Ruotsissa myytiin suomalaisia postimerkkejä yli 150 vuoden takaa – hinta nousi kymmeniin tuhansiin iltasanomat 02:31 19.03

Kaksi suomalaismerkkiä Venäjän vallan ajalta vaihtoi omistajaa kymmenien tuhansien eurojen hintaan.


Kaksi miestä puhalsi yli 4 promillea Turun seudulla iltalehti 11:09 18.03

Tapauksen sattuivat sunnuntaina puolen yön jälkeen Turussa ja lauantaina iltapäivällä Raisiossa. Lounais-Suomen poliisi kertoo kahdesta tapauksesta lyhyen ajan sisällä, joissa törkeän rattijuopumuksen raja ylittyi roimasti. Lauantaina iltapäivällä Raisiossa 44-vuotias mies lähti kotoaan autollaan, mutta hän törmäsi heti alkuvaiheessa postilaatikkoon, johon matkanteko keskeytyi. Mies puhalsi yli neljän promillen lukemat ja hänet toimitettiin voimakkaan humalatilan vuoksi sairaalaan tarkkailtavaksi. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Vauvalla taitavat tanssiliikkeet – tulevaisuuden John Travolta! stara 17:30 17.03

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä


Trumpin kritisoimalle FBI-johtajalle potkut – eläkeikään vain reilu vuorokausi MTV 05:41 17.03

Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n apulaisjohtajana toiminut Andrew McCabe on erotettu noin vuorokausi ennen kuin hän olisi ollut oikeutettu täyteen eläkkeeseen, kertoo Washington Post.


Trumpin haukkuma FBI:n varajohtaja sai potkut – eläkeikään vain kaksi päivää iltasanomat 04:38 17.03

FBI:n varajohtajan on kerrottu olleen tutkinnan kohteena liittyen Hillary Clintonin sähköpostijupakkaan.


WP: Trumpin asianajaja syyttää pornotähteä vaitiolosopimuksen rikkomisesta iltasanomat 03:56 17.03

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin henkilökohtainen asianajaja Michael Cohen syyttää aikuisviihdetähti Stormy Danielsia vaitiolosopimuksen rikkomisesta, uutisoi Washington Post.


18-vuotias venäläinen ilmestyi kuin tyhjästä - nousi haastamaan Eeli Tolvasta ja vei jo yhden palkinnon iltalehti 21:59 16.03

Sitä voisi helposti luulla, että Eeli Tolvanen on koko KHL:n ylivoimainen junioritähti, täysin vailla vertaansa, mutta näin asia ei aivan ole. On nimittäin ilmaantunut myös sellainen 18-vuotias maalinsylkijä kuin Vitali Kravtsov. Nuori Traktor-tykki laukoi vieraissa voittomaalin Salavat Julajev Ufaa vastaan ja nousi samalla KHL:n playoffien maalipörssin kärkeen, tasoihin Tolvasen kanssa. Molemmilla on viisi täysosumaa ja myös sama määrä otteluita, kuusi.


Teetkö vuorotyötä? Ei ihme, jos olet päästäsi pyörällä iltalehti 21:36 16.03

Vuosia jatkuva Epäsäännöllinen työrytmi voi vaikuttaa heikentävästi kognitiivisiin toimintoihin, kuten esimerkiksi muistiin ja ajatteluun. Omaan työaikaansa ei voi aina vaikuttaa. Kasvava määrä tutkijoita onkin huolestunut vuorotyön vaikutuksista, Huffington Post uutisoi. Lehden mukaan ei niinkään varsinainen työmäärä, vaan työskentelyn ajankohta voi vaikuttaa heikentävästi tiedollisiin toimintoihin. Ruotsalaistutkimuksen mukaan viisi vuotta vuorotyötä tehneet työntekijät saivat huonompia tuloksia kognitiivisia toimintoja, kuten muun muassa muistiin, ajatteluun, tiedonkäsittelyyn ja oppimiseen liittyvissä testeissä, kuin koko ikänsä ainoastaan päivätyötä tehneet, lehti kertoo. Uppsalan yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa ilmiö korostui keski-ikäisten ja sitä vanhempien ikäryhmissä. Tutkimus julkaistiin Neurobiology of Aging -lehdessä.


