Posse palaa ohjelmistoon kovempana kuin koskaan – kaksituntiset lähetykset starttaavat pian! mtv 15:11 19.08

Posse palaa tulevana syksynä televisioruutuihin niin, että tutisee!


Paljaita pakaroita ja levotonta sekoilua – Posse julkaisi hillittömän videon mtv 21:15 17.08

Tuore video Posse-suosikkiohjelman uudesta kaudesta todistaa sen, että tulevistakaan jaksoista ei puutu menoa eikä meininkiä.


Viivi Pumpanen ja Duudsonit-Jarppi poseeraavat pyyhkeet päällä hauskassa kuvassa: "Kuka haluaisi tähän kyytiin?" mtv 14:18 11.08

Possesta tutut Jarppi Leppälä ja Viivi Pumpanen poseeraavat tuoreessa kuvassa pyyhkeet päällä moottoripyörän selässä.


Suosikkitubettaja ja Posse-tähti Lakko naimisiin: "Tältä näyttää onnellisuus" mtv 14:15 04.08

Suomen suurimpiin YouTube-tähtiin kuuluva Lakko asteli alttarille.


Tubettaja ja Posse-tähti Lakko menee naimisiin – juhli polttareitaan ovelasti naamioituneena: ”Kiitos Batmanin kidnappaajille” iltasanomat 11:57 26.07

Yksi Suomen menestyneimmistä tubettajista julkaisi kuvan polttareistaan keskeltä Helsingin keskustaa, jossa hän juhli supersankariasussa.


Salkkarit-tähti paljastavassa kuvassa Possen kulisseissa: "Syksyllä luvassa hurjaa settiä" mtv 16:24 08.07

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Monika Lindeman lisäsi Instagramiin salaperäisen kuvan, joka paljastaa, että hänet tullaan näkemään ensi syksynä suosikkisarja Possessa.


Posse vihjailee ohjelman tulevasta kaudesta: "Onko syksyllä luvassa jorausta?" mtv 18:12 16.06

Possessa valtaisaa yleisön suosiota nauttivat suihkurallit pistetään tuoreen kuvan perusteella uusiksi.


Duudsonit tulee taloon ja Posse nähdään jälleen syksyllä – katso, mitä on luvassa! mtv 12:01 13.06

Tuore video paljastaa, että MTV3-kanavalla syksyllä nähtävissä Posse ja Duudsonit tuli taloon -sarjoissa on luvassa melua ja melskettä.


Melkoinen yllätys! Ex-missi ja juontajatähti Viivi Pumpanen julkaisi musiikkia mtv 13:52 05.06

Muun muassa X Factor Suomi- ja Posse-ohjelmien juontajana tunnettu vuoden 2010 Miss Suomi on nyt myös levyttävä laulaja.


Posse julkaisi paljastavan kuvan tulevasta kaudesta: "Meille saa tulla suihkuun!" mtv 13:14 03.06

Syksyllä jatkoa saavan suosikkisarjan Instagram-tilille lisättiin kuva, joka paljastaa sen, että tulevallakin kaudella ohjelmassa tullaan näkemään supersuosittu suihkuralli. 


Duudsonit-Jarno kertoo syyt Possesta lähtemiselle: ”Tämä on minun päätökseni” iltalehti 12:20 15.05

Jarno Laasala kertoo tuoreella videollaan jättävänsä Possen. Jarno Laasala kartoittaa tuoreella Youtube-videollaan Possesta lähtemistä. Videolla nähdään myös surullinen Viivi Pumpanen, joka kieltäytyy uskomasta Laasalan lähtemistä ohjelmasta. Posse on suosittu suomalainen viihdeohjelma. Ohjelma alkoi lokakuussa 2014.


Jarno Laasala panostaa Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan ja luopuu Possesta: "Tein sen itseni vuoksi" mtv 09:57 15.05

Possesta ja Duudsoneista tuttu Jarno Laasala aikoo jatkossa keskittyä enemmän omaan sisällöntuotantoon sekä Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan.


