissä roskapönttöihin ja täyttäessään astiat vedellä ääriään myöten.


Suojelupoliisi kommentoi uutista Nokian ex-pomon tiedustelutaustasta: ”Suhtaudumme vakavasti” iltalehti 08:00 26.05

Viestintäpäällikkö Jyri Rantala toistaa Suojelupoliisin yleisimmän lausunnon myös Stefan Widomskin tapauksessa: ”Otamme kaikki väitteet vakavasti.” Iltalehti kertoi lauantaina Nokian entisen huippujohtajan Stefan Widomskin vuosien takaisista kytköksistä Puolan tiedusteluun. Kerrottujen tietojen mukaan Widomski toimi 1970-luvulla hyvässä yhteistyössä Suojelupoliisin kanssa, mutta päästi tietoa myös Puolan suuntaan. Iltalehden tietojen mukaan Widomski sai Puolasta ohjeistusta ja koulutusta, ja hän muun muassa raportoi Puolustusvoimien liikkeistä.


Media: Pohjois-Korea tuhonnut ydinkoealueensa – "Katsoimme räjäytyksiä noin 500 metrin päästä" MTV 15:19 24.05

Media raportoi torstaina, että Pohjois-Korea on lupaustensa mukaisesti räjäyttänyt tunnelit ydinkoealue Punggye-rissä. Pohjois-Korea kertoo itse purkaneensa alueen.


Etelä-Korean Media: Pohjois-Korea tuhonnut ydinkoealueen tunnelit MTV 13:58 24.05

Etelä-Korean media raportoi torstaina, että Pohjois-Korea on lupaustensa mukaisesti romahduttanut tunnelit ydinkoealue Punggye-rissä.


keskeytyksestä – Kisajännitys piinaa kolaroivat Mäntsälässä kuulakisasta tärähti jymy-yllätys Lapin sammutustöihin metsäpaloja Ruotsissa

Uutiset