Asunnon ilmeen voi muuttaa helposti ja nopeasti – maalaa nämä kohdat kodista stara 15:30 16.03

Kevät saa ihmiset kiinnittämään yhä enemmän huomiota kodin sisustukseen ja


Huippulupaus haluaakin edustaa Venäjää - Sergei Eremenkon sokkipäätöksen taustat: ”Se alkoi haiskahtaa” iltalehti 14:58 16.03

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen kertoi perjantaina Palloliiton mediatilaisuudessa Sergei Eremenkon päättäneen jättää Suomen maajoukkueen - Kun olin nimeämässä joukkuetta, halusin, että häneen ollaan yhteyksissä. En tiedä, oliko se intuitiota vai mitä, Malinen sanoi. - Olisin halunnut kuulla informaatiota. Joonas Vilkki oli häneen yhteyksissä. Mihinkään sähköpostiin eikä whatsappeihin ei vastattu. Se alkoi haiskahtaa, että jotakin tässä saattaa olla. Pari päivää sitten tuli kirjallinen varmistus, että hän hakee oikeutta pelata Venäjän maajoukkueessa.


Rotaation merkitys nousee huippuunsa Jokereiden ja TsSKA:n välisessä sarjassa jatkoaika.com 14:11 16.03

KHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros meni kaikilta läntisen konferenssin suosikkijoukkueilta helposti läpi. Jokainen joukkue lähtee toiselle kierrokselle tuoreena. Toisen kierroksen ottelusarjoista on odotettavissa pitkiä ja raastavia, joten pelaajien rotaatio nousee merkittävään rooliin.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Jokereilla kova vuori kiivettävänään iltalehti 12:19 16.03

Iltalehden vetovihje uskoo materian voimaan KHL:n pudotuspelien TsSKA Moskova-Jokerit-ottelussa. TsSKA Moskova voitti pudotuspelien avauskierroksella paikallisvastustajansa Spartakin varsin odotetusti voitoin 4-0. Spartak pystyi neljässä pelissä tekemään TsSKA:lle vain yhden maalin. Näin, vaikka TsSKA ei vielä ollut noissa peleissä edes parhaimmillaan. Jokerit eteni niin ikään melko helposti jatkoon avauskierrokselta, mutta kovin kummoisena haasteena Sotshia ei varsinaisesti kuulunutkaan pitää.


Media: Donald Trump Jr. eroaa – vaimo käynnisti avioeroprosessin MTV 08:43 16.03

Yhdysvaltalaismedian mukaan presidentti Donald Trumpin vanhimman pojan, Donald Trump Juniorin vaimo hakee avioeroa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen The New York Postin mukaan Vanessa Trump käynnisti avioeroprosessin torstaina.


Selviytyjät Suomessa luvassa kauden suurin mullistus - ”Herättää ikäviä fiiliksiä” iltalehti 08:34 16.03

Sabitan ja Tugawe lakkaavat olemasta sunnuntaina nähtävässä jaksossa. Selviytyjät Suomen seitsemännessä jaksossa on luvassa iso yllätys, joka saa molempien leirien jäsenet unohtamaan juonittelukuvionsa ja loksauttamaan leukansa auki. - On tullut aika hyvästellä kotisaarenne ja suunnata kohti uusia haasteita. Uuden päivän koittaessa on vain yksi saari ja yksi heimo, saapuneessa puupostissa sanotaan.


WP: Trump vaihtaa kansallisen turvallisuuden neuvonantajan – Valkoinen talo kiistää MTV 05:44 16.03

Washington Postin tietojen mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on päättänyt erottaa kansallisen turvallisuuden neuvonantajansa H.R. McMasterin. Asiasta ovat kertoneet lehdelle viisi presidentin suunnitelmasta perillä olevaa lähdettä.


Washington Post: Trump päättänyt erottaa kansallisen turvallisuuden neuvonantajansa iltalehti 03:39 16.03

Trumpilla on ollut erimielisyyksiä neuvonantajansa H. R. McMasterin kanssa esimerkiksi Venäjästä. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on päättänyt erottaa kansallisen turvallisuuden neuvonantajansa, H. R. McMasterin, kertovat lähteet Washington Post -lehdelle. Lehden mukaan Trump ole kiirehtinyt päätöksestä ilmoittamisen kanssa, sillä haluaa varmistaa, että virkaan löytyy pätevä seuraaja.


Poikaystävänsä suorassa Youtube-lähetyksessä ampunut nainen sai tuomion taposta Yhdysvalloissa iltasanomat 01:30 16.03

Pedro Ruizin, 22, kuolemaa todisti 30 katsojan lisäksi hänen kolmevuotias lapsensa.


Huijausviesti voi tulla myös tutusta osoitteesta – Suomessa kiertää laaja tietojenkalastelujkampanja MTV 23:21 15.03

Suomessa kiertää tavallista laajempi tietojenkalastelukampanja, jonka huijaussähköposteja on lähetetty tuhansille suomalaisille. Sähköpostit on lähetetty murretuista tileistä, eli huijausviesti voi tulla myös tutun ihmisen osoitteesta.


Isä yritti laulaa vauvalle – itkuhan siitä heti tuli stara 23:00 15.03

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 15.03

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä


Uutiset