Viivi Pumpanen sai levytyssopimuksen: ”Tämä on yksi huikeimmista ja jännittävimmistä kokemuksista” iltalehti 17:03 14.05

Ex-missi ja mediapersoona Viivi Pumpanen kertoo saaneensa levytyssopimuksen. Posse-ohjelman juontajana tunnettu Viivi Pumpanen on saanut levytyssopimuksen. Pumpanen kertoi asiasta Instagram-tilillään. Postauksesta selviää, että ex-missi on solminut sopimuksen FinRecords Oy:n kanssa, joka sivuston mukaan julkaisee suomalaista pop-, rock - ja iskelmämusiikkia. - Elämä on suuri seikkailu täynnä upeita löytöjä ja tää on ehdottomasti mulle yksi huikeimmista ja samalla jännittävimmistä kokemuksista. Kiitos finrecords kun näytitte ja avasitte mulle tien tähän huikean musiikin maailmaan, Viivi kirjoitti kuvan yhteyteen.


Lakkoa ja Herbaa ei enää nähdä Possen live-lähetyksissä: ”Oli mieletön, mutta raskas vuosi” iltalehti 14:35 14.05

Tubettajat Lakko ja Herba saavat syksyllä Posseen oman osuuden, jonka sisältö tulee heille itselleenkin yllätyksenä. Videolla vierailee myös Duudsoneiden Jarppi kertomassa totuuden siitä, miksi Lakkoa ja Herbaa ei enää nähdä live-Possessa. Tubettaja-suosikit Lakko ja Herba olivat viime syksynä mukana Possen live-lähetyksissä. Samalla he ylläpitivät omia, huippusuosittuja Youtube-kanaviaan.


MTV:n ilmiömäinen syysohjelmisto julki – mukana muun muassa Putous, Posse, Ensitreffit ja Tanssii Tähtien Kanssa mtv 11:05 07.05

MTV:n ja C Moren syysohjelmistoissa nähdään runsas kattaus monipuolista kotimaista ohjelmistoa.


Posse on pian taas täällä! Tässä on rämäpäisen joukon uusi jäsen mtv 10:07 07.05

Posse palaa ruutuihin kaksituntisten lähetysten voimin syksyllä 2018!


Pöllöraadin vappuspesiaali: Kenen joukoissa seisot, kenen poliittisia lauluja laulat? Vapun biisilista politiikan heavyjuusereille MTV 09:52 30.04

Vappuhulinoiden innoittamana Maikkarin Pöllöraati murustelee tippaleivät rinnuksille. Politiikan simapulloissa hiiva on käynyt sen verran reippaasti viime viikkoina, että on syytä tehdä kevään osavuosikatsaus siihen, ketkä päättäjät mahtuvat samaan eduskunnan karaoketaksiin. Kokoomuksen tilataksissa on vahvojen huhujen mukaan tilaa vain Petteri Orpon suippolahkeiselle miesposselle.


Jukka Hildén julkaisi kuvan poikansa kanssa Kaliforniasta: ”Oi näitä rantapäiviä!” iltalehti 23:22 24.04

Duudson poseeraa poikansa kanssa Kaliforniassa. Duudsoneista ja Possesta tuttu Jukka Hilden on julkaissut Instagramissaan kuvan rantapäivän vietosta. Mukana auringosta nauttimassa Jukalla on hänen poikansa. - Oi näitä rantapäiviä! Elä hetkessä suurella rakkaudella, Jukka kirjoittaa.


Näyttävä pari! Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan jääkiekkoilijarakkaansa kanssa mtv 10:23 04.04

X Factor Suomi ja Posse -ohjelmissa juontajana toimiva Viivi Pumpanen ihastuttaa tuoreessa yhteiskuvassa uuden rakkaansa kanssa. 


ei voi kuin ja KJT Haukat kelkasta tippunut on työllistänyt päätellen totuus paljastui vasta voitettiin hävettävän

Uutiset